Actualitzat maig 2019

La província de Girona sempre ha estat coneguda per la qualitat dels seus restaurants i de la seva gastronomia però tots sabem que des de fa uns quants anys i sota el lideratge de Ferran Adrià, la nostra cuina s’ha convertit en un referent mundial. Actualment aquest lideratge el segueixen els germans Roca situant El Celler de Can Roca com el segon millor del món. El restaurant dels germans Roca ha ocupat la segona posició com a segon millor restaurant del món en 5 edicions (2011, 2012, 2014, 2016 i 2018; el 2017 va ocupar la 3a posició) i durant el 2013 i el 2015 va ocupar la primera posició (segons la revista britànica Restaurant).

Molt sovint ens preguntem quants restaurants amb estrella Michelin tenim a la província de Girona i la resposta és 16. En concret a Girona tenim 20 estrelles Michelin repartides en 16 restaurants, convertint-nos així en la província que més estrelles Michelin acumula per habitant. A continuació us en mostrem la llista completa.

Restaurants a Girona amb 3 estrelles:

Restaurants a Girona amb 2 estrelles:

Restaurants a Girona amb  1 estrella:

A continuació us hem preparat un mapa amb la ubicació de tots els restaurants de Girona amb estrella Michelin. Esperem que us sigui d’utilitat i pogueu gaudir d’aquests petits temples de la gastronomia. Bon profit!