La província de Girona sempre ha estat coneguda per a la qualitat dels seus restaurants i de la seva gastronomia però tots sabem que des de fa uns quants anys i sota el lideratge de Ferran Adrià, la nostra cuina s’ha convertit en un referent mundial. Actualment aquest lideratge el segueixen els germans Roca situant el seu restaurant com el segon a nivell mundial. El restaurant dels germans Roca ha ocupat la segona posició com a segon millor restaurant del món durant 4 anys ( 2011, 2012, 2014, 2016; al 2017 va ocupar la 3a) i durant el 2013 i 2015 n’ocupa la primera posició (segons la revista britànica Restaurant).

Molt sovint ens preguntem quants restaurants amb estrella Michelin tenim a la província de Girona i la resposta és 15. En concret a Girona tenim 19 estrelles Michelin repartides en 15 restaurants, convertint-nos així en la província que més estrelles Michelin acumula per habitant. A continuació us en mostrem la llista completa.

Restaurants a Girona amb 3 estrelles:

Restaurants a Girona amb 2 estrelles:

Restaurants a Girona amb  1 estrella:

A continuació us hem preparat un mapa amb la ubicació de tots els restaurants de Girona amb estrella Michelin dels que us hem parlat en l’entrada. Esperem que us sigui d’utilitat i pogueu gaudir d’aquests petits temples de la gastronomia.