Actualitzat agost 2017.

A la Costa Brava tenim algunes de les platges més boniques del món però només a cinc d’elles s’accepten gossos legalement. A continuació us les ensenyem per tal que gaudiu de la companyia dels vostres gossos en aquestes meravelloses platges de la Costa Brava!

Platja de la Rubina

seadmitenmascotas.com

Entre Empuriabrava i Roses. És una platja molt àmplia i familiar que compta amb tots els serveis d’una gran platja i on hi ha un dels millors xiringuitos de la Costa Brava.

Platja de l’Estartit

furgovw.org

A la zona El Molino, entre Els Griells i la Platera. Un espai de 600 m2, sense limitacions horàries, on les mascotes poden còrrer i jugar amb l’aigua.

Platja del Rec del Molí

redcanina.es

La primera platja de la zona del passeig que va cap a Sant Martí d’Empúries i a només 5 minuts caminant del centre de l’Escala.

Platja de l’Argilera a Llançà

visitllanca.cat

Amb una extensió de 1200 m2, és una platja rocosa on segur que gaudireu amb els vostres peluts!

Platja de les Barques a Colera

redcostabrava.com

És la platja central del poble, d’uns 130m de llarg on hi trobareu tot el que necessiteu per un dia d’estiu: restaurants, terrasses i bars, activitats d’aigua, etc.

Ara bé, les platges són un espai natural obert a tothom i a la Costa Brava en tenim algunes de molt verges en les que és habitual veure-hi gossos, això sí, amb el risc d’emportar-se una multa.

Aquestes són només algunes de les moltes platges boniques i verges en les que podreu gaudir de la companyia del vostre gos quan estigueu a la Costa Brava. Us animeu a descobrir-les?

Saps que a la majoria de cases que gestionem a Naturaki acceptem gossos? Veure les cases que accepten gossos.

A continuació teniu un mapa amb la ubicació d’aquestes platges: