Nous conservons votre avance [Annulations Covid]
Nous vous protégeons et nous nous protégeons [Mesures Covid]

Avez-vous un gîte? On peut le gérer!

Service de gestion commerciale

Chez Naturaki, nous nous consacrons à la gestion commerciale des hébergements touristiques et des maisons rurales indépendantes. Grâce à l'utilisation intensive d'Internet aux niveaux technique et promotionnel, nous offrons aux propriétaires un service complet leur permettant de réaliser une plus grande occupation des logements et une réduction de leur coût, augmentant ainsi leur rentabilité. Nous travaillons exclusivement et commissionnons.

Téléchargez notre dossier ici avec toutes les informations sur notre service de gestion commerciale (pdf)

Si vous êtes intéressé par nos services, contactez-nous sans engagement au 972498030 ou écrivez à info@naturaki.com .


Service de conseil

En plus de notre service de gestion d'immeubles commerciaux, nous offrons également un service de conseil complet aux propriétaires qui ont une maison à construire ou qui ont besoin d'être restaurée.

La restauration ou la construction d’une maison est un processus long et complexe, qui constitue l’un des investissements les plus importants de votre vie. Si cela est fait correctement, cela peut être un bon investissement, mais cela peut être un grand casse-tête. De nombreux professionnels sont impliqués dans ce processus: architecte, installateur, palette, plombiers, menuisiers, peintres ... Ils sont tous spécialistes dans chacune de leurs tâches, mais aucun ne sait comment rentabiliser l'investissement important que vous avez à faire.

Les services de conseil et de consultation proposés par Naturaki visent à garantir que l’investissement réalisé atteindra une rentabilité maximale. L’objectif est de réaliser cela avec le moins d’investissement possible et d’ atteindre le maximum de revenus (et d’avantages) chaque année et pendant de nombreuses années.

Destiné aux propriétaires n'ayant pas encore le logement en opération.

Servei d'assessorament

Addicionalment al nostre servei de gestió comercial d’allotjaments, molta gent ens demana assessorament abans de decidir si restaurar (reformar) o no una casa, comprar-la o construir-la de nou.

Restaurar, construir o comprar una casa, és un procés llarg, complex i una de les majors inversions que faràs al llarg de la teva vida. Si es fa correctament pot ser una bona inversió, sinó es pot convertir en un gran mal de cap. En aquest procés hi intervenen molt professionals: arquitecte, aparellador, paletes, lampistes, fusters, pintors,… Tots ells són especialistes en cadascuna de les seves tasques, però cap en saber com rendibilitzar correctament la important inversió que et disposes a fer.

Els serveis d’assessorament i consultoria que t’ofereix Naturaki van encaminats a què la inversió que es realitzarà tingui la màxima rendibilitat. L’objectiu és aconseguir que amb la menor inversió possible puguis assolir els màxims ingressos (i beneficis) cada any i durant molts anys.

En què consisteix l'assessorament inicial?

Destinat a propietaris que encara no tinguin l’allotjament en funcionament. L’assessorament inicial consisteix en una primera visita d’unes tres, quatre o cinc hores de durada in-situ a la casa que es vol restaurar (o arreglar), comprar o al terreny on es vol construir. 

L’assessorament el fa la Carme. La Carme és co-fundadora de Naturaki, des del 2011 ha vist més de 300 cases a la província de Girona, ha assessorat a més de 130 cases i n’ha obert més de 80 amb l’equip de Naturaki. Ha fet assessoraments tan diversos com si comprar o no una casa, si restaurar o arreglar la masia/casa familiar, si arreglar o vendre cases vingudes d’herències, si construir en terrenys buits, cases en ruïnes, fortificacions, segones residències no utilitzades, ampliacions de cases…

Aquest assessorament inicial et servirà per resoldre els dubtes inicials que tots tenim:
  • El que vull fer serà rendible, haig d’encarar-ho d’alguna forma diferent o és millor que no ho faci?
  • Quina és la distribució més adient? Quantes habitacions i banys calen?
  • Quin tipus de decoració és el que agrada més a la gent?
  • Què haig de potenciar i quins són els punts forts del meu allotjament?
  • Quines despeses són supèrflues o puc reduir o eliminar?
  • On em desviaré del pressupost?
  • Quins ingressos i beneficis puc esperar anualment?
  • Podria començar arreglant només una part i anar fent la inversió a poc a poc?
  • Quins passos legals haig de seguir?
  • … i qualsevol altra pregunta relacionada que puguis tenir.
En els dies pròxims a la visita de casa teva t’enviarem un informe resum de tot el que hem parlat a la visita i dels principals punts que hem parlat.

La resposta a aquestes preguntes pot fer-te estalviar moltíssims diners i evitar errades de base que un cop fetes ja no es poden modificar (també n’hem vist algunes i també hem intervingut en esmenar-les).

Nosaltres et parlarem amb tota franquesa i sense embuts. Si considerem que en algun punt t’estàs equivocant, t’ho direm. El nostre objectiu a Naturaki és gestionar cases amb encant que siguin rendibles als propietaris i per nosaltres i aquesta primera visita és el primer pas tant per tu com per a si ens dones la casa en gestió.

Preu: 795 €+IVA

Un cop finalitzada la reforma/construcció, si decideixes que et gestionem l’allotjament a través de Naturaki, t’abonarem el 100% d’aquests diners.


 

71 hébergements gérés, profitez de notre expérience: économisez de l'argent, épargnez des problèmes!
Devenez membre de Naturaki.com.

Hôtes

Adultes

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32

Enfants

0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Bébés

0
1
2
3
4
5
6
7
8

Appliquer

Dates

Sélectionnez les dates...

Sélectionnez les dates

Efface les dates