El Refugi de la Maria
Valoración 4.71/5 basado en 33 votaciones
2 Personas Persona
1
2
3
4
5
Cerrar

Las opiniones de los clientes de El Refugi de la Maria

Opiniones reales y escritas por clientes alojados en la casa

33 Valoraciones 20 Opiniones Puntuación media: 9,4

  • 23 votos
  • 9 votos
  • 1 votos
  • 0 votos
  • 0 votos

Uns dies estupendus en una casa perfecta

Tranquil·litat, espai, decoració, detalls, opcions... Ca la Maria del Marquès, una casa amb tot el que es necessita per gaudir d’uns dies de relaxació en un entorn magnífic on esmorzar a la terrassa és una sensació perfecta per començar el dia amb un somriure.

Miquel 02 May, 2018 - Catalunya (Espanya) Traduir automàticament al Español

Estancia cau de la maría

La estancia ha estado bastante bien.
Mucha tranquilidad y la casa muy amplia.
Aunque también cabe decir que la casa necesita algunos arreglos..

Sergio 16 April, 2018 - España Traduir automàticament al Español

Muy buena casa

Excelente alojamiento, estuvimos muy cómodos y bien equipada, gracias!!

Ernesto 30 March, 2018 - España Traduir automàticament al Español

Ho hem aprofitat al màxim

Gràcies per tot, la casa perfecte, hem estat molt bé i hem disfrutat molt.

Pepa 22 March, 2018 Traduir automàticament al Español

Una casa maravillosa con todo detalle

Ha sido una estancia de ensueño. La casa es preciosa y su ubicación ideal para escapadas a Cadaqués y Figueras, los pueblos que, junto con Girona, queríamos visitar. Más que recomendable.

Fran 05 February, 2018 - España Traduir automàticament al Español

Relaxed time in a beautiful area

We were looking for a nice relaxed getaway for 5 days and found that at the house Refugi de la Maria in Fortia. In a small village in the middle of the Emporda region we had 5 very relaxed days in a beautiful rustic and renovated house. We enjoyed the Emporda region with all it's great little villages like Peretellada, Llanca, Port de la Selva, Roses, Cadaques, Perelada, Portbou. In Figueres we found the brilliant butcher Manera, where we bought the best prepared takeaway meals we ever had. After a long day of visiting lovely towns, walking with the dog through the nearby naturparks and taking her for a swimm in the sea or the different lakes in th area and also very important, visiting numerous local wineries and cooperativas, we ended in the house for a nice meal and a relaxed evening in front of the fireplace. For us a brilliant getaway.

Dutch couple with a labrador 19 November, 2017 - Spain Traduir automàticament al Español

El refugi de la maria

Hola,

We really enjoyed our stay in Fortia and had a great time travelling the Empordà region.

Erwin 09 November, 2017 Traduir automàticament al Español

Ens va agradar molt la casa!

La nostra estada al Refugi de la Maria va estar molt bé! Ens va agradar molt la casa, estava tot molt arreglat i no faltava de res. Esperem tornar en una altra ocasió a una de les vostres cases!

Mentxu 12 September, 2017 Traduir automàticament al Español

Estada al refugi de la maria

La meva estada a sigut molt bona i hem pogut pasar uns dies en tranquilitat sense que ningu ens molestes, la casa estaba perfecte i la aconsello molt

Brian 13 April, 2017 - España Traduir automàticament al Español

Vàrem estar bé

Tot i que el temps no va acompanyar gens, la casa és molt acollidora.

01 December, 2016 Traduir automàticament al Español

Ja tenim ganes de tornar

Hem estat un cap de setmana llarg i la veritat esque ja tenim ganes de tornar. L'estada ha estat perfecta, plena comoditat a la casa i bona comunicació per poder fer una mica de ruta. Genial!

Montse 26 September, 2016 Traduir automàticament al Español

Estada fantastica al refugi de la maria

Hem pasat un cap de setmana llarg amb el meu home i el meu fill de 3 anys al refugi de la Maria..i nomes dir que ha estat magnific. Tranquilitat 100% i la casa impressionant. La banyera d'hidromassatge de luxe i les habitacions grans i comfortables. Ja estem pensant en fer una nova reserva a uns altres apartaments que teniu amb piscina. Moltes gracies per tot!

Mònica 12 April, 2016 - Espanya Traduir automàticament al Español

Casa molt acollidora

He estat 4 nits a la casa per desconectar una mica del dia a dia. La veritat es que es molt acollidora. Es respira molta tranquilitat i silenci ( Exepte quan bufa el vent ) i tant pot servir per fer excursions per la zona com per fer-hi vida i gaudir de la casa. Molt recomanable la carn de la carnisseria del poble i berenar un croissant del forn del costat de la casa

Marc 27 January, 2016 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Tres dies fantàstics!

La casa és acollidora, decorada amb molt de gust i amb tot de detalls. El jacuzzi et permet una estona de relax fantàstica, tens el futbolí per jugar, la cuina amb tot el necessari, la chaise longue... Hem estat encantats, amb ganes de repetir!!

Montse 09 October, 2015 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Una estada tranquil·la i confortable

El Refugi de la Maria és una casa molt confortable i tranquil·la on hem passat 4 dies fantàstics aquest setembre. Molt ben equipada, on no faltava de res, fins i tot la cuina, ens ha fet sentir-nos com a casa. Al costat de la casa teníem un forn on feien un pa artesanal cuit amb llenya boníssim i una coca de pa amb sucre, deliciosa. A 20 minuts de l'Escala i Empúries, no ens calia res mes. Sens dubte repetirem.

M luz i pedro 19 September, 2015 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Genial

hem
Estat molt a gust a la casa i al poble!
Tot bonic, acollidor, tranquil i a la vegada aprop x gaudir d la natura..

Silvia 03 July, 2015 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Refugi de la maria

La casa està molt bé, tranquilitat absoluta, bones vistes desde la terrassa i molta amplitud.
L'únic inconvenient ha estat que la banyera d'hidromassatge perdia aigua i no l'hem pogut utilitzar.

Naturaki Responde: Moltes gràcies Irene! Ens alegrem que hagueu pogut gaudir del bon temps, les vistes i la tranquil·litat de l'entorn. Ja hem pogut solucionar el tema de la banyera, gràcies per avisar. Fins la propera!

Irene 04 April, 2015 Traduir automàticament al Español

Estancia perfecta!

Ha sido una estancia magnifica. Todo muy limpio y la casa esta al detalle. No nos ha faltado de nada. La zona es muy tranquila. Recomendable 100%

Oscar 19 March, 2015 Traduir automàticament al Español

Acollidora

Vem disfrutar molt de l'estada a ca la Maria. És una casa situada en un lloc del poble molt tranquil. La casa és molt acollidora, amb una bona decoració i perfectament equipada, ordenada i neta. És un lloc per anar-hi a passar un fi de setmana de relax.
Gairebé no vem sortir de la casa. El matí passejadeta pel poble, el migdia barbacoa, a la tarda llar de foc tot mirant una pel.lícula i al vespre campionats de futbolín.
Totalment recomanat!!!!

Mònica i jordi 25 March, 2014 Traduir automàticament al Español

Super relax!!

és una casa estupenda para passar unos dias de relax inolvidable..
Tiene de todo y muy bien situada.

04 February, 2014 Traduir automàticament al Español

Muy buena casa

Excelente alojamiento, estuvimos muy cómodos y bien equipada, gracias!!

Ernesto 30 March, 2018 - España