Mas Xerragast
Valoración 4.95/5 basado en 45 votaciones
2 Personas Persona
1
2
3
4
5
6
Cerrar

Las opiniones de los clientes de Mas Xerragast

Opiniones reales y escritas por clientes alojados en la casa

45 Valoraciones 28 Opiniones Puntuación media: 9,9

  • 42 votos
  • 2 votos
  • 1 votos
  • 0 votos
  • 0 votos

Un lloc idíl·lic

A la casa no lo falta detall. El paratge amb unes vistes estupendes i, tot hi estar al costat de la casa dels propietaris, tens tota la intimitat del món.
Una troballa.

Xavier c. 12 November, 2018 Traduir automàticament al Español

Escapada ideal

Casa ideal per petits grups, molt acollidora, agradable, entorn perfecte i no li falta de res, 100% Recomanable!!!

09 November, 2018 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Un cap de setmana 10!

Ha sigut un cap de setmana 10.....
Totes les nostres expectatives s'han complert!! El que més m'ha agradat, és trobar-me com a casa... La comoditat ha estat excel·lent.

Salutacions, M. Carmen.

Maricarmen 30 October, 2018 - Catalunya. Traduir automàticament al Español

Molt confortable

Ens ha agradat molt la casa, és molt confortable, l'espai al voltant de la casa i la vista. Hem estat molt tranquils.
La Carla és molt amable.

Cari 22 October, 2018 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Millor que a casa

Tot el que es pot dir d'aquesta casa i dels propietaris és positiu. Casa super acollidora, pràctica i molt còmoda i l’entorn es preciós.

Yolanda b 08 October, 2018 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Cap de setmana a la natura

Casa rural idílica en plena natura. Té tot el que es pot esperar de una casa rural, molt àmplia i decorada al estil pirinenc. La Carla es va portar molt bé amb nosaltres i és molt agradable. A 5 minuts de Olot i bona carretera. Molt recomanable!

Toni 25 September, 2018 - Catalunya Traduir automàticament al Español

El paraíso!

La casa, el entorno y la familia un auténtico lujo!! Hemos pasado cinco días de ensueño.
Paz, naturaleza y al lado de gente respetuosa, cariñosa, generosa y amable!! No se puede pedir más!
VOLVEREMOS!!

María 24 September, 2018 Traduir automàticament al Español

Com a casa....

Complicat posar adjectius al meravellós entorn de la zona volcànica o la fageda, o la espectacular casa, amb detalls a cada racó i tot allò fa tan acollidor un espai.

Pero res no està a l’alçada del que desprèn la Carla. Meravella la seva correcció, la senzillesa, la confiança que transmet.
Curt però fantàstic. Com a casa.
Gràcies per tot.

12 September, 2018 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Tot fantàstic

Hem gaudit com mai. Un lloc perfecte per anar amb família.
La Carla i la seva família ens han fet sentir com a casa, tornarem.

Moltes gràcies.

Nacho 09 September, 2018 Traduir automàticament al Español

Relax

Un sitio encantador, tranquilo y con mucho que ver compartiendo la naturaleza.

Angel 19 August, 2018 - Sentmenat Barcelona Traduir automàticament al Español

Todo muy bien

Pasamos un fin de semana muy relajante en la casa de Carla. Hemos podido descansar mucho y desconectar. Todo estaba muy limpio.

Olivia 04 June, 2018 - Francia Traduir automàticament al Español

A perfect stay

We enjoyed our stay at Mas Xerragast. The house is clean and has stunning views over the hills and snowcapped mountains. The swimming pool is huge. The surrounding gardens give a pastoral feel to your stay. The house itself is comfortable and tastfully decorated.

Jasper 14 May, 2018 - Netherlands Traduir automàticament al Español

Perfecte

Una bona estada a Mas Xerragast, la casa perfecte, el paratge fantàstic i el tracte immillorable. Totalment recomanable!

Laia 01 April, 2018 Traduir automàticament al Español

Fantàstic

La casa ens ha encantat. Té unes vistes als Pirineus úniques. Està molt ben equipada i amb diferents espais per disfrutar d'uns dies de descans. La Carla i els seus nens ens han acollit molt bé. Teniem la llar de foc encesa quan hem arribat, tot un detall!

Elsa 05 January, 2018 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Excel·lent casa i acollida

Una casa realment bonica, els propietaris ens han acollit molt i molt bé (tot i la proximitat de la casa d’ells, era com si estiguéssim sols), i els nens han disfrutat molt del terreny i el llit elàstic. Molt recomanable.

Toni 02 January, 2018 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Excelente

Estuvimos en familia tan sólo 2 días pero fue una experiencia inmejorable. Ya es la tercera vez que escogemos casa con Naturaki y nunca nos defraudan. Pero esta vez, no podíamos haber escogido mejor opción. La casa es espectacular, preciosa en todos los sentidos. No le falta ni un detalle. Todas las estancias de la casa son preciosas igual que las fotos. La cocina es super completa con todo el menaje que tiene. La limpieza un 10. Y el paisaje es alucinante. Despertarte y ver las montañas nevadas desde la ventana de la habitación, no tiene precio. Olot se encuentra a 5 minutos en coche y tienes todos los servicios que quieras. No se puede pedir más. La oferta gastronómica de la comarca es muy extensa y de gran calidad. Completamos nuestra visita a la Garrotxa con una visita turística a una granja de vacas (Mas Corominas) y nos encantó. Muy recomendable tanto para adultos como para peques. Gracias a Carla y a su familia (los anfitriones), por hacernos pasar una estancia inolvidable en su casa familiar.

Esther 30 December, 2017 - España Traduir automàticament al Español

Excepcional puente

La casa es amplia, cómoda y acogedora lo que ha hecho que nuestra estancia nos haya permitido relajarnos y disfrutar de la familia y del entorno. Nos ha gustado muchísimo y los dueños son encantadores.

Gema 11 December, 2017 - España Traduir automàticament al Español

Una semana perfecta

Hemos podido disfrutar de una semana en familia perfecta. Una casa preciosa, perfectamente equipada y con una ubicación perfecta para poder pasar unos días relajados.
El entorno y la gastronomía de la zona son increïbles.
También he de destacar el trato por parte de Carla (la propietaria) y su familia, son encantadores.
Volveremos pronto.

Oskar carbó 06 November, 2017 - España Traduir automàticament al Español

Espectacular

Hemos estado en numerosas casas rurales con vosotros y Mas Xerragast tiene un 10!!
La casa es espectacular, decorada con mucho mimo y cariño, no falta de nada.
Los exteriores son fabulosos, muy bien cuidados, tiene dos caballos, un burro, gallinas... que hacen las delicias de los peques. Unas vistas impresionantes!!
Y su dueña, Carla, es un sol, vive en la casa de al lado con sus tres peques y cualquier duda que pudieras tener te ayuda a resolverla.
Volveremos seguro para disfrutar de unos días de tranquilidad y relax!!
Gracias Carla!!

Trini 16 October, 2017 - Cataluña Traduir automàticament al Español

Mas xerragast

Un cap de setmana fantàstic en un entorn preciós que convida a descansar i relaxar-se.
Vàrem anar amb la nostra bebé d'11 mesos.
La casa és espectacular. No falta detall i es nota que tot està preparat amb el màxim esforç i carinyu perque els hostes ens sentim ben cuidats, a gust i com a casa. Als amfitrions els hi donaria un 10. Discrets però aprop per si els necessites. Total intimitat però acompanyats. Una bona combinació. Recomano la casa 100%. Una bona experiencia.

Elisenda 18 September, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Per repetir!

Ens ha encantat, casa acollidora, ben conservada, entorn idílic... tot espectacular. Hem passat uns dies genials amb uns amics i segur repetim per què el lloc és increible! La Carla un encant, ens ha ajudat en tot el que hem necessitat, molt bona amfitreona. Segur que repetim. Gràcies per tot!

Anna 12 September, 2017 Traduir automàticament al Español

Tot molt bé!

Ha estat un cap de setmana perfecte. La casa preciosa, l'entorn extraordinari. Lo millor: les persones, la Carla i la seva meravellosa família han permès que tot anés perfecte donant-nos totes les facilitats per que així fos. No teniem més temps d'escapada que aquests tres dies i ens hem quedat amb ganes de més. Segur que, si hi ha ocasió, repetim !!!

Que es podria millorar? L'horari d'entrada i sortida, trobo insuficient entrar a les 17 hores i haver de sortir a les 11 del dia següent. Si es tracta de llogar una casa, caldria suposar, que, com a mínim, es pugui gaudir de ella 24 hores, i no 18, si no és arribar i marxar!!!
També he trobat excessiva la fiança :(

De totes maneres l'atenció rebuda per Naturakis ha estat molt àgil i propera. Moltes gràcies també.

Naturaki Responde: Hola Marisa! Moltes gràcies pel vostre comentari, ens encanta saber que heu gaudit de la casa, l'entorn i de l'hospitalitat de la Carla i familia.
Gràcies també per apreciar la nostre gestió, de Naturaki. Com et vam comentar, ens sap greu el que us va passar ja que és un fet molt puntual. Al haver fet una reserva de dissabte a dilluns, va entrar una reserva d'última hora pel dilluns i vau haver de deixar la casa abans perquè es pogués fer la neteja. Normalment les reserves de 2 nits són de divendres a diumenge i el diumenge no permetem entrades precisament per garantir als clients una sortida després de dinar, fins les 17.30. La fiança de 300€ es demana a totes les cases ja que qualsevol de les coses que hi ha a la casa i es pot fer mal bé, costa més.

Esperem que a la propera estada pogueu gaudir dels dies complerts! Moltes gràcies de nou i ens veiem aviat! Naturaki.

Marisa 06 September, 2017 - Catalunya ( Espanya ) Traduir automàticament al Español

Vistes panoràmiques

Fantàstica casa en què destaca la calma, tranquilitat i unes magnífiques vistes del Pirineu. Els propietaris són excepcionals i et fan sentir com a casa. Als equipaments no hi falta res. De ben segur, repetirem.

Josep i gemma 31 August, 2017 - Espanya Traduir automàticament al Español

Natura i relax familiar a mas xerragast

Recomanem a quasevol uns dies a l'encantadora casa de Mas Xerragast envoltats de unes vistes maravelloses, volcans, gorgs magnífics, granjes, excursions i un munt de itineraris a peu en plena natura.
Olot es troba a la vora cosa que facilita l'abast de menjar, comerç, restaurants, cafeteries i pràcticament el que es necessiti.
La casa que ens ofereixen la Carla i en Miquel, uns grans amfitrions, és una bonica i confortable masia amb tots els requisits i detalls per a conseguir una bona i relaxada estancia. Vam estar molt contents per haver escollit aquest lloc tan màgic. 100% recomanable.
Gracies x tot i fins la propera.
Zeus i M Josè

Zeus i m josè 21 August, 2017 - Barcelona, Espanya. Traduir automàticament al Español

La casa muy grande, limpia y con unas vistas excepcionales.

Hemos pasado una semana estupenda, la casa muy grande, limpia y con unas vistas excepcionales. El billar, la piscina y resto de cosas han sido la delicia de mis niños. Los anfitriones muy agradables y nuestra hija ha podido jugar con sus hijos.

El único pero, si una pareja busca tranquilidad total igual la proximidad de la casa de los anfitriones no es lo ideal.

Suerte!!!

Oscar y familia 21 August, 2017 - España Traduir automàticament al Español

Magnifique

Un endroit magnifique !!! Vacances inoubliables !!! À refaire sans hésitation !!

Cristina 07 August, 2017 - France Traduir automàticament al Español

Magnifica finca, limitada privacidad y tranquilidad

Mas Xerragast es una casa preciosa en una finca magnífica, ideal para unas vacaciones con niños. No la recomendaría para grupos de adultos o parejas ni en general para aquellos que busquen total privacidad y tranquilidad. La familia propietaria vive en la casa colindante y la piscina se encuentra al pie de su porche, así que la privacidad a la hora de tomar el sol es limitada.

Para nosotros parte del encanto de alquilar una finca como esta en la naturaleza es sentirnos propietarios durante unos días y estar como en nuestra propia casa. En Mas Xerragast la sensación fue en todo momento de estar compartiendo la finca y la piscina. Varias veces cada día oimos jugar y cantar a los tres hijos pequeños de los propietarios o sus visitantes. Hemos alquilado varias casas en Naturaki, al menos dos de ellas con propietarios en la misma finca (incluso en el piso superior) y era como si no estuvieran.

La casa podría mejorar con alguna cortina en la sala de estar y mosquiteras en el dormitorio principal (las hay en casi todas las otras ventanas). La señal del wifi desde casa de los propietarios es demasiado débil y sólo funcionó correctamente cuando lo instalamos en la casa alquilada.

Los propietarios son amables y dispuestos a ayudar.

En resumen, pasamos unas buenas 2 semanas en Mas Xerragast pero no fue exactamente lo que esperábamos.

Naturaki Responde: Muchas gracias por vuestra opinión Artur i Olga! Nos alegramos que disfrutarais de la finca y del entorno en el que esta situada. Es cierto que por la distribución de la piscina (delante de nuestra casa) en verano puede restar privacidad a la estancia, lo indicaremos mejor en la web por tal de evitar mal entendidos. Por otro lado, mosquiteras hay en todas las habitaciones y desde que vinisteis lo que hemos hecho es poner la antena del Wifi en la casa que se alquila, así seguro que la señal llega bien. El tema de la cortina en la sala de estar no la hemos puesto para evitar tapar las vistas que tiene la casa. Sentimos que la estancia no fuera exactamente lo que esperabais. Gracias de nuevo por valorar nuestra atención y la finca. Saludos! Carla.

Artur y olga 02 August, 2017 Traduir automàticament al Español

Fantástico

Casa acogedora rodeada de naturaleza dónde poder desconectar y disfrutar de las vistas. Trato fenomenal por parte de los propietarios. Recomiendo la experiencia.

Laia 14 May, 2017 - España Traduir automàticament al Español

Excepcional puente

La casa es amplia, cómoda y acogedora lo que ha hecho que nuestra estancia nos haya permitido relajarnos y disfrutar de la familia y del entorno. Nos ha gustado muchísimo y los dueños son encantadores.

Gema 11 December, 2017 - España