Mas Ularia
Valoración 4.46/5 basado en 70 votaciones
2 Personas Persona
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Cerrar

Las opiniones de los clientes de Mas Ularia

Opiniones reales y escritas por clientes alojados en la casa

70 Valoraciones 44 Opiniones Puntuación media: 8,9

  • 40 votos
  • 22 votos
  • 6 votos
  • 2 votos
  • 0 votos

Mas ularia

Très bonne organisation. Personnel disponible.

Dm 05 August, 2018 - Belgique Traduir automàticament al Español

Très belle villa

Très bonne vacances passé au Mas Ularia, très belle villa tranquille.

Thierry 05 August, 2018 - Belgique Traduir automàticament al Español

Très bon séjour, très bonne gestion par l'équipe de naturaki.

En ce qui concerne le gîte, il se trouve dans une région un peu perdue de la Catalogne, très calme (même si on est au bord d'une grand route, très peu fréquentée). Trop calme même, peut-être...
Le lieux est idéal pour les enfants, qui ont tout à leur disposition pour ne pas s'ennuyer. L'agencement du gîte, par contre, n'est pas idéal, d'un point de vue organisationnel (comme on peu le constater sur les plans, donc pas de surprise).
Seule grosse déception: pas de terrasse digne de ce nom: l'espace couvert est en terre battue, très poussiéreux. Nous nous sommes donc installés sous le figuier, bien à l'ombre et très confortable...

Serge 16 July, 2018 - Belgique Traduir automàticament al Español

Li donariem un 5!

La casa és tal com l'esperàvem, estava neta i la cuina ben equipada.

18 June, 2018 Traduir automàticament al Español

Dreamlike

Wonderful location, unique nature.

Stephan 27 May, 2018 Traduir automàticament al Español

Muy bien

Ya hemos disfrutado de la estancia, la verdad muy bien.

Xavier 30 April, 2018 Traduir automàticament al Español

"como en casa"

Hemos estado muy agusto en Mas Ularia, daba la sensación de estar "rodando el anuncio de Casa Tarradellas". La casa está en plena naturaleza totalmente aislada de ruidos y vecinos. Os damos las gracias Naturaki por la facilidad en la gestión del alquiler de la casa y toda la atención recibida. Por poner alguna pega, la habitación de la chimenea era un poco pequeña y otro baño adicional en la planta de arriba hubiera sido ideal, por lo demás perfecto!
La casa también dispone de cafetera nespresso que de haberlo sabido hubiéramos llevado cápsulas !!

Pilar 27 November, 2017 Traduir automàticament al Español

Un fin de semana en family!!!

Nos ha encantado la casa! Es muy acogedora, el terreno que tiene es muy amplio para disfrutar afuera.Todo estaba muy limpio y están muy atentos para todo!! Sin ninguna duda repetiremos. UN FIN DE SEMANA ESTUPENDO!!!

Maria angeles 20 November, 2017 Traduir automàticament al Español

Estancia perfecta

La casa genial para 9 o 10. Muy amplia, gran jardín y zona bbq excelente. Te dan todas las facilidades y son todos muy amables.

Cristina 23 October, 2017 - España Traduir automàticament al Español

Bona casa mal organitzada!

La casa és bonica, l'espai exterior també, però hi han moltes coses a millorar.
Exterior: La piscina, tot i que no l'hem pogut utilitzar perquè estava fora de temporada, és molt petita, per deu persones es ridícula.
El porxo on està la taula exterior està sense asfaltar i és de sorra, està molt retirat de la porta de la casa i es fa incomode. La barbacoa no té cap estri (pinces, destral per la llenya, etc)
Interior: El menjador es troba a la segona planta (molt incòmode, no el vam fer servir), la cuina és petita i amb la taula que hi ha encara més. Aquí tampoc hi ha lloc per menjar 10 persones.
La sala de la entrada on es troba el futbolín, no té gaire sentit, el futbolín podria estar al garatge i posar una taula aquí per poder menjar més còmode.
La casa està bé, però em dona la sensació que la casa té moltes més possibilitats i estan desaprofitades, falta una sala gran un poder menjar tots i si mires la casa des de fora es veu com 1/3 part de la casa es troba tancada.


Naturaki Responde: Moltes gràcies per la teva opinió, Jonatan, estem contents que la casa us semblés una bona tria! Respecte al que ens comentes, la piscina és petita, fa 3x4 metres, i així ho tenim clarament especificat a l'apartat de descripció de la casa.
Respecte el porxo efectivament el terra és sense asfaltar ja que en el moment que es va construir es va considerar que no era necessari fer-ho. De tota manera ho tenim en compte com a suggeriment.
En quan a la barbacoa podíeu utilitzar els estris que hi ha a dins la casa a la llar de foc. Són els estris que comentes i creiem que no és necessari tenir-los per duplicat. La destral per la llenya no en tenim a cap casa, primer pq ens sembla un objecte perillós per deixar. En aquesta casa en concret la barbacoa és de carbó, si hi cremes llenya es faria malbé la barbacoa.
En quan a la distribució ens sap greu si no va ser del vostre gust, en el moment que la vam distribuir vam fer-ho de la forma més eficient que permetia la casa. En algun moment havíem plantejat posar la taula de menjar principal a l'entrada i el futbolin al garatge, tal i com molt bé comentes, però quedava excessivament just i no hauria estat còmode. A més el dalt ens hauria quedat buit. Tenint en compte que a la sala de dalt hi ha aire acondicionat i televisió, ens sembla que la millor distribució, tot i haver de pujar les escales és l'actual. En qualsevol cas, recalcar que a l'apartat de descripció i de fotografies, tenim els plànols a escala de la distribució exacte de la casa. Moltíssimes gràcies per tots els suggeriments que ens comentes, si veiem possibilitat de millorar-la en un futur ho farem.

Jonatan blanco 16 October, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Para estar en familia

Hemos disfrutado mucho toda la familia al tener espacios donde estar todos juntos al aire libre, con el futbolín.La barbacoa.Acogedora y bien equipada.

María carmen 19 September, 2017 Traduir automàticament al Español

Bodas de oro

Nos decidimos por Mas Ularia después de mucho mirar y el resultado ha sido de satisfacción total. Han sido tres días maravillosos en un espacio rural muy acogedor. Nos ha encantado por la tranquilidad con que hemos podido celebrar nuestras Bodas de Oro con hijos y nietos en total ocho personas. Mi nieta me ha pedido que vengamos cada año pero más días y si no que la compre. Ha sido una experiencia muy agradable para todos y no nos hubiera importado prorrogar la estancia.

Adolfo 12 September, 2017 - Tarragona Traduir automàticament al Español

Un cap de setmana genial

Hem estat el cap de setmana del 16 al 18 de Juny ens ho hem passat molt bé, totes les instal·lacions estaven genial, tot molt net. Repetirem

Francesc xavier 20 June, 2017 - Espanya Traduir automàticament al Español

Puente de junio en mas ularia

Hemos estado muy contentos este fin de semana. Fuimos un grupo de amigos a pasar el fin de semana por la costa brava y la casa nos encantó.
El jardín era perfecto con porterías, red de voley, piscina y barbacoa techada. Lo disfrutamos todo mucho. La casa estaba limpia y era muy espaciosa. Los baños limpios y amplios. Completamos la casa y estuvimos muy a gusto.
El futbolín está viejo y no le vendría mal un poco de mantenimiento. La piscina, a pesar de ser pequeña la disfrutamos mucho, pero las hamacas de plástico estaban un poco sucias o o poco cuidadas.
En general todo muy bien. Muy contentos con vuestro servicio y probablemente repitamos pronto en alguna otra casa.

Naturaki Responde: Muchas gracias por vuestra opinión, Marta, estamos contentos de que pasarais una buena estancia. En relación a tu sugerencia ya hemos repasado todo el futbolín: lo hemos engrasado, cambiado un jugador que se movía y ajustado todos los tornillos. Es cierto que tiene algunos años, pero creemos que es mejor uno de los de bar de toda la vida con algunos años y bien conservado. En cuanto a las hamacas intentaremos poner más atención para futuras estancias. Muchas gracias de nuevo Marta.

Marta 06 June, 2017 - Galicia Traduir automàticament al Español

Mas ularia - especial

La estancia ideal, la casa es muy agradable y sobretodo la gran cantidad de espacio exterior. Nos sorprendió especialmente lo bien adecuada y preparada que estaba, muchos cubiertos, platos, lavavajillas, Normalmente, en otras casas todo está medido por unidades y acaba faltando de todo. Os felicito. Seguramente, repetiremos, aquí o entra de vuestras casas

Jose espallardo 29 May, 2017 - España Traduir automàticament al Español

Estada perfecte!!

Hem passat un cap de setmana fantàstic, la casa perfecte i el millor l' espai exterior ( piscina, camp de fútbol, barbacoa...), molt recomanable si vols passar uns dies de relax i desconectar!!
Com sempre, fantàstic el personal de Naturaki i la cura que teniu amb totes les vostres cases. Sens dubte continuarem coneixent-ne més!!!

Elisabet 22 May, 2017 - España Traduir automàticament al Español

Una estancia muy agradable

Queríamos comentarles que hemos disfrutado de una estancia muy agradable en la casa de Mas Ularia este fin de semana. La casa estaba muy calentita cuando llegamos de noche y fue muy agradable entrar. El entorno maravilloso y la verdad q lo hemos pasado muy bien. Muchas gracias a vosotros.

Maria j. 09 May, 2017 Traduir automàticament al Español

Experiencia estupenda

Ha sido una estancia maravillosa, el entorno, la casa todo en general ha sido de 10.

Eduardo 02 May, 2017 - España Traduir automàticament al Español

La casa es acollidora.

Hem estat molt bé i ens ha fet un temps molt bo. L'única cosa que no hem trobat bé es que saben que arribàvem el dilluns i la sortida era dijous al matí, varen venir a netejar la piscina el dimecres a la tarda i estava perfecta el dijous que ja marxàvem, igualment el camp de futbol on l'herba era alta i va venir el jardiner a tallar-la el dijous al matí.
Jo crec que heu de prendre nota de que la setmana santa comença abans del dijous.


Naturaki Responde: Moltes gràcies per la teva opinió, Maria Lluïsa, ens n'alegrem de que tinguéssiu una bona estada. Referent al que ens comentes, la piscina ja estava en bones condicions el dia d'arribada i el responsable de les piscines vé els dimecres o dijous a netejar-les i supervisar-les i el dijous el jardiner passa a fer el manteniment, són els dies que tenim acordats amb tots dos per fer-ho. Aquest aspecte està mencionat al full d'estada que entreguem a l'arribada.

Moltes gràcies de nou i esperem tornar-vos a veure ben aviat!

Maria lluïsa 14 April, 2017 - Vilassar de Dalt Traduir automàticament al Español

Casa acogedora

Ha sido un finde reparador. Lo que más me ha gustado es la limpieza, es de agradecer que la manta y la colcha no contenga un quilo de ácaros. La zona de chimenea de abajo es un poco pequeña según los que sean pero se está genial.
Como mejora, propongo un pelador de patatas :)

marta 10 April, 2017 - España Traduir automàticament al Español

Fin de semana espectacular

Hemos pasado un fin de semana espectacular a mas Ularia. La casa es guapisima tal y como se ve en las fotos. Estaba todo muy limpio. Cuando llegamos la casa calentita, nevera enchufada , todo perfecto. Tambien queria decir la seriedad de Naturaki para todo( dejar llaves, contrato , indicaciones de como llegar, servicios cercas, en fin todo lo necesario). Volveremos. Gracias

Antonia 04 April, 2017 - España Traduir automàticament al Español

Molt recomanable

Vam estar un cap de setmana al Mas Ularia i tot va estar molt bé. Una casa molt acollidora i amb tots els complements necessaris. Per anar-hi amb nens és ideal ja que amb el futbolí i el camp de futbol els vam tenir molt entretinguts. L'entorn és molt tranquil i totes les informacions rebudes via mail molt interessants i profitoses.

Francesc 27 March, 2017 Traduir automàticament al Español

Más ularia

Bones!! Hem passat un Cap de setmana genial!!! La casa una passada. Les peques han disfrutat moltissim jugant per tota la part del jardí i els grans tambe!!! Repetirem segurissim!!! Graciesss

Anna 09 January, 2017 Traduir automàticament al Español

Genial

Hemos estado de maravilla, a la casa no le falta de nada.
Nos ha gustado mucho.

Andrés 05 January, 2017 Traduir automàticament al Español

Estada de cap d'any a mas ulària

Hem passat tres dies a Mas Ulària aquest cap d'any. La casa molt bé pel tema calefacció. Per barbacoas també molt aprofitada.
Hi ha petites coses a millorar però en general hem estat a gust.

Merce 02 January, 2017 - Spain Traduir automàticament al Español

Puente con amigos

Alquilamos Mas Ularia para celebrar un 40 cumpleaños con amigos.
Lo que mas nos gustó:
-La casa para 8 personas es perfecta. Los cuartos son espaciosos y en el nuestro cabia una cuna perfectamente.
-La calefaccion calentaba la casa en seguida, asi que se esta muy confortable aunq haga frio.
-El paraje es muy bonito, y la casa está rodeada de un campo precioso incluso en invierno. Hacer una barbacoa en el jardin o sentarte al sol en la terraza de arriba merece la pena.
-Los alrededores son muy bonitos. Merece la pena escaparse a Bañolas y sobretodo a Besalú.
Lo que menos nos gustó:
-Aunque cabiamos todos en los espacios comunes, la cocina y el salón de la chimenea eran un poco pequeños. En las fotos parecian mas amplios.
-El dvd no funcionaba. Aunq nos trajeron otro nuevo, el problema era el cable y no nos lo solucionaron.
- Antes de ir preguntamos en varias ocasiones si habia una cafetera alternativa a la nesspreso. No nos contestaron, asi que compramos capsulas especialmente para ir a la casa. Cuando llegamos, habia tambien una cafetera americana.
-El interior de la casa es un poco oscuro. Pero bueno, es el tipo de construccion (masia catalana).


Naturaki Responde: Gracias por habernos escogido para vuestro evento. Nos alegra que hayáis pasado una buena estancia y nos sabe mal por lo que puede no haber ido tan bien. Comentarte que, en el momento de la avería del DVD, no sabíamos cuál era el problema exacto, por eso trajimos uno nuevo, sin abrir (en cualquier caso podéis volver a llamarnos y también tenemos cables en el almacén por si acaso se estropean). En cuanto a la cafetera, vosotros llamásteis y es cierto que os dijimos que sólo había la nespresso, porqué fue precisamente ése fin de semana que la persona de limpieza puso una nueva cafetera en la casa.
Lamentamos cualquier inconveniente y esperamos volver a acogeros en nuestras casas.

Ana 11 December, 2016 - España Traduir automàticament al Español

Fantástico

A nosotros nos ha sobrado tantas moscas que habían muchas.

Herminia 28 November, 2016 - Cataluña Traduir automàticament al Español

Buen fin de semana

Una casa muy recomendable, buenas instalaciones, buen menaje, buena climatización, y además la chimenea, unos buenos ratos al calor del fuego..... Y que decir del futbolín, da un juego impresionante. La barbacoa genial, y mucho terreno alrededor para que los niños puedan jugar.
Una estancia muy agradable.

Mª luisa 14 November, 2016 - España Traduir automàticament al Español

Decepció

Per començar la casa ens van dir que era per 10 persones, quan realment és per 8 persones. Ens van posar dos plegatins que servien per a nens molt petits, i no per el nostre cas, ja que els nens són a partir de 12 anys.
La casa no estava ben equipada per passar 4/5 dies (tovalloles, paper WC, bosses de basura, secador de cabell, mànecs de la dutxa que no "regaben" bé,..).
Una casa força incomode, la cuina molt perita, per tant no poden menjar les 10 persones juntes, no hi caben més de 4 persones, i la cuina està situada a la planta baixa i el menjador està situat a la 1a planta.
Tanmateix, ens va arribar agobiar la quantitat de mosques que hi havien dins de la casa.
El camp de futbol semblava un camp de "patates", plè de forats i amb força pendent.

Naturaki Responde: Hola Francesc. La casa està preparada per 10 persones, comptant que es posen 2 supletoris de 90cm si és necessari, tal com s'indica al web, on també hi ha els plànols perquè es pugui veure la distribució de la casa abans de fer la reserva. Al menjador hi ha espai per menjar 10 persones.
A les nostres cases proporcionem una tovallola gran i una petita pel número de persones que consta la reserva i per estada, tot això està indicat a l'apartat de descripció del nostre web.
Revisarem les dutxes, per si s'han de canviar o es poden reparar.

Francesc 05 November, 2016 - España Traduir automàticament al Español

Perfecto

La casa es perfecta, muy acogedora con la zona de la barbacoa y zona para que jueguen pequeños y mayores.

Sonia gimenez martinez 18 October, 2016 - España Traduir automàticament al Español

Casa mas ularia

Hem estat be en aquesta casa pero hem trobat a faltar llum per la casa i per fora d'ella.
Tirar la brossa a vilamari tampoc ho hem trobat molt correcte , ja que hem estat a moltes cases rurals i mai ens havia passat.Per cert a Vilamari no ens van deixar tirar la brossa perque ho tingueu en compte.

Mónica 11 October, 2016 - España Traduir automàticament al Español

Estada a mas ulària

La casa està molt bé però hem patit moltíssim les mosques... Tot i tenir un porxo magnífic al costat de la barbacoa, no es pot aprofitar perque les mosques se't mengen! I a la nit, les llums atrauen tota sèrie d'insectes nocturns que tampoc t'ho fan molt agradable.
El millor ha estat gaudir d'un sopar sota les figueres, a la fresca. Com que els focos son dalt dels arbres queden lluny i els insectes de nit no molesten gens!
No esperes trobar-te aire acondicionat a una masia, però realment aquesta el necessita.
I hem trobat a faltar alguns estris de cuina: setrill per oli, fusta per tallar, pelador...
El tracte dels professionals de la oficina de Naturaki magnífic!! Totes les explicacions necessàries i quan hem necessitat resoldre algun dubte de seguida ens han trucat per aclarir-ho.
Moltes gràcies!

Naturaki Responde: Bones Ariane! Moltes gràcies per la vostre opinió, ens alegrem que hagueu gaudit del porxo i de la casa en general. Respecte al tema de les mosques al setembre és el mes en el que més n'hi ha i precisament per això hi tenim una llum més tenue a la zona exterior a part de tenir mosquiteres a totes les finestres i cortina a la porta d'entrada. Fusta per tallar i setrill ho hem revisat i ja n'hi ha. Per una propera ocasió, feu-nos-ho saber quan estigueu a la casa perquè us en portarem.
Esperem veure-us aviat!

Ariane 05 September, 2016 Traduir automàticament al Español

Séjour mas ularia

Maison et jardin agréables mais cuisine mal équipée. Route à passage important, bruyante. Maison située sur un passage aérien. Accueil très sympathique et efficace pour traiter les problèmes.

Claude 14 August, 2016 - France Traduir automàticament al Español

Hem estat molt i molt bé

Hem estat molt i molt bé. Van tenir un problema amb el
Pany d'una porta i van venir desseguida a arreglar-la. Moltes gràcies a la gent de Naturaki.

Laura 17 May, 2016 Traduir automàticament al Español

Desperteu-vos al so dels ocells

Si teniu la sort d'un bon temps gaudireu d'un espai fantàstic en plena natura i amb totes les comoditats: espai de barbacoa, piscina, hamaques, camp de futbol, futbolin .... Ideal per nens!
La casa és acollidora i còmoda però sense pretensions. Només li manca més llum a la cuina pels que vulguin fer una cap de setmana gastronòmic!!
Val la pena!

Mª josé 18 April, 2016 Traduir automàticament al Español

Habrá que repetir!

Fin de semana accidentado en Mas Ularia, tuvimos la mala suerte de que hubo un problema con la red eléctrica de la zona el viernes noche, y nos quedamos sin calentador el resto de fin de semana. Agradecemos la voluntad de Naturaki por solventar el problema (estuvieron todo el sábado intentándolo), pero no se pudo solucionar.
En cualquier caso, la casa está muy bien con unos exteriores geniales, habitaciones amplias y bien acondicionadas. Echamos en falta una paellera, pero en general nos gusto mucho la casa.
Recomendable.

Naturaki Responde: Muchas gracias por vuestro comentario y comprensión Valentín. La verdad es que a pesar de tener varios industriales en ello no fue posible solucionarlo hasta el lunes. Eso si, os esperamos en otra ocasión para disfrutar de la casa con la calefacción a tope o para disfrutar de la piscina. Un abrazo!

Valentín 09 March, 2016 - España Traduir automàticament al Español

Fantàstic

Equipament, atenció i neteja perfectes. Ubicació molt còmode. Decoració acurada, amb encant. Pels nens, molt divertit.

Elisabet 29 February, 2016 - Barcelona Traduir automàticament al Español

Mas ularia

La casa estaba molt neta. Es molt confortable i vam poder gaudir dels jardins de fora perquè va fer un temps molt bo.

Marta 06 February, 2016 Traduir automàticament al Español

Cap de setmana a mas ularia

La casa es molt acollidora, está molt ben equipada, i cuan vem arrivar estaba la calefacció ya encesa, i aixó ho vem agrair moltissim ya que feia bastant de fred. Vem aprofitar la ximeneia i la barbacoa, i a l'hora de llevarte es repiraba una tranquilitat brutal, nomes sentiem els ocells. Ideal per desconectar de la ciutat!!

Jaume 02 December, 2015 - Espanya Traduir automàticament al Español

Tranquilidad absoluta

Fin de semana 7 adultos dos niños, lugar encantador muy tranquilo y el jardín precioso. Una pena que el salón comedor esté en la parte superior de la casa y no sea cómodo utilizarlo. Se pierde el espacio.

Esther 09 November, 2015 Traduir automàticament al Español

Perfecta

La nostra estada ha sigut perfecta, 4,5

Manel 02 November, 2015 Traduir automàticament al Español

Un fin de semana fantástico

Hemos estado en Mas Ularia el fin de semana del 10-12 de octubre. Ha sido un gran descubrimiento y seguro que repetimos. La casa es como si te trasladaras a otro siglo pero con todas las comodidades de hoy día: pura autenticidad. El entorno, inmejorable. Todo está muy cuidado. Utilizamos la piscina y el relax debajo de unos arboles muy bien cuidados ha sido total. Y el silencio solo interrumpido a veces por el ruido del viento, difícil de encontrar.
La cercanía a sitios tan bonitos como Bañolas le suma atractivo y además la casa está muy bien comunicada.
Hemos estado en familia y hemos recargado las pilas. Imprescindible para quien quiera desconectar del estrés y cargarse de energía positiva. ¡Volveremos pronto!

Anna 12 October, 2014 Traduir automàticament al Español

Días de descanso perfectos

Pasamos en familia unos días fantásticos en Mas Ularia. Josep y Concepció nos hicieron sentir como en casa, el entorno es ideal para descansar, cerca a la vez de la playa y la montaña, con todas las comodidades que buscas en unos días de descanso: wifi, piscina, parrilla, jardín y tranquilidad.
Totalmente recomendable, al que espero volveremos algún día.

Ana 03 September, 2015 Traduir automàticament al Español

Lugar magnifico

Hemos estado un fin de semana en Más Ularia,y los diez que estuvimos alojados quedamos muy contentos de nuestra estancia. La casa es muy cómoda, tiene todo lo necesaria, para disfrutarla. El exterior de la casa es un privilegio,durante todo el fin de semana hizo mucha calor y pudimos disfrutar del baño en la piscina,y las grandes sombras que ofrecían los enormes árboles del jardín. El trató con los propietarios fue excelente. Esperamos volver pronto.

Lluis 30 June, 2015 Traduir automàticament al Español

Un fin de semana fantástico

Hemos estado en mas ularia el fin de semana del 10-12 de octubre. Ha sido un gran descubrimiento y seguro que repetimos. La casa es como si te trasladaras a otro siglo pero con todas las comodidades de hoy día: pura autenticidad. El entorno, inmejorable. Todo está muy cuidado. Utilizamos la piscina y el relax debajo de unos arboles muy bien cuidados ha sido total. Y el silencio solo interrumpido a veces por el ruido del viento, difícil de encontrar. La cercanía a sitios tan bonitos como bañolas le suma atractivo y además la casa está muy bien comunicada. Hemos estado en familia y hemos recargado las pilas. Imprescindible para quien quiera desconectar del estrés y cargarse de energía positiva. ¡volveremos pronto!

Anna 12 October, 2014