Mas Llorenç
Valoración 4.62/5 basado en 47 votaciones
2 Personas Persona
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Cerrar

Las opiniones de los clientes de Mas Llorenç

Opiniones reales y escritas por clientes alojados en la casa

47 Valoraciones 25 Opiniones Puntuación media: 9,2

  • 33 votos
  • 9 votos
  • 5 votos
  • 0 votos
  • 0 votos

Un racó de pau

Si vols desconectar de tot... és un Bon lloc.

Ismael 22 October, 2018 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Casa muy bonita

Casa muy bonita rodeada de naturaleza.

Pedro 15 October, 2018 Traduir automàticament al Español

Bien

Nous avons passé un agréable séjour, les chambres sont impeccables, avec beaucoup de salle de bains! Le domaine est assez grand pour 18 personnes sans problème!!
La piscine est un plus!

Concernant la/les cuisines tout y est (frigo en quantité, four*2 ) sauf la vaisselle! Il n'y a pas de plats pour cuisiner, et pas assez de vaisselle pour le petit déjeuner.

Nous ne manquerons pas de refaire appel à Naturaki !

Naturaki Responde: Merci pour votre opinion, Marine, nous sommes heureux que vous ayez passé un bon séjour. Quant aux ustensiles de cuisine, nous les renforcerons pour que tout soit parfait pour un prochain séjour. Salutations, Judith.

Marine 18 September, 2018 Traduir automàticament al Español

Nous aimons beaucoup la maison et l'alt empordà

Très bonne maison pour des vacances familiales.

Catherine & etienne 06 September, 2018 - France Traduir automàticament al Español

Grande villa au coeur de la campagne de catalogne

La villa est conforme au descriptif du site internet. A noter que 3 chambres sont équipées de climatisation. Les 2 chambres du RDC sont assez fraiches, les 2 petites chambres du R+2 ne sont pas équipées de climatisation et la chaleur y est étouffante à l’intérieur, difficile de dormir sans ventilateur. La maison est équipée de plusieurs ventilateurs de bonne qualité. Les cuisines sont bien équipées (nous étions 18). La présence d'une machine à laver est un bon plus. Les salles de douche/bain sont de très bonne qualité.
La maison est nichée à 2km de la route, pour y accéder il y a un long chemin en terre (environ 5/10 min). Concernant les jeux, la maison est équipée. La piscine est de qualité avec de nombreux transat ainsi que le jardin (des jardiniers sont passés en milieu de semaine). Globalement je recommande cette villa et nous reviendrons sans hésitation. Merci à Naturaki pour leur professionnalisme.
Jérémy (Groupe de 18 personnes, début juillet).

Jérémy 08 July, 2018 - FRANCE Traduir automàticament al Español

Perfecte

Hem estat perfecte. La casa és un 10, és ideal per a les persones que hem anat.
Hem disfrutat molt.

Alba 11 June, 2018 - España Traduir automàticament al Español

Fantastic family stay!!

We had a lovely time at Mas Llorenç, there were 16 of us in total, enough space for all of us, pool was lovely, facilities were great, everything was as stated on the website we would recommend (and will return to the website again for our next holiday) this company.

Liam 01 June, 2018 - UK Traduir automàticament al Español

Cap de setmana a mas llorenç

La casa rural es troba a un emplaçament ideal, amb molt bones instal·lacions i preparada per un grup gran de persones. Vam poder aprofitar la piscina (encara que li manca una tanca pels nens), la barbacoa molt bé, les zones d'oci perfectes per anar amb nens.
Posaria dos punts de millora: les habitacions que estan a baix feien molta olor a humitat i potser hauria estat bé que s'haguessin airejat abans de l'arribada; i la cuina és justa d'accessoris per cuinar per grans grups.

Antonia 22 May, 2018 Traduir automàticament al Español

Séjour au calme

Nous avons passé un très bon séjour, la maison est très agréable à vivre avec la piscine et le barbecue.
Les paysages qui entourent la propriété sont superbes.

Brunier 02 May, 2018 - France Traduir automàticament al Español

Estupenda!

Estupenda. Tot molt bé. Cap comentari negatiu.

Sandra 16 April, 2018 Traduir automàticament al Español

Perfecte

Una casa perfecte, aïllada i tranquila per anar amb la família. Recomanacions : falta una mica de cobert a la barbacoa per quant plou, la resta molt bé.

Xavier 09 April, 2018 - España Traduir automàticament al Español

Casa maravillosa!!

Pasamos un fin de semana perfecto! La casa es divina y está muy bien preparada, con el mobiliario y todo lo necesario para desconectar y estar muy cómodos. La descripción de la casa es muy buena y todo verdad, lo cual se agradece. Nosotros éramos 7 familias y todos quedamos encantados con la escapada. La recomiendo completamente!

Patricia 21 March, 2018 - España Traduir automàticament al Español

Casa preciosa però amb moltes restriccions

La casa és super bonica i amb un entorn fantàstic, però trobem que hi ha diverses coses a millorar: a la cuina hi falten estris: un obridor de vins que funcioni bé, el rentavaixelles tampoc funciona massa bé i de vegades queden els plats bruts, falta una paella gran i bombona de butà, falten paelles grosses a la cuina...
Quan vam arribar varem haver de rentar els plats perqu
També, trobem que és un error no poder celebrar una fiesta amb més gent de la que hi ha a la casa (

Naturaki Responde: Moltes gràcies Carme! Ens alegrem que gaudíssiu de la casa i l'entorn. Respecte al nombre de places, com a màxim permetem que vinguin 4 persones més de les que posa a la reserva per una qüestió de seguretat, ja que si passa alguna cosa l'assegurança podria no cobrir-ho i també per a una qüestió de comoditat, ja que la casa i tots els espais comuns estan pensats pel nombre màxim de persones que caben a la casa. Així ho diem a la confirmació de la reserva i a les condicions generals de reserva de la casa. Salut! Judith.

Carme 13 November, 2017 Traduir automàticament al Español

Teniu una casa fantàstica.

Hem estat super super bé. La casa és genial, maca, ben reformada, molt nova i sobretot, molt i molt neta. Teniu una casa fantàstica. Espero que l'hàgim deixat prou bé, així ho varem intentar.

Moltes gràcies per tot i esperem repetir!

Laura 09 October, 2017 Traduir automàticament al Español

Séjour mas llorenç août 2017

Très bon séjour dans l'ensemble, seulement dérangé par le vent et les guêpes.

Catherine 31 August, 2017 - France Traduir automàticament al Español

Cap de setmana relax

Casa excel·lentment equipada per a un cap de setmana tranquil, propera a platja. Gran, la majoria d'habitacions amb lavabo particular. Cuina molt equipada i zona de "menjador" exterior per a molta gent. Com a única pega a l'arribar feia una mica d'olor a tancat, però ventilant 10 min perfecte!

Xavier 21 June, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Mas llorenç

We enjoyed our stay in Mas Llorenc very much! It was an clean great house with swimmingpool and a lot of privacy. I recommend this house very much. Also the arrangements with the people from Naturaki are very nice.

Monique 09 June, 2017 - Holland Traduir automàticament al Español

Estada grup d'amics

Instal·lacions molt netes, la casa molt cuidada situada en un lloc fantàstic.
Petites coses que podrien millorar:
-Alguna indicació per arribar-hi des de Palau de Santa Eulàlia.
-Posar una barana a l'escala per baixar de la 1ª planta a planta baixa.
-Vallar la piscina pels infants.
-Per la capacitat de la casa faria falta alguna olla més gran

Naturaki Responde: Hola, Núria! Gràcies per la vostra opinió, estem contents de que hagueu passat una bona estada. Li hem fet arribar els vostres suggeriments a la propietària i ens ha contestat el següent:
-precisament els cartells indicadors des del poble estan encarregats i ja tenim la llicència de l'Ajuntament per posar-los.
-Pel què fa a olles més grans, bona observació, els hi posarem.
-El tema de la piscina i les escales, de moment no està previst, però agraim els suggeriments.

Gràcies de nou i fins la propera!

Núria 09 April, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Fantàstic

FANTÀSTIC !!!!!!!!

Gerard 21 March, 2017 Traduir automàticament al Español

Perfecte

Perfecte

Paula 06 March, 2017 - España Traduir automàticament al Español

Entorn paradisíac

Tot i que la casa està en un entorn preciós i és molt gran i molt maca, hi ha una serie de mancances que per un grup de 18 persones fa la estança una mica incòmoda.
Hem trobat que la cuina no està equipada per allotjar a un grup tan gran com el nostre i que hem cuinat durant tot el cap de setmana.
Tota la casa feia bastanta mala olor degut a un parell de lavabos que deuen tenir problemes amb les clavagueres.
Creiem que equipant be la cuina, tot i que es petita proporcionalment amb la resta de la casa, i arreglant el tema de les males olors, milloraria moltissim.

Naturaki Responde: Els agraim els seus comentaris i prenem nota per intentar ampliar els utensilis de la cuina. Judith

Grup cardedeu 28 November, 2016 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Buena opción rural

La casa y el terreno son perfectos para desconectar. Todo en general ha sido muy bueno. La casa es perfecta y tiene una muy buena distribución y equipamiento.
La única pega que se le puede poner es no disponer de cubos en el exterior para dejar la basura, ya que hay que llevarla al pueblo.

David 07 November, 2016 - España Traduir automàticament al Español

Bonita casa y alrededores

La casa es grande y bonita, el comedor, el billar, las habitaciones, la piscina, el césped, la tranquilidad.. Las sillas dejaban que desear, falta de equipamiento en la cocina, la secadora rota, el WiFi no funcionaba, poca leña y mojada por estar fuera. En conclusión, estuvimos bien y agusto, aunque con algún pequeño fallo

Naturaki Responde: Les agradecemos sus comentarios y tomamos nota de sus sugerencias para mejorar. El sábado por la mañana detectamos que el problema de la Wifi era causado por la antena que está situada arriba en el tejado y el técnico acudió la misma tarde, pero debido al mal tiempo no pudo trabajar encima del tejado. Esta misma semana ha quedado solucionado. Esperamos volver a verlos pronto.
Judith

Rafael 26 October, 2016 - Espanya Traduir automàticament al Español

Cap de setmana perfecte

La estada ha estat magnífica. La casa és una maravella. Per posar una pega, els contenidors d'escombraries estaven molt lluny, havies d'agafar el cotxe i anar fins el poble.

Javier 05 September, 2016 Traduir automàticament al Español

Très bonnes vacances au mas llorens

Nous avons passé de très bonnes vacances (15 jours) dans cette villa.
Belle piscine et jardin très agréable.

Elle est idéale pour des vacances à plusieurs familles avec enfants

La villa est isolée et donc très au calme (prévoir 2km de chemin de terre pour y accéder). Idéale pour se ressourcer et décompresser entre amis.

Très belles plages à 25 min en voiture.
Supermarché et commerces à 15 min en voiture.

Grande disponibilite et efficacité de l'agence avant et pendant le séjour.

À recommander

Anne-sophie 04 August, 2016 - France Traduir automàticament al Español

Casa maravillosa!!

Pasamos un fin de semana perfecto! La casa es divina y está muy bien preparada, con el mobiliario y todo lo necesario para desconectar y estar muy cómodos. La descripción de la casa es muy buena y todo verdad, lo cual se agradece. Nosotros éramos 7 familias y todos quedamos encantados con la escapada. La recomiendo completamente!

Patricia 21 March, 2018 - España