Mas Llorenç
Valoración 4.61/5 basado en 66 votaciones
2 Personas Persona
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Cerrar

Las opiniones de los clientes de Mas Llorenç

Opiniones reales y escritas por clientes alojados en la casa

66 Valoraciones 40 Opiniones Puntuación media: 9,2

  • 44 votos
  • 17 votos
  • 5 votos
  • 0 votos
  • 0 votos

Casa amb encant

Hem estat molt a gust a Mas Llorenç. Té un saló molt ample i un porxo amb dues taules molt grans per fer un bon dinar a la fresca. Els grans i els petits hem gaudit molt de la piscina i dels jocs que ofereix la casa, com el billar i el ping-pong. No oblidem les passejades que van cap al riu Fluvià, que passa molt a prop del mas... La recomanem molt pel seu entorn tranquil i per l'encant del mas. Gràcies per tot.

Teresa 17 June, 2019 Traduir automàticament al Español

Un buen sitio donde relajarse en buena compañía

Un gran casa con mucho encanto. Estancias amplias y exteriores cuidados aunque las fotos de la web tienden a engrandecer los espacios.
Como critica constructiva creo que los huéspedes no deberían tener que llevar las basuras hasta el pueblo, es la primera vez que nos sucede esto.

Naturaki Responde: Buenas tardes, Víctor. Muchas gracias por tu comentario. Me alegro de que pasarais unos días relajados en Mas Llorenç. Referente a la basura, es la única manera de hacerlo para evitar que la casa quede llene de basura al ser para un numero elevado de personas, ya que la masia se encuentra en las afueras y los contenedores están en el núcleo del pueblo. ¡Gracias y hasta pronto! Judith

Victor 11 June, 2019 - España Traduir automàticament al Español

No hem sortit de la casa!!!!

Bones,
Novament hem tornat en confiar en Naturaki per trobar una casa que s'ajustés a les nostres necessitats... I amb Mas Llorenç ho hem aconseguit.
Desconnexió total del dia a dia i connexió amb la familia i els amics!!! (paraules del meu amic Ferran).
Hem gaudit de molt bon temps i hem aprofitat tota la zona exterior, jardí, piscina, barbacoa...
Valorem molt positivament la casa!!!Moltes gràcies!! I fins la propera!!!

Bea 03 June, 2019 - España Traduir automàticament al Español

Amplis espais interiors per gaudir i compartir plegats amb comoditat

El temps no ens ha acompanyat gaire però els espais interiors de la casa ens van permetre compartir el cap de setmana plegats i amb comoditat.

Rosalia 20 May, 2019 - El Traduir automàticament al Español

Molt bé

Mas Llorenç és estupenda per a 12 persones, l'entorn és preciós. Saló i menjador molt amplis que permeten gaudir a tots. La recollida d'escombraries és molt incòmoda ja que els contenidors estan a Palau Sta Eulàlia, i les habitacions de la planta inferior són fosques en comparació amb la resta.

Naturaki Responde: Moltes gràcies per deixar-nos un comentari. Estem contents que us agradés la casa i l'entorn. Sobre les escombraries, depenem de l'Ajuntament, que de moment no té previst posar contenidors més a prop, tot i que nosaltres hi estem a sobre. Gràcies! Judith

Moragas 14 May, 2019 Traduir automàticament al Español

Tranquil·litat

Hem passat un cap de setmana molt agradable a Mas Llorenç. La casa és molt gran i es troba molt ben condicionada i molt neta, amb tot el que es necessita. L'única cosa que no ens va agradar, és que dues de les habitacions queden separades de la resta de la casa, com si fos en un apartament a part, i no hi ha escala interna, has de sortir fora. Crec que és un detall que s'hauria d'explicar.

Naturaki Responde: Bon dia, Cristina. Moltes gràcies per deixar-nos la teva opinió. M'alegro que passéssiu un bon cap de setmana a Mas Llorenç. Pel que fa a l'excés exterior, en la descripció de la casa al web de Naturaki es comenta que la planta de baix té un accés independent perquè quedi clara la distribució. Gràcies i fins aviat! Judith

Cristina 13 May, 2019 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Mas llorenç

Ubicació perfecta, entorn magnífic, la casa una passada.

Repetirem!

Marc 29 April, 2019 Traduir automàticament al Español

Setmana santa a mas llorenç

La casa està bé! Li fa falta una mica de manteniment en relació amb les cadires del menjador, billar, estris de cuina, barbacoa, taules i cadires del jardí.
La casa està força aïllada, això pot ser un avantatge o un inconvenient; si vols desconectar és un gran encert.
Les habitacions de la 2a planta són molt xules, a les de la planta baixa hi ha humitat i fa la sensació d'estar molt tancat.
Fa falta un lloc per dipositar les escombraries, és un inconvenient haver de portar els residus de 18 persones al poble, en altres cases l'amo ho recull tot el darrer dia i és molt més còmode.
Hi hem anat amb colla i amb 3 nenes de 3 anys, la casa està força ben adaptada, solament vam trobar a faltar un tancat al voltant de la piscina i baranes per baixar les escales.

Naturaki Responde: Hola, Marc. Moltes gràcies pel comentari. Ens alegrem que la casa us agradés. T'agraïm totes les suggerències per anar millorant. Pel que fa a la humitat el febrer passat vam fer un tractament per eliminar-la, però ho repassarem de nou perquè no torni a passar. Gràcies! Judith

Marc 23 April, 2019 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Très bon séjour

Maison très agréable. Très bien équipée.
Pour trouver la maison: mettre Palau de Santa Eulalia sur le GPS et suivre les pancartes jaunes "Mas Llorenç"; surtout ne pas mettre les coordonnées GPS.

Besson 19 April, 2019 - France Traduir automàticament al Español

Excel·lent

Hem estat un grup de 17 persones a Mas Llorenç durant un cap de setmana. La casa és preciosa, molt ben arreglada, no li falta de res i impecablement neta. L'entorn (perduts en un meandre del Fluvià) és de pau i natura. Un aspecte negatiu és que, de cara al vespre, es pot sentir la pudor d'una granja relativament propera . El que hem hagut de gestionar ha estat el tema llits doncs molts són de matrimoni i nosaltres érem un grup de treball. Hem estat genialment bé i repetirem

Rosa 25 March, 2019 - Catalunya Traduir automàticament al Español

¡escapada fantástica!

Hemos estado un fin de semana con varias parejas de amigos y niños.
La casa es mejor de lo que se ve en las fotos. El interior es espectacular, pero el exterior es aun mejor, la piscina, la barbacoa , el porche... ¡sin palabras!
Tiene todos los detalles. Volveremos sin duda para disfrutar de la fantástica piscina.

Trinidad 18 March, 2019 - España Traduir automàticament al Español

Espectacular

Hemos pasado este fin de semana con amigos en esta casa, la experiencia ha sido muy buena y recomendable, nos planteamos repetir para disfrutar de la piscina. Gracias

Ana 04 March, 2019 Traduir automàticament al Español

Fantástico

Precioso alojamiento, tal como lo vi en las fotos, ninguna pega, limpio, bien cuidado, con todo lo necesario, en resumen, nos encantó la estancia.

Sergio 26 February, 2019 - España Traduir automàticament al Español

Una casa espectacular

Bon dia! Vam passar a la casa tres nits, érem un grup familiar de 14 adults i 3 nens.
La casa és espectacular, la millor que hem vist fins al moment. Les zones comunes són molt grans i acollidores, la cuina està molt ben equipada, les habitacions són molt còmodes i maques, els lavabos molt nets i la zona exterior és espectacular, moltíssima tranquil·litat que és el que volíem.
Nosaltres repetirem segur!
Ariadna

Ariadna 12 February, 2019 Traduir automàticament al Español

La casa i l'entorn és fantàstic!

La casa i l'entorn és fantàstic!
Com aspectos negatius comentar que la planta de Baix, hi ha molta humitat, tant és així que alguns dels assistents no hi ha volgut instal·lar-s'hi.
Per la resta, tot molt bé. La casa té de tot, està perfectament acondicionada per passar-hi uns diez increíbles.

Una altre cosa que seria interessant, seria disposar d'una zona de deixalleria, on hi poguessim anar dipositant les escombraries i que llavors fossin els vostres serveis de neteja qui s'encuidés de portar-ho fins als contenidors. Haver d'anar carregant les escombraries als cotxes no és massa còmode ni pràctic.


Naturaki Responde: Moltes gràcies pel teu comentari Pau. Ens alegrem que gaudíssiu de la casa i el seu entorn.
En quant a la humitat de l'habitació de baix, hem provat varis tractaments però no aconseguim eliminar-la del tot i en època de pluges surt. Estem estudiant si podem fer alguna cosa més definitiva.
Esperem veure-us de nou aviat.
Judith.

Pau 10 December, 2018 Traduir automàticament al Español

Un racó de pau

Si vols desconectar de tot... és un Bon lloc.

Ismael 22 October, 2018 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Casa muy bonita

Casa muy bonita rodeada de naturaleza.

Pedro 15 October, 2018 Traduir automàticament al Español

Bien

Nous avons passé un agréable séjour, les chambres sont impeccables, avec beaucoup de salle de bains! Le domaine est assez grand pour 18 personnes sans problème!!
La piscine est un plus!

Concernant la/les cuisines tout y est (frigo en quantité, four*2 ) sauf la vaisselle! Il n'y a pas de plats pour cuisiner, et pas assez de vaisselle pour le petit déjeuner.

Nous ne manquerons pas de refaire appel à Naturaki !

Naturaki Responde: Merci pour votre opinion, Marine, nous sommes heureux que vous ayez passé un bon séjour. Quant aux ustensiles de cuisine, nous les renforcerons pour que tout soit parfait pour un prochain séjour. Salutations, Judith.

Marine 18 September, 2018 Traduir automàticament al Español

Nous aimons beaucoup la maison et l'alt empordà

Très bonne maison pour des vacances familiales.

Catherine & etienne 06 September, 2018 - France Traduir automàticament al Español

Grande villa au coeur de la campagne de catalogne

La villa est conforme au descriptif du site internet. A noter que 3 chambres sont équipées de climatisation. Les 2 chambres du RDC sont assez fraiches, les 2 petites chambres du R+2 ne sont pas équipées de climatisation et la chaleur y est étouffante à l’intérieur, difficile de dormir sans ventilateur. La maison est équipée de plusieurs ventilateurs de bonne qualité. Les cuisines sont bien équipées (nous étions 18). La présence d'une machine à laver est un bon plus. Les salles de douche/bain sont de très bonne qualité.
La maison est nichée à 2km de la route, pour y accéder il y a un long chemin en terre (environ 5/10 min). Concernant les jeux, la maison est équipée. La piscine est de qualité avec de nombreux transat ainsi que le jardin (des jardiniers sont passés en milieu de semaine). Globalement je recommande cette villa et nous reviendrons sans hésitation. Merci à Naturaki pour leur professionnalisme.
Jérémy (Groupe de 18 personnes, début juillet).

Jérémy 08 July, 2018 - FRANCE Traduir automàticament al Español

Perfecte

Hem estat perfecte. La casa és un 10, és ideal per a les persones que hem anat.
Hem gaudit molt.

Alba 11 June, 2018 - España Traduir automàticament al Español

Fantastic family stay!!

We had a lovely time at Mas Llorenç, there were 16 of us in total, enough space for all of us, pool was lovely, facilities were great, everything was as stated on the website we would recommend (and will return to the website again for our next holiday) this company.

Liam 01 June, 2018 - UK Traduir automàticament al Español

Cap de setmana a mas llorenç

La casa rural es troba a un emplaçament ideal, amb molt bones instal·lacions i preparada per un grup gran de persones. Vam poder aprofitar la piscina (encara que li manca una tanca pels nens), la barbacoa molt bé, les zones d'oci perfectes per anar amb nens.
Posaria dos punts de millora: les habitacions que estan a baix feien molta olor a humitat i potser hauria estat bé que s'haguessin airejat abans de l'arribada; i la cuina és justa d'accessoris per cuinar per grans grups.

Antonia 22 May, 2018 Traduir automàticament al Español

Séjour au calme

Nous avons passé un très bon séjour, la maison est très agréable à vivre avec la piscine et le barbecue.
Les paysages qui entourent la propriété sont superbes.

Brunier 02 May, 2018 - France Traduir automàticament al Español

Estupenda!

Estupenda. Tot molt bé. Cap comentari negatiu.

Sandra 16 April, 2018 Traduir automàticament al Español

Perfecte

Una casa perfecte, aïllada i tranquila per anar amb la família. Recomanacions : falta una mica de cobert a la barbacoa per quant plou, la resta molt bé.

Xavier 09 April, 2018 - España Traduir automàticament al Español

Casa maravillosa!!

Pasamos un fin de semana perfecto! La casa es divina y está muy bien preparada, con el mobiliario y todo lo necesario para desconectar y estar muy cómodos. La descripción de la casa es muy buena y todo verdad, lo cual se agradece. Nosotros éramos 7 familias y todos quedamos encantados con la escapada. La recomiendo completamente!

Patricia 21 March, 2018 - España Traduir automàticament al Español

Casa preciosa però amb moltes restriccions

La casa és super bonica i amb un entorn fantàstic, però trobem que hi ha diverses coses a millorar: a la cuina hi falten estris: un obridor de vins que funcioni bé, el rentavaixelles tampoc funciona massa bé i de vegades queden els plats bruts, falta una paella gran i bombona de butà, falten paelles grosses a la cuina...
Quan vam arribar varem haver de rentar els plats perqu
També, trobem que és un error no poder celebrar una fiesta amb més gent de la que hi ha a la casa (

Naturaki Responde: Moltes gràcies Carme! Ens alegrem que gaudíssiu de la casa i l'entorn. Respecte al nombre de places, com a màxim permetem que vinguin 4 persones més de les que posa a la reserva per una qüestió de seguretat, ja que si passa alguna cosa l'assegurança podria no cobrir-ho i també per a una qüestió de comoditat, ja que la casa i tots els espais comuns estan pensats pel nombre màxim de persones que caben a la casa. Així ho diem a la confirmació de la reserva i a les condicions generals de reserva de la casa. Salut! Judith.

Carme 13 November, 2017 Traduir automàticament al Español

Teniu una casa fantàstica.

Hem estat super super bé. La casa és genial, maca, ben reformada, molt nova i sobretot, molt i molt neta. Teniu una casa fantàstica. Espero que l'hàgim deixat prou bé, així ho varem intentar.

Moltes gràcies per tot i esperem repetir!

Laura 09 October, 2017 Traduir automàticament al Español

Séjour mas llorenç août 2017

Très bon séjour dans l'ensemble, seulement dérangé par le vent et les guêpes.

Catherine 31 August, 2017 - France Traduir automàticament al Español

Cap de setmana relax

Casa excel·lentment equipada per a un cap de setmana tranquil, propera a platja. Gran, la majoria d'habitacions amb lavabo particular. Cuina molt equipada i zona de "menjador" exterior per a molta gent. Com a única pega a l'arribar feia una mica d'olor a tancat, però ventilant 10 min perfecte!

Xavier 21 June, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Mas llorenç

We enjoyed our stay in Mas Llorenc very much! It was an clean great house with swimmingpool and a lot of privacy. I recommend this house very much. Also the arrangements with the people from Naturaki are very nice.

Monique 09 June, 2017 - Holland Traduir automàticament al Español

Estada grup d'amics

Instal·lacions molt netes, la casa molt cuidada situada en un lloc fantàstic.
Petites coses que podrien millorar:
-Alguna indicació per arribar-hi des de Palau de Santa Eulàlia.
-Posar una barana a l'escala per baixar de la 1ª planta a planta baixa.
-Vallar la piscina pels infants.
-Per la capacitat de la casa faria falta alguna olla més gran

Naturaki Responde: Hola, Núria! Gràcies per la vostra opinió, estem contents de que hagueu passat una bona estada. Li hem fet arribar els vostres suggeriments a la propietària i ens ha contestat el següent:
-precisament els cartells indicadors des del poble estan encarregats i ja tenim la llicència de l'Ajuntament per posar-los.
-Pel què fa a olles més grans, bona observació, els hi posarem.
-El tema de la piscina i les escales, de moment no està previst, però agraim els suggeriments.

Gràcies de nou i fins la propera!

Núria 09 April, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Fantàstic

FANTÀSTIC !!!!!!!!

Gerard 21 March, 2017 Traduir automàticament al Español

Perfecte

Perfecte

Paula 06 March, 2017 - España Traduir automàticament al Español

Entorn paradisíac

Tot i que la casa està en un entorn preciós i és molt gran i molt maca, hi ha una serie de mancances que per un grup de 18 persones fa la estança una mica incòmoda.
Hem trobat que la cuina no està equipada per allotjar a un grup tan gran com el nostre i que hem cuinat durant tot el cap de setmana.
Tota la casa feia bastanta mala olor degut a un parell de lavabos que deuen tenir problemes amb les clavagueres.
Creiem que equipant be la cuina, tot i que es petita proporcionalment amb la resta de la casa, i arreglant el tema de les males olors, milloraria moltissim.

Naturaki Responde: Els agraim els seus comentaris i prenem nota per intentar ampliar els utensilis de la cuina. Judith

Grup cardedeu 28 November, 2016 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Buena opción rural

La casa y el terreno son perfectos para desconectar. Todo en general ha sido muy bueno. La casa es perfecta y tiene una muy buena distribución y equipamiento.
La única pega que se le puede poner es no disponer de cubos en el exterior para dejar la basura, ya que hay que llevarla al pueblo.

David 07 November, 2016 - España Traduir automàticament al Español

Bonita casa y alrededores

La casa es grande y bonita, el comedor, el billar, las habitaciones, la piscina, el césped, la tranquilidad.. Las sillas dejaban que desear, falta de equipamiento en la cocina, la secadora rota, el WiFi no funcionaba, poca leña y mojada por estar fuera. En conclusión, estuvimos bien y agusto, aunque con algún pequeño fallo

Naturaki Responde: Les agradecemos sus comentarios y tomamos nota de sus sugerencias para mejorar. El sábado por la mañana detectamos que el problema de la Wifi era causado por la antena que está situada arriba en el tejado y el técnico acudió la misma tarde, pero debido al mal tiempo no pudo trabajar encima del tejado. Esta misma semana ha quedado solucionado. Esperamos volver a verlos pronto.
Judith

Rafael 26 October, 2016 - Espanya Traduir automàticament al Español

Cap de setmana perfecte

La estada ha estat magnífica. La casa és una maravella. Per posar una pega, els contenidors d'escombraries estaven molt lluny, havies d'agafar el cotxe i anar fins el poble.

Javier 05 September, 2016 Traduir automàticament al Español

Très bonnes vacances au mas llorens

Nous avons passé de très bonnes vacances (15 jours) dans cette villa.
Belle piscine et jardin très agréable.

Elle est idéale pour des vacances à plusieurs familles avec enfants

La villa est isolée et donc très au calme (prévoir 2km de chemin de terre pour y accéder). Idéale pour se ressourcer et décompresser entre amis.

Très belles plages à 25 min en voiture.
Supermarché et commerces à 15 min en voiture.

Grande disponibilite et efficacité de l'agence avant et pendant le séjour.

À recommander

Anne-sophie 04 August, 2016 - France Traduir automàticament al Español

Casa amb encant

Hem estat molt a gust a mas llorenç. Té un saló molt ample i un porxo amb dues taules molt grans per fer un bon dinar a la fresca. Els grans i els petits hem gaudit molt de la piscina i dels jocs que ofereix la casa, com el billar i el ping-pong. No oblidem les passejades que van cap al riu fluvià, que passa molt a prop del mas... La recomanem molt pel seu entorn tranquil i per l'encant del mas. Gràcies per tot.

Teresa 17 June, 2019