Mas Llorenç
Valoración 4.58/5 basado en 26 votaciones
2 Personas Persona
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Cerrar

Las opiniones de los clientes de Mas Llorenç

Opiniones reales y escritas por clientes alojados en la casa

26 Valoraciones 13 Opiniones Puntuación media: 9,2

  • 18 votos
  • 4 votos
  • 4 votos
  • 0 votos
  • 0 votos

Casa preciosa però amb moltes restriccions

La casa és super bonica i amb un entorn fantàstic, però trobem que hi ha diverses coses a millorar: a la cuina hi falten estris: un obridor de vins que funcioni bé, el rentavaixelles tampoc funciona massa bé i de vegades queden els plats bruts, falta una paella gran i bombona de butà, falten paelles grosses a la cuina...
Quan vam arribar varem haver de rentar els plats perqu
També, trobem que és un error no poder celebrar una fiesta amb més gent de la que hi ha a la casa (

Naturaki Responde: Moltes gràcies Carme! Ens alegrem que gaudíssiu de la casa i l'entorn. Respecte al nombre de places, com a màxim permetem que vinguin 4 persones més de les que posa a la reserva per una qüestió de seguretat, ja que si passa alguna cosa l'assegurança podria no cobrir-ho i també per a una qüestió de comoditat, ja que la casa i tots els espais comuns estan pensats pel nombre màxim de persones que caben a la casa. Així ho diem a la confirmació de la reserva i a les condicions generals de reserva de la casa. Salut! Judith.

Carme 13 November, 2017 Traduir automàticament al Español

Teniu una casa fantàstica.

Hem estat super super bé. La casa és genial, maca, ben reformada, molt nova i sobretot, molt i molt neta. Teniu una casa fantàstica. Espero que l'hàgim deixat prou bé, així ho varem intentar.

Moltes gràcies per tot i esperem repetir!

Laura 09 October, 2017 Traduir automàticament al Español

Séjour mas llorenç août 2017

Très bon séjour dans l'ensemble, seulement dérangé par le vent et les guêpes.

Catherine 31 August, 2017 - France Traduir automàticament al Español

Cap de setmana relax

Casa excel·lentment equipada per a un cap de setmana tranquil, propera a platja. Gran, la majoria d'habitacions amb lavabo particular. Cuina molt equipada i zona de "menjador" exterior per a molta gent. Com a única pega a l'arribar feia una mica d'olor a tancat, però ventilant 10 min perfecte!

Xavier 21 June, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Mas llorenç

We enjoyed our stay in Mas Llorenc very much! It was an clean great house with swimmingpool and a lot of privacy. I recommend this house very much. Also the arrangements with the people from Naturaki are very nice.

Monique 09 June, 2017 - Holland Traduir automàticament al Español

Estada grup d'amics

Instal·lacions molt netes, la casa molt cuidada situada en un lloc fantàstic.
Petites coses que podrien millorar:
-Alguna indicació per arribar-hi des de Palau de Santa Eulàlia.
-Posar una barana a l'escala per baixar de la 1ª planta a planta baixa.
-Vallar la piscina pels infants.
-Per la capacitat de la casa faria falta alguna olla més gran

Naturaki Responde: Hola, Núria! Gràcies per la vostra opinió, estem contents de que hagueu passat una bona estada. Li hem fet arribar els vostres suggeriments a la propietària i ens ha contestat el següent:
-precisament els cartells indicadors des del poble estan encarregats i ja tenim la llicència de l'Ajuntament per posar-los.
-Pel què fa a olles més grans, bona observació, els hi posarem.
-El tema de la piscina i les escales, de moment no està previst, però agraim els suggeriments.

Gràcies de nou i fins la propera!

Núria 09 April, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Fantàstic

FANTÀSTIC !!!!!!!!

Gerard 21 March, 2017 Traduir automàticament al Español

Perfecte

Perfecte

Paula 06 March, 2017 - España Traduir automàticament al Español

Entorn paradisíac

Tot i que la casa està en un entorn preciós i és molt gran i molt maca, hi ha una serie de mancances que per un grup de 18 persones fa la estança una mica incòmoda.
Hem trobat que la cuina no està equipada per allotjar a un grup tan gran com el nostre i que hem cuinat durant tot el cap de setmana.
Tota la casa feia bastanta mala olor degut a un parell de lavabos que deuen tenir problemes amb les clavagueres.
Creiem que equipant be la cuina, tot i que es petita proporcionalment amb la resta de la casa, i arreglant el tema de les males olors, milloraria moltissim.

Naturaki Responde: Els agraim els seus comentaris i prenem nota per intentar ampliar els utensilis de la cuina. Judith

Grup cardedeu 28 November, 2016 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Buena opción rural

La casa y el terreno son perfectos para desconectar. Todo en general ha sido muy bueno. La casa es perfecta y tiene una muy buena distribución y equipamiento.
La única pega que se le puede poner es no disponer de cubos en el exterior para dejar la basura, ya que hay que llevarla al pueblo.

David 07 November, 2016 - España Traduir automàticament al Español

Bonita casa y alrededores

La casa es grande y bonita, el comedor, el billar, las habitaciones, la piscina, el césped, la tranquilidad.. Las sillas dejaban que desear, falta de equipamiento en la cocina, la secadora rota, el WiFi no funcionaba, poca leña y mojada por estar fuera. En conclusión, estuvimos bien y agusto, aunque con algún pequeño fallo

Naturaki Responde: Les agradecemos sus comentarios y tomamos nota de sus sugerencias para mejorar. El sábado por la mañana detectamos que el problema de la Wifi era causado por la antena que está situada arriba en el tejado y el técnico acudió la misma tarde, pero debido al mal tiempo no pudo trabajar encima del tejado. Esta misma semana ha quedado solucionado. Esperamos volver a verlos pronto.
Judith

Rafael 26 October, 2016 - Espanya Traduir automàticament al Español

Cap de setmana perfecte

La estada ha estat magnífica. La casa és una maravella. Per posar una pega, els contenidors d'escombraries estaven molt lluny, havies d'agafar el cotxe i anar fins el poble.

Javier 05 September, 2016 Traduir automàticament al Español

Très bonnes vacances au mas llorens

Nous avons passé de très bonnes vacances (15 jours) dans cette villa.
Belle piscine et jardin très agréable.

Elle est idéale pour des vacances à plusieurs familles avec enfants

La villa est isolée et donc très au calme (prévoir 2km de chemin de terre pour y accéder). Idéale pour se ressourcer et décompresser entre amis.

Très belles plages à 25 min en voiture.
Supermarché et commerces à 15 min en voiture.

Grande disponibilite et efficacité de l'agence avant et pendant le séjour.

À recommander

Anne-sophie 04 August, 2016 - France Traduir automàticament al Español