Mas Corominola
Valoración 4.39/5 basado en 30 votaciones
2 Personas Persona
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Cerrar

Las opiniones de los clientes de Mas Corominola

Opiniones reales y escritas por clientes alojados en la casa

30 Valoraciones 16 Opiniones Puntuación media: 8,8

  • 17 votos
  • 8 votos
  • 3 votos
  • 2 votos
  • 0 votos

Espectacular

Ens hem reunit tota la família (16 persones) per celebrar l'aniversari de la meva germana, i ha sigut fantàstic.
La distribució de la casa genial, els espais de relax molt ben distribuïts, las cuines molt pràctiques.
A més, el temps del cap de setmana ens ha permès fer barbacoa i gaudir del fantàstic espai exterior.

Armand 11 March, 2019 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Una casa espectacular

Una casa preciosa molt ben acondicionada per a grups grans, els nens petits van gaudir molt. Vam tenir un problema amb l'aigua calenta però es va poder solucionar. Gràcies per tot a la Mercè i la Sílvia.

Sonia 04 March, 2019 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Juntos pero no revueltos

Lo que más nos ha gustado de Mas Corominola es que toda la familia hemos estado juntos pero no revueltos. Cada uno en su “apartamento”. Un día íbamos a “casa” de unos a ver una peli. Otro día a “casa” de otros a jugar a las cartas, y todos juntos para la horas de desayuno, comida y cena. Lo mejor, el pedazo de terreno para jugar a fútbol, voley, hacer yoga y correr con los perros. ¡Nos ha encantado!

Doro 04 February, 2019 - España Traduir automàticament al Español

Cap de setmana rodó

Era una celebració i la intenció era que tota la família estigués junta i a la vegada amb llibertat per poder fer el que volgués. Els propòsits es van assolir i va ser un cap de setmana rodó, tant per la casa com per les excursions per la zona de la Garrotxa. Un 10.

Ramon 28 January, 2019 - Catalunya Traduir automàticament al Español

7 families amb nens

Hem passat 4 nits 7 families amb nens. La casa en general molt bé. Una pena que les cuines de la primera planta estan deshabilitades (només funciona la nevera) degut a que la idea és utilitzar només la cuina gran de la planta baixa, lo qual fa molt incòmode utilitzar l'Era per als àpats. També una pena que està distribuïda com 3 apartaments, cosa que fa la distribució una mica estranya. Hem estat 7 parelles amb 11 nens sense problemes. Tenen 4 bressols i 3 trones, a part de sofàs llit a algunes habitacions.

Naturaki Responde: Moltes gràcies per deixar-nos un comentari. Ens alegrem que hàgiu tingut una bona estada. Pel que fa a la distribució, és cert que pot estranyar perquè antigament eren tres apartaments separats. Es van fer obres per intentar unificar al màxim els habitatges i crear estances comunes en els espais més amplis de la casa per poder gaudir d'un lloguer complet de la casa. Gràcies! Sílvia

Angel 03 January, 2019 - es Traduir automàticament al Español

Decepcionado

No lo recomendamos. La casa muy bonita. Estancia con amigos en ambiente familiar. El problema vino en que nos dejaron solo leña para la chimenea para una noche. Al dia siguiente fuimos a coger leña al exterior. Para sorpresa, una vez ya fuera de la casa nos llaman indicando que no encontraban un cubresofás de Ikea y que habíamos hecho carne a la brasa en la chimenea!!¿? Con nuestro asombro les enviamos fotos demostrando que no era así, y tratándonos de salvajes y ladrones. Finalmente, nos devolvieron la fianza al ver que fue tan solo porque se puso leña del exterior y encontrarían el cubresofá. Muy lamentable. Para llevarlos a Consumo la verdad...

Naturaki Responde: Muchas gracias por vuestro comentario, nos alegra que la casa os gustara y que tuvieses un buen fin de semana con amigos, y a la vez sentimos vuestra decepción. Siempre trabajamos para ofrecer el mejor trato y sentimos que en esta ocasión no lo percibierais así. Ciertamente hubo un seguido de malentendidos que pudimos resolver por teléfono. Gracias.

Daniel 27 December, 2018 Traduir automàticament al Español

Molt agradable

Hem estat una colla de 14 persones i ha estat molt agradable, amb espai per estar junts de sobres i també hem tingut espai més individual i tranquil. L'entorn preciós.

Eulàlia 05 November, 2018 Traduir automàticament al Español

Tot perfecte

Tot perfecte, per millorar un parell de coses. Hi hauria d’haver-hi tot el necessari a la cuina del primer pis, per comoditat quan s'hi està a l’exterior.
La piscina molt petita per el gran espai que té de gespa.


Naturaki Responde: Gràcies per la vostra opinió, Alberto, ens alegrem que gaudíssiu de la casa. Respecte a les millores que ens comentes, tenim 2 cuines auxiliars i una principal totalment equipada, la de la planta del mig és de les auxiliars. En quant al tamany de la piscina, fa 7,30 x 3,70, de moment no la podem canviar ja que és bastant nova! Esperem veure-us en una propera ocasió. Moltes gràcies, Sílvia.

Alberto 22 October, 2018 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Entorno excepcional

La piscina un poco pequeña, pero disfrutable.
Faltan mosquiteras por lo menos en las habitaciones y también juegos para niños,
pero lo pasamos muy bien, seguro que volveremos!

Lilian 28 September, 2018 - españa Traduir automàticament al Español

Fantástica semana

Hemos pasado una fantástica semana de vacaciones familiares. Somos 17 adultos y 5 niños. Los espacios de la casa posibilitan estar juntos sin ningun tipo de agobio. El jardín muy agradable y la casa está llena de detalles y rincones acogedores. El entorno lleno de ofertas para caminar o excursiones cortas, aunque apetecía más quedarse en la casa. Así mismo la atención personal ha sido excelente. Muy recomendable.

Concha 06 August, 2018 Traduir automàticament al Español

Semana en familia

Casa muy bonita y bien preparada en medio de la naturaleza, ideal para un grupo familiar grande.

Teresa 05 August, 2018 - España Traduir automàticament al Español

Una estada estupenda

Ha estat un cap de setmana fantàstic. Tothom ha disfrutat, nens i grans, els que volien tranquil·litat i els que preferien acció.

Elisenda 30 July, 2018 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Fantástico

Hemos pasado un fin de semana genial en Mas Corominola. La casa está decorada con mucho gusto, todo está en muy buen estado y limpio.
El entorno es precioso.
Nos la apuntamos en la lista de casas para volver!

Marta 16 July, 2018 Traduir automàticament al Español

Un cap de setmana en família

Hem passat el cap de setmana al Mas Corominola, en total 17 persones d'edats molt diferents. La nostra valoració és totalment positiva. La casa és molt gran i còmoda, molt ben equipada i amb una cuina perfecta per fer menjar per a tanta colla. L'entorn és preciós, permet fer passejades pels voltants i gaudir del paisatge de la Garrotxa, però també és molt bona opció gaudir de la part exterior de la casa. La recomanem sense cap mena de dubte. Hi hem estat més que bé.

Sílvia 05 June, 2018 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Mas corominola excelente estancia

Casa genial y el entorno también.

Marta 28 May, 2018 Traduir automàticament al Español

Finde estupendo

Hemos compartido un fin de semana en familia: abuelos, tíos, niños ... Hemos estado muy cómodos, la casa preciosa y en un entorno espectacular . El trato amable de Silvia y Mercé hace recomendar totalmente la casa.

Monica 14 May, 2018 - España Traduir automàticament al Español

Fantástica semana

Hemos pasado una fantástica semana de vacaciones familiares. Somos 17 adultos y 5 niños. Los espacios de la casa posibilitan estar juntos sin ningun tipo de agobio. El jardín muy agradable y la casa está llena de detalles y rincones acogedores. El entorno lleno de ofertas para caminar o excursiones cortas, aunque apetecía más quedarse en la casa. Así mismo la atención personal ha sido excelente. Muy recomendable.

Concha 06 August, 2018