Mar d'Amunt
Valoración 4.26/5 basado en 25 votaciones
2 Personas Persona
1
2
3
4
5
6
7
8
Cerrar

Las opiniones de los clientes de Mar d'Amunt

Opiniones reales y escritas por clientes alojados en la casa

25 Valoraciones 13 Opiniones Puntuación media: 8,5

  • 8 votos
  • 15 votos
  • 2 votos
  • 0 votos
  • 0 votos

Ubicación perfecta

Me gustaba mucho la casa, pero no estaba tan limpia como pudiera esperarlo. Las habitaciones son muy pequeñas también.

Ubicación perfecta y decoración agradable.

Naturaki Responde: Gracias por tu opinión, Valerie, estamos contentos de que la ubicación y la decoración os gustaran.Tal y como hemos hablado por teléfono, comprobé que la casa estaba limpia y en buen estado, como la dejamos cada vez que tenemos clientes en la casa.

En cuanto a las habitaciones, no habíamos recibido este comentario hasta ahora. También mencionar que aunque solamente erais 2 personas, dejamos abiertas todas las habitaciones para vosotros. Normalmente, hay una que queda cerrada.

Saludos, Ramón.

Valerie 28 September, 2018 - Belgium Traduir automàticament al Español

Great villa, great location

Very nice design villa, in a great location. Fully equipped.

Tamir 11 September, 2018 - Israel Traduir automàticament al Español

Estancia agradable en general

Serías interesante atajar el problema de las hormigas. Fuimos 6 personas y una de las habitaciones estuvo cerrada, para evitar imagino que se realquile o entren más personas de las que aparecen en la reserva. Pero al final tuvimos una ducha para 6 personas.

Naturaki Responde: Gracias por tu opinión, Maria Teresa, nos alegramos de que tuvierais una agradable estancia. En cuanto a las hormigas, disculpad las molestias que puedan haber causado. Hemos hecho una fumigación y hemos colocado más trampas, para que para futuras estancia todo esté perfecto.

Respecto a las habitaciones, esta habitación precisamente ha estado cerrada siempre, ya que la casa era para máximo 6 personas. Al hacerse el cambio para 8 personas, a finales de junio, cuando la casa no está completa, se cierra.

Esperamos volveros a ver pronto. Saludos, Ramón.

Maria teresa 26 August, 2018 - Euskara herria Traduir automàticament al Español

Belle découverte

Maison très agréable et fonctionnelle, vue incroyable, une région pleine de découvertes, des propriétaires qui ont fait leur possible pour rendre notre séjour agréable et gérer les quelques petits désagréments (porte automatique du portail bloquée alors que notre véhicule se trouvait à l'intérieur). Seul regret: nous n'avons pas pu utiliser la piscine, l'avons découvert le jour de notre arrivée, et aucun effort n'a été fait sur le prix.

Naturaki Responde: Merci pour votre opinion, Barthélemy, on est heureux que vous ayez passé un bon séjour. En ce qui concerne la porte automatique, il faut dire que vous vous etes baigné dans la mer avec le commande à distance de la porte et celui la c'est cassé. Le changement a coûté 80€. Le lendemain nous vous avez appelé concernant la porte automatique, qu'elle s'était bloquée. La porte s'avait jamais cassée/bloquée auparavant et on s'et aperçu qu'il faudra changé le moteur.

Concernant la piscine, on vous a expliqué que les clients antérieurs avaient bouché les filtres et on a fait tout ce qu'on a pu pour résoudre la situation et le mercredi vous avez pu utiliser la piscine.

Alors, le jour de départ on a parlé avec vous sur tout ça et on vous a expliqué qu'on ne retiendrait rien de la caution pour la réparation du commande à distance et du moteur et de cette façon les jours sans piscine seraient compensés et vous étiez d'acord avec ça. Merci, Ramón.

Barthelemy 23 August, 2018 - France Traduir automàticament al Español

Excelente

Excelente, todo me gustó.

Angela 07 August, 2018 - Paris Traduir automàticament al Español

Correcte, però no es lo que sembla.

Ubicació excel·lent, vistes impressionants, però la casa està descuidada en el manteniment exterior (mobiliari piscina i matalassos) i té un problema bastant incòmode a tota la casa amb les formigues, estan a la cuina, a les habitacions, al bany en fi a tota arreu, només espero que ho solucionin, per la resta tot correcte però per sota de les meves expectatives segons les fotos que hi han a la web.

Naturaki Responde: Gràcies Jordi, estem contents de que gaudíssiu de la ubicació i de les vistes de la casa. Respecte el manteniment exterior, vam intentar contactar amb vosaltres per conèixer més detalls sobre aquests temes que esmentes, ja que ens va sorprendre el comentari perquè no ens havia sorgit fins ara, però no us vam poder localitzar.

En el cas de la vostra estada, jo mateix em vaig encarregar de realitzar els preparatius de la zona exterior i ho vaig deixar tot a punt. No disposem de matalassos a la piscina.

Pel que fa les formigues, és cert que a vegades, degut a la calor, poden aparèixer. Estarem atents per intervenir a temps per si tornés a passar, disculpa les molèsties.

Salutacions, Ramón.

Jordi 01 July, 2018 - España Traduir automàticament al Español

Segur repetirem!

Molt contens amb la estada a Mar d'Amunt. El estat de la casa i el tracte molt be..segur repetirem. En general molt contents amb tota la vostre gestió!

Luis 25 June, 2018 Traduir automàticament al Español

Quines vistes!

La casa està situada en un entorn privilegiat. A un parell de minuts de la platja. És un luxe llevar-se i anar-se a dormir gaudint del paisatge d'aquest punt de la Costa Brava. Per repetir!

Anna 03 May, 2018 Traduir automàticament al Español

Creiem que repetirem!

Hem passat uns dies a Mar d'Amunt i ens ha agradat molt. La casa està molt ben situada i les vistes des de la sala principal són molt maques. Creiem que repetirem!

Bego 28 October, 2017 Traduir automàticament al Español

Una meravella

Aquesta era la quarta ocasio en la que cercaba casa per a l'estiu a Naturaki i quan vaig veure les fotos i característiques de Mar d'Amunt, va ser amor a primera vista. Les vistes son de película, la casa es maquisima i molt ben organitzat tot. Es gran sense ser massa gran. La piscina es la cirera del pastis. Esta molt ben equipada. Molt a prop de la platja i del centre de Llanca. Destacar la cordialitat i amabilitat del senyor Lluis. Res negatiu, tornaría ARA mateix amb els ulls tancats.

Miguel angel 16 July, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Maravellosa estada

Mar d'Amunt té totes les condicions per passar una estada per recordar.
La mateixa casa amb les vistes a llança i Port de la Selva fan que fins i tot la tormenta del dissabte tingui un encant especial. Repetirem

Joan 03 July, 2017 - España Traduir automàticament al Español

Molt bonic

Ens ha agradat molt.
Coses millorables:
-com q hi ha moltes escales, pels nens s agrairia posar-hi un tancament al menjador.
-posar aire acondicionat o ventilador a la zona de les habitacions
-tendal a la zona de la piscina

La resta genial
Merci

Marta 21 August, 2016 - Cat Traduir automàticament al Español

Para recomendar y quedar bien

Hermosa casa,con todos los servicios, excelente ubicación y vistas. Muy recomendable. Muy buena atención.

Alberto 20 July, 2016 - Argentina Traduir automàticament al Español

Ubicación perfecta

Me gustaba mucho la casa, pero no estaba tan limpia como pudiera esperarlo. Las habitaciones son muy pequeñas también. Ubicación perfecta y decoración agradable.

Valerie 28 September, 2018 - Belgium