La Blauet
Valoración 4.77/5 basado en 46 votaciones
2 Personas Persona
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Cerrar

Las opiniones de los clientes de La Blauet

Opiniones reales y escritas por clientes alojados en la casa

46 Valoraciones 25 Opiniones Puntuación media: 9,5

  • 35 votos
  • 10 votos
  • 1 votos
  • 0 votos
  • 0 votos

Muy buena experiencia. La casa muy bien.

Dos cosas importantes: una es la puerta de cristal de la sala de billar al exterior nos ha provocado dos percances y yo tengo una parte del ojo morado por el impacto y otro en la frente. Hay que poner una pegatina en el vidrio para que se vea que hay una puerta. Es por seguridad y hay que evitar que a otra persona le vuelva a pasar. La otra es que las sábanas de la habitación más grande (la de la bañera) estaban manchadas con dos gotas de sangre y eso no me parece correcto. Por lo demás, muy contentos. Para repetir.

Naturaki Responde: Gracias por tu opinión, Ruben, nos alegramos de que os gustara la casa. En cuanto a la puerta de cristal, lo sentimos, esperamos que ya te encuentres mejor. La verdad es que es la primera vez que pasa, miraremos alguna manera de señalarlo.

Referente a las sábanas, nosotros los llevamos a la lavandería que nos los trae precintados cada semana, la persona de limpieza presta muchísima atención a estos detalles, no habíamos detectado ninguna incidencia con las sábanas. De todos modos, lo supervisaremos aún mas para asegurarnos de que esté todo perfecto. Saludos, Cate.

Ruben 15 October, 2018 - Espanya Traduir automàticament al Español

Estupenda casa rural con familia

La casa está muy bien cuidada, es espaciosa y cómoda. Las habitaciones y baños son modernos y cómodos. Tiene un campo de fútbol y billar, por lo que te entretienes mucho dentro de la casa.
Repetiría, pero como todo siempre hay puntos más negativos:
- Las neveras enfrían, únicamente tener paciencia porque son algo lentas.
- La cocina es pequeñita, pero te arreglas bien dentro de ella.
- Lo peor de la casa, es el excesivo cloro que había en la piscina, salías con olor estilo a la lejía.

Alberto 25 September, 2018 Traduir automàticament al Español

Molt bona casa amb coses a millorar....

Una casa reformada amb molt de gust i amb les habitacions de les més grans que mai hem estat, llits de 1,80 còmodes, grans dutxes, molt espai.

La cuina com altres comentaris és molt petita, nevera mini, al ser 14 persones és insuficient, estris de cuina molt escassos, taula és incòmode perquè són taules de dos ajuntades per fer una gran taula, fa que on estiguin les potes molesti.

Jardí magnífic, piscina formidable, i com bé diuen, les úniques empipadores són les mosques, que això no hi veig solució. No és recomanable dinar fora, perquè les mosques molesten moltíssim.

Naturaki Responde: Gràcies per la vostra opinió, Eva, estem contents de que us agrades la casa. Pel que fa les neveres, la casa disposa d'una nevera petita, una gran i un congelador de calaixos, per ara no n'havíem tingut cap queixa al respecte. Pel que fa els estris de cuina ho repassem a veure què falta. Quan es va fer la reforma de la casa, es va fer inicialment per lloguer per habitacions i la cuina era més secundaria per tal de fer totes les estances més amplies per optimitzar espais vam posar la major part d'electrodomèstics a la sala de menjador que és molt amplia.

Respecte a les mosques, sempre influeix la calor i la veritat és que aquest estiu n'hem tingut molta i també s'ha vist reflectit en aquest aspecte, sentim les molèsties, tot i que no és un tema que podem controlar gaire.

Fins la propera, Cati.

Eva 13 September, 2018 Traduir automàticament al Español

Falta més ombra

A la zona de barbacoa faria falta més ombra ja que en un dia assolellat no es pot dinar fora.
A la zona de la piscina també faria falta algun parasol.

Isabel 09 September, 2018 Traduir automàticament al Español

L'envoûtante la blauet

Beaucoup de charme, bien entretenue,
des espaces de vie agréables et chambres spacieuses (qualité literie, qualité salles de bain), des propriétaires à l'écoute de nos attentes.

Désiré 26 August, 2018 - France Traduir automàticament al Español

La blauet

We booked La Bauet for a 2 weeks summer holiday with 11 persons and it was perfect!!

The response of our hostess to our questions was very quick and she always gave a proper solution.

Thank you very much, Naturaki! We will definately return for next holidays!!

Remko 12 August, 2018 - Netherlands Traduir automàticament al Español

Tot perfecte

Hem passat 4 dies per 5 parelles i tot ha estat molt be. La casa en perfectes condicions de netege i d’aquipaments, tots els detalls perfectament cuidats.
Es una casa ideal per passar uns dies un grup de fins a 16 persones, ja siguin grans o families amb nens.

Andreu 11 June, 2018 Traduir automàticament al Español

Plutôt bien

Nous avons passé un agréable séjour au Blauet. Petit bémol une seul clef est insuffisant. Maison bien équipée, belle région, lit confortable, sanitaire très bien, tout est très propre.
Sabine

Marc et sabine 14 May, 2018 - Belge Traduir automàticament al Español

Vam estar de “perles”!

Tot Molt bé. La casa molt equipada i amb totes les comoditats. Perfecte!

Ester 03 May, 2018 Traduir automàticament al Español

Espectacular

Hem passat un cap de setmana a La Blauet espectacular, ens va fer uns dies molt macos, vem poder gaudir de la piscina i de la casa, molt còmode i agradable, amb detalls per tot arreu, de ben segur que hi tornarem!!!!

Pilar 23 April, 2018 Traduir automàticament al Español

Un cap de setmana que tots recordarem!!!

Hem tingut una trobada familiar de 13 persones, i la veritat ens ha encantat, la casa, els espais tot!! Hem enganxat un dia amb pluja, però no ha estat cap problema la casa es suficient gran i té prou espais per no tindre que estar tot el dia tots plegats.
Tot i que la cuina és petita, hem fet tots els àpats a la casa, i cap problema. La veritat és que potser hem notat a falta algun recipient per batre ous, o algun tupper per guardar alguna cosa, però la resta molt ben sortit i tot està com a nou.
L’únic petit inconvenient que hem trobat es que a dues de les habitacions els desaigües de la dutxa no estan prou nets i estan una mica emboçades.
La conclusió final es que tothom vol repetir-ho!!!

Anna 16 April, 2018 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Un cap de setmana genial!

Tant els grans com el petits hem gaudit al màxim d'aquests dies a la Blauet!! Esperem poder-hi tornar ben aviat.

Mar 27 March, 2018 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Fantástica!!!!!!

Ha sigut un cap de semana genial.....la casa és fantàstica. Jo crec que la zona de la barbacoa es podría millorar una mica....però això és una opinió meva.....ens ho hem passat molt bé.

Jordi 26 February, 2018 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Gran casa i gran estada

Ja som repetidors de la Blauet, i la casa és fantàstica! Els espais, els acabats, els exteriors. L'únic que destacaria a millorar és la cuina. Trobo que és massa petita per cuina per a tanta gent. No és proporcional amb la casa

Tere 06 February, 2018 Traduir automàticament al Español

Cap de setmana en grup

La Blauet és una casa preciosa, molt espaiosa, decorada amb bon gust i en molt bon estat. Els espais exterior són fantàstics. La nostra estada ha estat mot bona en tots els sentits. És una casa totalment recomanable per anar-hi amb grup.
L'única cosa a dir, seria que la cuina és una mica justa per a 15 persones.
Tot i així, fàcilment hi tornarem.

Elisabet 30 January, 2018 - Barcelona Traduir automàticament al Español

Un nadal amb totes les comoditats

Aquest Nadal hem estat a La Blauet amb tota la família i he de dir que tots hem estat encantats amb la casa. Els espais són molt amples, tot està molt net i no falta cap detall. A més, la casa està molt bé situada, a tan sols 10 minuts en cotxe d' unes caletes magnífiques. Segur que repetirem!

Minerva 01 January, 2018 - España Traduir automàticament al Español

Bé, en general

La cuina és petita per la gent que pot acollir i amb una falta d'estris: gerres, paelles (bastant atrotinades) i l'exprimidor no funcionava.Les habitacions i espais comuns, molt, molt bé!!! També seria bo disposar d'un joc de claus més, tenint en compte el n. de persones amb diferents interessos per sortir per l'entorn.

Naturaki Responde: Gràcies per la vostra opinió, Júlia. Respecte al parament de la cuina, comentar-vos que és nou i que vam anar a la casa després a provar l'exprimidor i anava bé. Pel que fa el joc de clau, en deixem només un ja que podeu utilitzar la caixeta de seguretat per deixar les claus, així és una manera fàcil de poder-hi accedir. Records, Cati.

Júlia 12 December, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Fantàstica!!

Vam anar diverses famílies un cap de setmana, tot perfecte (8 habitacions, parament de la llar, acondicionament, espai exterior, equipament dormitoris ) la única "pega" que hi posaríem és que faltaven estris de cuina (bols, remenadors, alguna olla que era incompatible amb la inducció... una mica justet per cuinar per 15 comensals molt gastronòmics) i les llums automàtiques que ens portaven de bòlit perquè mai sabíem sí calia obrir o tancar interruptors.. bona idea per economitzar i vetllar pel medi ambient!! Hi tornarem segur!!

Gemma 30 November, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Un racÓ de tranquil·litat al alt empordÀ

La casa està molt ben acondicionada per l'allotjament de 12 persones. Totes les habitacions disposen de molt espai, i els llits són molt confortables. La casa estava molt neta i tot l'equipament és de gran qualitat.
Un luxe en l'Alt Empordà.

Artur igual llobet 06 November, 2017 - España Traduir automàticament al Español

Hem estat molt bé!

Només escrivia per felicitar al propietari de la Blauet de la magnífica casa.
Hem estat molt bé, els nens han disfrutat molt del jardí i exteriors de la casa, inclús els mes atrevits es van refrescar a la piscina.

Nuria 23 October, 2017 Traduir automàticament al Español

Espectacular casa rural

Pasamos un fin de semana fantástico en La Blauet. Fuimos un grupo de 15 personas, con niños y bebés.
La casa es espectacular, todo reformado y nuevo. Habitaciones espaciosas, con camas grandes, baño y televisión en cada una de ellas. Las zonas comunes también grandes y espaciosas en la que no falta de nada.
En los exteriores una piscina fantástica para refrescarse y tomar el sol, varias zonas muy amplias con césped para disfrutar con los mas pequeños.
El acceso a la casa es muy fácil y cómodo, a parte está muy cerca de alguna zona de playa.
El único pero que tenemos, es que hubieron muchas moscas durante todo el fin de semana. Supongo que será por que en los alrededores hay varias granjas.
Nos fuimos con la ilusión de volver a reservarla otro fin de semana. Volveremos seguro!



Naturaki Responde: Muchísimas gracias por la opinión tan detallada Maximo!
Nos alegramos que disfrutarais de la casa y del entorno. El tema de las moscas es común en muchas casas este año, hemos cortado las uvas que había para ver si era lo que atraía a las moscas. Esperamos veros en otra ocasión!
Cati.

Maximo 18 September, 2017 - ESPAÑA Traduir automàticament al Español

Gran fin de semana

Una casa de ensueño, preciosa... un gran fin de semana y todo muy nuevo. Nos gustaría repetir y aunque le doy 5 estrellas hay alguna cosa a mejorar.
Lo peor las moscas. No es que hubiera muchas es que era algo increíble, no se si eso se puede mejorar de alguna manera pero si podéis mejorarlo estaría muy bien.
En la habitación grande no hay persianas en los ventanales y entra luz, eso también lo corregiría.
El sofá del comedor se queda pequeño para la capacidad de la casa, no tiene mucho sentido el sofá en la planta superior que no creo que use nadie.

Puntos fuertes tiene muchísimos; la piscina, los jardines, la amplitud, el billar, el menaje, el sistema de climatización es muy muy bueno, las duchas son una pasada, que haya un baño por habitación es comodísimo, el wifi es bueno y los alrededores tienen su encanto.

¡¡¡Muy recomendable!!!

Jordi 13 September, 2017 - Espanya Traduir automàticament al Español

Casi perfecto

La casa está perfecta, el jardín, el mobiliario, todo perfecto, no se puede pedir más, no le he puesto 5 estrellas porque hay un pequeño problema pero que nos ha sido muy molesto, y es que hay muchas muchas moscas, no sé si será un problema puntual o hay todo el año pero es cierto que hay granjas cerca y contra eso no se puede hacer nada más que cerrar bien todas las puertas y ventanas y procurar que no entren. De todas formas repetiríamos porque todo lo demás es fantástico.

Naturaki Responde: Muchísimas gracias por la opinión! Nos alegramos que disfrutarais de la casa. El tema de las moscas, al estar en un pueblo en el campo, es complicado de controlar y este año con el calor hay bastantes. Esperamos veros en otra ocasión! Cati.

Patrick 04 September, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al Español

The house is beautiful and a very pleasant place to be.

We had a real good time here, the house is beautiful and a very pleasant place to be. I tried to thanks the owners for their hospitality, but I think they understood my message..

Arno 13 August, 2017 Traduir automàticament al Español

The house is very beautiful

We had a real good time here, the house is beautiful and a very pleasant place to be. I tried to thanks the owners for their hospitality, but I think they understood my message..

Arno 11 August, 2017 Traduir automàticament al Español

Casi perfecto

La casa está perfecta, el jardín, el mobiliario, todo perfecto, no se puede pedir más, no le he puesto 5 estrellas porque hay un pequeño problema pero que nos ha sido muy molesto, y es que hay muchas muchas moscas, no sé si será un problema puntual o hay todo el año pero es cierto que hay granjas cerca y contra eso no se puede hacer nada más que cerrar bien todas las puertas y ventanas y procurar que no entren. De todas formas repetiríamos porque todo lo demás es fantástico.

Patrick 04 September, 2017 - Catalunya