Can Roc
Valoración 5.00/5 basado en 12 votaciones
2 Personas Persona
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Cerrar

Las opiniones de los clientes de Can Roc

Opiniones reales y escritas por clientes alojados en la casa

12 Valoraciones 8 Opiniones Puntuación media: 10,0

  • 11 votos
  • 1 votos
  • 0 votos
  • 0 votos
  • 0 votos

Fantàstic!

Vam passar un cap de setmana a Can Roc amb els amics i la família, en total érem 14 persones. La casa és increïble, amb prestacions d’alta qualitat, totes els habitacions eren amples i còmodes amb nombrosos lavabos i tots nous. La casa està renovada amb molt gust. A més a més, els propietaris van ser molt atents quan vam tenir un petit problema amb un electrodomèstic. Moltes gràcies per l’estada! Molt recomanable!

Laura 11 June, 2019 - França Traduir automàticament al Español

Cap de setmana espectacular

Can Roc, amb totes les comoditats i detalls per gaudir i sentir-se com a casa. Segur que repetim!
Destaco el tracte de Naturaki, Justine i la mateixa propietaria el qual ha estat excel·lent.
Raquel, juny 2019

Raquel 10 June, 2019 Traduir automàticament al Español

Tema contenedores

No me parece lógico que debamos cargar con la basura que se genera hasta un contenedor que está muy lejos de la casa. Es un tema a mejorar notablemente.

Naturaki Responde: Buenos días. Muchas gracias por tu comentario. Al ser una casa aislada y en un entorno natural y muy tranquilo, la prestación del servicio de recogida de basuras es más complicado que en un entorno urbano. Sentimos las molestias de no poder tirar la basuras más cerca. ¡Muchas gracias!

27 May, 2019 Traduir automàticament al Español

Fantàstic cap de setmana

Vam passar un cap de setmana a Can Roc amb tota la família, en total 16 persones.
La casa és molt gran, però al mateix temps és acollidora. Les estances estan molt ben distribuïdes, a baix amb la zona de dia que inclou una sala de jocs per als nens i a la planta primera les habitacions molt completes i amb banys suficients per a tots. La cuina es molt gran i no li falta de res i l'accés a la zona externa des del menjador és molt pràctica.
Els grans vam poder gaudir de la sala addicional de la part superior, amb un billar, però el que va triomfar va ser el futbolí que va tenir als nens i als grans distrets moltes estones.
En resum, el cap de setmana se'ns va fer molt curt. Amb ganes de repetir.

Cristina 06 May, 2019 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Fantàstica masia i millor tracte!!

Hem estat a la masia durant els dies de Setmana Santa, amb família.
Des del primer moment, que vam coincidir amb la Justine, ens ha demostrat un tracte excel·lent, súper atenta, detallista i disposada a fer que l'estança sigui molt agradable.
La masia està decorada amb un encant espectacular, és preciosa, acollidora, amb una llar de foc que li dóna una màgia i un caliu que us convido a viure-ho. No li falta detall!!
Hem passat uns dies meravellosos i envoltat de moltíssima tranquil·litat i molta natura.
És una masia que es gaudeix tant a l'interior com a l'exterior.
A pesar de les dates que estem, hi ha hagut que han fet un bany a la piscina, que evidentment estava neta i preparada.
Una masia per tornar i recomanar al 100%!!

Moltes gràcies!

Nídia bellés 23 April, 2019 Traduir automàticament al Español

Excepcional estada a can roc!

Can Roc és una casa meravellosa i estava impecable en tots els sentits.
Vam passar unes minivacances amb tota la família (i som 14!) molt agradables.
Teníem la sensació d’estar com a casa, amb una cuina on no faltava de res!
A més a més, quan vam trucar per resoldre algun dubte, el tracte va ser exquisit.
Llàstima que ens esperàvem la piscina oberta i encara no ho estava.
La recomanarem 100%.

Naturaki Responde: Moltíssimes gràcies pel teu comentari. Estem molt contents que tinguéssiu una molt bona estada a Can Roc. Pel que fa a la piscina, la tenim oberta de Setmana Santa a octubre. Gràcies i fins aviat!

Esther 16 April, 2019 Traduir automàticament al Español

¡excelente fin de semana en un entorno privilegiado!

¡Excelente fin de semana en un entorno privilegiado! El trato recibido, así como la casa, han sido geniales. ¡Volveremos seguro!

Clau 08 April, 2019 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Fin de semana genial

Can Roc es una casa ideal para pasar un fin de semana con grupos grandes y niños incluidos. El fin de semana fue genial, la casa dispone de todo lo necesario. Ideal la sala de juegos para niños, los exteriores y la gran cocina.

25 March, 2019 Traduir automàticament al Español

Fantàstic!

Vam passar un cap de setmana a can roc amb els amics i la família, en total érem 14 persones. La casa és increïble, amb prestacions d’alta qualitat, totes els habitacions eren amples i còmodes amb nombrosos lavabos i tots nous. La casa està renovada amb molt gust. A més a més, els propietaris van ser molt atents quan vam tenir un petit problema amb un electrodomèstic. Moltes gràcies per l’estada! Molt recomanable!

Laura 11 June, 2019 - França