Can Pardal
Valoración 4.56/5 basado en 89 votaciones
2 Personas Persona
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
Cerrar

Las opiniones de los clientes de Can Pardal

Opiniones reales y escritas por clientes alojados en la casa

89 Valoraciones 54 Opiniones Puntuación media: 9,1

  • 57 votos
  • 24 votos
  • 7 votos
  • 0 votos
  • 1 votos

Super séjour!

Le séjour a été très agréable! Le Mas est confortable ! Le temps ne nous a pas permis de goûter aux joies de la piscine, c'est dommage!

Vélo club cers 15 May, 2018 - FRANCE Traduir automàticament al Español

Una casa magnífica para una estancia inolvidable en familia

Todo estupendo y muy cómodo. Los dueños encantadores. Hemos ido 8 mayores y 11 niños y todos lo hemos pasado genial!

María cristina 03 April, 2018 - España Traduir automàticament al Español

Molt bona opció! Repetirem!

La casa i l'entorn són espectaculars, ideals i no falta de res. Vam estar amb un grup d'amics amb nens i ens va encantar.

Miriam 05 March, 2018 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Cap de setmana fantàstic

La casa és perfecte, la Mercè molt amable i disposada a tot lo que li demanis. A millorar que les habitacions a Naturaki diuen que són 10 i en realitat són 9. Per la resta tot perfecte, un 10, tornarem!

Naturaki Responde: Moltes gràcies per la vostra opinió, Esther, estem contents de que tinguéssiu una bona estada. La casa sí que disposa de 10 habitacions, la 10a es troba a l'exterior de la masia gran i només s'obra sota petició, ja que a dins de la casa ja poden dormir 22 persones (capacitat màxima de la casa). Naturaki.

Esther 15 January, 2018 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Perfecte per trobades familiars !

Hi hem estat molt i molt bé, des dels més petits fins als grans. És una casa per disfrutar amb colla... Si podem, repetirem!

Toni 07 January, 2018 - República de Catalunya Traduir automàticament al Español

Molt recomanable

Molt recomanable en quan a ubicació i serveis (piscina, pistes de padel, pista de tennis, parc infantil..)..impossible no entretenir-te!

Carolina garcia 04 January, 2018 Traduir automàticament al Español

Can pardal’17

Casa molt acollidora i molt amplia. Totalment recomanable per grups grans de persones, molt ben equipada, i amb moltes possibilitats de fer coses i diferents activitats.
Els amos de la casa son molt amables i servicials!
Tornarem segur!

Kiku 27 November, 2017 Traduir automàticament al Español

Expectativas satisfechas

Grupo de amigos, con experiencia en salidas similares, todo perfecto, la casa acogedora, funcional, bien dotada, limpia, las instalaciones exteriores muy bien, todo ha ayudado a la desconexión y relax. Un apunte de mejora, al menos una cafetera grande mas..... Mejorar cobertura wifi.....Y estudiar el posible alquiler pistas de padel por horas.

Juan 16 October, 2017 - España Traduir automàticament al Español

Can pardal séjour du 19 au 26 août 2017

Séjour agréable apprécié par tous dans un environnement calme et isolé.
Locaux accueillants correspondant bien à la description faite sur le site.
Propriétaires attentifs au confort et au bien être des locataires: locaux propres, nécessaire de base fourni (Produit vaisselle, lessive, papier toilettes, essuie-tout, éponges, trousse de 1ers secours, sèche-cheveux....).
Equipement en quantité suffisante (Transats, raquettes et balles, vaisselle, linge...)
Disponibilité et discrétion des propriétaires.
Juste un petit inconvénient: la proximité d'une porcherie apportant selon les vents une odeur désagréable et le matin la présence de mouches.
Très bon séjour malgré cela.

Etienne et dany l. 28 August, 2017 - France Traduir automàticament al Español

Fantàstica setmana amb la família!

Ens hem juntat tota la família com cada dos anys. Gràcies a l'amplitud de les instal.lacions hem estat molt còmodes. La piscina increïble i les pistes de pàdel i de tenis perfectes encara que no les hem fet servir. Si hem tingut algun petit problema en un moment ens ho han solucionat. De ben segur que repetirem!

Maica 10 July, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Un finde perfecto en la mejor casa!

Todo de 10! Pudimos celebrar un finde increíble que no olvidaremos nunca. La piscina nos salvó la vida en las horas de más calor. Se nota que cuidan mucho la casa. Los dueños majisimos y encantadores, nos ayudaron en todo lo que necesitamos. Ideal para pasar todos los dias, cuantos más mejor xD

Dani y eva 19 June, 2017 - España Traduir automàticament al Español

Can pardal

Hem tornat per tercera vegada a Can Pardal i com sempre ha estat genial. Les millores que han fet des de l'última vegada (com les pistes de pàdel i tennis o la sala de jocs) estàn perfectes i ens han fet passar molt bones estones. Per últim, dir que el tracte amb la Mercè ha sigut fantàstic. Una vegada més ens hem sentit com a casa!!!

Verónica 22 May, 2017 - Blanes Traduir automàticament al Español

Excel·lent

La nostra estada a Can Pardal ha sigut excel.lent. Hem estat super bé el cap de setmana. Erem 21 i la casa està super bé equipada. La única critica constructiva és que hagués estat super bé que haguèssin deixat els coixins de la terrassa de la piscina i més parasols, se' n van quedar curts amb un. La Mercè encantadora. Nosaltres volem tornar, sense dubte.

Cristina 08 May, 2017 - Barcelona Traduir automàticament al Español

Genial cap de setmana a can pardal

erem una colla de 16 amics, gent gran, i vam estar molt be, la casa es espaiosa, i els serveis adicionals espectaculars, encara que per ser hivern no vam gaudir de la piscina.
la Mercè, encantadora i servicial.
la casa va complir totes les expectatives, i nomes detallar que hi manca una toma d'antena de satel.lit per poder veure el partit del Barça...

Manel - la colla 08 March, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Un cap de setmana perfecte

Can Pardal és una casa fantástica. Erem un grup de 14 persones i dos nadons. Les habitacions molt còmodes, els banys en perfecte estat i les sales comuns perfectes per un grup gran. A més, el jardi i la piscina fan que puguis disfrutar-la encara més.

Silvia 27 February, 2017 - Espanya Traduir automàticament al Español

Fin de semana fantástico

Casa espectacular, tanto interiores como exteriores. Muy limpia y acogedora. Espaciosa y muy cómoda. Zona muy tranquila. Tanto mayores como niños hemos estado muy agusto. Sin duda para repetir. Gracias Merce por estar ahí en todo momento y hacernos la estancia tan agradable.

Liliana 13 February, 2017 - España Traduir automàticament al Español

Gran fin de semana con grandes amigos en una super masía!!!

Todo ha estado muy bien, la casa, el jardín, las pistas de padel y tenis, la piscina.
repetiremos sin duda.
Gracies Mercè!

Frederic 02 November, 2016 - SPAIN Traduir automàticament al Español

Perfecte!!!

Érem un grup d 22 persones i hem tingut una estada genial! Un cap de setmana perfecte a Can Pardal! La casa espectacular, acollidora i molt còmode. Gràcies.

Maria del mar 17 October, 2016 - Bcn Traduir automàticament al Español

Cap de setmana fantàstic

La casa va complir amb totes les espectatives que teniem. Molt ben equipada, espaiosa i tranquila. A més la Mercè ens va rebre molt bé i ens ho va deixar tot a punt per una gran estada.

Alba 10 October, 2016 - Catalunya Traduir automàticament al Español

La beauté gachée par l'odeur

Nous avons passé un sejour entre amies a can pardal la maison est splendide ainsi que la piscine et la propriété mais nous avons été déçu et trés surpris par l'odeur a deux pas de la maison il y a plusieurs porcheries qui ne sont pas de première jeunesse et l'odeur y et insoutenable.
Sur le cite Internet a aucun moment il est marqué qu'il y a des elevages d'animaux a proximité nous sommes déçus par le manque de franchise du cite.
A la fin de notre séjour le propriétaire n'a pas pris la peine de se deplacer pour nous dire au revoir et savoir si notre sejour c'est bien déroulé dommage.
Prix élevés par rapport aux services proposés.

Naturaki Responde: Merci beaucoup pour votre opinion. Nous sommes heureux que vous avez passé un bon sejour a la maison et apprécié la propriété ainsi de la piscine. Ceci est la première fois que nous recevons une plainte pour cette raison.
Notre maison est située dans la campagne, entourée de fermes où ils se reproduisent, entre autres espèces, les vaches, les moutons et le délicieux porc ibérique et où aussi on y cultive diverses céréales. Les agriculteurs dans un effort pour ne pas utiliser les engrais synthétiques qui nuisent à la santé, utilisent des engrais naturels comme le fumier des mêmes animaux qu'ils engraissent. Lorsque le fumier est épandu se produit une mauvaise odeur dans l'environnement, les agriculteurs l'appellent «la vitamine naturelle de la campagne" . Nous sommes désolés que, à cette occasion, un agriculteur dans son champ aie mis le fumier.
Nos visiteurs doivent comprendre que ils sont allés à une belle maison de campagne confortable, entourée par des fermes authentiques et qu'ils peuvent les visiter, en montrant aux enfants de première main la réalité de l'origine de nos aliments.
Veuillez accepter Mme mes sincères salutations!,
Mercè (Propriétaire)

Morand 24 August, 2016 - France Traduir automàticament al Español

Great week in can pardal

Had a great week in Can Pardal. Beautiful bug house, great pool and a lot of things to do for our children.

Mia 17 July, 2016 - Sweden Traduir automàticament al Español

Fantástico para grupos con niños

Nos hemos hospedado 13 adultos con niños y la estancia ha sido ha sido perfecta. Tranquilidad absoluta en un entorno ideal para salir a pasear o a correr. La casa es preciosa, con habitaciones espaciosas, un salón muy grande y una cocina bien equipada. Terraza enorme ideal para hacer barbacoas. Un jardín precioso con un césped muy bien cuidado. La piscina es perfecta para niños y el porche junto a ella proporciona una zona resguardada del sol que se agradece. Mercè, la dueña, ha estado disponible en todo momento (antes, durante y después de la estancia) y se ha preocupado de que todo estuviera perfectamente.

Edu 27 June, 2016 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Una passada

Aquest cap de setmana hem estat tota la família a Can Pardal, 22 persones entre grans i petits, la mes gran 87 anys i el mes petit 6 mesos( 4 generacions).
Com us dic en el títol," una passada". Les instal·lacions perfectes, els detalls tots ben cuidats, tot netíssim, la casa, la piscina, els exteriors......
Els nens s'ho han passat molt be i els grans també.
Ha sigut un cap de setmana perfecte i esperem tots repetir-ho.
El tracte amb la Marcè i el seu marit immillorable.

Maria 23 May, 2016 Traduir automàticament al Español

Fantastica

Casa reformada espléndida, entorno idílico.

Jaume 04 April, 2016 - españa Traduir automàticament al Español

Casa fantástica

Hemos pasado un fin de semana en la casa, 21 personas.Casa grande y muy acogedora, con todo lo necesario. Repetiremos, sin duda!

Vanessa 21 March, 2016 - España Traduir automàticament al Español

Cap de setmana fantàstic!

Hem agafat molt bon temps i hem gaudit tota la familia de l'estada a Can Pardal (erem 13). Els exteriors son espectaculars, quines vistes! Fer una barbacoa al jardí amb bon temps no te preu! I l'interior de la casa també està molt bé. Hi ha de tot i és molt comfortable. Per últim donar les gràcies a la Mercè per el seu tracte, molt amable. Resumint, que hem tingut el que que buscavem. Molt recomanable:)

Oriol 14 March, 2016 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Comoda y practica

Un fin de semana perfecto,no encontramos a faltar nada.La cocina que suele ser la estancia de la casa más concurrida,sencillamente genial.Recomendamos fregar los platos mientras miras por la ventana creo que quedan más limpios.Gracias

Mariona 07 March, 2016 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Can pardal un 10!

Bon dia Carme i Narcís,
Volia agrair l'amabilitat de Jenny en tot moment i la facilitat de treballar amb Naturaki. I Can Pardal un 10! Ens hem quedat amb les ganes d'anar-hi a l'estiu perquè ho tenen ple
Tornaré a demanar disponibilitat a Naturaki segur.

Sandra 22 February, 2016 Traduir automàticament al Español

Cap de setmana en familia

La Casa es genial, no li falta detall, l'entorn... inmillorable! potser el preu pot semblar el.levat, però realment és una estada de luxe! a més hi ha la possibilitat de llogar unes pistes de padel i tennis a la mateixa casa!

Laura 11 February, 2016 Traduir automàticament al Español

Casa acogedora para un número elevado de personas

Casa bien restaurada, espaciosa, donde un número elevado de personas se encontrarán bien, sin agobios.

Joan 09 November, 2015 - España Traduir automàticament al Español

Un séjour fantastique dans son ensemble.

Merci pour votre accueil, nous avons passez un agréable séjour au Can Pardal. Nous avons été vraiment surpris tant par le cadre que par le beau temps de ce fin de septembre.
Je recommanderais cette location à mes amis, car je trouve que c'est un lieu charmant, et vraiment beau à voir. La piscine et l'ensemble des aménagements sont très bien.
Les différentes terrasses, ainsi que les espaces à vivre sont grand et bien aménagé.
La proximité de des villes de Girona et de Banyoles est vraiment sympathique à découvrir.
Il y a beaucoup de choses à visiter. Un logement vraiment idéale pour un séjour entre amis ou en famille, a la fois retiré des grandes villes, et calme.
Un séjour Fantastique dans son ensemble.

Lopes 04 October, 2015 - France Traduir automàticament al Español

The house was beautiful

We spent a week at Can Pardal. The house was beautiful, large and well-appointed spaces. The pool area is amazing and very clean. But the only problem is that we were not warned that the owner lived in the same house (Separate spaces of course) but they're overlooking our pool and they go through the garden to go home, so we didn't have really privacy. In addition we did not get the contract up to the day, so if we did not agree with some points, we had no choice, since we were already there

Naturaki Responde: Dear Silvia, thank you very much for your comment. We are really happy to know that you enjoyed your time in our house as well as you appreciate the spaces and pool area. We are sorry that you weren't aware that owners live next to the house but in the description of the website is said " In one part of the house live the owners and the other part is dedicated to rural tourism, guests can enjoy all the exclusive outside because when the house is occupied the owners do not use it". About the contract is a standard contract, nothing special but for further bookings don't hesitate to ask us for a copy in advance as we can provide it to you. Hope to see you again in the future. Best regards!

Silvia 02 October, 2015 Traduir automàticament al Español

Can pardal

Aquesta cap de setmana hem repetit a Can Pardal, aquest cop amb tota la familia i la veritat és que hem estat de meravella. Les millores que s'han fet són estupendes i el cap de setmana ha estat genial!!!

Verónica 23 September, 2015 Traduir automàticament al Español

Een prachtig verlof!

Zowel het huis als het domein zijn af. Met een moderne keuken, veel slaapkamers en meer dan voldoende badkamers kom je niets tekort in Can Pardal. Aan het zwembad heb je voldoende plaats om zowel in de zon als in de schaduw te vertoeven.
Het enige minpuntje dat ik zou kunnen geven, is de duidelijke aanwezigheid van varkensboeren in de omgeving die gepaard gaan met een geurtje en vliegen. Gelukkig heeft de omgeving ook nog veel anders te bieden dan alleen dit.
Zeker een aanrader om te doen!

Adriaenssen 03 August, 2015 - België Traduir automàticament al Español

Perfect stay in can pardal

With our familiy (10 persons) we had a very good time in Can Pardal. We enjoyed very much the pool and the atmosphere of this really nice house, even with the new kitchen and the lounge area near the pool . Many thanks to Xavier to give us the first introduction to Padel, a new sport for us :-)

Wolfgang 23 July, 2015 - Germany Traduir automàticament al Español

Perfecte!!!

Hem passat una revetlla de Sant Joan, en familia, en aquest allotjament, i sezillament ha estat espectacular, la casa es trova en un lloc molt tranquil, i la mainada s'ho ha passat d'allò més be, i la gen adulta a gaudit igualment, a més a més, les reformes que están realitzant, la Merçe i en Xevier, prometen que la casa sigui encara molt més acollidora, i a la mínima que puguem tonarem per gaudir de la casa ja totalment renovada.ç
Moltes gracies Merçe i Xevier per tot.

Juanmi 28 June, 2015 - GIRONA Traduir automàticament al Español

Un fin de semana espectacular !!

Can Pardal es una casa fantástica, impresionante tanto por dentro como por fuera, la casa esta cuidada al detalle y la tranquilidad del entorno así como su fantástica piscina hace de ella un lugar inmejorable, realmente un fin de semana para recordar.

Miriam 27 June, 2015 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Vergonzoso

Fuimos un grupo de amigos a pasar el fin de semana, a disfrutar de la casa y pasarlo bien. La casa es correcta, a pesar de que nuestro baño no disponía de agua caliente.

Los propietarios viven pegados (es la misma casa partida en dos casas) por lo que no hay privacidad ya que se pasean constantemente por delante del jardín, y no permiten poner música alta.

Lo más penoso es que al irnos, recogimos la casa pero obviamente quedaron toallas en el suelo (no había toalla de pies), quedó alguna miga y plato sucio en la cocina. Pues por esto los propietarios se quedaron la fianza de 300 euros!! pero es que había limpieza incluida en el precio! Y los mismos propietarios nos dijeron que tardaban 4 horas en limpiar la casa. una vergüenza!!

Naturaki Responde: Apreciado Pedro, siempre intentamos que la casa este en perfectas condiciones para que nuestros clientes se sientan lo más cómodos posible y a poder ser mejor que en casa. Es por esto que en el último año hicimos muchas mejoras en la casa: habitaciones, baños, espacios comunes, jardín e inclusive la piscina. Tal y como visteis, la mayor parte de la casa es nueva, incluidos los baños en el que decís que no había agua caliente. Lo hemos comprobado y el agua caliente funciona correctamente, y los clientes que estuvieron antes y después de vosotros no se han quejado al respecto. De hecho, con la reforma se ha instalado una calefacción totalmente nueva de mayor capacidad que la anterior. En todo caso, para problemas de mantenimiento, nosotros vivimos al lado y en caso de avería podemos llamar al técnico.
Tal y como se indica en la web, Can Pardal es una gran masía, en una parte viven los propietarios y la otra esta dedicada al turismo rural, aun siendo una única casa en su momento y para mantener la privacidad de los clientes, tenemos nuestro propio jardín y piscina por lo que no compartimos ningún espacio exterior.
Por la música, en la casa tenemos equipo de música que los huéspedes pueden disfrutar, lo que no esta permitido y se especifica explícitamente en el contrato y en las condiciones de alquiler, es traer altavoces de discoteca utilizándolos hasta altas horas de la madrugada. Tal y como se indica en el contrato, hacer fiestas tipo discoteca en la casa se sanciona económicamente y se procede al desalojo de la casa. Para evitar llegar a este punto vinimos a hablar con vosotros y llegar a un entendimiento.
Respecto a la limpieza, como indica la web, hay que dejar la casa razonablemente limpia y recogida, el termino de que la limpieza está incluida se refiere a que cuando llegan los clientes encuentran la casa perfectamente limpia, no se pide que se entregue en la mismas condiciones ya que se entiende que los clientes vienen a disfrutar de unos días, pero hay unos mínimos que hay que cumplir para poder devolver la fianza. Preferimos evitar a entrar en detalles ya que es bastante desagradable de recordar.
En cualquier caso, resaltar que hace 3 años que estamos alquilando la casa y nunca antes habíamos tenido que hacer uso de la fianza. También os recordamos que incluso alguna de las personas de vuestro grupo nos pidió perdón por las molestias ocasionadas y agradeció la paciencia que tuvimos.
Mercè.

Pedro 15 June, 2015 - Spain Traduir automàticament al Español

Inmejorable!!

La mejor casa en la que hemos estado sin dudarlo.
Habitaciones amplias y acojedoras, cocina-comedor enorme y muy bien equipada (2 neveras!!), muchos baños completos, exteriores muy bien aprovechados, la barbacoa espectacular, piscina genial... lo dicho, ideal, repetiremos seguro.

David 02 June, 2015 - España Traduir automàticament al Español

Un lloc idílic. Hem estat moolt bé.

A millorar: tancar amb una balla o porta l'accés a la piscina petita dels propietaris. Tenir unes setrilleres per l'oli. Per la resta no hem trobat a faltar res mes.

Maria 26 May, 2015 Traduir automàticament al Español

Cap de setmana amb amics

Aquest cap de setmana hem estat tots els amics amb els nostres fills i hem estat com a casa. Can Pardal és molt acollidor, tot reformat i amb els petits detalls ben cuidats!!!! L'any que ve repetim segur i aixi podrem gaudir de les instal.lacions noves que estân fent a la piscina.
L'única cosa que hem trobat a faltar és un parasol a la zona de la terrassa i barbacoa.
us ho recomanem sense cap dubte!

Vero verito 18 May, 2015 Traduir automàticament al Español

Une maison magnigique

Nous avons passé une merveilleuse semaine à can Pardals . Nous étions 14 ( 7 adultes et 7 enfants ). La maison est magnigique , très spacieuse , avec des nouveautés par rapport aux photos du site ( nouvelle cuisine , nouveau barbecue par exemple... ). Et d'autres aménagements sont encore prévus semble t il
Notre hôte , Javier a fait son maximum pour nous faire passer un très bon séjour !
Et nous avons même pu profiter de la piscine en cette mi avril !
La maison est très spacieuse , la terrasse est très grande , les espaces verts sont très bien entretenus .... Il y a un filet de volley et une cage de foot
Endroit idéal pour des vacances entre amis ou en famille
Je conseille donc cette maison sans problème !
Merci à Javier et à son épouse et à bientôt j'espère !!!!
Sophie

Sophie 26 April, 2015 - France Traduir automàticament al Español

Casa molt bonica i molt gran

Casa molt bonica i molt gran. Les habitacions són molt amplies, però la cuina i el menjador són justos per a 15 persones. Però la propietaria ens va dir que a partir de gener faràn obres i ho ampliaràn. L'exterior és precios i amb moltissim de terreny. És un lloc ideal per anar amb familia. La llenya és massa justa i wifi no n'hi ha.

Patricia 29 December, 2014 - Espanya Traduir automàticament al Español

Cap de setmana rural amb amics i nens.

La casa correcta. A millorar: El wifi no funcionava , antena TV menjador mala senyal , la llenya molt justa ( només per fer un foc).
La cuina petita ( ens van dir que la farien nova i més gran) .

21-23 novembre 2014 24 November, 2014 Traduir automàticament al Español

Excellentes vacances

Nous avons passé d’excellentes vacances à CAN PARDAL. La maison est grande, calme, c'était très reposant. Les propriétaires très attentionnés.La maison a subit des rénovations et d'autres sont à venir.Nous y reviendrons plus tard.

Isabel 21 August, 2014 - France Traduir automàticament al Español

Mi segunda vez en can pardal

Todo muy lindo , las reformas que se llevaron a cabo han quedado estupendas , piscina, lavabos nuevos , habitaciones , mobiliario ..hemos pasado unos días excelentes en familia aprovechando la barbacoa y la cancha de voley .
La atención de sus dueños es muy buena y están presentes si uno los necesita .
Volveremos sin dudarlo !

30 June, 2014 Traduir automàticament al Español

Can pardal

el cap de setmana a can pardal ha estat fantastic!!!
la merce i xavier els propietaris encantadors que ens ho van fer tot molt facil!
la casa preciosa i les instal.lacions genials amb una piscina i barbacoa estupendes
ha estat una reunio familiar que venien cosins de tot arreu i no haguessim pogut estar millor! molt ben situat i molt tranquil!!

Marta 30 June, 2014 - espanya Traduir automàticament al Español

Can pardal

Comentar sobre l'estada a Can Pardal que hem estat molt ben acollits per la propietària de la casa.
La casa és excel·lent, molt ben adequada, tot molt net i amb un jardí exterior explèndit.
És una casa ideal per anar amb grup d'amics amb nens o per famílies molt nombroses.

Tres famílies amb nens 09 April, 2014 Traduir automàticament al Español

Can pardal

Hola
Nuestra estancia ha estado bien, Mercè la dueña de la casa ha sido muy amable y atenta. La casa es muy bonita y las habitaciones son espaciosas y bien decoradas, como mejora posible decir que las estancias comunes (comedor y sala de estar) son pequeñas teniendo en cuenta que la casa puede albergar a 12 personas, pues no existe una zona donde puedan estar las 12 personas a la vez, y que los baños se encuentran un poco alejados de las habitaciones.
El menaje de la cocina es abundante aunque los tamaños de las ollas son justos para 12 personas. Hemos encontrado a faltar el wifi, al ir con adolescentes es casi necesario ..
Saludos




Naturaki Responde: Hola Anna,

Primero de todo agradecerte una vez mas que hubierais escogido nuestra casa para pasar un fin de semana y sobretodo agradecerte tu comentario como mejora, pero si que tengo que decirte como ya os explicamos , que la casa esta en un proceso de mejora para poder satisfacer mejor a nuestro clientes."

Saludos,

CAN PARDAL.

Ana 27 January, 2014 - ESPAÑA Traduir automàticament al Español

Notre evaluation

Bonjour
Si je dois donner une note d'evaluation , ce serait un 2 !
Les raisons :
- Les photos ne correspondent plus du tout a la realite ! Il y a en realite plus de beton que de nature ! (pelouse est devenu beton ou carrelage , arbres ont disparus)
- L'accomodation n'est pas prevue pour 12 personnes ( couverts, assiettes, verres, chaises)
comment expliquez vous 4-5 chaises de piscine pour 12 personnes ???
- Tant que les travaux dans la maison durent , vs ne pouvez absolument plus louer cette maison.(bruits, poussiere,etc...) Je vous promets bcp de soucis !
- Nettoyage intemediaire promis par le proprio, mais jamais venue !
Mauvaise experience pour nous, mais bonne lecon pour le futur !
Bien a Vous

Catherine


Naturaki Responde: Je vous remercie pour votre opinion mais n’est pas Vrai de tout.

Simplement, abans de repondre point par point :
- Ils sont arriver avec une persone de plus que prevue, 13 a la place de 12 et ils etaient au courant que pas posible donc Naturaki les avais prevenir par ecrit mais que même ils sont venir avec une persone de plus et sans payer cette personne suplementaire.
Ils ont casse la machine a laver et aucun comentaire au moment de recuperer la caution, un oublie.

- Je pense que il y a une enorme diference entre que Vous racontez et la realité. Nous investissons bcp d’argent pour pouvoir ouffir unes instalations bcp mieux. Nous avons un projet très grand sur notre maison et ambitieux pour pouvoir donner a notres clients un service de qualité et que Vous avez déjà profiter pendant Votre semaine de vacances, comme par example la new salle de bain, la chambre cinema, la nouvelle cuisine, etc…et surtout la new piscine de 12mx5,5m avec la new terrasse.
La partie jardín est bcp mieux que au debut donc nous avons mis pas mal des news arbres donc les anciennes etaient malades.
Nous investissons sur notre maison donc le terrain tenis, deux terrains padel, new barbecue, new terrasse coubert, news douches, le lac, salle de musique, ping-pong. billar, des balançoires des enfants, les animaux,etc………tout sera present ete 2014 donc les gros chantiers comenceront Janvrier 2014 et que nous fermons notre maison pour pas embete notres clients.

- La maison est pour 12 personnes depuis 15 ans et très mais très bien equipper a tous les niveaux. En total il y avais 6 hamacs et on a fournir 3 suplemantaires suite a votre demande. Par rapport au chaises il y a 10 chaises pour la terrasse coubert et 12 chaises a l’interieur, que peuvent être changer de place sans aucun problem comme font tous notres locataires depuis 15 ans. En plus 2 tables interieurs pour 12 persones (que peuvent etre a l’exterieur) plus la table terrasse aussi pour 10 avec ses 10 chaisses. Si Vous aller sur un hotel avec 250 places il n’y a pas 250 hamacs sur la piscine. Vous pouvez regarde chez Naturaki tout l’equipement de la maison.

- Pendant la semaine nous avons eu aucun comentaire de votre part par rapport bruits, poussiere, etc….que en plus ils ont pas exister de notre cote donc nous faissons tou pour que notres clients soient bien, c’est pour ça que notre maison est toujours reserve tous les etes depuis 15 ans. Je pense que le plus gros soucis a ete le fait que Vous avez eu malheuresement de la pluie tous les jours.

- Le nettoyage n’est pas inclue dans notre service et jamais c’est inclue. Une fois les clients partent nous nettoyons la maison. C’est un service optionel et que n’est pas inclue dans le price.

Nous voulons vous ouffrir la possiblite de venir chez nous de que Vous voulez donc notre maison est oubert toujours pour des clients que veulent passer des weekends ou des vacances chez nous….sinon coment s’explique que depuis 15 ans notre maison est toujours complete tous les weekends de l’année plus tout l’ete. Je pense que les fait parlent tous seuls.
Finalement Vous dire que nous sommes désóle par votre opinion de chez nous mais nous sommes prêt a Vous accueillir une autre fois.

Catherine 31 July, 2013 - Belgique Traduir automàticament al Español

Bona casa y bona piscina

Pasamos tres dias en una casa con Amplias y limpias habitaciones,amablemente atendidos por Mercé y Javier ,tanto los niños como los mayores hemos disfrutado
sobre todo en la Piscina,aunque aun están de obras acondicionando algunas zonas
del exterior,

Juan 02 July, 2013 - España Traduir automàticament al Español

Molt bona estada

Em passat un cap de semana en familia, hi hem estat genialment bé, la casa genial, i la piscina fantástica, feina em tingut per moure els nens de la piscina. La Mercè ens ha acollit molt bé.

Klara 17 June, 2013 Traduir automàticament al Español

Un cap de setmana en familia fantàstic en un entorn idíl·lic

Hem passat un cap de setmana en familia i ens ha anat molt bé, tant els nens com els adults hem disfrutat moltíssim. La casa és molt acollidora, el mobiliari i decoració molt cuidat, els electrodomèstics i el parament de la llar en perfecte estat, l'entorn és molt tranquil i et permet desconectar. Les habitacions son molt acollidores.
L'atenció dels propietaris immillorable, tant al rebren's com durant l'estada. La Mercè ens va avisar que havien tingut un problema amb la piscina que es va oferir a sol.lucionar, tot i que els nens s'hi van banyar igualment, i ens va portar llenya quan li vam demanar, també ens van oferir ajuda per recuperar una pilota que els nens havien penjat.
El seu marit ens va fer una visita guiada molt interessant per les obres d'ampliació que estan fent i que de segur incrementaran el valor turístic de la casa.

Esperem tornar-hi aviat per gaudir de les noves instal.lacions i els animem en la inversió que estant fent en aquests moments de crisi actual, dona gust trobar gent emprenedora.

Us la recomanem.

Lidia 22 April, 2013 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Molt be!

Cap de setmana en familia, La propietaria molt agradable i amable, la estança, ancara que hi va haver alguna incidencia sense importacia, nomes em cal dir i recomenar can pardal.Aprofito per recomenar la zona perque hi han rutes BTT molt divertides, jo mateix n'he penjat una sencilleta que surt de can Pardal a wikiloc.

Xevi 15 April, 2013 - CATALUNYA Traduir automàticament al Español

Una casa magnífica para una estancia inolvidable en familia

Todo estupendo y muy cómodo. Los dueños encantadores. Hemos ido 8 mayores y 11 niños y todos lo hemos pasado genial!

María cristina 03 April, 2018 - España