Can Besa
Valoración 4.58/5 basado en 21 votaciones
2 Personas Persona
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Cerrar

Las opiniones de los clientes de Can Besa

Opiniones reales y escritas por clientes alojados en la casa

21 Valoraciones 13 Opiniones Puntuación media: 9,2

  • 13 votos
  • 6 votos
  • 1 votos
  • 1 votos
  • 0 votos

La casa molt gran i confortable

Hem estat molt bé, potser si hi hagués lavabo a cada habitació millor. El lloc molt bé.

Colla 03 January, 2018 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Fantàstic!!!!

Hem estat 3 dies i hem estat molt a gust, els espais són molt amplis i còmodes per a 10 persones. La recomanaria segur.

Jordi 30 December, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Molt bona estada!!!

He puntuat amb un 4 en lloc d'un 5 bàsicament pel temps que hem trobat... res a veure amb la casa i amb l'Anna que de totes totes es mereixen un 5, tot molt ben cuidat, molt confortable i acollidora. A veure si podem repetir en millors condicions climàtiques. Moltes gràcies per tot, Anna.

Salvador 04 December, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Estupendo!

Hem passat un cap de setmana a Can Besa molt agradable. La casa és molt confortable i hem pogut aprofitar la piscina. La sala de descans de dalt és fantàstica. A la zona hi ha moltes activitats per fer tant per petits com per grans.

Meritxell 23 October, 2017 Traduir automàticament al Español

Una casa super agradable

Hemos estado con 2 parejas una semana en Can Besa. Una casa super comfortable...hay de todo y una bonita decoración. Lo único que faltaba es un secador de pello y copas de vino.

Nosotros vamos a volver el próximo año.

Un saludo
Jeanette desde Holanda

Jeanette 21 October, 2017 - Holanda

Genial

L´Anna super atenta, gràcies per tot.

Pere 02 October, 2017 Traduir automàticament al Español

Ideal para grups grans, molt d'espai i natura al costat

Hem estat un parell de dies a Can Besa, la casa sobretot la destacaríem per l'espai en totes i cada una de les habitacions, de la cuina, la terressa, ... Hi ha espai de sobres per a 12 persones, amb totes les comoditats. Hi ha 3 banys complets i tant a la taula de dins com a la de fora poden menjar totes les persones al mateix temps. Igualment a la sala d'estar hi ha sofà per tothom!!! Genial per anar a passar un bon cap de setmana en companyia de familia o amics.

L'únic que cal millorar és que hi sigui tot present a la casa, el que s'indica que hi hauria d'haver no pot faltar i les persones encarregades de la neteja han de revisar que no falti res, d'aquesta manera s'evitaria que el client tingui que anar demanant cada cosa que troba a faltar, per aquest motiu no hem posat un 5, per la resta, simplemente PERFECTE!!!

Disfruteu-la molt si hi aneu!!!

Marc 13 September, 2017 - España Traduir automàticament al Español

Tip top

Nous avons passé une très bonne semaine à Can Besa, la maison était conforme à nos attentes, très fonctionnelle. Toutes proches, très belles plages qui ne sont pas surchargées comme sur la côte d'azur.
Merci à Antonio pour son accueil et sa gentillesse, toujours aux petits soins pour nous

Je recommande cette location, nous y retournerons certainement. Merci également à Naturaki, votre site gagne à être connu.

Ber 30 July, 2017 - France Traduir automàticament al Español

Fantástica

Hemos estado muy a gusto, la piscina una gozada, faltaba que hubiese funcionado La Luz de noche. Las habitaciones de arriba un poco calurosas, pero corre bien el aire.

Rosa 19 June, 2017 - Catalunya

Casa bonita y muy bien equipada

Celebramos una despedida de soltero mixta y lo pasamos genial, la casa ofrece muchas posibilidades, incluye ropa de cama y toallas, todo muy limpio y ordenado.

José luís raya 12 June, 2017 - España

Molt maco!

La casa és per dins i per fora maquísima, i els espais molt encertats, la terrasseta on és la barbacoa... la piscineta..., el menjador d dalt super acollidor. Els llits comfortables. Estem molt contents! Esperem repetir, moltes gràcies Anna!

Kilian 30 May, 2017 Traduir automàticament al Español

Hem estat de fàbula!!

La casa és molt acollidora, i recent restaurada, a 10 min de Roses i Llançà !! 100% recomanable.

Sergi 22 May, 2017 Traduir automàticament al Español

Fantastic!

The time in the house was fantastic. More than "value for money"! Everything was OK and the house is absolutely comfortable.

Rob van der walle 07 May, 2017 Traduir automàticament al Español

Fantástica

Hemos estado muy a gusto, la piscina una gozada, faltaba que hubiese funcionado la luz de noche. Las habitaciones de arriba un poco calurosas, pero corre bien el aire.

Rosa 19 June, 2017 - Catalunya