Can Besa
Valoración 4.61/5 basado en 38 votaciones
2 Personas Persona
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Cerrar

Las opiniones de los clientes de Can Besa

Opiniones reales y escritas por clientes alojados en la casa

38 Valoraciones 27 Opiniones Puntuación media: 9,2

  • 25 votos
  • 10 votos
  • 2 votos
  • 1 votos
  • 0 votos

En general la casa estava molt bé

En general la casa estava molt bé. Hem estat a gust, però té algunes mancances que podrien millorar-se: dutxes que no absorbeixen prou l'aigua, no hi havia algunes coses bàsiques a la cuina (fregall, paper de cuina, sabó per a rentar, manoples, uns draps molt vells...). Són petites coses, però que si es cuiden, un té ganes de repetir. Si no, potser que ni la recomanis.

Naturaki Responde: Gràcies per la vostra opinió, ens alegrem de que us agradés la casa. Pel que fa el tema de les dutxes, agraïm el vostre suggeriment i ho tenim en compte com a millora per la propera temporada.

Respecte el kit bàsic de neteja que deixem, ho revisarem de cara a les properes entrada, per tal de que estigui perfecte!

D'altra banda, volem recordar que, tal i com especifiquen les normes de la piscina, està prohibit llençar-hi pedres i que, tal i com indica el contracte de lloguer, la casa s'ha de deixar ordenada, en les mateixes condicions en les que es va trobar.

Salutacions, Carme.

05 November, 2018 Traduir automàticament al Español

Genial!!!

Casa muy bonita, ideal para grupos.

Sara 15 October, 2018 Traduir automàticament al Español

Our stay at can besa

We stayed at Can Besa in Vilajuïga for 7 nights. We loved the house since the moment we arrived! It was a beautiful house with nice bedrooms and lovely garden. We liked that it was old beautiful wooden furnitures, but all the fabrics was new and felt fresh.

Carme, the lady that met us when we arrived was very nice and kind!

Only thing that bothered us were the neighbors' dogs that barked all the night.

Antonia 30 September, 2018 - Sweden Traduir automàticament al Español

Cozy house

Mooie uitvalbasis voor ons trainingskamp (fietsen + skeeleren). Gezellig huis al hebben we voornamelijk buiten op het terras en aan het zwembad gelegen. Alles netjes onderhouden, zeker een aanrader.

Eelco 19 September, 2018 Traduir automàticament al Español

Superbe maison.

Très bon accueil de la propriétaire Carme. Superbe maison.

Le seul bémol c'est qu'il n'y ai pas de petits commerces à Vilajuïga

Perrine 02 September, 2018 Traduir automàticament al Español

Nice house with a nice pool

We enjoyed a 2 week holiday with the whole family and had a great time.

What we really missed in the house is air conditioning. It was really warm in the house and we couldn't sleep in the night. Air conditioning would certainly be an added value for the house.
The WIFI was not always working. The connection got lost multiple times.
And we couldn't use the dishwasher as it was blocked due to leftovers from the previous guests. Maybe make a note not to leave food on your plate when putting it in the dishwasher.

What we really liked the most was the presence of Antionio. We would like to say a big thank you to Antonio who passed by every day to clean the pool. He was such a nice man. Very friendly and helpful. Really appreciated his kindness and daily talks.

Naturaki Responde: Thank you for the good impression and for loving Antonio as much as I do. The house would not be the same without him!
I'm really sorry to hear about the heat, wifi and dishwasher. I know it can get really hot, and we have some fans, even though that might not be enough at times, I apologise for it. I will consider putting portable air conditioners for the next season.

Anytime something like wifi or dishwasher isn't working you should just give us a call and we would have it fixed asap! It is meant to work and making it a problem for you is the last thing we want.

Thank you again for your words and honesty, we apreciate it very much.
I am glad you could enjoy the house even with some problems.

Anna

Francine 24 July, 2018 - Belgium Traduir automàticament al Español

Fantástica estancia

Es el segundo año que nos alojamos en Can Besa y estamos encantados! Todo perfecto limpieza, todo súper ordenado y hemos tenido unos días estupendos para disfrutar de la piscina! Así que estamos encantados! Repetiremos seguro!

Esther 20 June, 2018 - España Traduir automàticament al Español

Exactament com surt a les fotos!!!! 100% recomanable!!!!

Tot és exactament com surt a les fotos!! L'atenció per part de la Carme va ser excepcional. L'espai era perfecte per les nostres necessitats, super net i condicionat. 100% recomanable!

Anna 22 May, 2018 Traduir automàticament al Español

Excelente

La casa es perfecta para pasar unos días con amigos o en familia. Está totalmente equipada y muy limpia. Situada en un lugar muy tranquilo. Si tenemos ocasión, repetiremos!

Vanessa 15 May, 2018 Traduir automàticament al Español

Super week end

Nous avons passé un super week end, propriétaire super gentil, maison très agréable, grande maison, location a recommandé!
Nous reviendrons surement.

Sandrine 14 May, 2018 Traduir automàticament al Español

Molt bona estada en família!

Preciosa casa i molt còmode per passar uns dies en família i el teu gos. La casa disposa de tot el necessari amb Wifi, estris per la cuina i sala de jocs.

Tornarem!

Gerard 09 April, 2018 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Can besa

Hem estat molt bé. Un cap de setmana llarg tocat per la pluja, però hem pogut fer de tot. La zona bé s´ho val. La casa està en una zona molt tranquil.la d'un poblet molt tranquil i ben situat. Les habitacions són espaioses i la sala d'estar enorme. Molt recomanable.

Rosa mercè 27 March, 2018 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Fantàstic

Hem estat un cap de semana 12 persones i ens ha semblat una casa fantàstica: àmplia, còmoda, etc. Gràcies!

Juan luis 12 March, 2018 - Catalunya Traduir automàticament al Español

¡una casa preciosa!

Hemos pasado un fin de semana en familia. Inmejorable. Grandes y agradables espacios.

M luisa 19 February, 2018 Traduir automàticament al Español

La casa molt gran i confortable

Hem estat molt bé, potser si hi hagués lavabo a cada habitació millor. El lloc molt bé.

Colla 03 January, 2018 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Fantàstic!!!!

Hem estat 3 dies i hem estat molt a gust, els espais són molt amplis i còmodes per a 10 persones. La recomanaria segur.

Jordi 30 December, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Molt bona estada!!!

He puntuat amb un 4 en lloc d'un 5 bàsicament pel temps que hem trobat... res a veure amb la casa i amb l'Anna que de totes totes es mereixen un 5, tot molt ben cuidat, molt confortable i acollidora. A veure si podem repetir en millors condicions climàtiques. Moltes gràcies per tot, Anna.

Salvador 04 December, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Estupendo!

Hem passat un cap de setmana a Can Besa molt agradable. La casa és molt confortable i hem pogut aprofitar la piscina. La sala de descans de dalt és fantàstica. A la zona hi ha moltes activitats per fer tant per petits com per grans.

Meritxell 23 October, 2017 Traduir automàticament al Español

Una casa super agradable

Hemos estado con 2 parejas una semana en Can Besa. Una casa super comfortable...hay de todo y una bonita decoración. Lo único que faltaba es un secador de pello y copas de vino.

Nosotros vamos a volver el próximo año.

Un saludo
Jeanette desde Holanda

Jeanette 21 October, 2017 - Holanda Traduir automàticament al Español

Genial

L´Anna super atenta, gràcies per tot.

Pere 02 October, 2017 Traduir automàticament al Español

Ideal para grups grans, molt d'espai i natura al costat

Hem estat un parell de dies a Can Besa, la casa sobretot la destacaríem per l'espai en totes i cada una de les habitacions, de la cuina, la terressa, ... Hi ha espai de sobres per a 12 persones, amb totes les comoditats. Hi ha 3 banys complets i tant a la taula de dins com a la de fora poden menjar totes les persones al mateix temps. Igualment a la sala d'estar hi ha sofà per tothom!!! Genial per anar a passar un bon cap de setmana en companyia de familia o amics.

L'únic que cal millorar és que hi sigui tot present a la casa, el que s'indica que hi hauria d'haver no pot faltar i les persones encarregades de la neteja han de revisar que no falti res, d'aquesta manera s'evitaria que el client tingui que anar demanant cada cosa que troba a faltar, per aquest motiu no hem posat un 5, per la resta, simplemente PERFECTE!!!

Disfruteu-la molt si hi aneu!!!

Marc 13 September, 2017 - España Traduir automàticament al Español

Tip top

Nous avons passé une très bonne semaine à Can Besa, la maison était conforme à nos attentes, très fonctionnelle. Toutes proches, très belles plages qui ne sont pas surchargées comme sur la côte d'azur.
Merci à Antonio pour son accueil et sa gentillesse, toujours aux petits soins pour nous

Je recommande cette location, nous y retournerons certainement. Merci également à Naturaki, votre site gagne à être connu.

Ber 30 July, 2017 - France Traduir automàticament al Español

Fantástica

Hemos estado muy a gusto, la piscina una gozada, faltaba que hubiese funcionado La Luz de noche. Las habitaciones de arriba un poco calurosas, pero corre bien el aire.

Rosa 19 June, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Casa bonita y muy bien equipada

Celebramos una despedida de soltero mixta y lo pasamos genial, la casa ofrece muchas posibilidades, incluye ropa de cama y toallas, todo muy limpio y ordenado.

José luís raya 12 June, 2017 - España Traduir automàticament al Español

Molt maco!

La casa és per dins i per fora maquísima, i els espais molt encertats, la terrasseta on és la barbacoa... la piscineta..., el menjador d dalt super acollidor. Els llits comfortables. Estem molt contents! Esperem repetir, moltes gràcies Anna!

Kilian 30 May, 2017 Traduir automàticament al Español

Hem estat de fàbula!!

La casa és molt acollidora, i recent restaurada, a 10 min de Roses i Llançà !! 100% recomanable.

Sergi 22 May, 2017 Traduir automàticament al Español

Fantastic!

The time in the house was fantastic. More than "value for money"! Everything was OK and the house is absolutely comfortable.

Rob van der walle 07 May, 2017 Traduir automàticament al Español

¡una casa preciosa!

Hemos pasado un fin de semana en familia. Inmejorable. Grandes y agradables espacios.

M luisa 19 February, 2018