Can Abella
Valoración 4.80/5 basado en 17 votaciones
2 Personas Persona
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Cerrar

Las opiniones de los clientes de Can Abella

Opiniones reales y escritas por clientes alojados en la casa

17 Valoraciones 9 Opiniones Puntuación media: 9,6

  • 13 votos
  • 4 votos
  • 0 votos
  • 0 votos
  • 0 votos

Un cap de setmana passat per l'aigua.

Sí, sí, passat per aigua; ha estat plovent durant els dos dies que hem estat a la casa, però això no ha estat una mala experiència, tot el contrari, ens ha fet gaudir molt més d'aquesta meravellosa casa que ens ha recollit i cuidat amb tota la seva amplitud.

I passada per aigua, gràcies a la piscina climatitzada que ha estat un deliri poder-la disfrutar sent, alhora, testimonis del mal temps que feia fora. La llar de foc i la calefacció ens ha brindat una gran comoditat; i la gran barbacoa ens ha fet gaudir de bons àpats fets per nosaltres mateixos.

El propietari i la seva família molt agradable i cordial; ens hem sentit molt bé atesos.
A prop de la casa, hi ha una vaqueria on hem pogut comprar llet, iogurts, mató,...acabats de fer i una apicultora, ens ha ofert una visita de com es produeix la mel, fent un tast de 9 classes diferents...quina millor!!
Tornaríem, sense cap mena de dubte.

Assumpció 29 October, 2018 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Can abella

Tot perfecte !

Carlos 17 September, 2018 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Un pont de relax i tranquilitat

Casa amb tot el necessari. Molt gran. Piscines espectaculars.

Laia 12 September, 2018 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Vacances immillorables!!!

Hem estat tota la família durant una setmana a Can Abella i hem estat de luxe!!! La casa és preciosa tant per dins com per fora, els exteriors envoltats de natura son una meravella per la vista i el descans!!! El Xavi és molt amable i molt atent amb tot!!! Un plaer i repetirem segur!!!

Verónica 03 September, 2018 - Barcelona Traduir automàticament al Español

Una semana genial

Pasamos una semana genial. Fuimos toda la familia con perro incluido. Gracias, Xavier, por la atención.

Laura 02 September, 2018 Traduir automàticament al Español

El lloc és molt maco i la casa també

Hem estat molt bé. El lloc és molt maco i la casa també. La piscina fantàstica. Cal canviar la cafetera, no va bé.

Nuria 12 August, 2018 Traduir automàticament al Español

10!

La nostra estada ha estat perfecte. Un tracte molt familiar i acurat. :)

Soni 05 August, 2018 Traduir automàticament al Español

Un cap de setmana fantàstic!

Hem estat 12 persones a la casa i no tenim queixa de res!

Sara 16 July, 2018 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Un lloc per gaudir de pau i tranquilitat

Hem estat mot bé a Can Abella, la casa està situada entre camps de blat i bosc, davant el poble de Vilert. La piscina preciosa i molt neta, Xavi el propietari és una bona persona que sempre està disposat a col·laborar perquè tot funcioni millor. Ens ha quedat un bon record.

Francesca 03 July, 2018 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Una semana genial

Pasamos una semana genial. Fuimos toda la familia con perro incluido. Gracias, xavier, por la atención.

Laura 02 September, 2018