Antiga Panaderia
Valoración 4.46/5 basado en 26 votaciones
2 Personas Persona
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Cerrar

Las opiniones de los clientes de Antiga Panaderia

Opiniones reales y escritas por clientes alojados en la casa

26 Valoraciones 14 Opiniones Puntuación media: 8,9

  • 12 votos
  • 13 votos
  • 1 votos
  • 0 votos
  • 0 votos

Fantástico

Hemos pasado un fin de semana con amigos y no podía ser mejor. Casa amplia con todas las comodidades en un entorno con mucha paz

Marta 18 February, 2019 Traduir automàticament al Español

Molt bons espais per a tota la família

Espais grans, nets i ben climatitzats.
Canviaria una mica la decoració, sobretot la nina del passadís de les habitacions i alguns quadres, ja que donen ambient de por i l'objectiu de l'estada a la casa és el contrari.
També canviaria el fet de pagar el segon farcell de troncs de fusta. Hauria d'entrar dins el preu, almenys un farcell per dia.

Naturaki Responde: Moltes gràcies per escriure'ns el comentari, m'alegro que hàgiu tingut una bona estada. Pel que fa a la decoració, l'objectiu és aportar un tret distintiu a la casa amb peces artesanes i úniques. Referent a la llenya, tal com diem al web, disposeu de 15 kg en el primer cistell com a part del kit benvinguda. Després teniu l'opció de la calefacció i d'accedir a llenya de manera extra. Gràcies! Elke

Òscar 28 January, 2019 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Bona casa però faltada de neteja i amb problemes de wifi

La distribució superior de la casa és ideal, àmplia i amb molt bones possibilitats per a fer-hi vida. La cuina conectada amb la resta de la sala i ben equipada hi ajuda. Les habitacions àmplies, llàstima que la piscina no sigui climatitzada. La wifi funciona fatal durant el dia (menys de 0.3 mb/s) però de nit a les 23h com per art de màgia s'activa i puja a 15 mb/s. Ho vàrem parlar amb la Carmen i no ens va donar cap solució. Respecte a la neteja, vam trobar la casa amb molta pols i fins i tot alguna caqueta de ratinyol (?) a sota el sofà, entre d'altres. Per les gestions de Naturaki, tot perfecte com l'anterior vegada tot i haver baixat el nivell de neteja de la casa (suposem perquè s'ho fan els mateixos propietaris). El poble de Rabós, molt tranquil i perfecte per passar-hi uns dies i desconectar.

Naturaki Responde: Moltes gràcies pel comentari. Ens alegrem que la casa us hagi agradat i hàgiu passat uns dies agradables a Rabós.Pel que fa a la wifi, en pobles petits i amb volum de connexions és possible que el rendiment de la wifi disminueixi en algunes hores del dia. Pel que fa a la neteja, normalment no és un comentari que se'ns faci, ja que intentem que la casa sempre estigui neta, però a partir d'ara farem encara un esforç més perquè tot estigui impecable. Gràcies. Elke

Makintaro 02 January, 2019 Traduir automàticament al Español

Preciosa casa

La casa es súper grande y muy bonita. Con mucho encanto y detalles. Tranquilidad y relajación asegurados. Las camas de arriba comodísimas, las de abajo, alguna no tanto. Para 10 personas, los sofás quedan un poco justos
En el pueblo no hay ningún bar, había un restaurante pero está cerrado.


Naturaki Responde: Muchas gracias por el comentario, nos alegramos que estuvieseis tan bien. En el pueblo hay dos restaurantes, pero es cierto que en esta época uno estaba de vacaciones. También hay el bar del Centro Cívico. Los sofás estan pensados para una capacidad de unas 8 o 10 personas sentadas. ¡Gracias! Elke

Angels 28 December, 2018 Traduir automàticament al Español

La casa tiene muy buenos electrodomésticos

Hola, tal y como le comenté al propietario, la casa tiene muy buenos electrodomésticos (horno, encimera, lavavajillas, lavadora).
No tenía espumadera, aceitera, olla grande cocción. Habían cuchillos, pero no están afilados con lo que se hace difícil su uso. El resto todo muy bien.

Naturaki Responde: ¡Muchas gracias por los comentarios! Ya hemos añadido todo lo que faltaba para una estancia aún mejor. ¡Muchas gracias! Elke

Abel 10 December, 2018 - España Traduir automàticament al Español

Estada en família

La casa és genial, els espais són grans i està molt equipada amb amb racons macos, el silenci que es viu és molt agradable.

Josep antoni 12 November, 2018 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Magnífica casa

Magnífica casa on hem estat per la castanyada un grup d’amics, àmplies habitacions, sala d’estar amb llar de foc molt gran, menjador amb barbacoa gran i esplendida cuina que no li manca cap detall. Uns dies molt macos amb molta calma.

Jordi 05 November, 2018 Traduir automàticament al Español

Ens vam banyar a la piscina, però els llums suraven a l'aigua i feia angúnia.

Naturaki Responde: Gràcies per la vostra valoració, Albert, estem contents de que us agradés la casa. Pel que fa els llums, sentim les molèsties, vam detectar que s'havien desenganxat i ara estem estudiant amb el jardiner com trobar una solució de fixació més duradera (ja que l'actual, amb les creus de plàstic, està fallant). Per a una propera estada, tingueu segur de que estarà arreglat. Gràcies, Elke.

Albert 17 September, 2018 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Casa fantàstica, llàstima dels detalls.

És una casa molt gran i confortable, però cal que millorin certs aspectes que fan que no gaudeixis de l'estada (aigua de la piscina, estris de cuina en mal estat, cafetera, neteja...).

Naturaki Responde: Gràcies per la vostra opinió, Montse, estem contents de que trobéssiu confortable la casa. Respecte al que ens comentes sobre els aspectes a millorar, ens ha vingut de sorpresa, ja que no havíem tingut queixes fins al moment. Ens sap greu si la casa no ha estat del tot del vostre gust i farem un repas general de la casa, per que sigui en perfecte estat en el futur. Disculpeu les molèsties, i esperem poder allotjar-vos en una altre ocasió. Elke.

Montse 19 August, 2018 Traduir automàticament al Español

Sea otter europe 2018

Espectacular. Como lugar para grandes familias o grupos de trabajo como en este caso ha sido. Dotado de un gran salón, amplio comedor (con chimenea y barbacoa en su interior) para hasta 14 personas a la mesa, y un enclave tranquilo donde poder descansar. Un lujo. Gracias por todo.

Angel 12 June, 2018 - España Traduir automàticament al Español

Fin de semana excelente

Un fin de semana excelente entre amigos (10) la casa muy acogedora y simpática (excelente la idea de guardar el espíritu de antigua panadería) los propietarios agradables y a nuestra escucha y el pueblecito muy coquetón.
Una muy buena dirección para guardar y volver

Carme 28 May, 2018 Traduir automàticament al Español

Una casita con un encanto especial

Una casa que no le falta de nada! Únicamente un poquito mas de temperatura en la piscina para que sea perfecta! Casa acogedora para lo grande que es, con 3 baños uno de ellos con un jacuzzi que nos vino ideal, no se ... no tengo nada negativo que decir!

Isa nuÑez mena 28 May, 2018 - España Traduir automàticament al Español

Perfecta estancia

Hemos pasado un fin de semana con amigos y un peque y ha ido genial. La zona es súper tranquila y hay muchos caminos para ir a caminar.
La casa es muy amplia, te permite estar cocinando y en contacto con los demás. La piscina estaba a 12 grados pero algún chapuzón nos hemos dado.
Los tres baños estan en buen estado, al igual que las camas. Hemos dormido todos muy bien.
La cocina está equipada con todo lo necesario.
A 20 pasos de la casa hay una pequeña tienda o súper que abre por las mañanas.

Marta 07 April, 2018 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Casa muy grande y cómoda

Hemos pasado un finde en esta casa y hemos estado muy cómodos, las estancias son muy grandes, la cocina tiene menaje muy bueno y mas que suficiente, la ropa de cama y toallas son de muy buena calidad. Los baños son enormes y muy cómodos.

Ana 19 March, 2018 - España Traduir automàticament al Español

Fin de semana excelente

Un fin de semana excelente entre amigos (10) la casa muy acogedora y simpática (excelente la idea de guardar el espíritu de antigua panadería) los propietarios agradables y a nuestra escucha y el pueblecito muy coquetón. Una muy buena dirección para guardar y volver

Carme 28 May, 2018