Casa Tramuntana
Valoración 4.71/5 basado en 68 votaciones
2 Personas Persona
1
2
3
4
5
6
7
8
Cerrar

Las opiniones de los clientes de Casa Tramuntana

Opiniones reales y escritas por clientes alojados en la casa

68 Valoraciones 38 Opiniones Puntuación media: 9,4

  • 49 votos
  • 17 votos
  • 2 votos
  • 0 votos
  • 0 votos

Estancia casa tramuntana

Hemos estado este fin de semana y ha sido una experiencia bonita, la casa perfecta, no le falta detalle, menaje muy bien, limpieza perfecta, seguro repetiremos.

Eva maria 22 October, 2018 - España Traduir automàticament al Español

Hem tingut una estada molt agradable.

La casa té tot el necessari per estar-hi molt bé.

Mireia 02 October, 2018 Traduir automàticament al Español

Casa tramuntana

La casa esta muy bien. No le falta detalle, muy tranquila. Los niños han disfrutado de la piscina. Sin duda volveré a confiar en vosotros.

Yolanda 12 September, 2018 - España Traduir automàticament al Español

Estancia muy agradable

Casa espaciosa, cómoda y limpia. Hemos estado muy bien, con niños pequeños que han podido disfrutar de la piscina y el espacio de jardín.
Como punto a mejorar, tal vez la cobertura WiFi, llega a toda la casa pero con una intensidad justita. En cualquier caso, un pequeño detalle sin importancia.
Volveremos seguro.

Juan carlos 05 August, 2018 - España Traduir automàticament al Español

Casa excel·lent

Una casa excel.lent pel que fa espais, decoració i funcionalitat.
Ho recomanem 100%.

Helena 15 July, 2018 - ESPANYA Traduir automàticament al Español

Fantàstic

Vam disfrutar d'un cap de setmana fantàstic. És una casa preciosa molt a prop de l'Escala i com diu la web al costat de supermercats.Perfecte!

Laura 25 June, 2018 - España Traduir automàticament al Español

Beautiful house in a beautiful area

The house was on the outskirts of a lovely village on a new development of 8 luxury houses. The house has a beautiful view across the fields and was extremely well thought out. The garden was immaculately kept and the swimming pool while rather small was a perfect addition to the house. We are looking to book our next trip there!

Alistair 01 June, 2018 Traduir automàticament al Español

Dies amb amics

Un grup d'amics amb nens hem passat uns dies fantàstics. La casa molt còmoda i amb tot el que es necessita, potser dir que el senyal wifi no és gaire fort, però tret d'això, tot perfecte!

Carme 02 May, 2018 - Barcelona Traduir automàticament al Español

Una estada perfecta

Hem passat el cap d’any a la casa Tramuntana i hi hem estat genial! La casa és maquíssima, els llits força còmodes, amb tot el necessari per passar uns dies tranquil. A més a més, hi ha a 5 min un tou de supermercats! Estem segurs que repetirem!!!

Marina 02 January, 2018 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Nadal a la casa tramuntana

Vam passar un Nadal entranyable amb la família, els nens corrent i jugant pel jardí darrera el Duc i la Sacha. I tots compartint moments i àpats. Ah! i per donar-li un toc nadalenc, vam possar llumetes a una planta davant la finestra i vam penjar dues botes perquè el Pare Noel no s'oblidés dels regals. La casa Tramuntana es va convertir en la nostra llar durant els dies de Nadal.
No hi vam trobar a faltar res, teniem de tot.
Fins l'any que ve!

Floren 30 December, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Ideal

La estancia en la casa ha sido perfecta, únicamente el último día nos quedamos sin agua caliente y calefacción, avisamos y la respuesta llegó a la noche cuando ya había pasado el día. En la casa con dos niñas pequeñas, sin calefacción y sin poder asearnos nadie, no ha sido el mejor final.

Naturaki Responde: Gracias por vuestra opinión, Mari Carmen. Nos alegramos que hayáis tenido una buena estancia. En cuanto a la caldera que había dejado de funcionar, comentaros que estuvimos intentando localizar el departamento técnico, pero al ser festivo, nos ha resultado imposible encontrar a alguien. La casa dispone también de calefacción con aire caliente. Sentimos las molestias causadas y esperamos volveros a alojar pronto!

Mari carmen 11 December, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Cap de setmana excel·lent.

Hem sigut una colla de 8 amics on hem disfrutat d'una casa impecable, neta, envoltada de pau i tranquil·litat ..... tot perfecte ! I amb moltes ganes de repetir !

Neus mireia 13 November, 2017 Traduir automàticament al Español

Cap de setmana genial!

En ha agradat moltíssim aquest cap de setmana en família, a mi el que més m’ha agradat és la llum que té la casa, i al petit la piscina, llàstima que no l'hem pogut disfrutar. Tots molt contents...

Maite 23 October, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Casa tramuntana

Nos ha encantado la casa, tiene mucha luz y todo estaba muy limpio. La ubicación en el pueblo de Albons es ideal para visitar pueblos cercanos, seguro que repiteremos. Indicar que todo lo tienen muy organizado y no tenemos ningún tipo de queja, nos ingresaron al día siguiente la fianza que era lo único que me hacía dudar, entiendo que deben tener sus motivos. Gracias,
Carmen

Carmen 27 September, 2017 - Barcelona Traduir automàticament al Español

Casa espectacular

Casa espectacular con muy buena ubicación y tan solo a 5 minutos de la playa en coche.

Puri 27 August, 2017 - España Traduir automàticament al Español

Great holiday in a stunning house

The house was fantastic with high class equipment. We enjoyed it a lot and would love to come back anytime. The correspondence with Naturaki was perfect (fast and very friendly).

Oliver 27 June, 2017 - Germany Traduir automàticament al Español

Uns dies fantàstics

És la cuarta vegada que ens estem a Albons, a la Casa Ponent i ara a la Tramuntana, i tot ha estat excel·lent. L'únic comentari és a propòsit del wi-fi, doncs a partir de dissabte va ser impossible fer servir l' Apple TV que portàvem per veure sèries, doncs el wi-fi ni tan sols et permetia conectar. Pensem que hauria d´haver-hi un senyal més potent. Per la resta, genial. Moltes gràcies i fins la propera!

Naturaki Responde: Moltes gràcies per la vostra opinió, Rosa Maria, estem contents de que passessiu una bona estada. Referent al tema del wi-fi, tingueu en compte que la connexió no està preparada per veure vídeo sota demanda tipus apple tv, netflix, etc. perquè ningú ofereix prou velocitat a Albons. De tota manera, estem mirant algunes opcions de cara a 2018 per tal de millorar la potència del wifi a tot el conjunt. Gràcies de nou pel comentari, esperem veure-us una cinquena vegada i moltes més ;-)

Rosa maria 06 June, 2017 Traduir automàticament al Español

Genial

La estancia ha estado genial, hemos estado 5 días y todo perfecto. Seguramente repetiremos.

Yolanda 13 April, 2017 - Barcelona, España Traduir automàticament al Español

Perfecte

Estada impecable, llàstima que no vam poder gaudir de la piscina ni de la casa en general per manca de temps.

03 April, 2017 Traduir automàticament al Español

Fantástico

mejor de lo esperado, calidad-precio un 10. Las instalaciones fenomenales, la casa acogedora, amplia y perfecta. no tenemos ninguna queja. Hemos ido 6 adultos y 5 niños y la intendencia ha sido perfecta.

Begoña 27 March, 2017 - España Traduir automàticament al Español

Molt bé

La casa i l'entorn perfecte, molt acollidora. Ho recomanarem

Josep 06 March, 2017 Traduir automàticament al Español

Cap d'any fantàstic

Una casa sorprenent, tot estava molt net i cuidat, una casa pensada al detall, la distribució, els espais, el jardí, la ubicació.
Ens hi vam trobar molt bé, un lloc per repetir.

Àngels 02 January, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Estada casa tramuntana

Una casa preciosa. Hem estat molt a gust.

Pilar 02 November, 2016 - ESPAÑA Traduir automàticament al Español

Perfecte

Una casa molt acollidora i zona molt tranquila, per repetir!

Nuria 26 September, 2016 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Casa tramuntana

Com sempre hem estat molt bé, però hem trobat que la cuina està molt justa d'equipament d'estris. Es imperdonable que als armaris no hi hagui ni una leixa per deixar-hi la roba i, tanmateix que les dutxes no tinguin un petit soport més alt per no haver d'aguantar-la i a la bany hi fa falta una petita manpara o cortina per evitar mullar-ho tot.

Naturaki Responde: Hola Immaculada, gràcies per l'opinió, ens alegrem que hagueu estat molt bé a la casa! Revisarem que hi hagi tot l'equipament necessari a la cuina.
És cert que els armaris no tenen lleixes, només una de molt alta, mirarem si els propietaris en poden posar de cara a l'any següent. El tema de les dutxes no podem posar cortina perquè no podem fer forats a les rajoles i les banyeres no s'hi pot posar suport perquè hi ha la finestra. Esperem que torneu aviat i trobeu aquestes cosetes solventades!

Immaculada 11 July, 2016 - catalunya Traduir automàticament al Español

Si voleu tranquilitat no aneu a aquesta casa

La casa és molt xula, moderna, estética, i premium, pero el que no es veu a la foto és que és un complex d'unes 10 cases iguals pareades, amb lo qual els jardins estan tots junts, separats per una valla. Si tens la mala sort que et toqui una família cridanera al costat o algú que porti un gos que no para de bordar, se t'ha acabat la tranquilitat d'estar de relax a la piscina, o de dormir tranquil si hi ha molta gent en una de les del costat... Pel preu que val, és millor escollir una altra.

Naturaki Responde: Moltes gràcies per el comentari, ens alegrem que la casa complis amb les vostres expectatives! És cert que la casa forma part d'un complex. De fet a la descripció inicial posem que forma part de l'Albons Resort i expliquem que són 8 cases. A l'apartat de fotografies de la web a totes les d'exterior es veu clarament que és un conjunt de cases, de fet en tenim unes quantes de la vista general del complex. Per a una propera ocasió tenim cases més aïllades a la web, si teniu algun dubte consulteu-nos-ho directament i us aconsellarem la casa que millor s'adapti al que busqueu. Esperem veure-us aviat!

Mima 25 June, 2016 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Cap de setmana a casa tramuntana

Vem estar aquest cap de setmana a la casa Tramuntana d'Albons. La casa espectacular i amb una piscina privada ideal. En general tot bé, malgrat que manca una mica de privacitat amb les cases del voltant. Al principi, només arribar, vem veure que la caldera i la TV no funcionaven bé, però enseguida ens ho van solventar. Un altre aspecte a destacar és que no hi ha gaires mesures de seguretat de cara a evitar algun ensurt...la casa és totalment accessible desde el carrer (només hi ha una petita tanca que l'envolta) i per la nit, l'interior de la casa és totalment visible desde l'exterior, a través dels finestrals. Estaria bé que hi haguèssin unes persianes o uns porticons almenys a la planta baixa. Per la resta, una bona estada.

Mònica 18 April, 2016 - Espanya Traduir automàticament al Español

Excelente

Estuvimos 2 días en la casa con todo el equipo de trabajo y la experiencia fue perfecta! La casa es genial, súper grande, tranquilísima y con todo lo que necesitábamos. El pueblo tiene los servicios básicos y, si no, la Escala está a sólo 5 minutos. Lástima de que no fuese verano para aprovechar la piscina!

08 February, 2016 Traduir automàticament al Español

Fantástica!

Todo genial! Nos ha encantado!!!!! La casa perfecta

Anna karina 28 December, 2015 - España Traduir automàticament al Español

Perfect for family vacation!

Very beautiful on fully equiped house! Nicely decorated! Perfect for family vacation!

Mariann 06 October, 2015 - Estonia Traduir automàticament al Español

Un somni

La nostra estada a Casa Tramuntana va ser perfecte en tots els sentits. Hi vam estar cinc dies per celebrar un aconteixement especial per a nosaltres. Sovint fem vacances llogant cases, pero tot i que hem estat a cases molt maques mai haviem tingut l ´oportunitat d´estar a una casa tan gran, tan maca, amb tant d´espai exterior i tant nova.
L´entrega de claus va ser molt rapida i dinamica. Es facil trovar el lloc on recollir-les.
La casa tambe es força facil de trovar, de fet quan entres al poble, es veuen a ma dreta.
El tracte molt professional i a la vegada proper. Ens van imprimir un munt d´informacio practica i util per si ens podia fer falta (un detall impressionant!) La casa es meravellosa... Esta tot distribuit en dues plantes i tot estava net i com nou quan vam arrivar. Si la casa per dins es una joia, amb tres banys, quatre habitacions, una cuina gran i una salo de somni, l´espai exterior es ja d´un altra mon. Pot semblar una obvietat pero disposar d´un jardi aixi, i una piscina propia, es un gran luxe.
Si es cert que el garatge no es molt gran, hi cap un cotxe d´uns 4.30 metres, pero tampoc es esencial ja que hi ha molt d´espai per aparcar al carrer. Es una zona molt tranquil.la, a cinc minuts del poble. Si vols veure coses pels voltants, el cotxe es esencial. Hi ha una botigueta a 5 minuts on compravem pa i altres coses, pero a 5 minuts en cotxe tens de tot a l´Escala.
Albons es molt molt tranquil si voleu moviment, a l´Escala.
La cuina i la casa estan equipades del tot, no et fara falta emportar-t´he gairebe res. Tot i aixi com a petita sugerencia, vam trovar a faltar una paella mes petita a més de la que ja hi ha, per exemple per fregir ous, pero ens vam apanyar be amb la que hi ha. I una altra cosa que us han comentat mes persones, pero que per l´estetica entenc que te dificil solucio es posar quelcom a la banyera del bany suite per evitar regar d´aigua tot el terra.

Vam quedar encantats i de ben segur que tornarem!

Miquel 21 September, 2015 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Très belle maison

la maison est super. Tout est de bonne qualité. Mention spéciale pour la literie.
l'extérieur est très agréable.
Un point important à améliorer: il n'y a pas assez de vaisselle pour 8 personnes. Il faut sans cesse faire tourner le lave vaisselle et c'est difficile de cuisiner.
Tremuntana est bien placée car elle donne sur les champs et la vue le matin depuis la salle de bain ou le couloir est très sympa.
Il faut aimer le calme. Et une voiture est indispensable car rien n'est accessible à pieds.

Marie 11 September, 2015 - france Traduir automàticament al Español

Casa tramuntana

Casa ideal si busques tranquilitat i amb molt bona situació. A 5 minuts de l'Escala. En tot això és un 10.
La casa és molt bonica i acollidora, a la cuina hi ha tot el necessari. L'única pega (per dir alguna cosa) és que el garatge no és gaire llarg i el nostre cotxe no hi entrava però el vam poder deixar davant la porta d'aquest, dintre el terreny i si no, fora també es pot deixar sense problemes. També, per nosaltres, el llit de la suite no va ser gens còmode.
Però la resta, ens va encantar. Repetirem!

Naturaki Responde: Que bé Mª Angeles a més heu tingut uns dies genials per a gaudir de la piscina! Doncs us hi esperem ben aviat. Respecte al garatge és cert que si es ve amb un cotxe llarg pot ser que no hi hagi prou espai però tal com dius, cap problema per deixar-lo davant la casa perquè hi ha espai. Fins aviat i gràcies!

Mªangeles 28 June, 2015 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Casa tramuntana - albons

Great house and facilities. We really enjoied the swimming pool
House was very comfortable and with all amenities included
Location is in a really beatiful Catalan region.
The one negative thing is you need a car to move around because Albons does not have too much to offer

Eva 25 June, 2015 - Spain Traduir automàticament al Español

Hem estat molt bé!

Hola moltes gracies per tot hem estat molt be!
Una abracada

Marta 15 June, 2015 Traduir automàticament al Español

Great house

We had a great time in this beatifull house!

Misha 25 May, 2015 - Nederland Traduir automàticament al Español

Casa tramuntana

Espectacular cap de setmana amb les meves amigues. Una casa ideal,guapa,amb encant i molt comoda.
Repetirem sense dubtar.

Camila 12 May, 2015 Traduir automàticament al Español

Ha sido una estancia muy buena

Hemos estado muy bien y la casa es maravillosa, todo muy limpio y bien conservado, increíble para los niños y adultos, ha sido un fin de semana maravilloso y nos fuimos de la casa con ganas de volver, gracias por todo.

Naturaki Responde: Que bien Yolanda! Pues os esperamos cuando queráis! Gracias a vosotros.

Yolanda 27 April, 2015 - España Traduir automàticament al Español

Fantástica!

Todo genial! Nos ha encantado!!!!! La casa perfecta

Anna karina 28 December, 2015 - España