Casa Llevant
Valoración 4.71/5 basado en 37 votaciones
2 Personas Persona
1
2
3
4
5
6
7
8
Cerrar

Las opiniones de los clientes de Casa Llevant

Opiniones reales y escritas por clientes alojados en la casa

37 Valoraciones 22 Opiniones Puntuación media: 9,4

  • 27 votos
  • 8 votos
  • 2 votos
  • 0 votos
  • 0 votos

Nos ha encantado

Nuestra valoración para la casa llevant es de un 5. Nos ha encantado.

Jèssica 04 May, 2018

Sol, solet !!

Hem passat un cap de setmana molt bé, i a més a més, el temps ens ha acompanyat i tornem cap a casa morenets.
Els nous sofàs que heu posat són molt cómodes i els penjadors dels banys van super bé.
Tot ha anat molt bé !!

Xavier 23 April, 2018 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Cap de setmana

La casa és molt acollidora i està molt ben equipada. Es igual com surt a les fotos. Perfecte per anar amb nens!

Esther 28 March, 2018 - Andorra Traduir automàticament al Español

Casa llevant

Todo perfecto. Cuidado hasta el último detalle. Gracias por todo.

Laura 26 September, 2017 - España

Toda la casa muy bien

Toda la casa muy bien, el sitio muy tranquilo y a pocos minutos de la playa de L'escala. Para repetir sin dudarlo.

David caro 03 September, 2017 - España

Genial

Estuvimos tres noches y aunque el tiempo no acompañó todo lo que quisimos, nos los pasamos estupendamente, ya estamos mirando para ir otro fin de semana. La gente que te atiende muy atenta y la casa tal y como aparece en las fotos!
Tenemos ganas de volver ya! Gracias.

Marta 07 June, 2017 - España

Estada fantàstica

La casa molt acollidora, lluminosa, còmoda i ben equipada. Els nens s'ho han passat genial a la piscina i jugant al jardí. Tens molta privacitat per molt que hi ha cases al costat. Tornaríem sense dubte.

Eva 29 May, 2017 - Spain Traduir automàticament al Español

Nos ha encantado!

Todo genial! La casa muy limpia, acogedora, bien situada y mucha tranquilidad. La única pega.... El último día, no sé por que, no tuvimos agua caliente

Naturaki Responde: Muchas gracias por tu opinión, Jonathan. Nos alegramos que hayáis pasado una buena estancia. En cuanto al problema con el agua caliente la calefacción hicimos repasar la caldera en marzo, sin embargo en esta casa ha dado algún problema intermitente. Hicimos venir el técnico otra vez y ya lo ha podido solventar. Básicamente era el quemador que de vez en cuando quedaba bloqueado.
Gracias de nuevo y hasta la próxima!

Jonathan 22 May, 2017 - España

Un bon cap de setmana

Hem passat uns dies a la casa llevant en parella amb el nostre gosset i la opinió en general ha estat bona, encara que potser caldria fer algunes millores en lo referent a la intimitat i privacitat dels jardins i la piscina, les plantes que hi ha al davant de la valla son insuficients per tenir una mica d'intimitat, ja que es veu totalment les piscines i patis del davant, cosa que s'arreglaria fàcilment si plantessin més plantes. A la nostra valla hi havia un foradet per on es podia marxar el gos, cosa que vam solucionar posant una malla que duiem nosaltres. El dia que havíem de marxar, abans de dinar, ens estàvem dutxant i vam sentir com algú tocava la porta, era una noia que suposem es va pensar que la casa era buida per netejar-la, encara que no havíem de marxar fins les 5'30h, menys mal que ens vam donar compte, perquè con va marxar es va deixar la porta d'entrada al jardí sense tancar amb clau, per sort el gos estava dintre de casa en aquell moment sinó es podia haver escapat.
Cosetes a millorar, no et pots dutxar al bany de la suite perquè no hi ha opció de penjar la dutxa. Si et dutxes a l'altre bany, la dutxa está a una alçada de 1, 30, més o menys ??¿¿ per lo tant es una mica complicat el tema. No hi ha cap penjador per les tovalloles enlloc, potser posant penjadors adhesius aniria be i no hauríeu de fer forats. I per últim la persiana que puja a les escales i dona accés a les habitacions no es podia baixar ja que no anava el comandament, per tant vam dormir una mica il.luminats...
En general, hem passat uns bons dies prenent el sol i a la piscina, però pensem que hi ha uns punts importants a millorar, la privacitat entre jardins, la seguretat que el teu gos no es pugui escapar per un forat de la valla i sobretot per una negligencia deixant la tanca oberta.
Esperem que aquests comentaris ajudin a millorar una casa que realment es molt bonica i moderna i está en una zona privilegiada.



Naturaki Responde: Hola, Xevi! Moltes gràcies per la vostra opinió, ens n'alegrem que hagueu passat una bona estada. Referent al tema de la persona de neteja que va venir va ser un malentès, sentim moltíssim la confusió.

Respecte als vostres suggeriments sobre l'equipament de la casa, a nivell de privacitat vam posar plantes addicionals durant el maig i juntament amb la brotada que van fer les plantes que ja hi havien creiem que ha quedat resolta. Gràcies també per comentar-nos el tema de la valla, les revisarem totes per assegurar-nos que no hi hagi cap altre forat.

Respecte la dutxa, hem intercanviat els flexos de les dutxes ja que la manguera llarga estava on hauria d'haver-hi la curta i viceversa. Respecte els penjadors, n'hi ha de barra a les suites, però a la resta de banys els propietaris no volen fer forats a les parets i per això no en posem. Ho vam provar amb penjadors adhesius de diferents tipus i de ventosa, però no aguantaven el pes i es desenganxaven constantment. Respecte la persiana moltes gràcies per avisar-nos, vam canviar el motor i ja funciona correctament.

Xevi 19 April, 2017 - Espanya Traduir automàticament al Español

Agréable séjour

Maison très confortable, super équipée. Très propre. Belle piscine bien exposée. Magnifique gazon et jardin spacieux. Albons est près de l'Escala (4 kms à peine) et des belles plages le long de la balade vers Sant Marti. Rien à redire !

Vincent 17 April, 2017 - Belgique Traduir automàticament al Español

Hem. Estat genial!

Hem anat a passar el cap d'any una.colla d'amics a la casa llevant i hem estat molt be,no ens ha faltat de res,acollidor,modern,ben equipat,hem estat molt a gust,repetirem segur,ens ha encantat.fins la propera!!!!

Marta 02 January, 2017 - Barcelona Traduir automàticament al Español

Comodidad

La elegimos siguiendo las opiniones e indudablemente no nos equivocamos. A parte de que la casa en bastante amplia y con todas las comodidades, además está muy bien situada, un sitio muy tranquilo, sin ruidos de coches ni bullicios. Con el coche se puede ir a las playas de la Costa Brava, que son muchas, y disfrutar de un día de playa y por la tarde regresar a la casa y disfrutar de la piscina, otros días hacíamos barbacoa y compartimos en familia. Un detalle a mejorar por parte de Naturaki, son los armarios de las habitaciones, que les hacen falta baldas, para poner la ropa plegada; y una de las habitaciones, la más pequeña, no tiene armario, poned por lo menos una cajonera.

Ha sido una buena elección. En horabuena a Naturaki.

Manuel 08 September, 2016 - España

Great stay

Good morning,

We had a great stay, thank you for the good service!

Jessica

Jessica 09 July, 2016 Traduir automàticament al Español

Bonita casa

La casa es como se ve en las fotos, la piscina genial, cosas a mejorar, cortinas en la bañera de la suite, y la valla de separación que hay entre casa y casa es muy poco intima, los setos no tapan lo suficiente. Por lo demás, muy recomendable.

Oscar 07 June, 2016 - España

Casa ideal families per pasar uns dies de tranquilitat.

Casa nova, ben equipada en un poblet petit i tranquil, amb piscina privada i jardí, decorada amb molt bon gust.

L´únic problema que hi trobo i que haurien de millorar, es que no et deixant entrar fins a partir de les 5 de la tarda, lo que provoca que el primer dia només puguis anar a dormir.

Naturaki Responde: Moltes gràcies per l'opinió Marian! Ens alegrem que gaudissiu amb la familia de la casa i el poble. Respecte l'hora d'entrada és a partir de les 17h per què si hi ha hagut algú a la casa abans, es necessiten unes hores per a netejar-la. En cas que no hagi sortit ningú el mateix dia no tenim cap problema en deixar-vos entrar a partir de les 12h. A veure si en la propera ocasió podeu entrar abans. Us esperem de nou!

Marian 23 March, 2016 Traduir automàticament al Español

100% recomendable

Hemos estado un fin de semana 7 amig@s y a sido genial la casa es perfecta grande y tiene de todo. Te dan muchisima información tanto en las oficinas de naturaki como en la misma casa.
Pero sin duda lo mejor de todo es poder llevar a tu perro, es genial poder disfrutar de un fin de semana con tu mascota.

Borja 19 October, 2015 - España Traduir automàticament al Español

Estada genial

La casa es molt moderna i no li falta de res. Llits còmodes i molt d'espai.

El poble, Albons, es encantador i té uns quants camins que explorar. L'Escala a 5 minuts.

Molt recomanable.

Roser 13 October, 2015 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Opinio casa llevant

La nostre estada a la casa llevant, a sigut molt bona, una casa super maca, super neta, no ens a faltat cap tipo de detall.
El q mes ens a agradat ha sigut,tooot, pero el jardi amb la piscina tot un luxe.
A millora??......per dir algu, el fet d'anar a buscar las claus, per tema horaris de feina etc....
Pero es per dir algu
Esta clar q com a empressa un 10, desde el min num.1, atens amb els emails, eficients, super be
Repetirem no ho dubteu!!!!!!
Mil gracies

Alicia 14 September, 2015 - girona Traduir automàticament al Español

A pesar del tiempo

Si bien el tiempo no acompañó del todo,la estancia fue fantástica,a la casa no le falta detalle.

Francisco jose 11 September, 2015 - españa

Casa10

Una casa muy acogedora en un pueblo muy tranquilo, pero de un nivel muy alto. Es la mejor casa de alquiler en la q hemos estado. Habitaciones cómodas, cocina muy bien equipada, jardín y piscina inmejorables,...

David 30 August, 2015 - España

Tres belles vacances

La maison Casa llevant est exactement comme décrite dans le site. Elle est très agréable, grande et jolie, confortable pour 8 personnes.

La piscine est aussi très sympa et fonctionnelle pour les enfants.

Le personnel est très réactif et sympathique.

Je recommande cette villa.


Mathilde 25 August, 2015 - FRANCE Traduir automàticament al Español

Todo perfecto

Fuimos 6 amigos a pasar el fin de semana y la verdad que la casa tal como esperábamos, todo muy buen. El personal muy amable, nos dio todas las indicaciones y recomendaciones.
Tuvimos mala suerte porque nos hizo muchísimo viento por lo que no pudimos disfrutar de la piscina, ni del jardin.
El único `pero` es que en la casa no había juegos de mesa, tal como se indicaba en el equipamiento de la casa, pero por lo demás todo bien.

Naturaki Responde: Muchas gracias Débora! Nos alegramos que la casa estuviera tal y como esperabais. Ya hemos sacado de la web los juegos de mesa, disculpad el error estaban marcados por defecto como servicio. Esperamos que la próxima vez que vengáis haga menos viento y podáis disfrutar de la piscina y el jardín!

Débora 11 June, 2015

Comodidad

La elegimos siguiendo las opiniones e indudablemente no nos equivocamos. A parte de que la casa en bastante amplia y con todas las comodidades, además está muy bien situada, un sitio muy tranquilo, sin ruidos de coches ni bullicios. Con el coche se puede ir a las playas de la costa brava, que son muchas, y disfrutar de un día de playa y por la tarde regresar a la casa y disfrutar de la piscina, otros días hacíamos barbacoa y compartimos en familia. Un detalle a mejorar por parte de naturaki, son los armarios de las habitaciones, que les hacen falta baldas, para poner la ropa plegada; y una de las habitaciones, la más pequeña, no tiene armario, poned por lo menos una cajonera. Ha sido una buena elección. En horabuena a naturaki.

Manuel 08 September, 2016 - España