La Rectoria de Sords
Review score 4.67/5 based on 47 ratings
2 Persons Person
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Close

Customers reviews of La Rectoria de Sords

Real opinions written by clients lodged at the house

47 Ratings 26 Opinions Average punctuation: 9,3

  • 35 votes
  • 7 votes
  • 5 votes
  • 0 votes
  • 0 votes

Masia excepcional

Este pasado fin de semana, hemos estado 12 personas en la Rectoría dels Sords. La casa es inmensa, es muy acogedora y está muy bien equipada. La cocina dispone de todos los utensilios que te puedan venir a la cabeza. La limpieza perfecta y el trato de propietaria/administrador muy amable.
Sólo cambiaría una cosa, la cama de la habitación de la planta baja, ya que es un poco pequeña para ser doble ( hace 1,20 aprox).

El jardín y el entorno es totalmente verde y bonito y pasa el río muy cerca.

Repetiremos seguro.

Sara 12 November, 2018 - catalunya Traduir automàticament al English

Una masia molt confortable

És una masia molt espaiosa, ideal per 3 famílies amb nens. Ben equipada, i amb molt encant.

Ubicada entre Girona i Banyoles.

29 October, 2018 Traduir automàticament al English

Tracte excel·lent

Tracte excel·lent. Molt bona acollida. Em sembla una mica car el lloguer.

Salvador 23 September, 2018 Traduir automàticament al English

Masia encantadora

Hemos estado tres familias con niños (entre 5-8 años) y ha sido una maravilla de estancia.
La casa es cómoda, grande y completamente equipada, no hace falta llevar nada extra (quizá alguna toalla para la piscina y así no mojar las de ducha) hay supermercados a 10 min en coche, que venden de todo, inclusive los repelentes de mosquito que creo son necesarios para estar tranquilos en el jardín.

Irek y Ewa son quienes les recibirán, son un encanto y les ayudarán con todo lo que necesiten, siempre disponibles al teléfono por cualquier duda que puedan tener.

Ramiro 17 September, 2018 - España - Barcelona Traduir automàticament al English

Masía històrica

Casa S. XVII totalment reconstruida, però que conserva moltes peces del passat. Envoltada de natura i el riu Terri. Vam estar molt a gust. Eva i Irek molt amables.

Només l'incordi de les mosques i mosquits al exterior. Hi ha granges properes.

Maribel 12 September, 2018 - Barcelona Traduir automàticament al English

Valoración rectoria de sords

Un fin de semana genial. Casa muy amplia, cómoda y bien cuidada.

Único inconveniente las moscas por la piscina, lo que más funciona son los atrapamoscas.

Lo mejor de todo, la disponibilidad de Irek y Ewa. Muchas gracias!!

Sergi 03 September, 2018 Traduir automàticament al English

Lovely house i restored twenty one years ago but poorly kept up in my opinion

As above, it needs catch up facelift, maybe weeks work for good team. Needs all locks seen to, all cracked tiles also, door catches, pool stones,etc Just my view but a shame. It’s ok, but could be great.

Naturaki Answers: Thank you for your visit, Michael. We will take into consideration your suggestions for future improvements at the house! Regards, Marta.

Michael collins 12 August, 2018 Traduir automàticament al English

Muy recomendable

Una casa muy cómoda y muy bien equipada. Con grandes salas para compartir y rincones para pasar a solas. Y lo mejor, la tranquilidad de la zona. Repetiremos.

Alicia 22 May, 2018 - España Traduir automàticament al English

Molt acollidora

La casa molt bonica i acollidora, amb molts de raconets amb encant. Ideal per s disfrutar en família o amics.

Meritxell 14 May, 2018 - Catalunya Traduir automàticament al English

Experiència agradable

Grup de catorze persones amb nens inclosos. Casa gran i molt ben acondicionada amb amplis espais, tant exteriors com interiors. Comoditat, bon repòs i sintonia amb el context.

Jaume 14 May, 2018 - Lleida Traduir automàticament al English

Super location for (management) training

It is not easy to find a location for a group of not family or friends.
This location has enough bedrooms/ bathrooms for a group of seven (or even 14 if sharing is ‘done’).
There is a lot of inside and outdoor space to train and to provide privacy if needed.
The house has a fantastic atmosphere and just one call and there is someone to answer your questions.
We will be back in November!
Thanks for a lovely stay!

Marengo training & coaching 15 April, 2018 - The Netherlands Traduir automàticament al English

Estada fantàstica.

Estada fantàstica. La casa és inclús millor del que es veu a les fotografies. Molt gran, ben decorada i amb tots els elements com per sentir-te com a casa. Molts espais per a compartir: diversos salons i espais exteriors.

Elisa 09 October, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al English

La meva valoració és d'un 5.


Hem estat molt bé,una casa acollidora i les persones responsables encantadores. Tota la meva familia i jo estem encantats de tot el conjunt. Tornarem. Gràcies per tot.

Victoria 05 October, 2017 Traduir automàticament al English

La casa bé, el tracte no

La casa està prou bé, amb moltes estances que donen cabuda a colles grans. Hi ha zones que no es poden utilitzar, com la barbacoa de la terrassa. El pitjor ha estat el tracte, havíem de sortir a les 12:00 i per fer esperar 13 minuts (a les 12:13 estàvem tots fora, nens i grans) ens van amenaçar que no ens tornaven la paga i senyal, ni el que ens poguéssim haver deixat dins. En fi, sort que a Catalunya hi ha moltes més cases, no hi tornarem pas.

Naturaki Answers: Hola Mentxu! Ens alegrem que gaudíssiu de la casa, com bé dius, al tenir varies estances grans és ideal per a gaudir de la casa en grup.
Respecte als punts que ens comentes, tenim preparada la barbacoa del jardí per practicitat, ja que està més a prop de la cuina, la zona de la piscina i el porxo per menjar a l'exterior. Ens sap greu que us sentíssiu així amb el tracte de la persona que us va atendre durant la vostre estada, hi parlarem. El temps per a fer la neteja és molt just, si hi ha entrada i sortida el mateix dia i per això des d'aquest mateix any l'hora de sortida és a les 11h i no a les 12h, la persona que va venir encara no estava al cas d'aquest canvi d'horari i per això us deixaven fins les 12h, segurament estava nerviosa pel poc temps que et comento que hi havia per fer la neteja anteriorment. Esperem veure-us en una propera ocasió i que us quedeu amb el que vau gaudir de la casa.
Gràcies, Marta.

Mentxu 30 June, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al English

Fin de semana muy agradable!

Reservamos la casa un grupo de 12 amigos durante un fin de semana. Dos parejas iban con niños pequeños (entre 6m y 2 años y medio) y no hubo ningún problema. Las habitaciones son espaciosas, con una decoración agradable. Además del comedor principal hay varios salones pequeños y "rincones" donde leer, hacer sobremesa, charlar en petit comité, etc. La cocina está perfectamente equipada y en los exteriores hay un jardín y una piscina de agua salada de lo más agradable! Además también cuenta con una mesa de pin pon con pelotas y palas.
Hemos disfrutado mucho de nuestra estancia.

Manuel 14 June, 2017 - España Traduir automàticament al English

Cap de setmana d'aniversari amb molt bona companyia de amics.

La masia està molt ben acondicionada, amb un entorn extraordinari de vegetació i tranquil·litat, per poder disfrutar de la companyia dels amics i sense molestar a ningú, l'atenció molt bona per part de les dues persones que ens van atendre perfectament. Molt recomanable per grups o matrimonis amb nens. Hem estat molt bé.
A més, està a prop de molts llocs interessants per visitar.

Enric 22 May, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al English

Magnífic cap de setmana a la rectoria de sords

Aquest cap de setmana passat hem estat tota una colla d'amics a La Rectoria de Sords. Estem molt contents de l'estada ja que hem estat molt a gust. L'entorn és molt tranquil ideal per desconnectar. Pel que fa a la casa destaquem que està molt equipada amb tot el necessari, no hem trobat a faltar res.
La informació i atenció que ens ha proporcionat Naturaki és de 10, així com també l'acollida i benvinguda per part dels responsables de la casa.
Repetirem segur!

Gemma 08 May, 2017 Traduir automàticament al English

Magnifica!

La Rectoria es perfecte, vem anar un grup d'amics a celebrar els meus 25 anys i la veritat és que millor no vam poder estar. Única objecció (fora del control dels propietaris, encantadors per cert,) la quantitat desorbitada de Polen que hi havia per tot els exteriors de la casa. Per el de més tot perfecte, relax, desconnexió, no hi ha pràcticament veïns. Tornarem segur.

Carlos 02 May, 2017 - catalunya Traduir automàticament al English

Muy bien con un matiz

Lugar muy recomendable, entorno, pueblos... la casa muy chula y acogedora... pero nos falló el agua caliente y la calefacción a mitad noche... nos dijeron que fue debido a que se desconecto el cable del router y funcionaba por ahí... no lo entendemos bien pero si fuera así, debieron explicarlo mejor al darnos las llaves, y no lo hicieron... en l época del año que es, fue una mala pasada...pudimos llamarles pero por respeto no quisimos llamar en noche vieja a las tantas...

Naturaki Answers: Muchas gracias por vuestra opinión! Nos alegramos que disfrutarais de la casa y el entorno. Respecto a lo que nos comentáis, el control del agua caliente lo hacemos por teléfono así se puede encender la calefacción remotamente ya que hay días que la casa no esta ocupada. Creemos que el problema vino de que desconectasteis el router. Llamamos al técnico y nos explicó que cuando hay una sobrecarga del servicio, en la caldera se acumula la cal y quedan pequeñas partículas obstruyendo el paso del agua caliente, que es lo que pasó. Hacemos un mantenimiento constante de toda la maquinaria pero puede haber un fallo en el momento menos esperado, es por esto que en otra ocasión no dudéis en llamarnos ya que por esto os facilitamos un teléfono 24 horas. Esperamos volveros a ver en otra ocasión. Saludos! Marta.

Joaquin 02 January, 2017 - España Traduir automàticament al English

Hemos estado como en casa

La casa esta fenomenal, completiiiiiiisima. Muy bien situada para conocer la provincia de Gerona. Hemos estado como en casa.

Graciela 26 October, 2016 - Malaga (España) Traduir automàticament al English

La rectoria es genial!!!!

Fantastica estada en familia. La casa te absolutament de tot. Esta perfectament equipada. Tot i que no varem sortir de la casa...al costat hi ha paratges fantastics per passejar. Un 10 absolut.

Carles 17 October, 2016 - Catalunya Traduir automàticament al English

Rectoria de sords

Une arrivée dans un endroit soit disant calme et tranquille en pleine campagne ..
La maison est située en dessous d un couloir aérien avec des vols en août très réguliers ( une 15 par jour environ ) du matin au soir tard .. en plus des odeurs des porcheries avoisinantes et à vrai dire très dérangeantes ...la maison était très bien à l intérieur mais en août nous aurions aimé pouvoir profiter du jardin qui était difficilement accessible du aux fortes odeurs
..Nous avons été déçu et nous ne reviendrons pas ...malgré une belle région que nous avons visité entre amis !

Naturaki Answers: Merci beaucoup pour votre opinion. Nous sommes heureux que vous avez apprécié le cadre et la tranquillité de la région. Ceci est la première fois que nous recevons une plainte pour cette raison.
Notre maison est située dans la campagne, entourée de fermes où ils se reproduisent, entre autres espèces, les vaches, les moutons et le délicieux porc ibérique et où aussi on y cultive diverses céréales. Les agriculteurs dans un effort pour ne pas utiliser les engrais synthétiques qui nuisent à la santé, utilisent des engrais naturels comme le fumier des mêmes animaux qu'ils engraissent. Lorsque le fumier est épandu se produit une mauvaise odeur dans l'environnement, les agriculteurs l'appellent «la vitamine naturelle de la campagne" . Nous sommes désolés que, à cette occasion, un agriculteur dans son champ aie mis le fumier.
Nos visiteurs doivent comprendre que ils sont allés à une belle maison de campagne confortable, entourée par des fermes authentiques et qu'ils peuvent les visiter, en montrant aux enfants de première main la réalité de l'origine de nos aliments.
Veuillez accepter Mme mes sincères salutations!,
Marta Bolaños (Propriétaire)

Véronique 31 August, 2016 - France Traduir automàticament al English

Très jolie maison de pierre

Très grande maison familiale en pierre , parfaite pour une grande famille, calme et isolée . Belle piscine et beau jardin . Petits soucis : mouches , moustiques et beaucoup d'odeurs d'élevage de cochons ( proches)

Biotteau 12 August, 2016 - France Traduir automàticament al English

Vacaciones de lujo

Es una casa muy grande, con mucho encanto y con todas las comodidades. Las fotos no defraudan. Para los niños hay muchas posibilidades de entretenimiento porque cuenta con una cancha de baloncesto justo al lado. El cenador exterior es una delicia con el ruido de fondo del río. Los sofás y las camas son muy cómodos y hay muchas películas y libros a disposición del huésped. Han sido unas vacaciones de lujo. Hay que llevar repelente de mosquitos porque la casa está en medio del campo. Merece la pena pasar unos días de relax en esta preciosa rectoría.

Rosa maría 24 August, 2015 - España Traduir automàticament al English

La rectoria de sords

Beautiful property with a lot of character. Swimming pool lovely. House could have been more comfortable if fans and mosquito repellents had been provided in bedrooms. Be prepared for pig farm smells but don't let it spoil your holiday. Caretakers very helpful and sensitive.

Andrew 09 August, 2015 - United Kingdom Traduir automàticament al English

Fue una muy, muy agradable estancia.

La casa es magnifica, hermosisima recosntruccion de una bella y antigua masía, muy bien dotada y sus propietarios han hecho todo lo posible por tener cada detalle previsto para una muy agradable estancia.
Las habitaciones son excelentes, todo en excelentes condiciones, buenos baños, excelentes zonas sociales, hermosisimo jardin, todo mas alla de lo necesario.
Con una familia de 13 niños y adultos todo fiunciono a la maravilla y con gran comodidad. Solo un pequeño inconveniente con la profusion de moscas en la zona en esta epoca del año, lo cual se escapa del control de los propietarios.
Todo lo demas perfecto!
Fue maravillosa conocer a la propietaria y conocer el historia de la casa y su reconstruccion. Su gentileza y cuidados para con los huespedes maginifics!

Maria cristina 15 July, 2013 - Colombia, Canada y Reino Unido Traduir automàticament al English

Super location for (management) training

It is not easy to find a location for a group of not family or friends. This location has enough bedrooms/ bathrooms for a group of seven (or even 14 if sharing is ‘done’). There is a lot of inside and outdoor space to train and to provide privacy if needed. The house has a fantastic atmosphere and just one call and there is someone to answer your questions. We will be back in november! Thanks for a lovely stay!

Marengo training & coaching 15 April, 2018 - The Netherlands