Mas Miquel
Review score 4.87/5 based on 40 ratings
2 Persons Person
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Close

Customers reviews of Mas Miquel

Real opinions written by clients lodged at the house

40 Ratings 21 Opinions Average punctuation: 9,7

  • 34 votes
  • 6 votes
  • 0 votes
  • 0 votes
  • 0 votes

Segona estada consecutiva

Per nosaltres és el segon any consecutiu que anem a Mas Miquel, no cal opinar més, per nosaltres és una casa excepcional, REPETIREM!!!

Rafa 15 May, 2018 - República Tramuntana Traduir automàticament al English

Millorable

La casa no està a l'alçada de les de Naturaki (hem estat a Can Vicens, Espolla i Albons, i en vam quedar encantats).
Te molts aspectes a millorar, sobretot al segon i tercer pis. Tot es vell i està deteriorat (portes que no tanquen bé, armaris i calaixerers desencaixades). Els llits son molt incomodes. Falten armaris a les habitacions. El bany d'una de les habitacions es extremadament petit. Falta una sala per poder estar les 15 persones juntes, com a Can Vicens. La taula del menjador es movia molt i era justa per tanta gent.
Cal dir, però, que el tracte ha sigut Excel.lent.

Naturaki Answers: Moltes gràcies per a deixar-nos el vostre comentari, veig que vau conèixer la Pilar, la propietaria, com bé dieu té un tracte excel·lent. Sento que la casa no complís amb les expectatives, cada casa rural és diferent i té les seves propies particularitats, això és el que les fa úniques. Des de Naturaki les escollim una a una pel conjunt de característiques que sabem que ha de tenir una casa amb encant (bon tracte dels propietaris, ubicació, estat de la casa, manteniment...).
Tots els comentaris que hem rebut de la casa fins a dia d'avui són molt bons i hem parlat amb la Pilar i revisarà tots els matalassos i mirarà si cal canviar-ne algun.
Els mobles de les habitacions, armaris i calaixeres la majoria són mobles antics i restaurats, pel que és cert que solen ser imperfectes.
Moltes gràcies de nou i espero que confieu en nosaltres en una propera ocasió.
Carme, Naturaki.

Neus 03 January, 2018 - Catalunya Traduir automàticament al English

Una estada perfecta

La casa és espectacular, no hi falta cap detall. Ja pensem en tornar de cara a l'estiu per aprofitar la piscina .

Sonia 27 November, 2017 Traduir automàticament al English

Una estada per no oblidar

Hem passat un cap de semana de celebracions familiars i tot ha anat molt bé. Una casa genial, un entorn preciós i uns propietaris per adoptar-los, macos, maquíssims.
Ens queda una experiència molt maca. La recomanem a tothom.

Rosa 30 October, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al English

5

Tot perfecte. La Pilar molt bé i molt atenta amb nosaltres. Si tornem per la zona, repetirem.

Eli 24 October, 2017 - españa Traduir automàticament al English

3 dies fantàstics!!

Hem estat 3 dies a Mas Miquel súper bé. Petits i grans hem gaudit molt de la nostra estància. La terrassa amb la barbacoa l'hem aprofitat molt! I el bon temps ens ha permès gaudir dels últims banys a la piscina.
La Pilar ens va recomanar unes excursions i les vam fer totes!!!
La casa té de tot i fa una estància molt agradable. Repetirem segur!!

Olga 26 September, 2017 Traduir automàticament al English

Cap de setmana fantÀstic

La nostra estada amb un grup d'amics va ser genial. Tant els nens, com els nadons i els adults hem gaudit de cada racó d'aquesta fantàstica casa. I la Pilar un encant de persona.

Sara 12 September, 2017 Traduir automàticament al English

Molt bé!

Hem estat molt bé, la casa és fantàstica.

Raquel vilardell 12 September, 2017 Traduir automàticament al English

Our stay at mas miquel

Our extended family of 11 people (ranging in ages from 4 to 77) had a truly wonderful week at Mas Miquel the first week in September. Pilar greeted us with a tour of the house and had thoughtfully provided everything we needed for our stay. The spotlessly clean pool was a highlight, also the table tennis and the pool table. The local bakery and restaurant were an added bonus.

Richard 10 September, 2017 - UK Traduir automàticament al English

Magique!

Un séjour formidable, une location de rêve. Nous étions trois familles, 14 personnes en tout, et étions vraiment à notre aise. La piscine est parfaite, la propriétaire charmante, et la proximité du café/épicerie du village un vrai bonheur.

Sue sue 27 August, 2017 - Germany Traduir automàticament al English

Estada familiar

Hem estat el 11 i 12 de Juny, 15 persones a Mas Miquel. L'experiència ha estat molt positiva. La casa molt acollidora, amb tots els serveis necessaris per poder sentir-te a gust. La piscina, sense dubte ha sigut un fantàstic refugi per la calor que ens ha tocat aquest cap de setmana. La Pilar i la seva família ens han tractat molt bé. En resum, una casa per tornar-hi una altra vegada.

Dolça 12 June, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al English

Mas miquel (24 au 28 mai 2017)

Bel accueil, maison chaleureuse, environnement agréable (un bémol sur les nuisances sonores de la route), idéal pour les enfants et une superbe piscine.

Lionel 29 May, 2017 - France Traduir automàticament al English

Fantàstic

Ha estat un cap de setmana genial! La casa molt gran i amb totes les comoditats que podem demanar i la Pilar molt agradable. Repetirem!

Silvia 22 May, 2017 Traduir automàticament al English

Cap de setmana fantàstic

Hem estat allotjats aquest cap de setmana a Mas Miquel, i la nostra estada ha estat perfecta. Des d'un principi la Pilar (responsable de la casa), ha estat molt atenta i disposada a fer agradable la nostra estada. La casa és molt acollidora, la zona de cuina-menjador en planta baixa amb accés directe a la terrassa amb barbacoa i a la piscina és perfecta, és el lloc on més hores s'acostumen a passar, i en el nostre cas que portàvem mainada, els teníem controlats en tot moment. Les habitacions són també molt acollidores i àmplies. També valorem molt positivament l'àrea de joc amb "futbolín" i billar. A destacar la netedat de totes les estances.
Al costat de la casa hi ha una pista de bàsquet i futbol, amb una zona de parc infantil, un punt a tenir en compte si teniu mainada. L'únic punt negatiu que vam trobar va ser la proximitat de la carretera, que passa pel costat de la casa, tot i que és una carretera no molt transitada. En tot cas, la casa es troba perfectament tancada i no hi ha risc per la mainada en aquest aspecte. Per acabar comentar que tornaríem a Mas Miquel encantats, una casa rural de 10.
Gràcies per tot Pilar.
Salut!

Rafa 24 April, 2017 - Espanya Traduir automàticament al English

Mas miquel

La nostre estància ha estat una experiència inolvidable. La casa, mobiliari i estris perfectes, la calefacció i llenya sense a demanda i el poble molt tranquil i bonic. La Pilar, encantadora, i això que som molt sorollosos. Un plaer que repetirim!!!

Sonia 03 January, 2017 Traduir automàticament al English

Navidades muy confortables

La estancia en família muy agradable, muy bien acondicionado. Las habitaciones muy cómodas, y la cocina y los lavabos con todos los utensilios necesarios. Los dueños muy agradables y atentos.En resumen, una fantástica estancia.

Eduardo 27 December, 2016 - ESPAÑA Traduir automàticament al English

Genial!

Hem passat un cap de setmana una colla d'amics i hem tots molt a gust! Una casa molt gran i tranquila, amb totes les comoditats. Només al arribar la Pilar ja et fa sentir com a casa i amb total comoditat i llibertat. A la casa no hi falta de res, zona de relax, d'esbarjo, cuina àmplia, una zona de barbacoa per dinar a l'exterior, habitacions còmodes. I tot en un poble petit i ben tranquil, a 10 minuts de Banyoles. De ben segur que ho recomenem.

Quim 05 December, 2016 - Catalunya Traduir automàticament al English

Mas miquel, fantástica.

Hemos disfrutado de un puente maravilloso en Mas Miquel.
Su fantástica ubicación, cerca de sitios tan bonitos como Besalú y Banyoles y una casa excelentemente equipada y acogedora ideal para grupos grandes y familias con niños. Hemos disfrutado mucho de su sala de juegos con futbolín y billar y también de la zona de la barbacoa. Casa muy limpia y habitaciones grandes y cómodas.
Gracias a Pilar, la dueña de la casa, por su hospitalidad y discreción.
Destino 100% recomendable.

Iván 06 November, 2016 - España Traduir automàticament al English

Una casa genial

Estuvimos un fin de semana en octubre 2016 un grupo de amigos. La verdad es que Pilar, la dueña, era muy agradable y simpática. La casa increíble, un salón enorme y muy práctico con la cocina. Íbamos con niños y disfrutaron muchísimo con las gallinas que había en una finca de al lado y con la granja de vacas que había a unos pocos kms que además vendían yogurts artesanales. Nos lo pasamos muy bien y repetiríamos. 100% recomendable.

Isis 04 November, 2016 Traduir automàticament al English

Casa i entorn privilegiat

La Pilar ha estat molt atenta, l'entorn espectacular. Per anar amb nens es molt recomanat y la casa molt be.

Ismael 25 October, 2016 Traduir automàticament al English

Escapada familiar

Hem passat un cap de setmana genial, la casa amb tots els serveis i la piscina que vam disfrutar tot molt bé, a més eren les festes del poble i vam participar de les activitats que ens van oferir. Moltes gràcies

Ivan 19 September, 2016 - Catalunya Traduir automàticament al English

Our stay at mas miquel

Our extended family of 11 people (ranging in ages from 4 to 77) had a truly wonderful week at mas miquel the first week in september. Pilar greeted us with a tour of the house and had thoughtfully provided everything we needed for our stay. The spotlessly clean pool was a highlight, also the table tennis and the pool table. The local bakery and restaurant were an added bonus.

Richard 10 September, 2017 - UK