Mas Garballer
Review score 4.72/5 based on 27 ratings
2 Persons Person
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Close

Customers reviews of Mas Garballer

Real opinions written by clients lodged at the house

27 Ratings 19 Opinions Average punctuation: 9,4

  • 19 votes
  • 7 votes
  • 1 votes
  • 0 votes
  • 0 votes

Menys del que sembla

És un bon lloc per passar uns dies amb familia i nens, però la casa no està cuidada amb gust pels detalls. Pel preu que es paga hi ha moltes coses que haurien d'estar molt més cuidades i posades al dia (la cuina, la barbacoa, no hi ha dutxa a la piscina, no hi ha aire condicionat a l'interior de la casa, etc).


Naturaki Answers: Gràcies per la teva opinió, Lluís, ens n'alegrem que penseu que és un bon lloc per passar uns dies. Respecte al que ens comentes sobre els detalls, nosaltres precisament ens esforcem amb cada client i estada que tot estigui perfecte. Pel que fa la dutxa a la piscina, no n'hem posat, ja que just a l'entrada de la casa tenim un lavabo amb dutxa, que fa aquesta funció. En quant a la barbacoa (que només té 2 anys) i la cuina, sempre i quan els clients ens demanen alguna cosa, els hi portem de seguida, però en el vostre cas no ens vau contactar durant l'estada per demanar-ho. Respecte a l'aire condicionat, enlloc no especifiquem que n'hi hagués a la casa. La veritat és que les parets de la casa són molt gruixudes i sempre toca la marinada, però, per mala sort, heu coincidit amb la onada de calor. Nosaltres sempre recomanem deixar finestres tancades de dia i obrir per la nit. Gràcies, Marta.

Lluís 06 August, 2018 Traduir automàticament al English

Super!

Le mas est très agréable.. bien agencé..piscine sécurisée..
Marta très sympatique..
Seul bémol: tondeuse en milieu d'après midi..pas cool pour la sieste....

Laurence 15 July, 2018 - France Traduir automàticament al English

Indret inmillorable

El lloc fantàstic per desconnectar, gaudir en grup amb totes les comoditats i serveis envoltats de natura. Repetirem

Catalina 30 June, 2018 - España Traduir automàticament al English

Mas garballer

We had an amazing time staying at Mas Garballer. The house and all its facilities were fantastic and the host Marta couldn't do enough to ensure we had a good time. The house was beautiful and clean upon arrival, and there was plenty of space for 20 people. We will definitely be staying again. Thanks again!

Chloe 19 June, 2018 - UK Traduir automàticament al English

Una gran decisió!

Amb aquesta casa no cal quasi bé ni sortir-ne en tot el cap de setmana, estava tot perfecte! Segur que Repetim!

Jordi 17 May, 2018 Traduir automàticament al English

Une villa magnifique

Tout c'est très bien passé, des propriétaires très sympathique et une villa magnifique équipée à merveille.

Jason 10 May, 2018 Traduir automàticament al English

Hem estat genial!

Hem estat genial, la casa està molt ben situada i comunicada (carrefour a 2 min, accés a vies principals, poblacions i nuclis d'interès molt propers), té uns exteriors fantàstics per si no voleu sortir de la casa i està força ben equipada. Espais interiors molt amplis.
Els propietaris són encantadors, molt atents i disposats a millorar o atendre qualsevol necessitat.

Laura 16 April, 2018 Traduir automàticament al English

Fin de semana genial

Pude celebrar mi aniversario en esta fantástica masia! Super bien ubicada y muy cuidados los detalles! Volveremos.

Miquel 12 March, 2018 Traduir automàticament al English

Experiència immillorable

Hem estat 6 famílies amb la canalla durant un cap de setmana i no podem fer més que tenir una opinió excepcional d'aquesta casa. El lloc, perfecte, la casa i les seves prestacions, insuperables, i el tracte amb els propietaris, excels.
Esperem poder tornar-hi en un futur, a poder ser en època de calor on de ben segur que podríem gaudir més i millor de les incomptables possibilitats que ofereix la casa i l'entorn.

Oriol 19 February, 2018 - Catalunya Traduir automàticament al English

Com a casa... O millor

Hem tingut l'oportunitat de passar uns dies amb la colla en aquesta fantàstica casa rural. Els propietaris (Marta i Francesc) ens van dispensar en tot moment un moment un tracte molt amable i ens van explicar tots els secrets de la casa. La casa té totes les comoditats que vam necessitar i els nanos s'ho van passar molt bé a la zona de jocs i al jardí. Moltes ganes de poder tornar a l'estiu i banyar-nos a la piscina!

Abel 05 January, 2018 - Palamós Traduir automàticament al English

Mas garballer- fin de semana 1-3 diciembre 2017

Hemos estado muy bien a pesar del tiempo. No hemos podido salir de casa por viento pero, aunque hemos estado 19 personas dentro, en la casa había espacio suficiente. La sala de juegos impagable para albergar los 9 niños que venían con nosotros. En resumen, una casa para recomendar.

Elsa bertran 04 December, 2017 - España Traduir automàticament al English

Preciosa masia

Nos encantó, era mejor que en las fotos. La propietaria Marta un encanto, nos dejó todo tipo de detalles y el trato fue exquisito. Eramos un grupo de 20 personas y está equipado con todo.
Repetiríamos sin duda.

Anna 20 November, 2017 Traduir automàticament al English

Hemos estado muy a gusto!

Muy bonita casa rural con muchísimos detalles. Es muy grande!

13 November, 2017 Traduir automàticament al English

Casa muy amplia y bonita

La casa es muy amplia, tanto las estancias comunes como las habitaciones y al igual que el jardín. La casa está dividida en dos partes bastante diferenciadas: la planta baja que estaba totalmente reformada y la primera planta de origen. De la planta reformada todo genial, pero la primera planta necesita algo de mantenimiento en cuanto a la cocina (nevera, cajones, sartenes muy viejas....) y las habitaciones ( colchones y algunas duchas). Por lo demás todo genial.

Naturaki Answers: Gracias por vuestra opinión, Sandra, nos alegramos que tuvierais una buena estancia! Respecto a lo que nos comentas, vamos a cambiar las sartenes y en breve vendrá el carpintero para revisar los cajones. En cuanto a los colchones son todos nuevos, exceptuando el de la habitación clásica, que es de muelles. Gracias por todo y esperamos veros pronto! Marta.

Sandra 06 November, 2017 - España Traduir automàticament al English

Mas garballer - valoració

Hem estat super bé en aquesta Masia, molt maca, molt gran, on hem pogut fer moltes activitats. Estic molt content amb la propietària perquè ens ha atès super bé i molt amable. Fàcil d'arribar i tot molt ben cuidat. Les habitacions molt còmodes i modernes amb llits grans o s'ha pogut dormir molt bé, un jardí gran amb piscina, volley, porteries de futbol, tot complet. Molt recomanable per grups grans.
Hi tornarem.

De nota li poso un 10 amb tot.

Marc clariana 31 October, 2017 - Espanya Traduir automàticament al English

Una casa espectacular

Hem estat un grup d'amics amb nens i la casa està molt ben preparada. Es molt espaiosa tant les habitacions com les zones comunes. L'exterior es increïble ja que té molt d'espai per a gaudir sense preocupacions. Disposa de tots els utensilis necessaris de cuina. La sala de jocs molt completa, hi ha moltíssims llibres i jocs per als petits. Els amos de la casa molt atents i amables. Un molt bon cap de setmana! Recomanaria la casa 100% i repetiria sense dubtar.

Isis 23 October, 2017 - Esp Traduir automàticament al English

Experimentar estada en típica casa pairal catalana

Casa pairal ben ubicada al mig de la plana de l'Empordà, ideal per trobades familiars i amb diferents espais perquè petits i grans ho disfrutin.

Joan 16 October, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al English

Una casa molt maca i molt acollidora.

L'estada a la casa ha sigut fantàstica. Una casa molt maca i molt acollidora.
La propietaria, la Marta, molt amable i molt simpàtica. La meva valoració és un 10 de tot, com a casa i la propietària.

Montse 27 September, 2017 Traduir automàticament al English

Perfecto fin de semana

Estancia en Mas Garballer (en las afueras de Girona) en una masía muy bien cuidada y muy acogedora. Juntamos toda la "familia" para celebrar mis 50 años. Todo fue bien y muy a gustito. Bien posicionado para visitar las playas, los pueblecitos cercanos, Figueres y Girona.
Aconsejable.

Michele marchiori - italia 26 September, 2017 - Catalunya - España Traduir automàticament al English

Mas garballer

We had an amazing time staying at mas garballer. The house and all its facilities were fantastic and the host marta couldn't do enough to ensure we had a good time. The house was beautiful and clean upon arrival, and there was plenty of space for 20 people. We will definitely be staying again. Thanks again!

Chloe 19 June, 2018 - UK