La Salvanereta
Review score 4.33/5 based on 11 ratings
2 Persons Person
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Close

Customers reviews of La Salvanereta

Real opinions written by clients lodged at the house

11 Ratings 5 Opinions Average punctuation: 8,7

  • 6 votes
  • 2 votes
  • 2 votes
  • 1 votes
  • 0 votes

Fantàstic

A la nostra arribada ens esperava en Joaquim, que amb l'amabilitat innata que té ens va facilitar tota la informació necessària perquè la nostra estada fos confortable. La casa disposava de tot el necessari i tal com es descriu a la web. Vaja que el resum és que l'estada va ser fantàstica.

Rafael 20 July, 2018 Traduir automàticament al English

Espectacular!

Una casa impresionant amb tots els serveis necessaris per passar uns dies de descans. Amb un entorn fantàstic.
Hem estat molt a gust

Izaskun 18 June, 2018 Traduir automàticament al English

Tot estava bastant be però hi ha dos coses que van fallar

Tot estava bastant be però hi ha dos coses que van fallar
La primera que no hi havia lleña y en una casa així al hivern és molt necessari, no crec que la solució sigui anar a la benzinera a comprarla quan vas a un lloc així vas a descansar no a buscar lleña.
I en segon lloc que la casa tenia dos termòstats els quals no sabem perquè es baixaven de temperatura sols.
Em estat a tres cases de Naturaki amb aquesta i les dues primeras van estar genials.

Naturaki Answers: Moltes gràcies per a deixar-nos l'opinió, ens alegrem que estiguéssiu bé a la casa, respecte als dos temes que comenteu que us van fallar i que ja hem comentat per telèfon: En el preu del lloguer està inclosa una càrrega, ens sap greu que no fos suficient amb la càrrega de llenya que va inclosa al preu més la reserva que vam deixar perquè en compressiu si en volíeu més. Avui mateix carregarem més quantitat perquè no torni a passar.
Sentim també la incomoditat de la variació de temperatura dels termòstats. Ho revisarem, però pel que ens heu explicat sembla que és va activar tot sol el programa d'estalvi d'energia nocturn que baixa la temperatura de consigna. Els termòstats són nous i encara no els tenim per la mà. En una propera ocasió no dubteu en trucar-nos per a solventar-ho durant l'estada. Joaquim.

Esteve 26 February, 2018 Traduir automàticament al English

Bonita escapada

Buenos días me gustó mucho la casa Salvanereta es fantástica en todos los aspectos calentita y todas las comodidades , llevé perritas y con sus dos patios y jardín disfrutaron mucho la recomiendo 200%, saludos .

Raul 13 February, 2018 - España Traduir automàticament al English

La salvanereta

Ens ha encantat la casa, hem estat molt bé. Els serveis de la casa molt bé, no savia que hi havia Netflix i pels nens ha estat genial, sense cap dubte la propera casa ja se on la buscarem.
Moltes gràcies!!

Raquel 03 January, 2018 - Catalunya Traduir automàticament al English