La Blauet
Review score 4.83/5 based on 38 ratings
2 Persons Person
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Close

Customers reviews of La Blauet

Real opinions written by clients lodged at the house

38 Ratings 20 Opinions Average punctuation: 9,7

  • 31 votes
  • 6 votes
  • 1 votes
  • 0 votes
  • 0 votes

La blauet

We booked La Bauet for a 2 weeks summer holiday with 11 persons and it was perfect!!

The response of our hostess to our questions was very quick and she always gave a proper solution.

Thank you very much, Naturaki! We will definately return for next holidays!!

Remko 12 August, 2018 - Netherlands Traduir automàticament al English

Tot perfecte

Hem passat 4 dies per 5 parelles i tot ha estat molt be. La casa en perfectes condicions de netege i d’aquipaments, tots els detalls perfectament cuidats.
Es una casa ideal per passar uns dies un grup de fins a 16 persones, ja siguin grans o families amb nens.

Andreu 11 June, 2018 Traduir automàticament al English

Plutôt bien

Nous avons passé un agréable séjour au Blauet. Petit bémol une seul clef est insuffisant. Maison bien équipée, belle région, lit confortable, sanitaire très bien, tout est très propre.
Sabine

Marc et sabine 14 May, 2018 - Belge Traduir automàticament al English

Vam estar de “perles”!

Tot Molt bé. La casa molt equipada i amb totes les comoditats. Perfecte!

Ester 03 May, 2018 Traduir automàticament al English

Espectacular

Hem passat un cap de setmana a La Blauet espectacular, ens va fer uns dies molt macos, vem poder gaudir de la piscina i de la casa, molt còmode i agradable, amb detalls per tot arreu, de ben segur que hi tornarem!!!!

Pilar 23 April, 2018 Traduir automàticament al English

Un cap de setmana que tots recordarem!!!

Hem tingut una trobada familiar de 13 persones, i la veritat ens ha encantat, la casa, els espais tot!! Hem enganxat un dia amb pluja, però no ha estat cap problema la casa es suficient gran i té prou espais per no tindre que estar tot el dia tots plegats.
Tot i que la cuina és petita, hem fet tots els àpats a la casa, i cap problema. La veritat és que potser hem notat a falta algun recipient per batre ous, o algun tupper per guardar alguna cosa, però la resta molt ben sortit i tot està com a nou.
L’únic petit inconvenient que hem trobat es que a dues de les habitacions els desaigües de la dutxa no estan prou nets i estan una mica emboçades.
La conclusió final es que tothom vol repetir-ho!!!

Anna 16 April, 2018 - Catalunya Traduir automàticament al English

Un cap de setmana genial!

Tant els grans com el petits hem gaudit al màxim d'aquests dies a la Blauet!! Esperem poder-hi tornar ben aviat.

Mar 27 March, 2018 - Catalunya Traduir automàticament al English

Fantástica!!!!!!

Ha sigut un cap de semana genial.....la casa és fantàstica. Jo crec que la zona de la barbacoa es podría millorar una mica....però això és una opinió meva.....ens ho hem passat molt bé.

Jordi 26 February, 2018 - Catalunya Traduir automàticament al English

Gran casa i gran estada

Ja som repetidors de la Blauet, i la casa és fantàstica! Els espais, els acabats, els exteriors. L'únic que destacaria a millorar és la cuina. Trobo que és massa petita per cuina per a tanta gent. No és proporcional amb la casa

Tere 06 February, 2018 Traduir automàticament al English

Cap de setmana en grup

La Blauet és una casa preciosa, molt espaiosa, decorada amb bon gust i en molt bon estat. Els espais exterior són fantàstics. La nostra estada ha estat mot bona en tots els sentits. És una casa totalment recomanable per anar-hi amb grup.
L'única cosa a dir, seria que la cuina és una mica justa per a 15 persones.
Tot i així, fàcilment hi tornarem.

Elisabet 30 January, 2018 - Barcelona Traduir automàticament al English

Un nadal amb totes les comoditats

Aquest Nadal hem estat a La Blauet amb tota la família i he de dir que tots hem estat encantats amb la casa. Els espais són molt amples, tot està molt net i no falta cap detall. A més, la casa està molt bé situada, a tan sols 10 minuts en cotxe d' unes caletes magnífiques. Segur que repetirem!

Minerva 01 January, 2018 - España Traduir automàticament al English

Bé, en general

La cuina és petita per la gent que pot acollir i amb una falta d'estris: gerres, paelles (bastant atrotinades) i l'exprimidor no funcionava.Les habitacions i espais comuns, molt, molt bé!!! També seria bo disposar d'un joc de claus més, tenint en compte el n. de persones amb diferents interessos per sortir per l'entorn.

Naturaki Answers: Gràcies per la vostra opinió, Júlia. Respecte al parament de la cuina, comentar-vos que és nou i que vam anar a la casa després a provar l'exprimidor i anava bé. Pel que fa el joc de clau, en deixem només un ja que podeu utilitzar la caixeta de seguretat per deixar les claus, així és una manera fàcil de poder-hi accedir. Records, Cati.

Júlia 12 December, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al English

Fantàstica!!

Vam anar diverses famílies un cap de setmana, tot perfecte (8 habitacions, parament de la llar, acondicionament, espai exterior, equipament dormitoris ) la única "pega" que hi posaríem és que faltaven estris de cuina (bols, remenadors, alguna olla que era incompatible amb la inducció... una mica justet per cuinar per 15 comensals molt gastronòmics) i les llums automàtiques que ens portaven de bòlit perquè mai sabíem sí calia obrir o tancar interruptors.. bona idea per economitzar i vetllar pel medi ambient!! Hi tornarem segur!!

Gemma 30 November, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al English

Un racÓ de tranquil·litat al alt empordÀ

La casa està molt ben acondicionada per l'allotjament de 12 persones. Totes les habitacions disposen de molt espai, i els llits són molt confortables. La casa estava molt neta i tot l'equipament és de gran qualitat.
Un luxe en l'Alt Empordà.

Artur igual llobet 06 November, 2017 - España Traduir automàticament al English

Hem estat molt bé!

Només escrivia per felicitar al propietari de la Blauet de la magnífica casa.
Hem estat molt bé, els nens han disfrutat molt del jardí i exteriors de la casa, inclús els mes atrevits es van refrescar a la piscina.

Nuria 23 October, 2017 Traduir automàticament al English

Espectacular casa rural

Pasamos un fin de semana fantástico en La Blauet. Fuimos un grupo de 15 personas, con niños y bebés.
La casa es espectacular, todo reformado y nuevo. Habitaciones espaciosas, con camas grandes, baño y televisión en cada una de ellas. Las zonas comunes también grandes y espaciosas en la que no falta de nada.
En los exteriores una piscina fantástica para refrescarse y tomar el sol, varias zonas muy amplias con césped para disfrutar con los mas pequeños.
El acceso a la casa es muy fácil y cómodo, a parte está muy cerca de alguna zona de playa.
El único pero que tenemos, es que hubieron muchas moscas durante todo el fin de semana. Supongo que será por que en los alrededores hay varias granjas.
Nos fuimos con la ilusión de volver a reservarla otro fin de semana. Volveremos seguro!



Naturaki Answers: Muchísimas gracias por la opinión tan detallada Maximo!
Nos alegramos que disfrutarais de la casa y del entorno. El tema de las moscas es común en muchas casas este año, hemos cortado las uvas que había para ver si era lo que atraía a las moscas. Esperamos veros en otra ocasión!
Cati.

Maximo 18 September, 2017 - ESPAÑA Traduir automàticament al English

Gran fin de semana

Una casa de ensueño, preciosa... un gran fin de semana y todo muy nuevo. Nos gustaría repetir y aunque le doy 5 estrellas hay alguna cosa a mejorar.
Lo peor las moscas. No es que hubiera muchas es que era algo increíble, no se si eso se puede mejorar de alguna manera pero si podéis mejorarlo estaría muy bien.
En la habitación grande no hay persianas en los ventanales y entra luz, eso también lo corregiría.
El sofá del comedor se queda pequeño para la capacidad de la casa, no tiene mucho sentido el sofá en la planta superior que no creo que use nadie.

Puntos fuertes tiene muchísimos; la piscina, los jardines, la amplitud, el billar, el menaje, el sistema de climatización es muy muy bueno, las duchas son una pasada, que haya un baño por habitación es comodísimo, el wifi es bueno y los alrededores tienen su encanto.

¡¡¡Muy recomendable!!!

Jordi 13 September, 2017 - Espanya Traduir automàticament al English

Casi perfecto

La casa está perfecta, el jardín, el mobiliario, todo perfecto, no se puede pedir más, no le he puesto 5 estrellas porque hay un pequeño problema pero que nos ha sido muy molesto, y es que hay muchas muchas moscas, no sé si será un problema puntual o hay todo el año pero es cierto que hay granjas cerca y contra eso no se puede hacer nada más que cerrar bien todas las puertas y ventanas y procurar que no entren. De todas formas repetiríamos porque todo lo demás es fantástico.

Naturaki Answers: Muchísimas gracias por la opinión! Nos alegramos que disfrutarais de la casa. El tema de las moscas, al estar en un pueblo en el campo, es complicado de controlar y este año con el calor hay bastantes. Esperamos veros en otra ocasión! Cati.

Patrick 04 September, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al English

The house is beautiful and a very pleasant place to be.

We had a real good time here, the house is beautiful and a very pleasant place to be. I tried to thanks the owners for their hospitality, but I think they understood my message..

Arno 13 August, 2017 Traduir automàticament al English

The house is very beautiful

We had a real good time here, the house is beautiful and a very pleasant place to be. I tried to thanks the owners for their hospitality, but I think they understood my message..

Arno 11 August, 2017 Traduir automàticament al English

The house is very beautiful

We had a real good time here, the house is beautiful and a very pleasant place to be. I tried to thanks the owners for their hospitality, but i think they understood my message..

Arno 11 August, 2017