La Balma
Review score 4.71/5 based on 145 ratings
2 Persons Person
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Close

Customers reviews of La Balma

Real opinions written by clients lodged at the house

145 Ratings 86 Opinions Average punctuation: 9,4

  • 103 votes
  • 41 votes
  • 1 votes
  • 0 votes
  • 0 votes

Fantàstic!!! Repetirem!!!

L'únic comentari que podem i volem fer, és que hem estat gaudit i disfrutant. La casa és estupenda, ni li falta de res, i sempre hem tingut a l'Aran i el Juli pendents del nostre benestar. De fet, ja estem mirant dates lliures de la casa per repetir-hi.

Continueu així que ho feu mooooolt bé!!!

Guiomar 22 January, 2018 - Espanya Traduir automàticament al English

La casa es perfecta

La casa es perfecta para pasar unos días con amigos o familia, volvería a repetir sin duda.

Iris garcia 14 January, 2018 Traduir automàticament al English

Fantàstic

Com l'any passat. Un cap de setmana de reis perfecte!.
Tornarem.

Jordi 08 January, 2018 - España Traduir automàticament al English

Casa la balma

Magnífica casa rural, la limpieza, la amplitud, utensilios de cocina, y restos de servicios perfectos.

Antonio 11 December, 2017 Traduir automàticament al English

Cap de setmana genial

Un cap de setmana fantàstic . La casa és immillorable, neta gran i decorada amb molt de gust
La casa té un encant rústic. I el fet de tenir un bany a cada habitació és molt còmode.

Maria 09 October, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al English

Increible casa, escapada para recordar

La casa es un diez: instalaciones, limpieza pulcra de todas las estancias, detalles, utensilios de cocina, .... No tiene ningún detalle dejado al azar.

Cada estancia es agradable, cada habitación con su baño propio, unos exteriores grandes, una buhardilla en la que cabe un billar, un futbolín, ping-pong, dardos....sin dar sensación de claustrofobia.

La bienvenida muy amable, siempre se ofrecen a resolver los problemas que puedan ir surgiendo....en definitiva, muy recomendable.

Marcos 26 September, 2017 Traduir automàticament al English

Cap de setmana familiar a la balma

UN CAP DE SETMANA FANTÀSTIC A LA CASA RURAL LA BALMA DE PEDRET I MARZÀ. ALLOTJAMENT ESPECTACULAR, AMB TOT TIPUS DE DETALLS I AMB UNA ZONA DE JOCS SENSACIONAL PER ALS NENS.

David postiguillo 18 September, 2017 - CATALUNYA Traduir automàticament al English

Immillorable!!!!

La balma es una casa amb molt d'encant, on pots gaudir de la tranquil·litat de l'entorn però també és una d'aquelles cases que et convida a passar-hi llargues estones.
La seva ubicació és perfecte per anar a visitar qualsevol racó de la zona a pocs kilòmetres de tot. I el propietari, en Juli, "molt bona gent". Una casa molt molt recomanable!!! Gràcies per deixar-nos-la gaudir.

Gemma 03 September, 2017 - CATALUNYA Traduir automàticament al English

Como en tu hogar

Una casa fantástica donde no falta detalle.La decoración te hace imaginarla tiempo atrás, pero el mobiliario actual y exquisito te hacen sentir muy cómodo.
Se descansa perfectamente sin ruidos,frescos,y con sonido de pájaros. Una situación ideal para conocer un entorno privilegiado. La recepción fue estupenda.

Maria luisa 21 August, 2017 - España (Catalunya) Traduir automàticament al English

Molt tranquil·la i bonica

Ha estat una estada molt agradable. La casa està molt ben acondicionada sense perdre el seu encant rústic; el fet de tenir un bany a cada habitació és molt útil i còmode quan hi ha moltes persones. Hi tornarem.

Maria 20 July, 2017 - Catalunya i Mèxic Traduir automàticament al English

La balma

Ha sido una experiencia genial! La casa está muy bien equipada!
Por la noche se está muy bien en la terraza pero faltaría una luz exterior.
Lo que más me ha gustado es poder estar en medio de la montaña y a 15 minutos en coche de playas muy bonitas, como Rosas o Empuriabrava. Hay una sala de juegos grande y muy bien equipada.

Laura 13 June, 2017 - España Traduir automàticament al English

Una casa tant esplèndida com es mostra a la web

Les prestacions són immillorables. Valorem molt positivament l'amabilitat rebuda per part dels propietaris. Ens hem sentit com a casa.

Montserrat 30 May, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al English

Juntos pero no revueltos perfecta!!.

La casa esta muy bien equipada, poder disponer de habitaciones amplias con baños integrados es un espacio privado ideal , el amplio salón-comedor y la gran terraza perfecto para compartir espacio mayores y peques en libertad y la sala de juegos para jovenes y adultos una pasada!!!.

Lourdes 03 May, 2017 - España Traduir automàticament al English

Genial

Tot perfecte....la casa genial. Neta, gran i molta tranquilitat....un cap de setmana fabulos.

Miquel angel 24 April, 2017 Traduir automàticament al English

Bon cap de setmana

Bona casa amb sala de jocs molt espaiosa i habitacions grans i equipades. Accés, pàrquing i patí molt bé. Terrassa perfecta!
Caldria millorar la intensitat del wi-fi (senyal molt débil) i arreglar el compartiment del sabó del rentavaixelles (la pastilla cau i la rentada no és del tot bona)

Òscar 13 March, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al English

Maravillosa

Hemos pasado unos dias un grupo de amigas en la Balma , la casa es genial sin duda volveriamos de nuevo , casa preciosa y super limpia y con todo lo necesario para pasar unos dias estupendos.

Beatriz 10 November, 2016 - España Traduir automàticament al English

Fantàstica castanyada 2016

Hem estat molt be, la casa no li manca detall, te de tot , la cuina molt gran amb foc al mig per fer paelles, un forn on podries fer un xai, tot tipus de cafeteres, etc.... las habitacions molt amplies amb tot, assecador, mirall ampliador, llit de 1.80 i aire a condicionat a cada habitació.
La zona de llocs amb futbolí, billar, pin-pon.... una passada.
Tot molt be.

Jordi riquelme 02 November, 2016 - Catalunya Traduir automàticament al English

Espai de la casa

La distribució ens ha permès gaudir de la casa i disposar de privacitat. És una de les millors cases rurals que hem visitat!!!!

Maria 24 October, 2016 - Catalunya Traduir automàticament al English

Vacaciones en familia

Hemos estado de vacaciones casi dos semanas en la Balma y lo hemos pasado muy bien. La casa tiene de todo, está muy bien equipada. Apreciamos mucho que cada habitación disponga de su propia sala de baño. Hemos disfrutado mucho de la terraza y la barbacoa. Los pequeños se lo han pasado muy bien en la pequeña piscina de plástico que les pusimos en la terraza. Como muchos días sopló la tramuntana no nos bañamos en la piscina de la casa, prefieriendo ir los días de calma a la playa. La casa se encuentra en una zona muy bien situada cerca de playas muy bonitas, nuestra preferida la de san Martin de Ampurias.
Los propietarios han sido siempre muy amables y dispuestos para cualquier problema, gracias Emilia.
El pueblo es muy tranquilo, para encontrar animación hay que salir a los pueblos de alrededor.
Si vamos otra vez en familia volveremos.

Jasmin 08 August, 2016 - Suiza Traduir automàticament al English

Tot es millorable, però a la balma, dificilment

Una bona pissina estaría be, però pot-ser la molt bona relació qualitat/preu es perdria...

Julià 28 June, 2016 Traduir automàticament al English

La balma és genial

Hem passat un cap de setmana amb nens i amics espectacular.La casa està molt ben equipada i acondicionada per anar a fer una escapada amb diferents famílies.Valorem positivament que totes les habitacions tinguin bany.Hem estat molt a gust.Potser,si haguéssim de dir alguna cosa a millorar seria la part de dalt.La sala de jocs hauria de millorar de cara a estar-hi amb nens petits.Massa perills i forats per caure.
En general podem dir que hem estat excel.lent i els nens s'ho han passat també,pipa!esperem repetir.

Eva 11 May, 2016 - Espanya Traduir automàticament al English

Tranquilidad

Es una casa grande, bien situada, y tranquila, completa en todo tipo de necesidades y accesorios, cocina, baños, habitaciones y sala de juegos.
Lo unico que encuentro desproporcionado, es la cantidad de fianza que se pide.

Ramon 25 April, 2016 Traduir automàticament al English

En general, molt bé!

En línies generals hem estat molt a gust.

Tot i així, sempre hi ha coses que es poden millorar. En el nostre cas vam trobar a faltar una mica més de comoditat als llits (matalassos no gaire còmodes, absència de nòrdics, llit supletori molt justet), així com detalls de cuina (faltaven culleretes, el rentavaixelles no rutllava com cal i la torradora feia saltar els ploms contínuament).

Per tota la resta, fantàstic.

Mariona 31 March, 2016 - Catalunya Traduir automàticament al English

Un bon cap de setmana

La casa és molt maca i està molt ben equipada. Potser possaria uns radiadors a les habitacions ja que la bomba de calor fa molt soroll i molesta una mica per dormir. Al fer un cap de setmana de fred ens hagués anat bé que ens deixessin una mica més de llenya sobre tot per encendre (tota la de fora estava mullada perquè plovia)

Xavier 29 February, 2016 Traduir automàticament al English

Estada 22-23-24 de gener la balma

Hem estat molt a gust, la casa és molt acollidora i molt tranquil.la, el tracte per part del propietari també ha sigut molt bó i recomanaría la balma a la gent que estigui buscant una casa on passar un cap de setmana.

Marc 25 January, 2016 Traduir automàticament al English

Una casa molt acollidora

Una casa molt maca, molt ben equipada, les habitacions tenen totes el seu lavabo, té una sala amb billar,ping pong i futbolí per passar bones estones! No falta de res!
Un cap de setmana genial !!

Anna 12 January, 2016 - Espanya Traduir automàticament al English

Séjour à la balma

Maison très conviviale pour un séjour agréable entre amis.
Bonne situation pour visiter cette belle région
Un accueil chaleureux des propriétaires, réactifs et serviables lors de nos demandes

Sylvia et germinal coll 05 January, 2016 - France Traduir automàticament al English

Perfecto!!!

Hemos estado un fin de semana 4 parejas ,un bebé de 4 meses y una mascota. Todos súper cómodos . Cocina bien equipada, como toda la casa. Y en caso de hacer mal tiempo, se agradece mucho la sala de juegos. Por poner una pega, se agradecerían unos cojines en los sofás y unas almohadas más en las habitaciones.
Trato súper amable. GRACIAS por todo.

Sheila 23 November, 2015 - España Traduir automàticament al English

Superbe séjour dans la maison!

Nous avons passé un superbe séjour dans la maison La Balma. La note sera de 5.

Brugere 05 September, 2015 Traduir automàticament al English

Semana de relax familiar

La casa les habitacions i le sala de jocs son genials la piscina es millorable . Hem estat am nens petits molt tranquils els ho recomano

Serafí 23 August, 2015 Traduir automàticament al English

Maison la balma

Très belle maison avec beaucoup de caractère!! Vraiment pas déçu de notre choix. La maison est très bien équipée pour une maison de vacances. Un très bon accueil. Nous recommandons cette maison sans problème.

Amélie 16 August, 2015 - france Traduir automàticament al English

Fantàstic

Tot va anar molt bé. Un lloc molt tranquil, agradable. envoltat de naturalesa. A 20' de la platja. La masia tenia de tot, molt espaiosa i varies àrees per jugar i divertir-se. Gràcies a Naturaki per descobrir-nos aquest lloc.

Joaquim 13 July, 2015 - Espanya Traduir automàticament al English

La balma... Genial!!!!

Hemos estado en julio 4 adultos y cuatro niños. La casa es estupenda. Las habitaciones amplias y la casa muy comoda para ir con niños, al detalle, la piscina, la cancha de basket y futbol, balones de futbol...y futbolin y billar! Y para los adultos fenomenal la zona de la terraza con la barbacoa. La casa limpisima. Hemos salido encantados.

Roberto 06 July, 2015 - España Traduir automàticament al English

Casa còmode i maca

L'estada a La Balma ha estat molt bona, les habitacions amb bany propi és molt còmode, i a la terrassa s'esta de meravella. L'únic que diria per millorar, la zona del pati, potser posaria un bon troç d'herba més que de preda per als petits, ja que no hi ha tant de perill que es facin alguna rascada.

Olga 02 June, 2015 - Catalunya Traduir automàticament al English

Perfecte

És molt maca i està molt ben equipada

Araceli 12 May, 2015 Traduir automàticament al English

Estancia a la balma

Todo muy bien montado para poder disfrutar de una estancia perfecta. Los propietarios my amables y dando todo tipo de facilidades para cualquier cosa. La casa tiene todas las comodidades.
Quedamos muy contentos.

Jordi 20 April, 2015 - Espanya Traduir automàticament al English

Cumple de l´avia fina

Todo nos ha ido muy bien, la casa muy bien distribuida para control familiar
cuando hay pequeños.
destacar la amabilidad de los propietarios y rapidez que nos atendieron.

Antonio 09 March, 2015 Traduir automàticament al English

Encantats

Ens ha agradat molt la estada al Balma. No es pot millorar en res, excepte que tingui mes bosc, pero aixo es impossible! El que me ens ha agradat es la casa en si mateix i la disponibilitat de tot per passar uns dies explendids.

Federico, sebastian & families 16 February, 2015 - Argentina Traduir automàticament al English

Fantástica!!

Fantástica!!. Hicimos un viaje familiar: mis hijos y mis nietos y estuvimos muy bien. Las habitaciones muy confortables. La casa y la cocina con todas las comodidades.

Rosa 10 November, 2014 Traduir automàticament al English

Fantàstic

Hem gaudit plenament de la casa i de la tranquilitat del poble. La casa es amplia, molt confortable i molt ben equipada. Haig de dir que ha superat les nostres espectatives. La recomanaré amb total garantia. L'unic inconvenient era la poca cobertura del wifi a l'interior de la casa, segur que es pot millorar molt facilment reubican el router. Felicitats als propietaris pel seu bon gust tant en la rehabilitació com en la decoració.

Margarita 16 September, 2014 - Catalunya Traduir automàticament al English

Hem estat molt tranquils

Hem estat molt tranquils, la casa per dins està molt bé. Els exteriors per això una mica deixats, les tumbones molt brutes.

Lluis 30 June, 2014 Traduir automàticament al English

La balma,, superbe

Hem estat un cap de setmana: ha estat super bé, la casa espectacular i superneta i els propietaris molt correctes i amables. Per tornar.
L'unic dolent es que en el poble no hi ha res de res, per tant si t falta quelcom has d'agafar el cotxe per tot, més que un poble sembla una urbnització sense molta vida

Naturaki Answers: Que bé Rosa! Ens alegrem que gaudissiu del cap de setmana i de la casa. Si, tenim molts pobles així a l'Alt Empordà, tranquilitat i relax assegurats ;).

Rosa 18 June, 2014 Traduir automàticament al English

Perfecte, molt contents

Hem quedat molt contents, de fet el comentari general del grup era que aquesta és una de les millors cases on hem estat.
Evidenment sempre es pot millorar, però pel tipus de casa que nosaltres busquem aquesta ho té tot. Només com a comentari, que no critica, potser faltarien colleretes. Només en varem trobar de postre i eren justes. Aixó si les tombones les varem aprofitar molt.

Moltes gràcies per tot, segur que repetim.

Mercè 19 May, 2014 - Catalunya Traduir automàticament al English

Un estada fantàstica!

Bona tarda!
La Balma és una casa fantàstica on no hi falta cap tipus de detall! Hem estat allotjats aquest cap de setmana 7 adults i una nena i la veritat és que ens hem sentit com si estiguéssim a casa nostra amb ganes de tornar-hi.
Moltes gràcies.

Eva 12 May, 2014 - Tarragona, Espanya Traduir automàticament al English

Per tornar-hi....

Ens ha agradat molt, hem estat molt a gust, i molt tranquils... La casa està super equipada, té de tot....
Per posar alguna pega, només dir que el WIFI no arribava bé....

Sonia 23 April, 2014 - CAT Traduir automàticament al English

Esperamos poder repetir la experiencia

El fin de semana que hemos pasado en La Balma ha sido estupendo, la casa ofrece todo que necesitas y los niños han disfrutado mucho. Las habitaciones son amplias y que tengas el baño en la misma estancia es fantástico.
Esperamos poder repetir la experiencia.

Gloria 09 April, 2014 - España Traduir automàticament al English

Estada agradable

La casa està ben equipada, sobretot les habitacions. La terrassa i el pati són molt amplis, igual que el menjador. Com a temes a millorar, la primera nit alguns van passar un pèl de fred. Crec que quedaria solucionat si la llar de foc s encengues al migdia. En general, és una casa força recomanable i està molt ben situada per a fer sortides. El Juli va ser molt amable.

Xavier 24 February, 2014 - Catalunya Traduir automàticament al English

Fantàstic cap de setmana en família!

Hem estat en família un grup de 8 persones i ha estat perfecte, la decoració i l’ambient ens han fet sentir-nos com a casa, i el fet de tenir un bany en cada habitació és molt confortable. Com a únic aspecte negatiu és que al arribar feia molt de fred i va costar escalfar l’ambient, hagués estat bé trobar la calefacció posada. RECOMANABLE 100%!!

Desi 10 February, 2014 - Espanya Traduir automàticament al English

Estada a la balma

Molt confortable i molt ben equipada. Un detall els sabonets al bany. Mala cobertura de móvil.

Yolanda 03 January, 2014 Traduir automàticament al English

40 aniversario

Hemos estado muy bien, el pueblo muy tranquilo, la casa una gozada, el trato de confianza, en general merece la pena, muy bien. Volveria otra vez.

Pascual 31 December, 2013 - Cat Traduir automàticament al English

Cap de setmana impressionant

Hem passat un cap de setmana immmpresionant a La Balma. La casa és perfecta per a tres/quatre parelles i fills. Els nens s'ho van passar de conya. Les habitacions amb bany a l'interior són comodisimes. Només un petit inconvenient, el fred que vam passar la primera nit

Enric 10 December, 2013 Traduir automàticament al English

La balma. Fantastic

Hem passat un cap de setmana esplèndit. La casa és fantàstica I ja vaig comunicar al propietari ke les fotografies de la web no mostren la realitat. Es mes k recomanable.

Mercè feliu 16 September, 2013 - catalunya Traduir automàticament al English

Molt agradable

La casa te quatre "suites" complertes i una taula gran al menjador a on tots el ocupants poden tenir el seu lloc.Tot aixo fa que sigui molt comoda de compartir amb la familia o amb els amics. Te unas bones vistes des la terraça . La situacio en un petit poble dona
traquilitat pero esta aprop de un poble "gran" Vilajuiga a on anar a comprar tot el necessari

Rafael 19 August, 2013 - Catalunya Traduir automàticament al English

Acogedora, bonita, cómoda

Es una casa preciosa, en un lugar encantador y tranquilo. Cerca de bonitas playas y pueblos de Girona. Nos encantó y los niños disfrutaron mucho.

Luisa 07 July, 2013 - Italia y EEUU Traduir automàticament al English

Fin de semana maravilloso

Hemos pasado un fin de semana maravilloso en la casa rural LA BALMA. Hemos ido dos familiar con cuatro niños y hemos pasado unos días fantásticos. La casa está muy bien equipada con todo lo necesario, yo diría más de lo necesario porque es difícil encontrar un alojamiento rural con tal cantidad de detalles y de menaje, todo en perfectas condiciones, muy limpio y en muy buen estado. La casa es espectacular y el detalle de incluir los baños en cada una de las habitaciones es muy de agradecer. El espacio exterior de la casa también es muy amplio por lo que los niños han podido retozar y jugar a sus anchas. Juli estuvo en todo tiempo muy atento y nos dió un montón de indicaciones interesantes que nos sirvieron de mucho para preparar nuestras visitas a la zona. Es un lugar muy recomendable para ir en familia o con amigos y disfrutar de la Costa Brava y el Ampurdán.

Nuria 10 June, 2013 - España Traduir automàticament al English

Molt neta

La casa està molt neta i té tots els elements necessaris per gaudir d'una bona estada.
Entrada a la casa:Hauria de tenir grava o un altre sistema per evitar que es formin bassals d'aigua.
Al pati si posessin unes flors donaria un ambient més acollidor.

Marti 27 May, 2013 - Catalunya Traduir automàticament al English

La balma

una casa molt agradable,la veritat em estat molt be veurem que tal a l´estiu que repetirem..

Blai 29 April, 2013 - catalunya Traduir automàticament al English

Belles prestations

belles prestations pour cette demeure ,beaucoup d espace ,site agréable et tranquille, proche des lieux incontournables comme rosas,cadaqués,san marti,escala............

Maxim 16 March, 2013 - france Traduir automàticament al English

Relax total!!!!!!!!!!!

Hem passat un cap de setmana perfecte, la casa acollidora, neta, calentona tot i que de llenya només hi havien 6/8 tronquets, (vàrem haver de comprar, només nhi havia per fer l´encesa...) les habitacions molt maques i ben decorades. La recomanao.
Gràcies per tot.

Mariona 25 February, 2013 Traduir automàticament al English

Fins l'ultim detall

La veritat es que ens ha agradat molt. La casa a més que tenia fins l'ultim detall, esta decorada amb un gust exelent. Es còmoda, agradable i perfecta per passar unes vacances en familia o amb amics.
Be, esperem poder tornar-hi un altre dia.

Imma 18 February, 2013 - Catalunya Traduir automàticament al English

La balma

Cap de setmana ventós, però molt còmode gràcies a la qualitat de la casa.
Molt recomanable.

Naturaki Answers: Moltes gràcies Jordi!

Jordi 04 February, 2013 - Catalunya Traduir automàticament al English

Fabulos

han estat uns dies meravellosos per a tota la familia

Clara 13 January, 2013 - españa Traduir automàticament al English

Tot perfecte

Han estat 5 dies inmillorables, en un entorn ideal. No se m'acud cap forma millor per haver començat l'any!

L'any que ve més!

Gerard 02 January, 2013 - Catalunya Traduir automàticament al English

Tot ha estat excel·lent

La nostre puntuació de la casa es la máxima que es pugui donar, ja que l'entorn, les característiques de la casa i l'amabilitat dels propietaris ha estat excel.lent.

Naturaki Answers: Moltes gràcies!

Meritxell 10 December, 2012 - Catalunya Traduir automàticament al English

Ens ha encantat

Ens ha encantat, tant la casa com els entorns són fantàstics.

Anna 12 November, 2012 Traduir automàticament al English

Tot molt be

Una casa molt maca

Marta 17 September, 2012 - catalonia Traduir automàticament al English

Estancia muy satisfactoria en la balma.

Hemos pasado unos días muy agradables en la Balma.
Casa muy completa y muy apropiada para ir con la familia.
Bien situada, para desplazarte a visitar los pueblos de la costa y del interior.
Tenemos intención de repetir la estancia.

Teresa 06 September, 2012 - España Traduir automàticament al English

Estada a la balma

La casa és preciosa!!! Gran, ben decorada, amb tot el necesari, còmode, a prop del mar i pobles preciossos... Recomanable 100%. I els amos ens van tractar molt amablement!
L'estada ha estat perfete i el nostre grup us recomana passar-hi uns dies!

Mariona 08 June, 2012 Traduir automàticament al English

Casa fantàstica "la balma"

He passat un fabulos cap de setmana amb unes amigues.
La companyia ha sigut immillorable, però ha estat possible gràcies a la fantàstica casa que vam llogar.
Tot estava en molt bones condicions i, he de dir, que en les fotos de la web no s'aprecia com és de bonica i fantàstica la casa: instal·lacions, decoració, habitacions,...

Marta 31 May, 2012 - Espanya Traduir automàticament al English

Uns dies inoblidables

Hem passat quatre dies fantàstics a la Balma. La casa és preciosa, la decoració perfecta i té totes les comoditats. Els llits molt cómodes, els lavabos que hi ha a cada habitació ens han donat independència total a cadascuna de les parelles que anàvem. El poble és supertranquil, just el que voliem, he fet fotos molt maques! L'accés és molt clar i està a només 10 minuts de Figueres i 15 de Llançà. Hem pogut fer molt turisme per la zona. Repetirem segur.

Alexandra 19 May, 2012 - España, USA, Perú. Traduir automàticament al English

Super bien

Hemos pasado cuatro dias en la Balma y la verdad es q nos ha gustado mucho, y ya estamos pensando la idea de repetir. La casa es super grande y las personas de contacto super amables.
No tengo ninguna queja al respecto. Mi opinion es que quien pueda ir que vaya, lo pasara muy bien. Si algun dia tengo que recomendar algo, recomedare esta casa por las comodidades.

Cristian 03 May, 2012 - España Traduir automàticament al English

Genial

La casa ha superado todas nuestras expectativas .
Hemos pasado unos días geniales.
Ya estamos preparando la siguiente, que espero sea muy pronto

Jesus 10 April, 2012 - España Traduir automàticament al English

Casa la balma

La casa és preciosa, ve equipada amb tot lo necessari i més! Ideal per passar uns dies de relax i coneixer la zona. Nosaltres erem 7 noies que vam passar 2 nits i 3 dies i hem quedat encantades!!! Ja estem desitjant tornar-hi. Gracies també a l'equip responsable de naturaki i de la casa la balma per la bona rebuda.

Naturaki Answers: Gràcies a vosaltres Mireia, ens veiem aviat!

Mireia 05 April, 2012 Traduir automàticament al English

Hola! hem estat aquest cap de setmana a la Balma i la veritat que la casa ens ha encantat, hem estat molt a gust!

Molt recomanable ja què les habitacions són molt amples tenen el seu propi bany, i els espais comuns són espaiosos.

Molt tranquila i molt maca! ah i gràcies per la melmelada!!!

Natalia 26 March, 2012 Traduir automàticament al English

Estupenduuuuuuu !!

Nosaltres erem set persones i vem estar super bé. Buscavem tranquilitat i això és el que vem trobar. Bó, bonic i barat :)

Dorian 06 March, 2012 Traduir automàticament al English

Fantástico

La casa es estupenda! limpísima ,muy cómoda,todo funciona muy bien , con muchos detalles, nos ha gustado mucho y hemos disfrutado de unos días en familia muy agradables.
Esperamos poder repetir!

Mercedes 12 January, 2012 - España Traduir automàticament al English

Acollidora

Gràcies per aquests dies a la vostra casa. Hem estat atesos molt bé i la casa ha estat idonia per passar el cap d'any amb la parella i els amics. El menjador és molt acollidor i convida a fer grup al estar rodejat per les habitacions, la cuina i la terrassa, molt espaiosa i amb bones vistes. La única pega el haber marxat abans del que pensavem, pero la propietaria ens va atendre molt amablament i es va disculpar, i vem marxar satisfets.

Alfred 08 January, 2012 - Espanya Traduir automàticament al English

Ens ha agradat molt

Hem passat un cap de setmana molt bo, la casa ens ha agradat molt, les habitacions amb lavabo individual, el menjador amb llar de foc, la cuina molt equipada, etc. Volem tornar el mes aviat possible perque ha sigut una experiencia molt bona. Volia donar les gràcies a les persones que han fet que tot sigui genial per la seva atenció i confiança que han depositat en nosaltres, a la Carme per estar atenta i molt simpatica en els nostres mails i dubtes que teniem i al Juli per fer- nos la estancia com si estiguessim a casa nostre i molt atent sempre. Gràcies i tornarem segur!!

Isabel 19 December, 2011 Traduir automàticament al English

L'estada va ser molt bona

Valoro l'estada a la casa amb un 5! Llàstima que va fer molt mal temps durant tot el cap de setmana i no vàrem poder sortir. Però l'estada va ser molt bona i les instal·lacions de la casa també.
Per cert, l'ampolla de vi que ens vau regalar estava molt i molt bona.

Pedro 09 December, 2011 - Espanya Traduir automàticament al English

Cap de setmana fantÀstic

Som 4 dones de Badalona que voliem sorprendre a les nostres parelles, i la veritat és que ho vam aconseguir. La casa és ideal i decorada amb molt bon gust, no hi falta detall. L'entorn d'allò més tranquil. Hem passat un cap de setmana fabulós. Moltes gràcies.

Carmen 05 December, 2011 - España Traduir automàticament al English

La nostre estada

la nostra estada a estat molt bè, la casa es molt maca i la seva decoració ens a agradat força, els propietaris uns perfectes anfitrions, i poder, si hem trobat a faltar una mica de llenya, tens que anar lluny a comprar.

Rosa 21 November, 2011 Traduir automàticament al English

Preciosa

Estuvimos un grupo de amigos en la Balma la última semana de Febrero y quedamos encantados, la casa es preciosa no la falta de nada ,la decoración es imprisionante,y el trato con el propietario perfecto solo puedo decir que vayáis , os la recomiendo.

14 March, 2009 - España Traduir automàticament al English

Excelente

Hemos estado alojados un grupo de 4 parejas de canarios, y, la casa es una maravilla, tanto en lo interior, con todas las comodidades posibles, como el entorno, muy tranquilo.

Usr424470 16 December, 2009 - España Traduir automàticament al English

Muy recomendable !!

Nuestra valoracion de la estancia es la maxima 5 sobre 5 .Hemos quedado muy satisfechos,sobre todo porque hemos traido a tres parejas que no son de aqui (son de la provincia de Toledo) y hemos dejado el liston muy alto. La casa estupenda y con todos los detalles, con una decoración exquisita, y unas habitaciones super amplias. Ha sido una estancia estupenda y maravillosa.
Indiscutiblemente, muy recomendable y desde luego lo vamos a hacer.

Joaquin 13 October, 2011 - Espanya Traduir automàticament al English

Preciosa

Estuvimos un grupo de amigos en la Balma la última semana de Febrero y quedamos encantados, la casa es preciosa no la falta de nada ,la decoración es imprisionante,y el trato con el propietario perfecto solo puedo decir que vayáis , os la recomiendo.

Usr327294 14 March, 2009 - España Traduir automàticament al English

Excelente

Hemos estado alojados un grupo de 4 parejas de canarios, y, la casa es una maravilla, tanto en lo interior, con todas las comodidades posibles, como el entorno, muy tranquilo.

Usr424470 16 December, 2009 - Canarias Traduir automàticament al English