Casa Armengol
Review score 4.73/5 based on 101 ratings
2 Persons Person
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Close

Customers reviews of Casa Armengol

Real opinions written by clients lodged at the house

101 Ratings 58 Opinions Average punctuation: 9,5

  • 73 votes
  • 28 votes
  • 0 votes
  • 0 votes
  • 0 votes

Estancia fenomenal pero muy calurosa!!

Estuvimos 3 familias alojadas en el mes de julio de 2018, un total de 9 personas. La casa es muy bonita y se corresponde con las fotos de la página web, el salón es muy amplio y la cocina, integrada en el salón, es muy grande y práctica, cuenta con todo tipo de menaje y es muy completa. Las habitaciones con camas individuales son un poco pequeñas, al igual que uno de los cuartos de baño, pero eso no ha sido problema. Hemos pillado una ola de calor y por la noche era prácticamente imposible dormir, ya que sólo había aire acondicionado en el salón y el abrir las ventanas de par en par suponía que entraran mosquitos y nos dieran bastante guerra. La zona de juegos, con futbolín y ping-pong estaba genial, aunque al estar techada también hacía bastante calor. La limpieza de la casa estaba muy bien, la situación de la misma también, Vilajuïga dispone de tiendas y bares para el día a día, así que genial. Nos fuimos con cierto mal sabor de boca, porque se nos rompió la tapa de cristal de una cazuela y han descontado el precio de la fianza, lo que no nos ha gustado, no por el precio, sino por el detalle. La dueña también nos dijo que faltaban varias cucharillas de café, pero que eso no lo tendría en cuenta.... en fin.... Es un buen sitio para repetir.

Naturaki Answers: Gracias por vuestra opinión sobre la estancia, nos alegramos de que estuvierais bien y de que os gustara la casa. Respecto a lo que nos indicas acerca de la tapa de cristal, y como comentamos directamente después de vuestra salida, cuando se rompe un vaso o una copa, o bien cuando faltan cucharas (como fue en vuestro caso), nunca retiramos nada de la fianza. Pero en este caso era la tapa de cristal de una de las ollas y se ha descontado el precio de volver a comprarla (12€), lo cuál creemos que es justo, ya que es un accesorio que es necesario reemplazar de forma inmediata.
Por otro lado, tomamos nota del tema del calor en las habitaciones, como bien decís, se trata de una ola de calor y de unas temperaturas nocturnas fuera de lo habitual en nuestra zona. Pero la previsión es tener instaladas mosquiteras para la próxima temporada.
Gracias por los comentarios y hasta la próxima visita. Marta.

Paloma 31 July, 2018 - España Traduir automàticament al English

Top

Merci, nous avons passé un bon séjour.
La maison est très sympa, la propriétaire Marta également.

Encore merci.

Maurin 16 July, 2018 - France Traduir automàticament al English

Para recordar

Desayunos en familia en la larga mesa del comedor decidiendo en cual de las múltiples playas cercanas pasaríamos la mañana, serán para todos un buen recuerdo, los niños encantados con la sala de juegos, estupenda la cocina abierta al salón para poder seguir el mundial de fútbol todos juntos mientras se preparaba la cena, todo esto unido a la amabilidad de los paisanos hicieron que pasáramos unos días inolvidables, muchas gracias.

Marcos 10 July, 2018 - España Traduir automàticament al English

Una bona opció

La casa és molt maca i està perfectament adaptada per anar amb nens petits, no ens ha faltat de res i hem estat molt còmodes.

Gloria 02 July, 2018 - Catalunya Traduir automàticament al English

Molt agradable

Hem estat molt tranquils, hi ha diferentes espais comuns per poder triar, hem trobat una bona distribució. L'amfitriona és molt agradable, i el poblé molt tranquil.

Carol 26 June, 2018 - Catalunya Traduir automàticament al English

Perfecta

La a

Fernando 04 June, 2018 Traduir automàticament al English

Tranquil·litat i comoditat en família

La ubicació de la casa és excel·lent. Està dins el poble, però és reservada i ens ha permès jugar sense patir massa per si fèiem soroll. L'equipament ha estat millor del que esperàvem, fins i tot hem agraït els detalls que han permès gaudir també a les nostres mascotes.

Montse 02 May, 2018 - Catalunya Traduir automàticament al English

Todo genial

Todo muy bien, la casa perfecta en un pueblo tranquilo, cerca de muchos puntos de interés y bien comunicada. Muy acogedora y la Marta muy amable y atenta. Recomendable 100 por 100.

Domingo 28 March, 2018 - España Traduir automàticament al English

Absolutament recomanable

Estada perfecta celebrant un aniversari familiar. Casa molt còmoda per a tots (des d'avis fins a néts), amb sala de jocs i zona de barbacoa, i molt ben ubicada per a fer visites tant a la zona del Cap de Creus com cap a l'interior de l'Alt Empordà.
El poble tranquil, però amb tots els serveis, i el tracte de la Marta (propietària) ha estat en tot moment molt atent. Absolutament recomanable.

Jaume 15 March, 2018 - Andorra Traduir automàticament al English

Casa armengol genial!!!!

Ha sido un estancia perfecta, la casa fantástica y la anfitriona, Marta, muy simpática y atenta. Nos ha encantado.

Pedro 05 March, 2018 - España Traduir automàticament al English

Cap de setmana genial!

Aquest passat cap de setmana hem estat a Casa Armengol i ens ho hem passat Genial! La millor manera de celebrar l'aniversari familiar, casa totalment equipada, còmoda, confortable i plena de racons per passar-ho be (sobretot a la sala de jocs). De ben segur repetirem!!!

Sandra 22 January, 2018 Traduir automàticament al English

Agradable

Hola, buenas estuvimos en la casa 7 personas y un perrito del dia 5 de enero al 8. Primero destacar la amabilidad de la dueña y su predisposición a todas nuestras demandas - pedimos entrar sobre la una de la tarde y no tuvo ningun problema y salir sobre las cinco de la tarde y también acepto sin problemas.

Respecto a la casa, estuvimos genial cumple con todo lo que le pides a una casa rural ademas el wifi funcionava muy bien, la calefacción también, la sala de juegos esta muy bien para pasar unos buenos ratos y unas risas, la barbacoa estupenda. El pueblo también esta muy bien, cerca de muchos sitios y y con todos los servicios, un bar enfrente de la casa donde son muy amables, la panadería estupenda por la variedad de panes a cual mejor. Tiene carnicería, pescadería, un pequeño supermercado, también encuentras prensa.

En fin que todo muy bien, siempre hay alguna cosilla pero que no empaña lo bien que estuvimos. Muchas gracias, si tenemos oportunidad repetiremos sin duda!

Antonio 10 January, 2018 - España Traduir automàticament al English

Cap d'any familiar

Molt bona estada. Tranquil·litat i comoditat.

Mònica 02 January, 2018 Traduir automàticament al English

Tout était en place et à sa place

Je tenais à vous dire toute notre satisfaction pour notre séjour à la Casa Armengol, aussi bien pour l'accueil, l'espace mais aussi le confort. Tout était en place et à sa place...Aussi bien en cuisine (matériel de pointe), la salle à manger avec une vaisselle abondante, les chambres (literie impeccable).
Grâce à cet ensemble, nous avons passé un très bon Noël.

Merci à votre agence, ainsi et surtout à Madame Martha.

Bien sincèrement,

M. Dionnet

M. Dionnet 28 December, 2017 Traduir automàticament al English

Estada a casa armengol

Tot fantàstic. Un cap de setmana rodó. La Marta té una casa preciosa i molt acollidora, hem estat com a casa.

Montse 18 December, 2017 - Spain Traduir automàticament al English

Experiencia muy buena

Hemos estado muy cómodos y la dueña es muy agradable.

Montse 11 December, 2017 Traduir automàticament al English

Pont del pilar

Hem estat 4 dies a la Casa Armengol, un lloc fantàstic, els nenes han disfrutat molt de les zones d'esbarjo, del tenis taula i el futbolín, la cuina és espectacular i l'espai fantàstic. sense dubte repetirem.

Josep lluis 16 October, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al English

Casa armengol vilajuïga

Molt neta, molt ben equipada, confortable, àmplia, ... súper recomenable. La Marta (la responsable de la casa) ha estat en tot moment disponible pel que calguès (consultes). En definitiva, si torno a fer una estada als voltants de Vilajuïga, tornaré segur.
Per posar una pega, la casa no té piscina (ho sabíem abans de llogar la casa), si la tingués seria el summum.

Moisès 25 September, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al English

Casa armengol

Lugar para disfrutar de descanso. La estancia perfecta, no hay engaño con las fotos. El trato de la dueña muy amable. La aconsejo para disfrutar de unos días.

Tere 12 September, 2017 - España Traduir automàticament al English

Una estada perfecta

La casa és molt àmplia i confortable. Té molts espais diferents on estar i també un pati ampli per a que els nens gaudeixin. La cuina és molt còmoda per cuinar per un grup relativament gran i té molta vaixella que ajuda molt. L'entrada gratuïta a la piscina del poble és un plus molt bo per l'estiu.
Hem quedat molt contents tant per la casa com per l'atenció rebuda. Ho recomanem a qualsevol família o grup d'amics.

Raquel 27 August, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al English

Vacances genials

Hem estat una setmana i hem estat molt bé! La casa ample i preciosa i molt ben cuidat tot. Hem estat molt tranquils i a la casa no li falta de res!!! Gràcies a la Marta per l'acolliment i enhorabona a Naturaki, sou garantia d'exit segur.

Elisabet 20 August, 2017 - Espanya Traduir automàticament al English

Casa armengol

Sensacional casa. Todo en perfecto estado. Ideal para familias con niños ya que está en una sola planta y todo el recinto está cerrado por lo que no hay peligro. Los dueños son muy amables y nos resolvieron los pequeños problemas que tuvimos al instante. La ubicación es ideal. Tienes la tranquilidad de un pueblecito pequeño y las playas de Llançá o Roses a sólo 15 minutos en coche. En fin sólo tengo palabras de agradecimiento.

Sònia librado 13 August, 2017 - España Traduir automàticament al English

Mooie ruim opgezette woning met heerlijk grote buitenplaza

Heerlijk verblijf gehad! Ruime woning voor 9 personen, grote keuken, ruimte met pingpong/tafelvoetbal, mooie grote buitenplaza met BBQ en kleine patio voor als het te warm is. Slaapkamers waren wel warm. Ligging mooi, kwartiertje van het strand en mooie baaitjes af, en in de buurt van Fiqueres en Caldaquez. Bakker op loopafstand, voor supermarkt kwartiertje rijden.

Inez 09 August, 2017 - Holland Traduir automàticament al English

Molt bona experiència

Hem passat sis dies i la casa ha estat perfecta per tots nosaltres, especialment els nens que podien jugar a ping pong, futbolí, escacs, etc. També està molt ben situada per visitar tota aquesta bonica comarca.

Francisco 08 July, 2017 Traduir automàticament al English

Un cap de setmana magnífic

L'entorn és espectacular i la Casa Armengol és molt acollidora, ha estat un cap de setmana magnífic, la casa et dóna moltes possibilitats en les diversos espais amb què compta i es dorm amb una tranquil·litat increïble. Molt recomanable!

Josepa 26 April, 2017 - País Valencià Traduir automàticament al English

Estada genial!!

Hem passat el cap d'any amb la familia i dos gossos, i ens hi hem trobat molt a gust. La calefacció funciona de maravella i la casa és molt gran, còmoda i acollidora i molt ben situada. La Marta, la propietària també encantadora, o sigui que tot ha anat de primera. Molt aconsellable.

Blanca 02 January, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al English

Fantasticos dias navideños

Nuestra enhorabuena a marta por la magnifica casa que tiene y su amabilidad.
Los nueve hemos pasado unos dias estupendos en su casa, destacar que la zona comedor cocina sala es estupenda.
Muchas gracias por todo a marta y a naturaki .
Hasta pronto.

Antonio 27 December, 2016 - Cataluyña Traduir automàticament al English

Desconexión y relax

Hemos pasado unos dias muy tranquilos. La casa tiene todo lo necesario para que estés cómodo y a gusto. Es un punto de partida muy bueno para hacer excursiones, tanto de montaña como de costa. Nosotros queríamos desconectar y realmente lo hemos conseguido. Volveremos !!

Xavier 12 December, 2016 - Catalunya Traduir automàticament al English

Estada agradable

Hem passat un bon cap de setmana a la Casa Armengol, de famílies d'amics. Està ben pensada per canalla. Com ja surt en d'altres comentaris, els lavabos no estan en la línia de la resta de l'habitatge. Les habitacions correctes i la sala d'estar-menjador-cuina molt bé. La Marta ens va rebre i acomiadar de manera agradable.

Anna 21 November, 2016 - Catalunya Traduir automàticament al English

Muy agusto

La casa es muy pratica y comoda...quizas faltaria algun sofá más por que eramos seis y estabamos justos..pero por lo demás todo muy bien..la dueña muy amable.

Florentina 10 October, 2016 - España Traduir automàticament al English

Casa muy bonita, cuidada y espaciosa.

Todo está genial, los lavabos quedan justitos en comparación a la amplitud de la casa pero cumplen estupendamente su función. Nos encantará repetir.

Maria 07 September, 2016 - España Traduir automàticament al English

Muy confortable casa armengol

Todos y cada uno de los miembros de la familia estuvimos muy a gusto en la casa. Es tal cual las fotos y como nos esperábamos, muy chula y confortable. Así como muy atentos los propietarios. Volveríamos a repetir sin duda.
Muchas gracias por todo, fue un placer, nada que objetar.

Lluis 30 August, 2016 - Catalunya (España) Traduir automàticament al English

Nuestra estancia no pudo ser mejor

Estuvimos una semana en Can Armengol,nuestra estancia no pudo ser mejor.La atencion de Marta impecable y el estado de la casa perfecto.Una sola pega se hecha de menos una pequeña tele en las habitaciones.

Juan vte 29 July, 2016 Traduir automàticament al English

Great weekend!

La casa és espaiosa i pràctica per a 8 persones.
La zona cuina-menjador-espai interior dóna molt joc.
Té tots els utensilis que necessitis. Està tot molt ben ordenat i net.

Standford girls 20 June, 2016 - Catalunya Traduir automàticament al English

Un fin de semana estupendo

hemos estado 7 personas y 2 perros en esta casa y es genial, hemos comido escarola del huerto, hemos paseado por el pueblo y alrededores, hemos estado cómodos y tranquilos lo único los lavabos que aunque están correctos estan un poco viejos y lejos.

Carmen 04 February, 2016 - España Traduir automàticament al English

Perfecte!!!

Hem gaudit d'un fabulós cap de setmana . La casa perfecta, molt ben equipada i distribuïda. Espectacular la zona comuna cuina+menjador+sala d'estar. Habitacions correctes, banys acceptables (un és una mica petit, però cap problema). L'atenció rebuda per la Marta i la Rosa ha estat exquisida.

Molt recomanable per grups de fins a 8-9 persones. Vilajuïga té tots els comerços i serveis necessaris per poder gaudir d'uns dies a la zona sense haver de planificar de forma exhaustiva els menjars o adquirir productes de qualsevol tipus.


Hem estat molt a gust i la recomanem a tots els que vulguin gaudir d'uns dies per aquest meravellós racó de l'alt Empordà.

Carles 02 November, 2015 Traduir automàticament al English

Amplia y funcional, buen punto de partida

Los propietarios han puesto todo de su parte para que sea una buena experiencia. Calidad precio para 3 parejas buena. La casa tiene casi de todo y con calidad. Buena ubicación para hacer excursiones (coche imprescindible) pero poco contacto con la naturaleza sin hacer kms.
El huerto ayuda pero la zona exterior es para una mesa de 6-8 y poca cosa más. El patio interior ayuda mucho.
Muchas camas pero 1habitación amplia y el resto para dormir y nada más (pequeñas).

Jaume 26 October, 2015 - Catalunya Traduir automàticament al English

Puente del pilar muy a gusto y bien atendidos.

Estuvimos mi família y una perrita en la Casa Armengol y fue todo genial. Las habitaciones muy bien, muy buena decoración. Cocina impresionante. Una buena terraza y el olivo y huerto original.
El unico pero en esta casa son los baños, hay dos, uno muy pequeño y los dos antiguos comparando con el estado del resto de la casa.
La atención de los dueños un 10.

Laura 13 October, 2015 - España Traduir automàticament al English

Magnifique

Une maison de caractère, spacieuse, rénovée avec gout et placée au centre d'un village loin des tribulations de la côte. Merveilleuse adresse. Merci Martha

Bonny 09 August, 2015 - france Traduir automàticament al English

Un lloc ideal per fer excursions al cap de creus

Casa restaurada amb molt bon gust i amb totes les comoditats i facilitats per part dels propietaris.

Oriol 14 July, 2015 - Catalunya Traduir automàticament al English

Tot fantastic!!!!!

Varem disfrutar de una casa preciosa i amb tota els detalls.

Guillermina helena 15 June, 2015 - Barcelona. Traduir automàticament al English

Super recomendable

Ante todo las facilidades de Marta respecto a los horarios de entrada y salida. La casa está como nueva y rehabilitada con mucho gusto. La sala que incluye la cocina, comedor y salón es muy cómoda para trabajar en la cocina y poder estar con los demás. La barbacoa y patio trasero son muy cómodos y fresquitos de noche. Toda la zona tiene excursiones por las calas o por el interior.

Pepe 08 June, 2015 - España Traduir automàticament al English

Séjour agréable

Maison agréable, village tranquille où l'on trouve l’essentiel. Nous avons passé un joli séjour VTT et rando.
Merci à Marta pour sa disponibilité.

Sylvain 27 May, 2015 - France Traduir automàticament al English

Tranquilitat i relax

Varem estar aquest cap de setmana amb uns amics i la veritat es que no va poder estar millor. Una casa molt acollidora i gran per una colla de 9.
Varem estar de luxe i varem treure molt de rendiment a la barbacoa :D.
Apart molt ben atesos per la familia.

Gerard 02 March, 2015 Traduir automàticament al English

Casa armengol

Hem tingut una bona estada a Casa Armengol, ha sigut un plaer poder descansar i tenir aquesta pau que tant necessitem del dia a dia.

Cristian 16 February, 2015 - Espanya Traduir automàticament al English

Perfecte

Agradable estància en una casa molt acollidora, zones comunes amplies i en molt bon estat, a més tot estava molt net.

Pedro 09 December, 2014 - espanya Traduir automàticament al English

Cap de setmana fantastic

Hem passat uns dies genials la casa es perfecta te de tot no hem trovat a faltar res i la Marta molt amable i agradable.

Susana 17 November, 2014 Traduir automàticament al English

Molt bé.

Ens hem allotjat 5 dies a casa Armengol, i hem gaudit molt de l´estança. Una cuina "de TV", i i unes vesprades a la barbacoa fantàstiques. Molt recomanable per a grups i families.

David 04 August, 2014 - Catalunya Traduir automàticament al English

Muy buena

La estancia perfecta. La casa amplia y comoda. Muchas gracias a Marta por su amabilidad.

Maria dolores 25 June, 2014 - España Traduir automàticament al English

Perfect holiday house

We spent 4 nights in the house with friends and it was perfect. Very comfortable, well equipped and ideally situated.

John 12 May, 2014 - France Traduir automàticament al English

Casa armengol

Hem estat quatre dies a Casa Armengol i ha estat un autèntic plaer. La casa molt bé, la Marta i el Vicenç encantadors, amables i molt servicials. Han estat uns dies molt reparadors.

Una abraçada

Cecília 08 May, 2014 - España Traduir automàticament al English

Genial

En ha encantat la casa i els seus voltants, Cadaqués, Cap de Creus, Llançà.-.... la casa és molt gran i acollidora i està en un poblet tranquil. La recomano!

Laura 28 April, 2014 - Girona- Sabadell Traduir automàticament al English

Una maravilla

Nos alojamos para el Puente de Diciembre, un total de 9 personas y fue todo perfecto.
Desde el primer momento la dueña de la casa nos atendió perfectamente, al llegar a la casa ya estaba allí esperandonos y nos dió las llaves y todas las indicaciones.
La casa es preciosa y muy bien cuidada.
Estamos seguros que repetiremos!

Debora 08 January, 2014 - España (Barcelona) Traduir automàticament al English

Bon cap d'any a la casa armengol

La casa és molt maca i molt pràctica. Els propietaris molt agradables. És una casa molt recomanable.

Alberto 03 January, 2014 Traduir automàticament al English

Las mejores navidades que se habían vivido en años en mi familia.

Las mejores Navidades que se habían vivido en años en mi familia. Fue lo que se llama una navidad en familia, disfrutando en cada minuto del significado de estas fechas. Fueron las primeras y a partir de ahí decidimos pasar todas las Navidades fuera de casa. Como se dice: donde estemos juntos sera nuestro hogar.

01 January, 2014 Traduir automàticament al English

Simplemente excelente

Es una casa excelente. Súper bien ubicada, cerca de las playas. Recomiendo la estancia en ella, quisiéramos haberla podido disfrutar más. Lo único es que uno de los baños es pequeño. Gracias por todo.

Teresa 01 September, 2013 - España Traduir automàticament al English

Molt a gust

La veritat es que vam estar molt a gust a la casa.Disposa de totes les comoditats. Únicament vam trobar que el bany petit es mulla tot el terra quan t'hi dutxes, poder una mampara de vidre eviatria aquest problema. I per la barbacoa us suggerim un bufador.
Salutacions.

Marta 02 June, 2013 - Catalunya Traduir automàticament al English

Casa armengol

Hem estat uns dies de Setmana Santa a Casa Armengol, és una casa molt acollidora, té la cuina junt amb el menjador i al llarg d'un passadís les habitacions i dos lavabos, una mica separats de les habitacions. Es molt assoleiada. El tracte dels propietaris és excel.lent i disposats a facilitar qualsevol cosa perquè l'estada sigui molt agradable. Està molt i molt neta i faciliten productes de neteja i fins i tot un vi de benvinguda. Només hi ha una pega i és que el jardí queda a la part del darrera de la casa i s'aprofita poc.

Meritxell 02 April, 2013 - catalunya Traduir automàticament al English

Perfect holiday house

We spent 4 nights in the house with friends and it was perfect. Very comfortable, well equipped and ideally situated.

John 12 May, 2014 - France