Can Forgàs
Review score 4.65/5 based on 22 ratings
2 Persons Person
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Close

Customers reviews of Can Forgàs

Real opinions written by clients lodged at the house

22 Ratings 14 Opinions Average punctuation: 9,3

  • 14 votes
  • 7 votes
  • 1 votes
  • 0 votes
  • 0 votes

Excel·lent

Mas espectacular, molt acollidor, localització preciosa. Normalment no ho dic, però repetirem, segur.

Albert 28 March, 2019 Traduir automàticament al English

Casa rural con exteriores espectaculares

Hemos pasado un buen fin de semana en Can Forgas.
Tiene un exterior espectacular.

Trinidad 21 January, 2019 - España Traduir automàticament al English

Nos hemos enamorado de la casa.

La recomiendo 100%. Nos hemos enamorado de la casa. El trato inmejorable.

Víctor jose domingo 05 November, 2018 - España Traduir automàticament al English

Seguro que repetiremos en otra ocasión.

Seguro que repetiremos en otra ocasión.

Sevada 19 October, 2018 - Armenia Traduir automàticament al English

Octubre a can forgàs

Hem passat un cap de setmana fantàstic a Can Forgàs, el jardí increïble, tot molt ben cuidat i amb un entorn per gaudir moltíssim amb la mainada.

Vanessa 08 October, 2018 Traduir automàticament al English

Repetiremos seguro

Nos ha encantado, repetiremos seguro. Lugar muy tranquilo.

Gemma 12 September, 2018 Traduir automàticament al English

Gran descobriment

Una gran estada en un lloc molt acollidor. A prop de tots els llocs clau, i separat de la multitud. Un gran descobriment i segur que repetirem.

Marc 09 September, 2018 - Andorra Traduir automàticament al English

Relaxant

Una casa molt maca, amb un jardí espectacular! L’entorn és molt tranquil i molt agradable.
Fantàstic per desconnectar!

Christian 26 August, 2018 Traduir automàticament al English

It has a beautifull garden, the location is good, 20-30 minutes to beaches or cities nearby.

Due to the extreme heat and no airconditioning (windblowers in the bedroom), we had trouble sleeping. Opening the windows at night and closing them during day did not help.

So mostly we stayed outside, the garden is pretty and the pool superb! But unfortunately we did not enjoy it to the fullest because of the many flies. The house is next to a sheep/goat manore deposit? Anyway the villa has potential to enjoy a relaxed Vacation. The owner understood it all and is very kind, they are fixing the heat problem for next year and trying to find a solution for the flies. (I have read that lavender is a plant the flies dont like) This is great of course but for us too late ;(

The house is very clean and has enough cups and cooking material. The beds are good.

Sorry I can not write a better review ....Reminder!! The owner and gardener are very nice and the contact with them went easy!

Kim 05 August, 2018 - Netherlands Traduir automàticament al English

Valió venir de tan lejos

Excelente, todo perfecto, no faltó nada. La vista, el lugar, el silencio, todo incomparable. Cerca, para nosotros, de las playas y de las ciudades de encanto.

Marcos 15 July, 2018 - Argentina Traduir automàticament al English

Cap de setmana en un entorn excepcional.

CASA NETA I AMB MOLTS DETALLS, EL JARDÍ MOLT BEN CUIDAT, AMB MOLT TERRENY I PISCINA AMB GANDULES. ES RESPIRA MOLTA PAU I TRANQUIL·LITAT.
LA MAITE, UNA AMFITRIONA MOLT ATENTA, ENS VA ACONSELLAR EN TOT.

Maite. 26 June, 2018 - CATALUNYA Traduir automàticament al English

¡fin de semana perfecto!

La casa de Can Forgàs es sensacional, la ubicación, el espacio, el jardín... Parecía que estuviéramos en medio de la Toscana. Nos ha encantado! Repetiremos seguro.

Alex 18 June, 2018 - Spain Traduir automàticament al English

Un enclave perfecto

La casa y el espacio exterior son dignos de mención, tranquilidad y perfectos para ir con niños, un sitio muy acogedor y la casa decorada con mucho gusto. Te hace sentir cómodo, cuenta con todo lo necesario para hacer la estancia idónea.

Rafael bernardo berbel 11 June, 2018 - España Traduir automàticament al English

Can forgàs

La veritat la casa ha sigut una gran descoberta, està pensada x gaudir amb nens petits i situada en un lloc preciós. El tracte també immillorables, la Maite ens va rebre com si ens conegués de tota la vida.
Gràcies, tornarem..

Paula 24 May, 2018 - Catalunya Traduir automàticament al English