Cal Ferrer del Castell
Review score 4.74/5 based on 129 ratings
2 Persons Person
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Close

Customers reviews of Cal Ferrer del Castell

Real opinions written by clients lodged at the house

129 Ratings 79 Opinions Average punctuation: 9,5

  • 95 votes
  • 33 votes
  • 1 votes
  • 0 votes
  • 0 votes

Viaje amigos

Estuvimos un fin de semana, 7 adultos y 4 niños pequeños, y la casa estupenda.

Rosana 12 November, 2018 - España Traduir automàticament al English

Perfecta para grupos

Casa preciosa con un montón de estancias ideales para grupos. Como la zona de la barbacoa con su sala de mesa, salas de juego con pin pon, futbolín, salones con sofás. Habitaciones grandes con baños y una gran cocina con chimenea.
La casa estaba impoluta de limpia, no faltaba detalle así como toallas limpias, muestras de jabón, utensilios para la casa. Aconsejable 100%.

Silvia 22 October, 2018 - España, Barcelona Traduir automàticament al English

Estancia super buena

Nuestra estancia ha sido super buena, hemos disfrutado en buena compañía, visitamos el pueblo, Peralada, Figueres, San Climent Sescebes y Sant Pere de Rodes, precioso.
Esperando poder repetir!

Fina 15 October, 2018 Traduir automàticament al English

Estupenda

Hem anat amb un grup d'amics i l'hem trobat molt còmoda i molt neta ..no faltava cap detall...L'únic una mica incòmoda a l'hora de fer la barbacoa haver de sortir al carrer per accedir al lloc i no tenir nevera allà ni servei per dinar amb el saló que està al costat de la barbacoa..s'ha de portar des de la casa..L'únic...la resta tot molt bé...els senyors de la casa molt agradables .

Carmen 20 September, 2018 - Catalunya Traduir automàticament al English

Setmana en familia per recordar

Hem estat molt a gust a la casa. Disposar d’un bany a cada habitació és tot un luxe. Entorn molt agradable.

Anna 30 August, 2018 Traduir automàticament al English

Nuria i alfons

La casa fabulosa, cap retret .

Alfons 27 June, 2018 Traduir automàticament al English

Tot perfecte!

Tot perfecte!.

Jordi 04 June, 2018 Traduir automàticament al English

Estada familiar

Aquest cap de setmana hem estat encantats a la casa. Tot molt net, i habitacions molt àmplies. Recomanable totalment.

Núria 28 May, 2018 - Barcelona Traduir automàticament al English

Excelente estancia.

La casa súper confortable. Muy limpio todo. Lo mejor es que cada dormitorio tiene su baño.Los dueños son encantadores. Fuimos tres parejas con cinco niños. Sin duda, repetiremos.

Valeria 24 May, 2018 Traduir automàticament al English

Casa perfecte

Casa perfecte, només milloraria els matalassos, per al meu gust una mica durs. La casa te de tot i està ubicada a 100 metres de la piscina municipal i pistes de futbol/basquet. Casa aconsellable per a passar una setmana a l'estiu.

Marco 22 May, 2018 - España Traduir automàticament al English

Molt bona experiència

Vam estar tres parelles d'amics amb els nens petits, celebrant els 40 anys d'un d'ells. Realment és una casa molt maca i sobretot Molt neta. Ens hi vam trobar molt a gust ben ràpid. Potser trobaria a faltar calefacció a gas o alguna cosa semblant. Però no tenim cap pega. Totalment recomanable. Magnífica la casa.

Patricia 09 February, 2018 - Catalunya Traduir automàticament al English

Estada perfecte

Vem estar allotjats un any més en aquesta casa que té totes les comoditats per tenir una estada perfecte. Des del primer contacte fins el darrer dia vem estar molt còmodes i ben atesos.

Jaume 03 January, 2018 - Catalunya Traduir automàticament al English

Tot molt correcte

La casa està molt reformada i tot és molt còmode. El que menys ens ha agradat ha estat que no té pati junt a la casa. Has de sortir, creuar un carrer i anar a una altre casa on pots fer la barbacoa, que considerant el fred i vent que feia a aquesta temporada de l'any, no va ser gaire pràctic.

Susanna 04 December, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al English

Días agradables en cal ferrer

Hemos estado toda la familia una semana de vacaciones en agosto. La casa es grande y está muy cuidada. Es agradable estar en ella y poder visitar una zona con paisajes tan bonitos. Por decir algo a mejorar, yo sólo actualizaría un poco el menaje de la cocina (pero son males menores). En resumen, vale la pena visitar un sitio con tanto encanto y historia. Descanso asegurado. Nos llevamos un cachito de Espolla en el corazón. Saludos!

Gemma 16 August, 2017 - España Traduir automàticament al English

Genial!!

Hemos estado un fin de semana en Cal Ferrer del Castell. Nos hemos encontrado muy a gusto, la casa está impecable, las habitaciones son amplias y las camas muy cómodas. La casa está totalmente equipada hasta el último detalle. Aconsejable 100%. Repetiremos!!!!

Beatriz 27 June, 2017 - España Traduir automàticament al English

Lloc de pau en família

La casa és molt gran i acollidora amb petits detalls que la fan més confortable. És molt d'agrair que cada habitació compti amb el seu bany propi i que les zones d'estar estiguin equipades amb sofás tan còmodes. Les vistes són espectaculars i les zones d'esbarjo molt complertes.
Només destacar que la zona de barbacoa no es troba exactament a la planta baixa de la casa, sinó que cal creuar un petit carreró particular i es troba bastant aïllada de la cuina obligant a anar amunt i avall amb el menjar i la resta d'estris. Només ens vam trovar amb l'inconvenient que l'exprimidor no funcionava, però la resta de coses mereixen un 10: No es trova a faltar absolutament de res ni tan sols llenya per a la barbacoa.
Totalment recomanable tant per a famílies com per a grups d'amics, situada en un poble encantador.

Sonia 13 May, 2017 - Espanya Traduir automàticament al English

Repetimos y repetiremos

Buena atención de los propietarios, seriedad, limpieza, instalaciones y menaje completo. Hemos regresado por segunda vez 9 amigos este fin de semana, y pensamos hacerlo cuando nos vuelva a ser posible. Independientemente de otras valoraciones positivas que suscribimos, el hecho de disponer de 5 baños completos en las 5 habitaciones es una comodidad a destacar. Volveremos

Fernando 11 April, 2017 - España Traduir automàticament al English

Una casa preciosa y cómoda

Genial para escapadas con familia y mascotas

Marina 22 March, 2017 - España Traduir automàticament al English

La casa es estupenda y hemos estado todos muy a gusto.

No tengo comentarios negativos
Todo es positivo y agradable
Además los alrededores son preciosos y hemos tenido suerte con el tiempo..
Volveremos. Saludos cordiales.

Sol garcia 13 March, 2017 - España Traduir automàticament al English

Genial

La casa está genial. Hemos pasado un fin de semana estupendo. Aún siendo bastante grande, es cómoda y acogedora. Que cada habitación tenga su cuarto de baño es estupendo.
Esta decorada con un gusto exquisito, no le falta ningún detalle. Está muy bien equipada y todo en perfecto estado.
Nos ha encantado, seguro.... volveremos!
Si hay que poner alguna pega, es la escasez de leña para un fin de semana. Tuvimos que salir a buscar... porque una casa rural sin chimenea encendida... no es lo mismo!!
El dueño servicial y encantador.
Un saludo.

Esther 23 January, 2017 - España Traduir automàticament al English

Molt acollidora

Es una gran casa, molt ben equipada i espaiosa.
Si porteu les capsules dolce gusto tindreu la màquina per fer-ho!
Tot molt net. El tracte del propietari va ser exquisit.
Tots els comentaris que surten a la web són reals.

Juanlu 06 January, 2017 Traduir automàticament al English

Ideal

tot el que es requereix per passar uns dies unics

Josep 26 December, 2016 Traduir automàticament al English

Tot molt be!!!

Perfecta i equipada

Ramon 05 December, 2016 - Catalunya Traduir automàticament al English

Molt confortable

Hem passat el cap de setmana amb amics. La casa molt ben equipada, confortable i decorada amb bon gust. Recomenable!

Teresa 24 November, 2016 - Barcelona Traduir automàticament al English

Fin de semana en cal ferrer

Ha sido un fin de semana muy bonito y agradable, la estancia un 10 todo estaba muy bien nos ha gustado mucho. Lo recomendamos.

M esther 14 November, 2016 - España Traduir automàticament al English

Enjoyable family stay

We had a wonderful three night stay! We had twelve in total including three young children. The photos are accurate as the property and facilities were beautiful and there was plenty of indoor space to enjoy. The only problem was our own doing as we didn't buy our groceries on Saturday and nothing was open on Sunday (beyond restaurants) even in the bigger towns of Figueres and Roses. We look forward to another stay in one of your properties.

Marc 18 October, 2016 - Canada Traduir automàticament al English

Espectacular!

Ha estat un gran cap de setmana, la casa és molt còmoda, les habitacions totes precioses i està super ben equipada! Un 10! Recomanable al 200%

Joana 10 October, 2016 - Espanya Traduir automàticament al English

Muy buena

Genial. La casa estupenda y muy comoda

Carmen 17 July, 2016 - España Traduir automàticament al English

Repetirem!!!

La casa és perfecte! Erem una colla de 9 persones i un gos de raça gran i hem estat molt bé! La casa està molt ben decorada, hem estat molt còmodes i els propietaris són molt agradables. L'únic que se'ns ha fet petit ha estat la nevera, ja que ens ha faltat una mica d'espai. Per la resta tot perfecte!!
Molt recomanable!!

Esther 27 June, 2016 - Espanya Traduir automàticament al English

Perfecte!!!!

Gran casa. Tot cuidat al més mínim detall. L´amo, encantador, et fa sentir com a casa, desde el primer moment. Totalment recomanable.

David sánchez 16 February, 2016 Traduir automàticament al English

Molt bon cap de setmana

Casa perfecta per a passar un gran cap de setmana en grup amb nens: barbacoa, ping-pong, futbolí...en un entorn tranquil a un pas del Massís de l'Albera. Totalment recomanable

Òscar 16 December, 2015 - Catalunya Traduir automàticament al English

Cap de setmana genial!!!

Hem estat cinc parelles per a la castanyada i ha estat un cap de setmana genial, la casa és preciosa i no li falta cap detall, els llits per a mi molt còmodes, neteja impecable i el propietari molt amable. L'únic petit inconvenient és que la casa del costat també és una casa rural, però el propietari sembla que no li agrada massa el soroll (també he de dir que em vam fer una mica) si heu de comprar carn aneu a Can Salvi, la senyora és molt simpàtica. En conjunt un 10. Gràcies Naturaki i gràcies als propietaris de la casa.

Vicky 05 November, 2015 Traduir automàticament al English

Tot excepcional

TOT EXCEPCIONAL

Laura 15 October, 2015 Traduir automàticament al English

Como en casa.

Vivienda excelente con todo lo que hace falta para sentirse como en casa.

Jose 05 October, 2015 - España Traduir automàticament al English

Excelente

La casa cumplía ampliamente las expectativas creadas. Está cuidado hasta el más mínimo detalle. Todo muy limpio y bien equipada. Los dueños muy amables.

Ana maria 14 September, 2015 - España(Huelva) Traduir automàticament al English

Una muy agradable y confortable estancia en el alto ampurdan

Estuvimos 12 personas entre adultos y niños la última semana de agosto de 2015 en Call Ferrer del Castell y fue una muy grata experiencia, tanto por la calidad del alojamiento y la amabilidad de los propietarios, como por la belleza de los paisajes y la variedad de sitios dignos de visitar a una no excesiva distancia del pueblo donde nos alojamos. Es un sitio para recomendar y al que seguramente volveremos.

Jose miguel 30 August, 2015 - ESPAÑA Traduir automàticament al English

Cal ferrer

Séjour très agréable en famille, dans cette grande maison familiale au cœur d'un magnifique petit village.

Bea 09 August, 2015 - France Traduir automàticament al English

Un buen fin de semana

Para pasar un buen fín de semana en grupo.

Fernando 24 June, 2015 - España Traduir automàticament al English

Excellent séjour à cal ferrer del castel à espolla

Voilà 2 fois que nous louons cette demeure....tout est parfait : confort, espace , propreté...Très bonne literie, salles de bain spacieuses , jolis meubles d'époque...wifi performant....Propriétaire charmant...on y reviendra!

Denis maryse 17 May, 2015 - France Traduir automàticament al English

Nos ha encantado la casa

Hemos ido 8 adultos y 3 niños y nos ha encantado la casa. Muy espaciosa, super limpia y muy bien acondicionada para pasar unos días. Se enuentro ubicada en medio de espolla, pueblecito muy tranquilo y acogedor.

Claudia 04 May, 2015 Traduir automàticament al English

Preciosa casa cal ferrer - espolla

Hola ! Eramos 3 familias con niños desde 7 a 18 años, y la casa es una maravilla, habitaciones muy espaciosas con baño propio, aseos de cortesia, cocina super bien equipada pensada para grupos grandes, y 2 salas de estar con tv y radio, ademas de la zona de barbacoa super chula y la planta baja con futbolin y ping pong! Un gustazo de fin de semana

Ana 30 March, 2015 - España Traduir automàticament al English

Un 5 perquè no pot ser un 10

La valoració és d'un 5 perquè no pot ser un 10.
Estem molt contents. La casa molt neta, està molt nova, molt ben decorada, els banys perfectes, no falta res i sobretot l'atenció i la vostra simpatica es mereix un "sobresaliente", tots els meus amics van quedar encantats. Moltes gràcies, repetirem!

Aurora 09 March, 2015 Traduir automàticament al English

Excelente

Los dueños son unas personas muy agradables y serviciales , su trato es excelente hacia el cliente , y la casa es muy bonita y muy equipada.

Ricardo 03 March, 2015 - España Traduir automàticament al English

Fin de semana en familia!

La casa es preciosa ( lo unico que hemos notado han sido las cochones un poco duros), tiene detras una historia muy bonita. El pueblo es muy bonito y tranquilo. Perfecto para pasar unos dias tranquilos en buena compañia.

Laura 16 February, 2015 - España Traduir automàticament al English

Molt bona opció per un grup d'amics

Excel·lent casa que ens ha satisfet a tots.
Neteja, confort, cuina ben equipada, habitacions molt correctes.
L'atenció del propietari molt correcte, amabilitat i predisposició de servei.

Jordi nogués 06 February, 2015 - Espanya Traduir automàticament al English

Un bon nadal

Em passat uns Nadals magnifist, la casa està molt bè. Des de ella es podem fer moltes excursions. Els propietaris som molt amables, i a la casa no i falta de res.

M. Rosa 29 December, 2014 - Catalunya Traduir automàticament al English

Cap de setmana genial

Reunió familiar de cap de setmana, amb avis i nens. La casa , fantàstica. No li falta cap detall, àmplia, còmoda i perfectament neta. Totalment equipada. El propietari, encantador, ens va donar totes les explicacions que calien, informació sobre la zona, excursions.... Moltes gràcies per tot.

María pilar 21 October, 2014 - Catalunya Traduir automàticament al English

Estada genial a cal ferrer del castell

Ha estat un cap de setmana molt xulo. La casa es molt maca. No mes li faltaría mes exteriors ajardinats. Molt recomanable. Totes les habitacions amb bany propi.els propietaris son molt trempats

Eva maria 26 May, 2014 - espanya Traduir automàticament al English

Estada fantàstica !!!

Tot molt agradable. Excepte la cuina, la distribució dels mobles i els electrodomèstics no deixa prou espai per moure's amb tranquilitat. El rentavaixelles no renta gaire. L'exprimidor de fruites no funciona. La resta genial. Gràcies

Margarida 05 May, 2014 - Catalunya Traduir automàticament al English

Sejour tres agreable

grande maison confortable
idéale pour un regroupement en famille ou entre amis
village calme

Emmanuel 10 February, 2014 - France Traduir automàticament al English

Cap de setmana a cal ferrer

La nostra familia hem pogut gaudir d'un cap de setmana a Cal Ferrer, hem anat a cel.lebrar els 70 anys del pare i la veritat que ha sigut un encert escollir Cal Ferrer. Es una casa preciosa, no li falta detall. A més està molt ben situada per visitar l'Alt Empordà. El poble on està (Espolla) és molt maco. Segur que tornem! Gràcies Rita!

Robert 03 February, 2014 - Espanya Traduir automàticament al English

Casa rural cal ferrer en espolla

Encantadísimos con la casa, nos ha sorprendido encontarnos con una casa con tanto encanto y limpieza, además de una calidad y confort, como en nuestra propia casa, no nos ha faltado absolutamente nada de utensilios a utilizar. Hemos estado 4 noches, las habitaciones preciosas y con encanto además con baño propio cada una, ha sido una comodidad muy valiosa a tener en cuenta.

La experiencia en Espolla, un pueblecito encantador y las visitas turísticas a los alrededores muy interesantes que deseamos repetir.

Cal Ferrer es una de las mejores casas que hemos disfrutado de las muchas que ya habíamos alquilado.



Encarna 05 January, 2014 - Barcelona (Cataluña) Traduir automàticament al English

Una buena casa y zona para desconectar.

CASA ISTALACIONES UN 10, TODO MUY NUEVO ,Y EN LIMPIEZA UN10,SALAS DE JUEGOS PARA NIÑOS 10 . TODO PERFECTO .
COSAS QUE SE PODIAN MEJORAR :
PRECIO, PARA VENIR MAS A MENUDO , Y ESTACIONAMIENTO QUE A VECES APARCAN COCHES EN LA PUERTA DE SALIDA. Y TIENES QUE APARCAR DOS CALLES MAS ABAJO.
POR TODO LO DEMAS UN 10

Jose antonio sanchez 14 October, 2013 Traduir automàticament al English

Molt satisfactori

Em Disfrutat molt de la casa en familia, molt comodes les habitacions amb wc a cadascuna, en general la casa esta molt be, en un poble tranquil i en una zona de Catalunya epectacular.

Josep 01 July, 2013 - CATALUNYA Traduir automàticament al English

Excel-lent

Tot molt be han set uns dies famtastics ,la casa un 10 no sera el ultin cop que la visiten

Laura 25 June, 2013 - catalunya Traduir automàticament al English

Una segona casa a espolla

Hem passat un cap de setmana fantàstic a Cal Ferrer del Castell! En família nombrosa, però corroborem el que tothom ja deia, cadascú pot trobar-hi el seu espai: mentre la mainada juguen campionats de futbolí, altres es repten partides de ping-pong mentre esperen la brasa per coure les sardines. A dalt, els amants de la gastronomia cuinen àmpliament i amb una cuina plenament assortida d'estris. L'àvia troba el seu racó de llegir el diari, mentre que els més cansats fan la becaina aliens a tot en l'habitació que més els ha fet el pes (i ja costa triar, totes estan fantàsticament decorades i equipades per sentir-t'hi com a casa!).
No ens va visitar el fantasma del Castell, però sí que vam gaudir d'un dissabte de tramuntana inacabable (que no va tirar enrere les ganes de les nenes de tastar la piscina!). Pur Empordà, genial! Empordà al voltant... i Empordà a l'estómac: l'oli del Martí és una carícia al paladar i el vi de la zona un plaer garantit!
Gràcies Rita i Martí: a cal Ferrer hi hem estat de nassos i vosaltres també ho heu fet possible.

Naturaki Answers: Moltíssimes gràcies per al vostre comentari. Un plaer que tota la família hagueu pogut disfrutar de la casa d'aquesta manera i que ens ho hagueu transmès amb aquestes paraules.

Família gaspar blancafort 28 May, 2013 - Catalunya Traduir automàticament al English

Molt bé!

La casa molt ben situada i molt gran. Tot molt agradable

Sandra 22 April, 2013 Traduir automàticament al English

Estada a cal ferrer del castell (espolla)

La nostra estada a Cal Ferrer ha estat un plaer. La casa és un encant, està decorada i feta amb molt de gust. Hi ha espais suficients perquè tothom pogués fer la seva, grans i petits. L'equipament de la casa és molt complert, i si ens ha calgut quelcom més, la Rita i el Martí (els propietaris) ens ho han fet arribar.
Tota la gestió, desde la cerca de l'allotjament fins a l'arribada a ell, ha estat molt fàcil i àgil
RESUM: estada inmillorable i amb ganes de tornar a tenir uns dies lliures per poder tornar-nos a escapar!!

Ester 02 April, 2013 Traduir automàticament al English

Estancia confortable

Hem passat un cap de setmana agradable amb família i amics. La cassa ha complert amb les nostres espectatives. La distribució, amplitud de les habitacions ideals, els espais comuns també són adequats i l'entorn tranquil i ben comunicat amb pobles i llocs d'interés. Recomenable per tornar-hi. Poc indicat per gent amb cadires de rodes, cotxes de bebés o similars, ja que té 2-3 alçades i amb esglaons perillosos pels petits o disminuits.

Guillem 11 March, 2013 - Espanya (Catalunya) Traduir automàticament al English

Super cap de setmana

Hem estat molt be, destaquem que es una casa molt neta. Llàstima que el darrer dia ens va fallar l'aigua calenta.

Comunitat de bens 04 March, 2013 - Catalunya Traduir automàticament al English

Familiar i agradable

Una estança molt agradable malgrat el vent!! La casa és molt ampla i hi ha estris de cuina i parament de sobres per a tots. La decoració ens ha agradat moltíssim, hi ha un bany per cada habitació i hi ha molt espai en general. Tant la Rita com el seu marit han estat molt amables amb nosaltres.

Naturaki Answers: Moltes gràcies Mercedes, aquest cap de setmana ha estat molt tocat per la tramuntana. Ens n'alegrem que hagueu pogut disfrutar de la casa.

Mercedes 04 February, 2013 - Espanya Traduir automàticament al English

La casa és genial

Un 10, francament tot i que jo nomes vaig pogué gaudir dos dies, la casa es genial. Francament maca i feta a gust, i com deia la companya del país Basc, “ que la seva habitació semblava la d’un castell, i nomes hi mancava el fantasma".

Moltes gracies per tot i esperem tornar a llogar un altre casa mes endavant.

Feu una bona feina amb un bon producte/qualitat/preu.

Òscar 13 December, 2012 - Catalunya Traduir automàticament al English

Excel·lent

Ha estat una molt bona experiència. Els propietaris molt amables. La casa molt ben posada tan pel que fa a decoració com a neteja. Molt acollidora i amplia. Totalment equipada. Hem quedat molt, molt contents.

Frederic 12 November, 2012 - De tot arreu Traduir automàticament al English

Excel·lent!!!!!!

Hem passat un cap de setmana amb la família a la casa de Cal Ferrer i hem estat moolt i moolt bée!! La casa està molt ben equipada, molt acollidora, molt còmoda i el tracte excel·lent! És 100% recomanable!!
Gràcies per tot.
Montse.

Montse 29 October, 2012 - Catalunya Traduir automàticament al English

Una casa molt recomenable

Hem estat tres famílies i tots hem sortit encantats. La casa és més gran del que sembla, tot està molt nou i molt net i els proprietaris són encantadors.

Carme 25 September, 2012 - Barcelona Traduir automàticament al English

Tranquilitat

La casa de'n Martí i la Rita t'ofereix totes les comoditats per una estança tranquila i amb totes les comoditats d'una llar perfectament equipada. El poble és molt tranquil, però alhora t'ofereix moltes possibilitats de lleure: piscina, senderisme, cavalls, proximitat a les platges de Costa Brava i al bullici de Figueres, etc. Aquest ha estat el nostre segon any i n'estem molt satisfets. Hi hem estat amb la família i amics. Tothom n'està molt content.

Habitacions àmplies, totes amb bany, dos menjadors ben airejats i amb llum, cuina equipada, terrassa. I una piscineta molt agradable. Quan hem tingut algún imprevist a la casa els propietaris de seguida han contact amb nosaltres per solucionar-ho.

Molt recomanable.

Laura 04 September, 2012 - Catalunya Traduir automàticament al English

La recomano a tothom!!!!

La casa estaba totalmente equipada, no ens va falta de res, molt acollidora i comfortable. Una casa rural en tota regla!!!!
Várem poder descansa molt y dormir presquets. tota la casa estaba molt frequeta i l'entrada a la casa que várem rebre va ser molt detallat, acollidor.
Els propietaris van ser molt amables y van estar pendent de tot el que necessitèssim.
La recomano a tothom que vulgui desconectar de l'estrés de la ciutat.

Maria 02 July, 2012 - Espanya Traduir automàticament al English

Hem estat fantàsticament bé!!!

La veritat es que hem estat fantàsticament bé!!!. Anb ganes de repetir-ho.
Es dificil poder dir coses a millorar....però posats a dir en diré una: potser seria convenient tenir per escrit una llista dels canals de TV i aixi evitar haver de passar, un per un, els diferents canals fins a trobar el que desitjes.
Per lo demès, tot excel.lent.

Toni 12 June, 2012 Traduir automàticament al English

Excel·lent cap de setmana!!!!

Hem estat molt bé en Cal Ferrer...una casa magnifica, comoda i molt amplia en general.
Moltes gràcies per tot.

Aurora 30 May, 2012 Traduir automàticament al English

Fantàstic

Una casa plena de detalls i comoditats .
Tot en perfecte estat i no faltava de res.
Una estada tranquil.la i a prop de llocs bonics.

Montse 04 May, 2012 Traduir automàticament al English

Un encanto de casa :))))

Hola!! Ha sido todo perfecto, tanto la casa que es perfecta no le falta ni un detalle, y la limpieza no digamos esta súper limpia. Y la atencion de los propietarios es muy cordial y se preocupan de que estés agusto en tu estancia. Seguro que volveremos, para quien quiera ir yo le doy un 10. Muchas gracias por todo. Un saludo


Naturaki Answers: Muchas gracias Rosa!

Rosa 16 April, 2012 - España Traduir automàticament al English

Perfecte

La casa perfecte i el tracte genial

Noelia 19 March, 2012 Traduir automàticament al English

Experiencia positiva

La casa fantastica, les instalacion i tots el detalls no falte de res.

Maria pilar 27 February, 2012 Traduir automàticament al English

Una estada molt confortable i agradable

Nosaltres som una família amb 9 adults i dos nens petits i varem estar 5 nits amb tranquil·litat i gaudint de l'entorn. Els propietaris són molt amables i t'atenen al moment de qualsevol eventualitat. Val la pena de tornar.

Pablo 30 December, 2011 Traduir automàticament al English

Situació excelent, estada molt confortable i agradable.

Situació excelent, estada molt confortable i agradable. Les tres famílies hem estat totalment d'acord en aquest punt de vista a la nostra visita de 4 dies a les muntanyes de L'Albera, al Cap de Creus, als camins de ronda de Llançà i a Cotlliure (França).

Miquel de barcelona 02 November, 2011 - Catalunya Traduir automàticament al English

Tranquilidad

Es una casa que dispone de todas las comodidades, en un ambiente muy tranquilo. Sus propietorios son de lo mas amable y siempre a disposicion. Llena de detalles hacen que te encuentres como en casa. Muy cerca de muchos lugares interesantes tal y como indica la pagina web. Ideal para familias con niños donde se desea poder estar tranquilos.

Usr338645 03 May, 2009 - España Traduir automàticament al English

Casa molt recomanable

Una casa molt aconsellable, Tan per les comoditats, com per l'atenció dels seus propietaris, realmente un lloc molt acollidor. Pel pont de Maig hi va anar un grup d'amics i no tenim cap tipus de queixa. 5 habitacions enormes climatitzades amb serveis equipats per cada una i tota ella molt ben reformada.
Zona tranquila amb moltes zones per visitar Cadaqués, Cap de Creus, Roses, Museu Dalí... Vam fer una ruta cap a Colliure (França) recomenada pel propietri realment aconsellable.

Usr341599 16 May, 2009 - Catalunya Traduir automàticament al English

Tranquilidad

Una casa situada en un lugar tranquilo, ideal para pasar unos dias de tranquilidad. La casa tiene 5 habitaciones (a cual mas bonita), cada una de ellas climatizada y con cuarto de baño completo. Amueblada con mucho gusto y no falta ni un solo detalle. El comedor y la cocina enormes y una sala de estar ideal para "desconectar". Nosotros fuimos en total 11 personas (con niños) y no descartamos volver a pasarnos por alli. Por cierto, los propietarios son de lo mas amables y atentos. Te dan total libertad y te sientes tan comodo como en tu propia casa.

Usr364561 28 September, 2009 - España Traduir automàticament al English

Comoditat, tranquilitat... Vacances!

Hem estat allotjats a Cal Ferrer d'Espolla una setmana, en família. La casa està molt ben acondicionada, té totes les comoditats per disfrutar-la: aire acondicionat per quan fa calor, una cuina ample i molt ben equipada, habitacions amb bany propi, i una terrassa per pendre la fresca al capvespre. El poble tb és molt acollidor. Vam tenir ocasió de conèixer diversos veïns del poble, i tothom és molt amable. El poble està situat en un enclau que permet excursions a la mida de tothom: petites caminades, visites a castells i esglèsies abandonades, o d'altres pobles dels entorns molt bonics. Recomanem visitar tb la cooperativa del poble: bon vi i excel·lent oli de producció locals. La veritat és que estem entusiasmats amb aquesta descoberta.

Laura 29 August, 2011 - Catalunya Traduir automàticament al English

Enjoyable family stay

We had a wonderful three night stay! We had twelve in total including three young children. The photos are accurate as the property and facilities were beautiful and there was plenty of indoor space to enjoy. The only problem was our own doing as we didn't buy our groceries on saturday and nothing was open on sunday (beyond restaurants) even in the bigger towns of figueres and roses. We look forward to another stay in one of your properties.

Marc 18 October, 2016 - Canada