Casa Xaloc
Review score 4.79/5 based on 44 ratings
2 Persons Person
1
2
3
4
5
6
7
8
Close

Customers reviews of Casa Xaloc

Real opinions written by clients lodged at the house

44 Ratings 27 Opinions Average punctuation: 9,6

  • 34 votes
  • 9 votes
  • 1 votes
  • 0 votes
  • 0 votes

Casa xaloc

Fantástica casa, estado inmejorable. Buen servicio y atención. Repetiremos.

Oscar 23 April, 2018 - Catalunya Traduir automàticament al English

Casa genial!

La estancia en la casa ha sido genial! Está perfectamente equipada con todo detalle y cerca de todo. Muy comoda y sin ningún ruido por la noche.
Cómo nota a mejorar, algunos pequeños aspectos de mantenimiento (parque un poco levantado en la ducha, mármol un poco agrietado).

Lourdes 02 April, 2018 - Spain Traduir automàticament al English

Fantàstica casa, equipada i moderna

Vam estar molt bé un cap de setmana de novembre en família. La casa té de tot per fer-hi també una llarga estada. Molt ben equipada i preparada. Hem dormit molt bé als llits, comodíssims. I tot és nou i està en molt bon estat. La recomanem molt.

Carla 27 November, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al English

Estancia fantástica.

Todo lo que puedo comentar es positivo, hemos estado una semana, 6 adultos y 2 menores y la casa reúne todos los requisitos para estar muy a gusto. También quiero resaltar la excelente atención y forma de trabajar de la gente de Naturaki. Sin duda alguna recomendable y nosotros repetiremos.

Juan 15 September, 2017 - España Traduir automàticament al English

Casa ideal para vacaciones en familia

Hemos estado una semana alojados en la casa Xaloc y ha sido una experiencia increíble. Muy cerca de todos los lugares de interés turístico, cerca de numerosas playas, y muy cerca de supermercados y restaurantes. Casa con todo lujo de detalles a la que no la falta de nada, bueno un pequeño detalle falta, que es unas cortinas o mampara en la ducha. Desde el primer día que reservamos por internet hasta el momento que acudimos a las oficinas de Naturaki nos dimos cuenta de la profesionalidad con que hacen su trabajo en Naturaki y que tienen todo muy controlado. Mi enhorabuena a Naturaki. Es muy difícil dar con gente con tanta profesionalidad.

César 27 August, 2017 - España Traduir automàticament al English

Un lugar fantástico

La casa está genial. Cuando llegamos todo estaba muy limpio. Tiene mucho espacio y es ideal para ir con niños.

Gerard 20 August, 2017 - España Traduir automàticament al English

Un excellent week end

La maison est conforme à sa description, confortable et très bien équipée. L'environnement est très calme, dans un village à l'écart. Les commerces les plus proches sont à 4km à l'Escala. La maison est très bien située, près de plages et de criques, sans en avoir l'agitation, à quelques minutes de sites touristiques (Figueres et le musée Dali, Gérone et son quartier médiéval, etc...)

Conques 30 May, 2017 - France Traduir automàticament al English

Cap de setmana

La casa és molt bonica i està molt ben equipada. Les fotos son tal i com et trobes la casa. La zona molt tranquila. Només com a comentari productiu per millorar seria que en els lavabos s'agrairia disposar de tovallolers doncs no tenim on deixar les tovalloles quan les utilitzes.
En resum un cap de setmana genial.

Annia 22 May, 2017 - Espanya, Barcelona Traduir automàticament al English

Una estada perfecta!

Hem estat a la Casa Xaloc aquest cap de setmana 5 adults, dos nens de 5 i 3 anys i dos nadons de 7 mesos i només dir que hem estat de luxe. Els nens s'ho han passat estupendament bé disfrutant de la primera caloreta de l'any.
La casa és perfecta. Còmoda, neta, amb un jardí i una piscina magnífica i cuidada al detall. La cuina té de tot i en perfecte estat i les habitacions són també molt agradables.
Dir també que la gestió i l'atenció per part de Naturaki ha estat en tot moment més que correcta. Vam tenir un problema amb la paga i senyal i de seguida van contactar amb mi per arreglar-ho. I després tot han estat facilitats per a poder disfrutar des del minut 0 de la casa.
És la primera vegada que utilitzo Naturaki per a reservar una estada però no serà l'últim!!
Moltes gràcies per un cap de setmana de 10!

Eulàlia 15 May, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al English

Comodidad y tranquilidad

Una casa amplia, cómoda y perfectamente equipada desde la que conocer l'Empordà.

A. M. 06 May, 2017 - España Traduir automàticament al English

Excelent la casa i tot estava preparat.

Hem estat molt bé. Tot molt nou i funcional.
Lloc molt tranquil, camps per passejar.... i a 10 mn de l'Escala (5Km).
Hem visitat la gola del Ter, Empúries i els Aiguamolls de l'Empordà. Tot molt a prop.
La casa amplia ideal per a 8 persones. Ampli saló i jardí de gespa cuidat.
La piscina no l'hem fet servir pel fred i el vent d'aquest cap de setmana.

Jaume 02 May, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al English

Un agréable séjour

Nous avons passé un agréable séjour, nous reviendrons sûrement.

Magali varraz 26 April, 2017 Traduir automàticament al English

Navidad en familia

Es la segunda vez que alquilamos estancia con naturaki, la verdad que muy contentos con todo!! Repetiremos!!

Sonia 28 December, 2016 - Girona Traduir automàticament al English

Como en casa

Hemos ido a pasar 4 días con la familia y hemos estado como en nuestra propia casa.

Julia 12 December, 2016 - Spain Traduir automàticament al English

Fantàstic

Tot molt i molt bé... hem pogut gaudir de grans dies i de una casa maravellosa, llastima que no fos estiu per gaudir també de la piscina.

Recomanable!!!

Anna 04 November, 2016 Traduir automàticament al English

Millor imposible!

La casa era perfecte. Gran, neta, tranquila i tenia tot el que puguis necessitar! Tant Naturaki, com la casa un 10. La recomano. Repetirem segur!!!

Francesca 05 October, 2016 - Catalunya Traduir automàticament al English

Genial

La casa es fantástica, cómoda y bien situada, cerca de muchos lugares interesantes. Es fácil sentirse como en casa. Está en perfectas condiciones y amueblada y acondicionada con gusto. El jardín está muy bien cuidado. Estupendo para pasar unos días con niños.

Alejandro 01 September, 2016 - España Traduir automàticament al English

Nice stay close to the costa brava

We enjoyed our stay at Casa Xaloc. The house was very modern , clean, ...
The pool and garden were checked twice during our stay. Reception and the handover at the end of the stay went very quick and smooth.

Stijndej 26 July, 2016 - BE Traduir automàticament al English

Excel·lent

La casa és molt maca, amplia i decorada amb gust. El personal de Naturaki genial, cuidant el detall. Tot ben pensat. Recomanable sense cap dubte.

Nuria 24 July, 2016 - España Traduir automàticament al English

Casa ideal para el relax.

Hemos estado genial. Todo en la casa es perfecto. Lugar inmejorable para el descanso. Casa perfecta.

Eva 02 July, 2016 - España Traduir automàticament al English

Fantastica casa xaloc a albons

Hola,
Molt recomenable el sistema Naturaki per llogar una casa. Erem vuit persones i hem estat molt bé. Casa Xaloc és una casa que una familia de quatre o cinc persones hi podria viure sempre. ens ha agradat molt la distribucio de la casa, la piscina, la suite... Salutacions. Marc

Marc 18 May, 2016 - Catalunya Traduir automàticament al English

Estancia perfecta

Perfecta estancia en una casa perfectamente equipada y acogedora.

Alejandra 22 March, 2016 - España Traduir automàticament al English

Fantástico

Nuestra estancia a sido genial, estaba todo tal y como nos habían explicado, y además nuestras mascotas estuvieron de lujo. La verdad es que volveremos a ir!!!!

Por supuesto la valoró con un 5!!!!!

Vanessa 07 March, 2016 - España Traduir automàticament al English

Casa xaloc

Muy Bien!!!Como todas las casas donde he estado y las gestiona Naturaki.

Pedro 13 October, 2015 Traduir automàticament al English

Casa xaloc

Aquest cap de setmana hem estat amb els amics i la veritat és que hem estat molt a gust. Hem gaudit de la casa i la piscina que és el que voliem i a més com que estavem a prop de l'Estartit vam aprofitar per anar a donar una volta. La recomano!

Verónica 01 June, 2015 Traduir automàticament al English

Estada relax!!!

La casa es molt càlida i alegre amb tanta llum. Hi ha tot el que pots necessitar referent a les coses de la llar. Molt neta i el jardí molt cuidat! Sens dubte que la recomanaren!!!
Hem gaudit de la casa i ens ho hem passat molt be. Salutacions.

Concha garcua 18 May, 2015 - Espanya Traduir automàticament al English

Tranquil·litat

És un lloc tranquil i agradable. La casa està prou bé, és amplia i cómode.
Hi vam trobar a faltar alguns elements bàsics (draps de cuina, sal, oli, ...) però en general bé.

Caldria destacar una mica més que el poble és molt petit i no hi ha ni forn de pa.

Naturaki Answers: Moltes gràcies per al vostre comentari! Ens alegrem que gaudissiu de la tranqul·litat de l'entorn i de la casa. Draps en principi en deixem 2 per casa però ho revisarem per si no n'hi ha en aquesta casa. Sal, oli i qualsevol producte alimentari no en deixem mai per higiene, el que si podeu trobar sempre són els productes de neteja per a la vaixella i paper wc. Esperem poder-vos veure en una propera ocasió.

Motles gràcies. Naturaki

Aleix 11 May, 2015 Traduir automàticament al English

Nice stay close to the costa brava

We enjoyed our stay at casa xaloc. The house was very modern , clean, ... The pool and garden were checked twice during our stay. Reception and the handover at the end of the stay went very quick and smooth.

Stijndej 26 July, 2016 - BE