2 Persones Persona
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Tancar

Dubtes més freqüents al reservar

1. Què és Naturaki?

A Naturaki comercialitzem cases rurals i amb encant en exclusiva. Nosaltres portem la publicitat i les reserves dels propietaris, som l’intermediari entre el propietari i el client que s’allotja a la casa. Tenim les nostres propies cases i a part, gestionem les reserves de totes les cases que apareixen a la web. El fet de gestionar-les en exclusiva ens permet optimitzar la qualitat d’aquestes i els seus serveis ja que les escollim una per una i coneixem tots els propietaris.

2. Què hi trobarem a la casa?

Les nostres cases són de lloguer íntegre, és a dir, lloguem la casa completa. Cal que portis tot el menjar i productes de neteja personal. Puntualment a alguna casa hi podem deixar aliments bàsics tals com sal, oli, etc. A totes hi trobareu tots els productes de neteja per a la llar. A les cases no s’hi inclou gel de dutxa ni xampú. A l’apartat de “la casa” i “preus” trobareu tot el que està inclòs en el preu. Qualsevol dubte en concret, podeu trucar al propietari de la casa (al telèfon que t’hem proporcionat al rebre la confirmació de la reserva).

3. A quina hora podem arribar i a quina hem de sortir?

A l’e-mail de confirmació de reserva que rebràs, hi ha el telèfon del propietari/a de la casa. Cal que el/la truquis directament per avisar de l’hora d’arribada. Així us podrà estar esperant a la mateixa casa a l’hora pactada i tenir-ho tot a punt (normalment a partir de les 17h tot i que alguns propietaris permeten l’entrada abans d’aquesta hora).
Els dies en que hi ha c/out i c/in el mateix dia, cal fer la neteja entre l’entrada i la sortida per tant la sortida serà a les 11h i l’entrada no serà fins a partir de les 17h, en funció de la casa.  Els diumenges i ponts en temporada baixa, podeu gaudir de “late check-out” i la sortida és fins a les 17h.

4. Quan hem de fer la resta del pagament?

El pagament cal fer-lo en metàl·lic al arribar a la casa. En aquell mateix moment, es signarà el contracte de lloguer que també us servirà de comprovant de pagament. També s’haurà d’abonar la taxa turística. En el cas que l’allotjament estigui dins la categoria d’habitatge d’ús turístic (HUT), la taxa turística serà d’1 € per nit per persona major de 16 anys. Amb un màxim de 7 nits. En el cas que l’allotjament estigui dins la categoria d’Allotjament de Turisme Rural, la taxa turística serà de 0,50 € per nit per persona major de 16 anys. Amb un màxim de 7 nits.

5. Quan hem d’entregar la fiança? Quan i com ens la tornen?

En totes les estades es demana una fiança de 300 € que cal entregar al moment de l’arribada. La fiança es retorna en un termini màxim de 48 hores de finalitzar l’estada, per tal de poder comprovar el correcte estat de l’allotjament. Si la fiança s’ha deixat amb targeta de crèdit/dèbit aquesta es retornarà a la mateixa targeta, en cas que s’hagi deixat en efectiu es retornarà via transferència bancària al número de compte proporcionat.
En cas de desperfectes – deixar la casa bruta, no llençar les escombraries, llençar burilles al terra de la casa o jardí, llençar objectes a la piscina o fer un mal ús de la piscina, deixar estar els gossos al sofà, utilitzar les mantes pels gossos i qualsevol mal ús de la casa que representi hores de neteja addicionals o no cumplir amb qualsevol de les obligacions del client especificades a les condicions generals de reserva – Naturaki i el propietari de la casa es reserven el dret a retenir la quantitat pertinent per a cobrir el cost dels desperfectes ocasionats o les hores de neteja extres.

6. Com hem de comptar el nombre total de persones?

Els nens menors de 2 anys no paguen ja que comptem que dormen en bressol i no els comptem com a plaça ocupada. El bressol és grauït.
A partir dels 2 anys és quan comptem que ja necessiten un llit normal per a dormir, i els comptem per a tenir en compte la capacitat màxima de la casa com una plaça més.

7. Hi ha bressol/trona a les cases de Naturaki?

Tots els allotjaments tenen com a mínim una trona i un bressol, ambdós gratuits. Si necessites un bressol, recorda avisar-nos al moment de fer la reserva o abans de venir a la casa per tal que la tinguem preparada. Recorda que cal que us porteu vosaltres els llençols del bressol.

8. La neteja final de la casa està inclosa?

A la sortida, heu de deixar la casa en les mateixes condicions d’ordre en què l’heu trobat i llençar totes les escombraries generades. Nosaltres després, fem una neteja a fons per tal de deixar-la preparada pel següent client. Si la vostra estada és superior a 2 setmanes, incloem una neteja extra (canvi de llençols, tovalloles i neteja dels banys).

9. Podem portar els nostres animals?

Es permeten gossos a la majoria de les cases, però no es permet cap altre tipus d’animal a les cases. Hi ha un suplement de 30 € per gos (màxim dos per casa)  i estada en concepte de neteja adicional.

10. Podem organitzar una festa / esdeveniment / casament?

A les nostres cases no es permeten festes “tipus discoteca”, ni portar aparells de música externs (incloent bafles) a la casa, ni col·locar altaveus o posar música a l’exterior dels allotjaments. Tampoc celebracions que impliquin un nombre de persones a la casa superior a la seva capacitat màxima. És molt important que respectis aquest punt donat que cap dels allotjaments té autorització legal per fer-les i una celebració d’aquestes a qualsevol casa portaria a l’immediat desallotjament.
Respecte als esdeveniments / casaments, les úniques cases adaptades per tal de celebrar-los són Mas Frigola i Mas Salvanera (sempre amb un avís previ a la reserva i amb un cost a part).

11. Què passa si som més persones de les que surt a la confirmació de reserva?

No es permet que hi hagi un nombre superior de persones a l’establert en la confirmació de la reserva. En cas de ser més persones puntualment cal avisar-ho en el moment de fer la reserva.

Si al final sou més persones de les previstes inicialment, i la capacitat màxima de la casa ho permet, podem actualitzar-vos la reserva i tornar-vos a enviar la confirmació de reserva amb el nombre actualitzat sense cap problema.

12. Hi ha copes a la casa?

Depèn de la casa, el millor és consultar-ho amb el propietari de cada casa. N’hi ha que en tenen i n’hi ha que no en tenen.

13. Què és l’entrada a distància?

L’entrada a distància és l’opció per als clients que arriben fora de l’horari d’oficina (de dilluns a divendres de 10h a 14h i de 16h a 20h, exceptuant juliol i agost) o que volen anar directament a la casa sense necessitat de passar per les nostres oficines.
L’entrada a distància implica que uns dies abans del dia d’entrada enviem el contracte i el detall de pagament pendent per tal de deixar-ho tot llest i poder anar directament a la casa sense necessitat de passar per l’oficina abans.

14. Es poden visitar les nostres cases abans de fer una reserva?

Totes les fotografies i la informació exposada a cada casa que apareix a la web corresponen fidelment a la situació actual i real de les cases. Cada casa és d’un/a propietari/a diferent per tant la complicació logística que representa ensenyar-les prèvia reserva, és el motiu pel qual no realitzem visites a les cases.

El teu dubte no ha quedat resolt?

Envia’ns un email a info@naturaki.com o contacta amb nosaltres i t’atendrem encantats.