2 Persones Persona
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Tancar

Condicions generals de reserva

Condicions de reserva de Naturaki Reservas, SL, en endavant Naturaki:

1. Anul·lació de la reserva

L’anul.lació de la reserva donarà lloc a retenir les quantitats següents:

– El 50% de la paga i senyal, quan l’anul·lació de la reserva es faci amb més de trenta dies d’antelació a la data d’entrada a l’allotjament.

– El 100% de la paga i senyal, quan l’anul·lació s’efectuï amb menys de trenta dies d’antelació. En el cas de que la casa es torni a ocupar pel mateix preu pel que vau fer la reserva, es retindrà només el 50% de la paga i senyal.

– No presentar-se a la casa o no anul·lar amb un mínim de 48h d’anticipació, implica haver d’abonar el 100% de l’import total de la reserva.

En cas de circumstàncies fora del control del client o per causa major, s’aplicaran els mateixos criteris exposats en aquest apartat.

En cas de voler anul·lar la reserva abans que hagin passat 72h de la realització de la mateixa, es torna el 100% de la de paga i senyal.

2. Canvis en la reserva

Només s’accepten canvis en la reserva (de dates o de casa) abans que hagin passat 72h d’haver enviat la confirmació de la reserva i sempre que faltin més de 15 dies per a l’entrada. En cap cas s’acceptarà endarrerir la data d’entrada o guardar els diners per a futures reserves.

En cas que es vulgui fer un canvi i hi hagi disponibilitat per a la mateixa casa, Naturaki pot oferir adelantar la data (és a dir venir abans de la data per a la que es té contractada la reserva). En cas que no hi hagi disponibilitat o al client no li vagi bé, la reserva s’entendrà com a anul.lada.

En cas de voler anul·lar la reserva abans que hagin passat 72h de la realització de la mateixa, es torna el 100% de la de paga i senyal.

Per a canvis menors tals com: animals, persones de més o de menys, bressol i altres serveis extres, contactar directament amb Naturaki per tal de modificar la reserva.

3. Indemnitzacions per renúncia de l’estada

Quan el client d’un allotjament turístic l’abandoni abans de la data fins a la qual el tenia reservat, haurà d’abonar l’import total pels dies que resten d’estada.

4. Horaris d’arribades i sortides

L’horari d’entrada és entre les 17.00 i les 20.00 hores. La sortida s’haurà d’efectuar abans de les 11.00 del matí en cas que hi hagi una entrada el mateix dia. Els diumenges i ponts, podreu gaudir de “late check-out”, sortida fins a les 17h.

Alguns propietaris permeten l’entrada abans d’aquesta hora, consulteu amb el propietari per tal de concretar una altra hora per a la entrega de les claus (sempre i quan el propietari tingui disponibilitat, que no obligació).

5. Forma de pagament

En el moment d’efectuar la reserva s’ha de fer una paga i senyal del 25% de l’import total. Si passats 3 dies des de la confirmació no s’ha rebut la paga i senyal Naturaki es reserva el dret de cancel.lar la reserva sense previ avís.

L’import restant, s’haurà d’abonar a l’arribada i en efectiu. També s’haurà d’abonar la taxa turística. En el cas que l’allotjament estigui dins la categoria d’habitatge d’ús turístic (HUT), la taxa turística serà d’1 € per nit per persona major de 16 anys. Amb un màxim de 7 nits. En el cas que l’allotjament estigui dins la categoria d’Allotjament de Turisme Rural, la taxa turística serà de 0,50 € per nit per persona major de 16 anys. Amb un màxim de 7 nits.

6. Obligacions del client

La ocupació de l’allotjament es limitarà al nombre de persones que s’indiquen en el contracte, comptant també els nens (que vagin sense el seu propi llitet i tinguin més de 2 anys) com persones a efectes de l’ocupació. El propietari o persona responsable de l’allotjament podrà impedir l’entrada a l’allotjament en cas d’excedir el nombre permès. Si es detecta que durant l’estança hi ha un nombre superior de persones a l’autoritzat quedarà automàticament cancel·lada la reserva, podent procedir al desallotjament de la casa. En cas de visites diürnes, consultar tarifes.

El llogater té la obligació de deixar l’allotjament recollit i presentable. Això inclou (orientativament) que la vaixella ha d’estar neta i col·locada en el seu lloc, la nevera sense restes de menjar i les escombraries han d’haver-se buidat. Si el llogater no deixa el seu allotjament en l’estat anteriorment citat, el propietari es reserva el dret de cobrir qualsevol despesa de neteja extra a través de la fiança.

El llogater ha de respectar als veïns i les Normes de la Comunitat de Propietaris a la que pertany l’allotjament. En cas de negligència o comportament inadequat Naturaki i el propietari es reserven el dret d’anular el contracte de lloguer amb efecte immediat i sense previ avis. En aquest cas Naturaki no tindrà la obligació de tornar l’import del lloguer pagat per el client. Per al benestar dels veïns no es permet la realització de festes tipus “discoteca”, portar aparells de música externs (inclosos els bafles) a la casa, col·locar altaveus, ni posar música a l’exterior dels allotjaments.

7. Fiança

La fiança a dipositar en el moment de l’arribada a la casa és de 300€ a pagar en efectiu o per targeta de crédit/dèbit ( depenent de cada casa), aquesta es tornarà en el termini màxim de 48 hores des de la data de sortida, per tal de poder comprovar el correcte estat de l’allotjament. Si la fiança s’ha deixat amb targeta de crèdit/dèbit aquesta es retornarà a la mateixa targeta, en cas que s’hagi deixat en efectiu es retornarà via transferència bancària al núm de compte proporcionat.

En cas de desperfectes – deixar la casa bruta, no llençar les escombraries, llençar burilles al terra de la casa o jardí, llençar objectes a la piscina o fer un mal ús de la piscina, deixar estar els gossos al sofà, utilitzar les mantes pels gossos i qualsevol mal ús de la casa que representi hores de neteja addicionals o no cumplir amb les amb qualsevol de les obligacions del client anteriorment especificades – Naturaki i el propietari de la casa es reserven el dret a retenir la quantitat pertinent per a cobrir el cost dels desperfectes ocasionats o les hores de neteja extres. En cas de desperfectes superiors a l’import esmentat, Naturaki i el propietari prendran les accions legals pertinents.

8. Inventari de la casa

Les cases disposen dels estris necessaris per a les persones que les ocupen. Si en  el moment d’arribar observen que falta alguna cosa (gots, plats,…) ho han de comunicar al propietari. De la mateixa manera, si durant la seva estada es trenca alguna cosa cal que ho comuniquin al propietari i, eventualment, es facin càrrec de la seva substitució.

Kit de neteja. Quan arribin a la casa hi trobaran un petit kit de neteja que inclou el mínim necessari per començar l’estada (bossa d’escombraries, llumins, rentavaixelles, baieta…).

9. Confirmació de la reserva

Qualsevol reserva realitzada a través de Naturaki, des de qualsevol via, és supervisada manualment per tal de confirmar que tots els aspectes de la reserva són correctes (preu, ocupació i característiques).  Un cop revisada la reserva i rebut el pagament per part del client, s’envia un e-mail de confirmació de reserva / comprovant de pagament. La reserva es considera confirmada per part de Naturaki un cop s’ha enviat l’email de confirmació de reserva / comprovant de pagament i, en cap cas es considerarà confirmada abans.

En cas que hi hagi alguna irregularitat en la reserva i aquesta no sigui acceptada per part de Naturaki, en cas que el client hagi efectuat algun pagament, se li retornarà íntegrament l’import entregat a compte.

10. Cases amb Piscina

Les cases que disposen de piscina, aquesta estarà oberta des de Setmana Santa fins l’últim cap de setmana de Setembre. Les cases que disposen de piscina inflable, aquesta estarà disponible des de Sant Joan (24 de juny) fins l’última setmana d’agost.

11. Entrada a distància

L’entrada a distància és l’opció per als clients que arriben fora de l’horari d’oficina (de dilluns a divendres de 10h a 14h i de 16h a 20h, exceptuant juliol i agost) o que volen anar directament a la casa sense necessitat de passar per les nostres oficines.

Per fer l’entrada a distància s’ha d’avisar com a mínim 4 dies abans del dia d’entrada per tal de poder signar contracte i fer pagament pendent (fiança i taxa turística inclosa). Una vegada rebuda la documentació i el pagament s’enviaran les instruccions per accedir a la casa.

12. Reserves a través d’agències o touroperadors

A Naturaki treballem únicament amb l’usuari final, per tant, no acceptem reserves fetes a través d’agències de viatges o touroperadors que afegeixin una comissió extra al preu que s’anuncia a la web i/o que no proporcionin la informació del client final, ja que és a ells a qui enviem tota la informació. Això ens permet assegurar total transparència al client final amb el que trobarà a les nostres cases. En cas de voler treballar amb nosaltres, ho podeu fer com a afiliats. Podeu trobar tota la informació i com oferir aquest servei als teus visitants a: www.naturaki.com/programa-afiliats/

En cas de detectar que la informació de la reserva no és la del client final ens reservem el dret a cancel·lar-la.