2 Persones Persona
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Tancar

Et resolem els 5 dubtes més freqüents

 • Els nens compten com a plaça?

  Els nens a partir de 2 anys compten com a plaça.
  Per als nens de menys de 2 anys us podem preparar de forma gratuïta 1 o 2 bressols. Consulta els que hi ha disponibles a la casa que vols reservar a descripció, concretament a serveis i equipaments detallats.

 • Es poden portar gossos?

  A la majoria de les cases que gestionem si. Ho trobaràs especificat en cada casa a l'apartat descripció, concretament a serveis i equipaments detallats.. S'accepten màxim 2 gossos per casa i tenen un suplement de 30 €/gos per estada.

 • Quina és la distribució de les habitacions?

  A l'apartat de fotografies o descripció pots consultar els plànols de cada planta per a veure amb detall com estan distribuïdes les habitacions i els diferents espais dels que disposa la casa. La descripció que fem de la casa també et pot ajudar a fer-te'n una idea més clara..

 • Com puc veure la disponibilitat?

  Pots entrar a l'apartat calendari o preus de la web des d'on podràs buscar per les dates que t'interessen i et sortirà directament la disponibilitat i el preu.

 • Perquè demaneu la fiança?

  La fiança es demana de forma preventiva per tal d'assegurar al propietari que a la sortida dels clients, la casa quedarà en bones condicions. També és una forma d'assegurar-nos que els següents clients que hi entrin trobaran la casa en les condicions amb les que l'havien contractat i sense desperfectes. La fiança només es reté en cas de desperfectes.

A més, també pots consultar l'apartat de dubtes freqüents amb d'altres dubtes habituals.

Si el teu dubte no ha quedat resolt...

Contacta amb nosaltres complimentant el següent formulari. En cas de voler realitzar una reserva, recomanem fer-ho directament online i et quedarà confirmada a l'instant.

Moltes gràcies!
La informació ha estat enviada correctament i en breu ens posarem en contacte amb tu.
A mode informatiu, aquesta és la informació que has introduit al formulari:

Hi ha hagut un problema en l'enviament. Si us plau, intenta-ho passats uns minuts.

Recorda que també pots contactar