A la Costa Brava tenim algunes de les platges més boniques del món però només a dues d’elles s’accepten gossos, legalment:

– Platja de la Rubina, entre Empuriabrava i Roses. És una platja molt àmplia i familiar que conta amb tots els serveis d’una gran platja i hi ha un dels millors xiringuitos de la Costa Brava.

– Platja de l’Estartit, zona El Molino, entre Els Griells i la Platera. Un espai de 600 m2, sense limitacions horàries, on les mascotes poden còrrer i jugar amb l’aigua.

Ara bé, les platges són un espai natural obert a tothom i a la Costa Brava en tenim algunes de molt verges en les que és habitual veure-hi gossos, això sí, amb el risc d’emportar-se una multa. Les següents platges es solen caracteritzar per ser molt tranquil·les i poc concorregudes tot i que insistim, no és legal anar-hi amb gossos:

– Cala Tamariua, Port de la Selva. És una petita i preciosa platja totalment verge i freqüentada per nudistes.

– Cala del Crit, Mont-Ras. Cala poc freqüentada i de fàcil accés, tot i que per arribar-hi s’ha de caminar una bona estona. S’hi pot practicar nudisme.

– Cala Murtra, situada a Roses a la mateixa carretera que porta a Cala Montjoi. Cal caminar uns 15-20 minuts per arribar-hi.

Platja de Sant Pere Pescador, més de 6 km de dunes i natura. Es divideix en diferents zones, és molt familiar i s’hi practiquen diferents esports. És de fàcil accés i té alguns dels millors xiringuitos de la Costa Brava.

Aquestes són només algunes de les moltes platges boniques i verges en les que podreu gaudir de la companyia del vostre gos quan estigueu a la Costa Brava. Us animeu a descobrir-les?

Saps que a la majoria de cases que gestionem a Naturaki acceptem gossos? Veure les cases que accepten gossos.

A continuació teniu un mapa amb la ubicació d’aquestes platges:

Actualitzat juny 2016.