Quan s’acosta el Nadal i són dies especials per estar entre amics i amb la família, ens agradada fer una menció a la representació del “Pessebre de Bàscara“.

Des del Nadal de 1973, a la província de Girona, concretament en aquest petit poblet de l’Alt Empordà a la riba del riu Fluvià, tenim el privilegi de poder veure la representació del “Pessebre de Bàscara”. Un pessebre vivent en un entorn privilegiat en aquesta vila empordanesa a la vora del riu Fluvià amb les seves muralles, carrers empedrats, penya-segats, fonts i coves naturals.

La representació està formada per a més de 300 actors del poble de Bàscara i rodalies. Tot aquest espectacle representa el Naixement de Jesús en la Palestina de fa 2000 anys.

Sens dubte aquest és un dels millors i més coneguts pessebres de la província, ideal per a passar una bona estona en família, amb els amics, en parella o en solitari.

Les representacions tenen lloc el 20, 25, 26 i 27 de desembre i l’1, 2 i 3 de gener a partir de les 19h (si us plau, confirmeu les dates ja que hem preparat aquesta informació amb antel·lació i hi podria haver algun canvi). Per a més info: www.elpessebre.com.

També us poden interessar altres pessebres de la província de Girona: Pessebre vivent de PalsTossa de MarSanta PauBescanó, …