Empordà en Famí­lia
Valoración 4.54/5 basado en 129 votaciones
2 Personas Persona
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Cerrar

Las opiniones de los clientes de Empordà en Famí­lia

Opiniones reales y escritas por clientes alojados en la casa

129 Valoraciones 66 Opiniones Puntuación media: 9,1

  • 78 votos
  • 42 votos
  • 8 votos
  • 1 votos
  • 0 votos

La maison et ses abords sont parfaits.

Nous sommes de retour de notre semaine de vacances à Cistella dans la location de Maite. C'est une personne charmante ainsi que sa sœur qui nous ont reçus. L'accueil a été très sympathique et nous tenions à les remercier car nous sommes arrivés à 23h30 à cause des bouchons occasionnés par la circulation. Malgré tout , toujours disponibles pour faciliter notre séjour .
La maison et ses abords sont parfaits. En plus nous avons eu un très beau temps.
Le seul bémol, à cause des mouches et des moucherons ,nous n'avons pas pu prendre nos repas dehors. Cela ne nous empêchera pas si nous retournons en Espagne de passer par votre organisme .
Bonne journée.

Gérard 20 August, 2017 Traduir automàticament al Español

Our stay at emporda en familia

We stayed at emporda en Familia for 2 weeks between 8-22 july 2017. It is a fine , clean house in the charming authentic Spanish village Cistella. It is a quiet , very relaxing environment , ideal for us ( 2 families with children). We had good days out around the beaches and a bit into Spain , much to see , you must drive a while but not too long .

What is good about the house : price - quality is very good , not too expensive for a very good house . Very spacy and good living room , very good kitchen. Very well equipped , you have everything you need inside. Good pots and pans. Bedrooms are good too , some larger than the other. Terras is fine , there always a space where there is shadow and a space where there is sunshine. Very fine garden for the kids to play in. Pool is rather small but ok for children under 10 y like ours. Very good BBQ , TV , table inside , bathrooms. Inside the house it's not too hot. Service is good , we had a broken toilet , called the owner and it was fixed the day after ! House is cleaned after 1 week , pool is cleaned , great !

What is not so good : no sepatare toilets , only in the bathrooms. Lying chairs are not the most comfortable , but ok .
Biggest problem are the flies , I think in 2 weeks we killed about 5000 of them , they kept coming and the second week we hardly ate outside. Small problem that can be fixed : 8 glasses to drink out for 7 people ? Please buy some more ...

In total : we had 2 great weeks here , ideal for families with kids. I recommend this to everyone who doesn't expect a mass of luxury but is happy with a very decent clean , nice house.



Naturaki Responde: Hello Gie! Thank you very much for your detailed and constructive comment, we are glad you enjoyed the 2 weeks in the house and that you took advantage to enjoy and discover the surroundings! Regarding the points to improve: for the flies, we do a specific treatment every season because now there are less, but it is a general problem of the village and we have already talked with the mayor, we will insist again. Regarding the glasses, thanks for letting us know, they must have been broken, we have already put more. Hope to see you sometime soon! Maite

Gie wils 23 July, 2017 - Belgium Traduir automàticament al Español

Familias con niños

Hemos estado una semana en " Empordà en Familía". Las estancias de la casa son muy amplias pero hay diferentes puntos de movilidad con niños a tener en cuenta: el acceso a la casa es mediante una rampa con bastante pendiente que da directo a la carretera.
La ubicación de la piscina hace que sólo de el sol por la mañana/mediodía.
Aunque el mayor de los inconvenientes es la GRAN cantidad de moscas que hay tanto dentro como fuera de la casa. A tener en cuenta que casi anexa a la casa hay una granja de animales: conejos, gallinas, cerdos.. y con ello el olor que desprende.
En cuanto al la limpieza, correcta aunque mejorable.
Hemos veraneado durante cuatro años en diferentes casas de Naturaki y conocemos nivel de calidad con la que trabajan. Consideramos que mejorando algunos de estos aspectos se disfrutaría mucho más de la estancia.

Naturaki Responde: Muchas gracias por el comentario, nos alegramos que disfrutarais de la amplitud de la casa. Respecto a los puntos que nos comentáis: la rampa es porque toda la casa esta adaptada a personas que van en silla de ruedas, en su momento le pusimos dos bandas para que no patine y en cuanto a la ubicación de la piscina poco podemos hacer. Por el tema de las moscas, cada inicio de temporada hacemos un tratamiento para que haya menos. Esperamos que si volvéis la casa cumpla vuestras expectativas. Un Saludo! Maite.

Silvia 09 July, 2017 - España

Estada de relax

Lloc molt tranquil, casa perfecte i relativament a prop de Figueres o Banyoles, Begur... on pots fer moltes coses i comprar.

Eva 01 July, 2017 Traduir automàticament al Español

Fantástico puente

Casa perfecta para 10 personas, muy cómoda y acogedora. Todo estaba muy limpio y el trato con la dueña muy amable. La web de reserva Naturaki muy seria y profesional.

Noelia 02 May, 2017

una casa neta i correcta

Bon dia!!! Hem estat els dies de Setmana Santa a l'Empordà en Familia, una casa neta i correcta, però hi ha un problema amb les mosques que no permet poder gaudir del jardí. L'atenció de la Maite extraordinaria!!!

Naturaki Responde: Moltes gràcies pel comentari! Respecte les mosques, al fer tanta calor per Setmana Santa per això n'hi debia haver més del compte. Ja ha vingut l'empresa de plagues a fer-hi tractament. Esperem veure-us de nou aviat. Maite

Miriam 26 April, 2017 Traduir automàticament al Español

La casa muy cómoda

Ideal para los niños y las niñas.

Raquel 24 April, 2017

Perfecte

Tot genial, casa molt nova, llits comodíssims, calefacció funcionava perfecta i hi havia per fer calçots i tot. Faltava alguna jerra per poder posarnos l'aigua a taula per posar algun però.

Anna 06 March, 2017 Traduir automàticament al Español

Perfecte!

Tot molt correcte. Una casa ideal per anar-hi amb nens perquè és tot a planta. Per repetir segur!

Eva 28 February, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Be, pero......

Maca,net, equipament complert,bona distribució,es cert que hem tingut pluja els 3 dies. i ha minvat les possibilitats i gaudir del fora. Pero Barbacoa exterior no coberta ,resolt fent la carn a la llar. Calefacció menjador/cuina mal cubicada i no puja temperatura la caldera va a tope..manca radiadors sort que hem fet anar la llar 16 hores cada dia i hem estat calents pero hem tingut de portar tres vegades la llenya que hi havia. Per cert sense encenalls.Si jo fos la propietat o be poso mes radiadors o una estufa al mig de la sala de biomassa estalviaria molt gasoil. Lo de la fiança ho trobo abusiu i poc efectiu. als hotels no en demanen i pagues al marxar.

Naturaki Responde: Moltes gràcies per l'opinió! Ens alegrem que hagueu gaudit de la casa, l'hagueu trobat maca, totalment equipada i sobretot neta que per nosaltres és bàsic i molt important. Respecte a la calefacció mai ens havien comentat res de cubicació però estarem al cas. Pel que fa a la llenya, tal com indica a la web en deixem uns 20kg per reserva, llavors cada client en pot agafar, portar o comprar més. El tema de la fiança també s'especifica a la web ja que qualsevol cosa que es trenqui de la casa val més del que es demana de fiança, hi ha hotels que cobren per avançat i també cobren fiança, tot depen de l'hotel, la casa rural o l'apartament. En qualsevol cas, precisament per evitar sorpreses, aquesta informació la tenim detallada a la web, juntament amb les condicions de pagament. Esperem veure-us en una propera ocasió potser quan faci més bon temps així també podreu gaudir de l'exterior! Maite.

Josep maria 23 January, 2017 - catalunya Traduir automàticament al Español

Castanyada

Hemos estado 3 familias, muy amplios y tranquilos
No hemos echado nada en falta, mobiliario justo y práctico, cocina completa.
Zona exterior perfecta para los críos

Maribel 02 November, 2016

Estada amb família

Vem passar un agradable cap de setmana en família. Celebràvem l'aniversari del pare i vem estar molt a gust. Molt net i acollidor.
Gràcies

Anna 24 October, 2016 - Barcelona Traduir automàticament al Español

Molt a gust

Hem estat tres dies molt a gust a Cistella; la casa esacollidora i no li falta de res. Varem ser 3 parelles, un nen i un gos. Perfecte en tots els sentits, la casa neta inequipada amb tot el necessari, i el poble no gaire lluny d'Avinyonet o Figueres on es troba qualsevol cosa que faci falta.
Molt recomanable

Damià 20 June, 2016 - Espanya Traduir automàticament al Español

Estada molt agradable

Em passat un cap de setmana molt tranquils, ja es la segona vegada que venim i sempre em estar super be. La casa es molt comode per anar amb familia, amb nens... ja que es tota en una sola planta amb acces al jardí i a la piscina. Nosaltres erem 8 persones, 1 nen de 2 anys i 1 gosset. La recomano totalment!!!! Gracies per tot Maite.

Xavier 13 June, 2016 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Estancia en famÍlia

Ha estat un cap de setmana perfecte. La casa és molt acollidora i ideal per anar amb nens. La cuina menjador és una estància molt ampla i perfecta per controlar als petits. Les habitacions molt acollidoras i amb llits molt cómodes.
Com he dit cap de setmana genial.
La propietària molt agradable i amable.
Segurament repetirem.

Àngela 08 March, 2016 Traduir automàticament al Español

Estancia en familia ideal

La casa está genial! Un espacio salón comedor muy amplio en el que también está la cocina. Con niños es ideal porque podemos convivir adultos y niños en un mismo espacio ampliamente. Zona de jardín vallado.

Ivan 04 January, 2016 - España

Buena estancia

La casa es amplia, limpia y con colchones para dormir muy cómodos.
Para mejorar pondría un poquito más de leña en invierno y pastillas de fuego para encender. También sería un plus boles para el desayuno.

Rodrigo 23 November, 2015 - Spain

Inmejorable

Hemos pasado un fin de semana fantástico con la familia. La casa está muy bien acondicionada, es confortable y acogedora. El entorno es tranquilo y agradable.
Todo está muy limpio.
Por tanto es una casa muy adecuada para pasar unos días de descanso con la familia.

Rosa mª 11 March, 2015

Fin de semana en familia

Hemos pasado un fin de semana estupendo en familia, la casa muy bien en todos los aspectos y la dueña muy amable,nos ha gustado mucho a todos

Mari carmen 04 November, 2014

1ère expérience naturaki

Location très agréable, propre et spacieuse, propriétaire très sympathique. Nous recommandons !

Provo 11 August, 2015 - France Traduir automàticament al Español

Vacances à cistella

Notre séjour a été très agréable! la maison est spacieuse et bien équipée! La propriétaire s'est montrée très accueillante et toujours disponible! Le village est vraiment sympa, très calme, mais suffisamment près de la ville pour envisager des sorties! Nous reviendrons certainement!

Laurencin 27 July, 2015 - France Traduir automàticament al Español

Maison très agréable et spacieuse.
Le + : la piscine
Le - : pas de climatisation, nous avons beaucoup souffert de la chaleur à l'intérieur de la maison. (bébé et personne en fauteuil)

Martine 06 July, 2015 - France Traduir automàticament al Español

Buen fin de semana

HEMOS PASADO UN BUEN FIN DE SEMANA EN FAMILIA, DISFRUTAMOS DE LA PISCINA, DEL JARDIN .... ES UNA CASA MUY ACOGEDORA Y CONFORTABLE, AL SER TODA EN UNA PLANTA ES MUY COMODA PARA IR CON BEBES O PERSONAS MAYORES. LA PROPIETARIA, MAITE, ES UNA PERSONA MUY AGRADABLE, NOS DEJO MARCHARNOS EL DOMINGO A LA HORA QUE QUISIERAMOS, GRACIAS.

Xavier 16 June, 2015 - ESPANYA

Estancia perfecta

Solo podemos decir cosas positivas de nuestra estancia, la casa es preciosa y perfecta para pasar unos días con amigos, la gente del pueblo muy amable y agradable. Un díez le pongo a la estancia no podría haber sido mejor.

Maria 08 June, 2015

Séjour en costa brava

Maison parfaite, propriétaire charmante et ponctuelle.
Tout est parfait, vraiment à recommander.

Benoit rigourd 23 May, 2015 - France Traduir automàticament al Español

Muy buena

La casa, muy bonita, no falta de nada, el jardin muy bien equipado y los niños se lo pasaron de lo mejor, el pueblo tranquilo, una semana santa estupenda y Maite la dueña muy maja

Maria luisa 07 April, 2015

Cap de setmana fantástico!

Ens hem ajuntat en aquesta casa aquest cap de setmana,tota la familia per una celebració molt especial.Ens ho hem passat molt bé. Hem estat molt a gust i la casa és molt maca i està molt ben acondicionada.Esperem tornar ben aviat!

Mònica 23 February, 2015 - Espanya Traduir automàticament al Español

Hem estat molt bé. La casa és gran i cómoda. Molt ben equipada i molt nou.
La pega gran és el soroll que fa la caldera de la calefacció inclus amb el termostat baixat( que és el q feiem a la nit). La calefacció és un tema a solucionar per tornar a la casa quand fa fred

Pineda 28 December, 2014

Estada a cistella

En conjunt tot be, la casa, la piscina, tot ben equipat.
I lo mes desagradable han sigut les mosques

Pilar 08 September, 2014 - Barcelona Traduir automàticament al Español

Casi perfecta !

Lo mejor de la casa, sin duda, la piscina. El pueblo tranquilisimo. Lo peor, es tener que pagar en metálico tanto el precio de la estancia más el depósito ( teniendo en cuenta que eran 15 días en temporada alta...), se hace muy incómodo. Ah sí es cierto que el tema de las moscas se hace muy a menudo insoportable ( pero es un problema de todo el pueblo, no sólo en la casa).

Pd: un apunte final que no tiene nada que ver con la casa, ojo al comprar en la tienda del pueblo, depende quien te atienda el precio cambia.

Saludos

Naturaki Responde: Muchas gracias César! Nos alegramos que disfrutaráis de la casa y el pueblo. Respecto a lo del dinero en metálico para tantos días lo mejor es hacer una transferencia unos días antes de llegar así no tenéis que ir con tanto efectivo. Nos vemos a la próxima!

CÉsar 10 August, 2014 - España Traduir automàticament al Español

Cistella

El poble i la gent molt amable i acollidor.
La casa tenia tot el que comentava l'anunci i molt bonica.
Maite molt amable.
Gràcies per tot

Agustin 13 July, 2014

Fin de semana genial!

Es la tercera vez que disfrutamos de la casa y no sera la ultima nos encanta la piscina y la comoda que es para relajarte en un pueblo muy tranquilo y bonito, tambien comentar lo amable que es Maite.

Marta 16 June, 2014 - SANTA COLOMA GRAMANET

Tres content

très bien accueilli et très belle villa. La villa est en très bon état village magnifique et très agréable. On recommande fortement

Laurent 12 June, 2014 - france Traduir automàticament al Español

Perfecte per estar en familia i amics-entorn espectacular

L'única observació que afegiria és que tot i que ja ho sabia amb antel.lació, no veig correcte que s'exigeixi pagar l'import íntegre de la casa + la fiança en arribar els primers a la casa (el primer d'arribar havia d'anar amb gairebé 900 euros al damunt), però que al mateix temps no es torni la fiança en el mateix moment de marxar. L'exigència hauria de ser mútua.

Naturaki Responde: Moltes gràcies per al comentari Sehere, ens alegrem de que gaudíssiu de la casa amb la família i de l'entorn, que tal i com bé dius és fantàstic. Respecte al tema del pagament i la fiança, ho especifiquem a la web, a les condicions de reserva i a les confirmacions per tal de que el client en tingui constància des del primer moment, al venir en un pont són més diners que un cap de setmana corrent però parlant amb el propietari es pot fer el pagament per transferència així no cal portar tan d'efectiu. Depèn del diumenge el propietari pot anar a revisar la casa o no ja que a vegades poden tenir compromisos i per comprovar que tot està bé per retornar la fiança és molt just fer-ho en 5 min és per això que a vegades es torna el dia següent, normalment no passa res però en comptades ocasions hem tingut alguna sorpresa. De totes maneres anem intentant millorar el sistema poc a poc per fer-ho més còmode, hi ha algunes cases en que la fiança ja es pot pagar amb targeta com amb el lloguer de cotxes. Esperem veure'us en una propera ocasió.

Sehere 05 May, 2014 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Totalmente perfecto!

totalemente perfecto !! un sueño

David 10 March, 2014 Traduir automàticament al Español

Una pasada la casa emporda en familia!

Hemos estado dos noches 30 y 31 de diciembre en Cistella (casa Emporda en familia) y hemos estado muy cómodos, es una gran casa de planta baja con todos los utensilios de cocina prácticamente nuevos! todo muy cuidado y limpio! Volveremos seguro! muchas gracias Maite!

Esther 02 January, 2014 - España

Comodidad en cistella

La casa esta muy bien equipada, por lo que hace muy cómoda la estancia. Las habitaciones son muy amplias. Los baños tienen plato de ducha. Todo y ser grande el sofá, quizá otro iría bien para poder disfrutar todos.
La piscina es un poco pequeña, permite darse un baño, refrescarse, jugar,.. (nadar, no,... se acaba enseguida). A pesar de la temperatura del agua (muy fría, estuvimos la 2a. quincena de septiembre), las escaleras de acceso hacen más fácil zambullirse en la piscina.
El pueblo, Cistella, es pequeño, tranquilo, hay una tienda (que venden de todo) que esta abierta todo el día. Restaurante y Centre Cívic con un buen servicio y calidad.
Solo queda dar las gracias a Maite, la propietaria, por su atención y buen trato.

Pilar 06 October, 2013 Traduir automàticament al Español

la casa ha estado muy bien, estaba muy limpia y habia una buena zona verde para los peques lo malo es que lastima que no pudimos disfrutar del aire libre por la invasion de moscas que habia debe ser por la granja que hay al lado pero es imposible sentarse a disfrutar fuera de una comida en familia. tambien se podria mejorar la parte de la barbacoa es una casa muy grande con una barbacoa muy pequeña. la vida en el interior de la casa es genial y el pueblo muy tranquilo perfecto para desconectar.

Naturaki Responde: Muchas gracias por el comentario, nos alegra que desconectaráis y pudieráis disfrutar. En cuanto a la barbacoa, lo tendremos en cuenta, intentaremos poner una más grande y si puede ser de obra. Por el tema de las moscas, hicimos un tratamiento con una empresa especialista en agosto, volveremos a hablar con ellos para ver si pueden hacer alguna cosa más.

Diana 16 September, 2013 - espana

Molt bona setmana de descans

La casa molt bé.
Tot molt net i molt ben cuidat.
El jardí i la piscina increïbles.
Ideal per descansar i passar uns dies de tranquilitat amb els nens i els amics.


Naturaki Responde: Gràcies pel vostre comentari Mariano!, ens alegrem molt que finalment hagueu quedat satisfets amb la vostra estada.

Mariano 02 September, 2013 - España Traduir automàticament al Español

La casa "emporda en familia"

La casa es muy agradable, muy limpia y ideal con niños con jardín cerrado y la piscina segura. El pueblo muy típico y el autoservicio muy práctico. Pasamos 2 semanas muy buenas. Es la segunda casa que hacemos sobre este sitio y no somos decepcionados en absoluto, es un valor ácidas..

Beaufrere 20 August, 2013 - FRANCE

Tot bé

L'estada de tota la nostra familia aquest cap de setmana la podriem catalogar com a bona. L'estat dels estris, instal.lacions, etc molt correctes així com els espais de fora, el jardi principalment ja que la piscina i per raons obvies no la vam utilitzar. Pot ser i per fer autocritica hi ha dues habitacions a on es troba en falta un armari per deixar la roba i altres. Per la resta TOT BE !!

Joan 03 June, 2013 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Fin de semana de relax

Hemos pasado un fin de semana fantastico, la casa está muy bien preparada, todo muy limpio y ordenado, hemos estado como en casa y es perfecto para pasar unos dias de descanso, lastima que nos hizo mal tiempo, por lo demas perfecto, la Maite muy amable,
nos encantó.

Jose maria 27 May, 2013 - España

Fin de semana con amigos

La casa está bien acondicionada y con todo lo necesario para pasar unos días con familia y amigos.
Todas las dependencias son amplias y con los techos muy altos.
Zonas de paseo rural muy bonitas

La barbacoa y nevera, quizá un poco pequeña para lo que normalmente se suele llevar para pasar el fin de semana en grupo, pero igualmente suficiente. Además, sabiendo que está tan comunicado y que hay una tienda abierta de 9 a 21 h, se puede uno ahorrar de subir tan cargado.

Sandra 13 May, 2013 - España

Hem estat molt a gust

La casa està molt ben equipada i hem estat molt a gust. Els propietaris super-amables i encantadors. No més hem trobat a faltar un cuarto de bany adicional, però la resta tot perfecta.

Angela 12 April, 2013 - España Traduir automàticament al Español

Chimenea humeante y caldera sonora

La casa esta realmente muy bien equipada y espaciosa , comedor amplisimo . El pueblo tranquilo. Pero solo tenia dos inconvenientes,- una era la chimenea ( aun no siendo un dia de viento) expulsaba para afuera los humos y se hacia un poco incomodo respirar tanto rato humo. ( o tenias que tener todo abierta la ventana o puerta con el frio que hacia) . y el otro inconveniente (aunque tenia solucion,) apagandola,- era la caldera por la noche hacia un ruido muy molesto a la hora de dormir, la primera noche la pasamos casi sin dormir. La segunda la apagamos y dormimos estupendamente aunque con algo de frio. Mi puntuacion hacia esta casa seria un 10, pero basandome en los dos inconvenientes para nosotros importantes le doy un 7.

Naturaki Responde: Muchas gracias por el comentario, nos alegra que disfrutarais de la tranquilidad del pueblo y la amplitud de la casa.
Respecto a los inconvenientes que me comentas, el problema de la chimenea no suele hacer humo pero si que puede pasar cuando sopla mucho la tramuntana o el viento es cambiante, seguramente el problema viene de que el fuego se tiene que hacer donde esta el tirador (no muy adelante) así el humo sale bien por el tirador.
En cuanto a la caldera, preguntaremos si se puede insonorizar con algún aislante, puede ser que en invierno cuando funciona más se escuche un poco la caldera en la primera habitación.
Esperamos veros en una próxima ocasión. Maite

Jose manuel 26 February, 2013 - españa Traduir automàticament al Español

Molt contentes

Bona atenció, comoditat, ampli... ens ha agradat molt

Patri 17 January, 2013 Traduir automàticament al Español

Opinion personal

La calefaccion no estaba programada y el manual de instrucciones del aparato no era identico al modelo de casa.La habitación con el calefactor hace bastante ruido
La barbacoa es pequeña.Con todo el espacio q se dispone y el numero d personas q pueden habitar la casa,es necesaria una barbacoa mas grande.
Las habitaciones son grandes y confortables.
Es extraño tener q al llegar se tenga q hacer un pago d fianza (deberia hacerse previamente con la reserva) y pagar toda la estancia (siempre se hace al final).A pesar de a se indica rn la reserva siempre es d agradecer q en las conversaciones telef previas se hubiera comentado ya que insisto en q no es habitual.

Naturaki Responde: Gracias por las sugerencias Maria del Carme, cuando se construyo la casa intentamos que todas las habitaciones quedaran espaciosas y confortables. Respecto a los temas que nos comentas; el manual de la calefacción es el que iba con la caldera, hablaremos con el técnico a fin de que no se pueda des-programar ya que el mando esta al alcance de todos los clientes, tenemos programados ocho programas para mayor servicio, entiendo que es mejor dejar uno a una temperatura óptima.
Compramos una barbacoa para 10 personas pero tendremos en cuenta vuestra opinión para cuando compremos otra que sea más grande.
Respecto al tema de la fianza y pagar la estancia al llegar a la casa, lo comentamos en el apartado de precios de la web, en las condiciones de reserva, en el momento de pedir la paga y señal y en el email de confirmación de la reserva. De todos modos hemos pensado que para dar más información volveremos a enviar un email de recordatorio unos días antes de llegar a la casa, así evitamos estos pequeños problemas.
Gracias por las sugerencias, intentamos mejorar. Esperamos veros de nuevo!

Maria del carme 27 November, 2012 - España Traduir automàticament al Español

Casa molt amplia i acollidora

Casa perfecta per a estades familiars, molt ben equipada i molt agradable. Com a positiu destacaria que es troba en un entorn rural però al centre del poble.

Gemma 08 October, 2012 - España Traduir automàticament al Español

Molt recomanable!!!

Tot, en general, molt i molt bé. La casa es molt acollidora, espaiosa i no l'hi falta de res. Es perfecte per families amb mainada. Llàstima que l'aigua de la piscina ja estava una mica freda. Pero encara van haver alguns valents que es varen banyar !!!. Molt recomanable !!!.

Patricia 17 September, 2012 Traduir automàticament al Español

Estancia satisfactoria

Hemos ido toda la familia y la casa es perfecta quizas le falta un cuarto de baño para ocho personas, la dueña muy amable volveria en otra ocasion , el pueblo muy tranquilo para descansar

Gabriela 12 September, 2012

Una bona escapada.

La casa és molt còmoda, tot a peu pla i espaiosa. Ideal per anar amb nens. L'exterior de la casa, tant la piscina com el pati, estan força bé. La situació de la casa, és en un poble molt acollidor i amb totes les necessitats. L'entorn és ideal per fer excursions.
Hem passat una setmana molt agradable!!

Anna 13 August, 2012 - Espanya Traduir automàticament al Español

Una estada fantàstica

La estada ha estat fenomenal, la casa és gran i acollidora amb un jardi enorme i em gaudit moltissim de la piscina.

Els propietaris molt atents, qualsevol problema que em tingut l'han solventat rapidament.

Una casa molt recomanable tant per si mateixa com per lo que es pot visitar pels voltants.

Antonio 15 July, 2012 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Formidable

la verdad que pasamos entre amigos un fin de semana formidable, para desconectar, tomar un poco el sol, hacer una barbacoa, etc etc, bañarnos en la piscina, jugar el el jardin...
La casa muy bonita, limpia, con todos los utensilios necesarios y la Maite encantadora.
En general ir a sitios asi da gusto, es muy importante encontrarse comodo y pagar por algo que merece verdaderamente la pena.

Jordi 04 June, 2012 - España

Escapada fantàstica

Encara que el temps no hagi acompanyat massa, l'escapada de cap de setmana amb la família ha estat fantàstica. Hem caminat, jugat amb la canalla (futbol, tenis, ...), fet barbacoa, hem passejat amb bicicleta, ... El divendres vam aparcar el cotxe i fins diumenge, aquesta era la nostra intenció: descansar, disfrutar del temps lliure amb els nostres fills sense pressa, relaxar-nos.

Siliva 23 May, 2012 Traduir automàticament al Español

Molt i molt be!!!

La casa es molt amplia i acollidora, no hem trobat en falta res. Te un jardi amb piscina perfecte per a gaudir dels dies assolellats. La ubicacio es excel.lent; el poble, petit i tranquil i pots gaudir d'un entorn rural a pocs minuts del mar. Pels amants de btt, hi han varies rutes per a fer i de tots els nivells. En quan a el tracte personal que hem rebut, ha estat excel.lent tan per part de la Carme com de la Maite. L'unic inconvenient es que vam intentar encendre el foc a terra i el vam tindre que apagar ja que sortia tot el fum cap a l'interior de la casa. Per l'estiu no seria un problema pero si per l'hivern. S'hauria de revisar la fumera perque no te un bon tiratge. Per la resta, molt recomanable.

Naturaki Responde: En les dates que vau venir la tramuntana va bufar fort i les llars de foc sempres rebufen una mica a l'Empordà. Tenim un altre comentari exactament comentant el mateix a Ca la Maria del Marquès per aquestes mateixes dates. De tota manera ho comentem als propietaris per a veure si té solució. Moltes Gràcies Pere!

Pere 10 April, 2012 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Un cap de setmana fantàstic

La casa es troba en el nucli de la poblacio de Cistella, molt ben ubicada. La casa està molt be, està en perfectes condicions, té un menjador gran on també hi ha una gran cuina, molt ben equipada. A la mateixa planta hi ha les quatre habitacions i els banys, a fora hi ha força zona ajardinada i una terrassa amb una cistella de basquet. La calefacció funciona perfectament. El poble és molt tranquil i acollidor. La propietaria molt agredable. Ha estat un cap de setmana fantàstic.

Telm 27 February, 2012 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Estada agradable i bona.

Moltes gràcies per tot, vam estar molt a gust a la casa i la veritat es que hi havia de tot, només feia falta portar el menjar.
Gràcies de nou i si tornem per la zona no dubtarem a repetir.

Imma 02 January, 2012 - Espanya Traduir automàticament al Español

Ens agradat molt

Hola bones hem estat aquest dies del pont a la cas rural i ens agradat molt perque estaba tot molt bé i l'estda tant de part de la Maite com per Naturaki ens han tractat molt bé..... tornarem a repetir......................

Nuria 12 December, 2011 Traduir automàticament al Español

La casa esta realmente bien

La casa esta realmente bien, la distribución es estupenda y las habitaciones muy acogedoras. El comedor es muy espacioso y comodo, ya sea para comer o disfrutar de un momento de relax.

La única pega que hemos encontrado es que en la cocina habían tarros con aceite, azúcar, café, sal, etc a medio rellenar de gente que los había dejado allí. No esta mal que esas cosas estén pero en un estado que invite a poder usarlo.

Maria 29 November, 2011 Traduir automàticament al Español

Empordà en familia

La casa està molt bé, amb una zona amplia de menjador que permet que tot el grup gaudeixi junt i Està bé assortida d'estris de cuina. La estada ha estat molt agradable

Ma angels 14 November, 2011 - Espanya Traduir automàticament al Español

Empordà en familia

L'estada a la casa ha sigut perfecte, tot i que el temps no ens ha acompanyat em estat molt bé al costat de la llar de foc. Una casa 100 % recomanada!!

Laura 07 November, 2011 - Catalunnya Traduir automàticament al Español

Estupendo puente

Ha sido un puente genial; la casa estaba super chula y no le faltaba detalle.
La dueña muy amable y atenta desde el primer dia.
Muy espaciosa y todo muy nuevo.

Francisco 02 November, 2011 - España

Fantàstica!!!

La nostra estada a la casa ha estat fantàstica. Tant la casa com els exteriors (piscina, jardí, etc.) es troben en perfecte estat. Pel que fa a l'equipament, realment no hem trobat a faltar de res. per acabar-ho d'adobar ens ha fet un temps boníssim i hem pogut gaudir de la piscina i el jardí al 100 per 100. La Maite (la mestressa) ha tingut un tracte molt amable amb nosaltres i sobretot amb el nen petit. Segur que repetirem aquesta i altres cases de naturaki. Ens agradaria que tinguessiu alguna casa al Baix Emporda, és una zona que ens agrada molt.

Josep 27 September, 2011 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Molt agradable.

L´estada ha estat fabulosa, ens en divertit molt y la casa fenomenal, no li faltaba res, tracte de la gent del poble molt agradable.
Potser repetirem.

Cesar 05 September, 2011 - España Traduir automàticament al Español

Un encert posar-hi la piscina

Hem estat molt be a la casa i crec que ha estat un encert posar-hi la piscina.

Laura 04 July, 2011 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Tot molt ben cuidat , nou i net

Nosaltres hi vàrem estar el pont de St. Joan, és a dir tres nits. Tot va ser perfecte, la casa, el jardí per les nenes amb la piscina. Tot molt ben cuidat , nou i net. Hi torrnaré i ho recomano sense cap dubte, tant per colles d'amics com a families amb nens. Molt bé!!

Mariona 27 June, 2011 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Estancia satisfactoria

Hemos ido toda la familia y la casa es perfecta quizas le falta un cuarto de baño para ocho personas, la dueña muy amable volveria en otra ocasion , el pueblo muy tranquilo para descansar

Gabriela 12 September, 2012