El Portaló de Cantallops
Valoración 4.37/5 basado en 51 votaciones
2 Personas Persona
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Cerrar

Las opiniones de los clientes de El Portaló de Cantallops

Opiniones reales y escritas por clientes alojados en la casa

51 Valoraciones 29 Opiniones Puntuación media: 8,7

  • 27 votos
  • 16 votos
  • 6 votos
  • 2 votos
  • 0 votos

Encantada

La verdad que es la segunda vez que vamos y volveríamos a repetir una y otra vez, la casa es muy guapa tiene todo lo necesario y los dueños son muy amables en hacer la presentacion no me puedo quejar todoes perfecto

Anny 15 May, 2017 - Catalunya

Muy agradable

un fin de semana magnifico. Se pueden realizar excursiones muy comodas.
Una pega es que el deposito no te lo devuelven al marchar, sino que realizan tranferencia despues de comprobar sino hay ningúń desperfecto. Fue una sorpresa, nunca nos habíá pasado y hace años hacemos salidas.
Luis la persona que nos recibió muy amable.




Naturaki Responde: Muchas gracias por la opinión, Conchita. Estamos contentos de que pasarais una buena estancia. En cuanto a la fianza, lo especificamos en el momento de hacer la reserva online y en la confirmación de la reserva para que no haya malentendidos. Lo hacemos así porque al ser casas grandes si hay algún desperfecto en la casa no hay tiempo de verlo en el momento de la salida y porque algunos propietarios no pueden ir a hacer la salida. Esperemos que no haya causado ninguna molestia y veros de nuevo en la casa! Eliana.

Saludos y ¡hasta la próxima!

Conchita 09 May, 2017 - catalunya

Casa fantàstica en un entorn preciós

La casa és preciosa i molt acollidora, decorada amb molt bon gust. És molt àmplia i te diferents zones d'estar, de manera que 9-10 persones hi caben bé. Tot l'entorn és molt bonic i tranquil, i es poden fer moltes activitats al voltant. Una gran descoberta!!

Núria 02 May, 2017 Traduir automàticament al Español

Casa rural molt recomanable

La veritat és que la casa és preciosa i té de tot. La decoració està molt lograda i és molt gran i acollidora. Està a un poble que és un poble de veritat, dels d'abans, només hi ha un bar i molta natura.
Com aspectes a millorar:
El wi-fi horrible i a més no hi ha cobertura a la zona.
Imperdonable que no hi hagués persianes o cortines que tapessin la llum, a les 6 del matí ja molesta moltíssim la llum sobretot a l'habitació que està al pati, que és preciosa.

En definitiva, ho recomano moltíssim, ens va agradar a tots molt i millorant aquests dos punts per nosaltres un 10.


Naturaki Responde: Moltes gràcies per la vostre opinió Jordi! Ens alegrem que gaudíssiu de la casa i del poble!
Respecte els punts que ens comentes, al estar en un entorn rural és cert que el Wifi i la cobertura no són com a ciutat però forma part de l'encant de desconnectar per uns dies i no està en les nostres mans poder millorar les connexions. Tenim el Wifi d'Iberbanda que estan especialitzats en entorns rurals.
Respecte la llum que entra a l'habitació del jardí, hem posat una cortina a la porta de vidre que és pel punt al que et refereixes per on entrava més llum.
Si torneu en una altre ocasió ho trobareu solventat! Moltes gràcies i fins la propera!

Jordi 09 March, 2017 - Espanya Traduir automàticament al Español

Calafeccio

la casa bastan be pro la calafaccio no ja que fins el dissapte no van esta a la temperatura adien.Gracias

Naturaki Responde: Moltes gràcies pel vostre comentari. És cert que hi va haver un problema amb l'electricitat el divendres que va provocar aquest problema amb la calefacció. És per això que el mateix dissabte va venir el lampista per solventar el tema, gràcies per la paciència i utilitzar les llars de foc per escalfar-vos. Esperem que la pròxima vegada la pogueu gaudir millor! Fins aviat. Eliana.

Pere 01 February, 2017 Traduir automàticament al Español

La casa està molt ben ubicada i és bonica

Falta una mica de "carinyo" en la casa, per exemple les portes del 1er pis sense pintar....La casa està molt ben ubicada i és bonica i la persona que ens va atendre, la Sònia, va esser molt amable.

Reyes 09 January, 2017 Traduir automàticament al Español

El portalo de cantallops.

Varem estar el cap de setmana de castanyada al Portalo de Cantallops i no varem estar contents del tot.

Malsentesos en la comunicació del numero de persones que varem ser a la casa.

Primer varem recollir les claus a les 8 vespre al restaurant Tomas de Cantallops, on ens van donar dos draps de cuina i dos bosses de bassura per els 4 dies.

La primera nit varem engegar el forn per fer pizza i una fumera va aparèixer. El forn no era net, ple d'oli i greix que van netejar per poder seguir utilitzant.

La torradora no funcionava i no vam poder fer pa torrat en tot el cap de setmana.

Les estovalles (individuals) estaven plenes de menjar enganxats, vaig pensar val més que els rentis en una volada a la rentadora i em trobo la rentadora plena de roba molla.

Ens varen faltar alguna tovallola que l'endemà ens varen portar junt amb el joc de llit que també va faltar.

El sabó de rentar els plats, gairebé teniem un dit i vam tenir de comprar nosaltres a la Jonquera a 20 minuts de viatge juntament amb les bosses d'escombraries.

La neteja, justa, vidres brutissims, teranyies i el terra ple de sorra quan caminaves.

La part del porxo una mica deixada.



Naturaki Responde: Lamento muchísimo la situación que comentan los clientes.
Si en esta ocasión se han sumado algunas situaciones de desconfort para ellos, ha sido una serie de circunstancias no previstas ni deseadas, evidentemente...
Nunca hasta ahora habíamos tenido quejas de limpieza de estas características...y esperemos que no vuelva a suceder, por supuesto!
Por nuestra parte, haremos todo lo posible para que ningún otro huésped tenga motivos para volver a indicar este tipo de situación.
Nuevamente mis disculpas, y entiendo que por el resto de cosas, han disfrutado de un satisfactorio puente de Tots Sants y Halloween!
Gracias y saludos
Eliana

Rosa ramirez 21 November, 2016 - Espanya Traduir automàticament al Español

Maravilloso

Hola
La casa maravillosa, muy bien acondicionada. El porche cubierto fantastico para hacer barbacoas.
El pueblo muy tranquilo, perfecto para desconectar

Daniel 21 November, 2016 - España

Impresionante lugar!

Nos ha encantado pasar unos días en Cantallops! La casa súper equipada y hermosa para disfrutar en familia!
El único punto en contra, no sabemos pero hemos vuelto con varias picaduras en el cuerpo ( no sabemos si en el colchón o en la casa o no sabemos donde) solo como punto para q tengan en cuenta para los próximos visitantes.
Lo demás estudendo!!!


Naturaki Responde: Hola Florencia! Gracias por tus comentarios!
Me alegro que hayas disfrutado de la casa de y del pueblo, sin duda es estupendo...
Para tu tranquilidad, en la casa no se admiten perros, de manera que las picaduras, probablemente se traten de mosquitos, que pueden haber aparecido después de tanta lluvia...espero que la próxima vez, no tengáis este inconveniente! Hasta pronto!

Florencia 17 October, 2016 - Argentina Traduir automàticament al Español

El portalo de cantellops

Dream house
We stayed for one week in El Portalo de Cantallops. We were with seven persons in age from 16 till 55, but the house is big enough to accommodate ten persons. With two living rooms, a big kitchen with dining table, three sleeping rooms, a covered sit out, an extra spacious studio and a nice swimming pool, we had enough room to spent good time together, but had also the opportunity to have a moment of rest for your self. At several places you can enjoy the beautiful view.
The house was very clean, beautiful decorated, has good beds and the atmosphere is wonderful.
The communication with the owners was very good and easy.
Cantallops is a small, beautiful village, where you hardly see tourists and have a taste of the real Spanish life. In the local café, Can Tomas, you can order fresh bread for the next morning, near by there are some real Spanish restaurants and you have nice opportunity’s to taste wine. We spent for example a wonderful afternoon by Massia Serra. To see the Dali Museum in Figueres at night was also a good experience. In Jonquera (7km) you will find a good supermarket.
To be short: we had a wonderful time at El Portalo de Cantallops!!

Irene 29 August, 2016 - Nederland Traduir automàticament al Español

Suuuuuper relax

Hemos pasado una semanita de julio en cantallops y es una casa maravillosa para disfrutar con amigos o família. Sin vecinos, sin ruido, sólo paz y silencio. La casa, llena de rincones con encanto, tiene todo lo necesario y está cuidada al mínimo detalle. Perfecta para desconectar de todo y cargar pilas.

Alba 02 August, 2016 - Espanya

El portallo, cantallops

We loved the holiday house in Cantallops! It is beautiful- very comfortable and very clean with plenty of room for a family to spread out, inside and out. It is nicely decorated and has great views out over the countryside and the village. We really appreciated having the pool and the covered spaces outside for shade.

The location is great too- it allowed us to discover the area around visiting Girona, the coast and going over to France for the Saturday market in Ceret (recommended).

Thank you to Naturaki and to the local contact in the village for making communications easy and helping with a very late arrival after a delayed flight. It all went very smoothly and we would be happy to book another holiday with you and get to know this part of Catalonia better.

Hannah 10 July, 2016 - UK Traduir automàticament al Español

Genial

Casa molt cuidada, molt ben decorada, amb molt de gust, ben equipada, no va faltar de res, molt acollidora, el jardí amb piscina i el porxo genials i el lloc a on està també molt bé, poble bonic enmig de la muntanya. Recomanable 100%.

Oscar 13 June, 2016 Traduir automàticament al Español

Una casa muy acogedora

Hemos pasado un fin de semana muy agradable en familia. Los niños han estado en su salsa. Los adultos han disfrutado de la casa y los mayores del entorno. El pueblo, muy bonito y los alrededores también!
Esta casa tiene un carácter acogedor y ofrece una calma que invita a disfrutar del no tener que hacer nada!
No tenemos ninguna queja. Todo perfecto y sin duda nos gustaría repetir!

Alex 11 April, 2016 Traduir automàticament al Español

Fantastic

Hem passat un cap de setmana en familia al Portaló i ha estat fantastic. La casa és meravellosa, molt maca, comode i molt ben equipada. La persona de contacte molt atenta i agradable. Repetirem!

Anna 04 April, 2016 Traduir automàticament al Español

Hem estat molt bé

Estada molt agradable, segurament repetirem.

Ingrid 15 February, 2016

Bones sensacions

En general ha sigut una estada de lo més agradable.
La casa está molt ben equipada i té un encants especial.
Recomanable totalment.

Maria 08 February, 2016 Traduir automàticament al Español

De tot una mica

Qualitat-preu correcte.
Només destacar allò negatiu. La casa té 4 llits individuals. En 3 d'ells no varen poder dormir pel soroll que fan. Els varem posar al terra i resolt. Seria bo de canviar-los.
Si sou persones que no podeu dormir amb llum en aquesta casa tindreu un problema. Només hi ha una habitació que queda a les fosques.
Per últim la casa realment és per 8 persones. Els dos "plegatins" que tenen són per nens, no per adults.




Naturaki Responde: Estimada Elena, gràcies per el comentari ens alegrem que considereu que la qualitat-preu fos correcte i lamentem que només destaqueu el negatiu. En resposta als vostres comentaris dir-vos que els llits individuals que feien soroll ja els hem canviat per uns de nous. Respecte a la llum de les habitacions, 3 habitacions tenen porticons interiors de fusta i cortines i a l'estudi-habitació hi ha doble cortina, unes d'opaques i d'altres blanques. Respecte a els 2 "plegatins", són llits-futons de 80x190, és a dir que hi poden dormir adults tot i que són més apropiats per a nens (a la web s'especifica que la casa és de 8 a 10 persones).
Us esperem de nou per a poder gaudir de la casa i els canvis que us hem comentat. Eliana.

Elena 07 February, 2016 Traduir automàticament al Español

Felicitats per la vostra feina

La nostre estada ha sigut molt satisfactòria. Per millorar algun detall poder posaria sabò de mans als lavabos.
La casa és molt acollidora i el fet que hi hagi joguines per als nens i jocs per a nens i adults tot un encert.
Salutacions i felicitats per la vostra feina.

Jordi 23 November, 2015 Traduir automàticament al Español

Envualmela para llevar, por favor...

Disfrutamos de un gran fin de semana, perfectamente acomodada para dos familias. Las estancias, amplias, con todo lo necesario y limpias, todo en una distribución muy íntima en cuanto a las habitaciones. El trato que recibimos fue muy atento y amigable..

Cristobal 16 November, 2015 - Catalunya

Fin de semana familiar

Gran fin de semana familiar. La casa no defrauda cuando la ves. Es muy acogedora y tiene todos los utensilios que puedas necesitar. Los dueños son muy atentos e insistieron en que cualquier cosa que necesitásemos, que no dudásemos en llamarlos. Por suerte, no hizo falta. La verdad es que hemos estado muy a gusto y sin duda, recomendable.

Cristina 07 September, 2015 - España

Casa perfecte al poble perfecte

Gràcies a la gent de Cantallops que ens va tractar tant bé, fins hi tot ens van convidar a jugant un partit de fútbol sala!!

La casa és una maravella, encara que vam fer més vida a l'exterior, amb la piscina i el porxo, que a l'interior, que gairebé només utilitzavem per dormir. Els llits de l'habitació del pis d'abaix fan massa soroll, peró pel demés, tot perfecte. Experiència 100% recomenable!!

Laura 31 August, 2015 Traduir automàticament al Español

Expectatives complertes!

La casa és molt acollidora, i ben equipada. Les estances són espaioses. És trova al final del poble, on hi ha poc trànsit de vehicles i pocs sorolls.
Les fotos de la web son fidels al que et trobes.La piscina no té escala de graons, només un doble nivell, nosaltres no hem tingut problemes però una persona gran i no gaire àgil li pot costar sortit del aigua.
Pel que fa a la nostra estança expectatives complertes!

Laura 23 August, 2015 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Pau i tranquilitat absoluta

Hem estat una setmana al Portaló. La casa és fantàstica, les habitacions són grans i els espais comuns són generosos i molt ben pensats. Està molt ben equipada i no s'hi troba a faltar res. És una casa per gaudir-la on es poden trobar sales per compartir i racons per gaudir del silencia i la tranquilitat que s'hi respira en tot moment. La piscina és perfecta i el porxo exterior amb les seves tumbones és ideal per fer-hi una barbacoa nocturna.
Potser l'únic que hi faria falta és, sinó aire acondicionat, sí més ventiladors a les habitacions del pis superior i a l'estudi (que és molt calurós), per als dies que la calor apreta i no correr l'aire com està sent aquest estiu.
Repetiriem sense dubtar-ho ni un moment!!

Olga 09 August, 2015 Traduir automàticament al Español

Casa molt bonica

És una casa molt maca i tot i q estàs al poble hi ha total intimitat.
El Luís molt amable
La piscina i el porxo espectacular
Hi ha dos ambients ideal per dos families.
La cuina està ben equipada

Coses a millorar:
-posar aire acondicionat o més ventiladors
-neteja, especialment si es permeten gossos
- posar esprai per formigues

Però amb petites coses serà un 10!!
Moltes gràcies

Familia amb nens 19 July, 2015 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Propitarios de la casa.

Pasamos 15 días en Captallons un pueblo encantador muy cerca de Francia y de la Junquera, la casa muy comoda, la piscina perfecta , donde los niños pueden jugar y la atención de los propietarios excelente en todo momento atentos para que nuestra estancia sea perfecta. Muy aconsejable para pasar unos días en familia sin olvidarte de probar los maravillosos vinos de cantallomps.
Josep

Jose 15 July, 2015 - España

Ha sido un fin de semana fantástico, grupo de amigos con niños.
Todo en perfectas condiciones y con todo tipo de detalles. Lo mejor, la piscina con sol todo el día y un porche perfecto y fresquito con sombra y mobiliario.
Repetimos, seguro!!!
Gracias Sonia!!

Sandra 22 June, 2015 - Catalunya

Estancia fantastica

Hemos pasado un fin de semana fantástico 5 parejas. La casa muy bien decorada y con todo lo necesario para que no falte de nada! La piscina muy moderna y pese a días de sol y nubes hemos podido disfrutarla.

Marcos 18 June, 2015 - España

Descobriment

Hem estat tres dies al Portaló de Cantallops; la casa perfecte, molt ben acondicionada i amb tots els detalls necessaris per estar confortable. Les habitacions són força grans, els lavabos un xic petits, però suficients, la cuina/menjador és molt agradable i es converteix en el punt neuràlgic de la casa, amb la seva sortida al jardí. I l´entorn (Parc Natural de l´Albera) un gran descobriment... no pensàvem trobar-nos amb aquest paisatge.
Com a punts de millora: revisar alguns llits que fan una mica de soroll i incrementar la capacitat d´aigua d´algun dipòsit per no quedar-se sense aigua calenta a algún dels lavabos.

Anna 04 May, 2015 Traduir automàticament al Español

Maravilloso

Hola la casa maravillosa, muy bien acondicionada. El porche cubierto fantastico para hacer barbacoas. El pueblo muy tranquilo, perfecto para desconectar

Daniel 21 November, 2016 - España