Can Sot
Valoración 4.44/5 basado en 11 votaciones
2 Personas Persona
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Cerrar

Las opiniones de los clientes de Can Sot

Opiniones reales y escritas por clientes alojados en la casa

11 Valoraciones 10 Opiniones Puntuación media: 8,9

  • 5 votos
  • 6 votos
  • 0 votos
  • 0 votos
  • 0 votos

Pont de la purísima a can sot

Vam estar a Can Sot amb un grup d'amics i ens ho vam passar molt bé: la casa es genial i està perfectament equipada per a grups grans, no li falta res i els nens van disfrutar molt amb la visita a la granja. Volem agraïr l'amabilitat dels propietaris, la Laura és un sol. També la professionalitat de l'equip de Naturaki.com, la web és molt intuitiva i és molt sencill i eficient per a la formalització de les reserves.

Marta 07 December, 2016 - espanya

Uns dies fantàstics!

Hem disfrutat i gaudit molt de la nostra estada a Can Sot. Inmersa en un entorn molt bonic. La nostra visita a la granja vem rebre un tracte molt bo de la Laura que ens va explicar coses molt interessants, el tracte rebut un 10!
Ideal per anar-hi amb els nens, ens ha agradat molt el fet que la casa fos tota a planta baixa i l'espai cèntric de la sala d'estar geia que l'accés a les habitacions fos molt pràctic. El menjador cuina molt ampli.
Tot molt net. Hi tornariem segur!

Família just 01 November, 2016 - Catalunya

Vacaciones en familia felices

Pasamos nuestras 2 semanas de vacaciones familiares principios de Septiembre. Disfrutamos mucho de la casa muy espaciosa, de la piscina salada con vistas al campo igual que de paseos por el rio Fluviá. A nuestro hijo menor le encantaron las ovejas y sobre todo los recién nacidos, "ayudaba" siempre cuando era posible. A nosotros igual nos parecía ideal la cercanía del lago de Banyoles, dónde nos bañamos y paseamos en bicicleta. Queríamos decir "gracias" a las atenciones de Laura y su familia! Un saludo !

Ariane 31 October, 2016 - Alemania / España

Estancia inolvidable!

INOLVIDABLE!!! Así serán los días que pasamos en la Masia Can Sot de Laura y su familia.
La casa nos resulto increíblemente cómoda, bonita y práctica, incluso teniendo en cuenta que fuimos con mi abuela de 90 años. Súper bien equipada, no faltaba de nada y todo funcionaba a la perfección.
Tanto el alojarnos allí, como la atención por parte de Laura, han sido 10 puntos!!!!! Repetiremos seguro!!!! Muchas gracias por todo, hemos disfrutado muchísimo!!

Daniela & familia 05 October, 2016 - España

Muy bien

Ha sido un fin de semana muy agradable y muy tranquilo, la casa perfecta, con una cocina muy bien equipada, lo único un poco engorroso era el problema con las moscas, pero supongo que en una granja donde hay tantos animales es un poco dificil de resolver,, aunque Laura puso todo de su parte para poder solucionarlo

Adela 04 October, 2016 - españa

Molt tranquils

Cap de setmana tranquil, desconnexió total, molt ben acollits, ideal per passejos matinals, ja sigui pels voltants de la Masia o bé pel Riu Fluvià. Per qui tingui nens, una granja d'ovelles amb xaiets que fan les delícies pels més petits.

Francesc 26 September, 2016 - Catalunya

Super!!!

Cap de setmana de luxe.
Vam anar tres families amb nens petits i vam gaudir molt. Va coincidir que a la granja van neixer els bes petits i vam tenir la oportunitat d'agafar-los, tocar-los...
Respecte a la casa molt àmplia, tot molt net i una decoració molt xula!
I la zona de la piscina i barbacoa genial! Per mi un 10.

Raul 19 September, 2016 - Terrassa (Barcelona)

Bona estada

La Laura, la propietària, és encantadora i sempre a disposició, i hem de dir q és de les cases mes ben equipades de les que hem estat. A la cuina no li falta de res, els banys estan molt bé i en general totes les habitacions i estances de la casa son molt espaioses. Això sí, els matalassos són molt durs, i, tot i q hi ha 3 llits de matrimoni, nomes un és de 1,50 els altres son de 1,35.
La wifi arriba molt bé i la velocitat és correcta.
La part exterior de la casa és estupenda, amb la piscina i la zona de la barbacoa, només li falta zona d'ombra.
Dit això, el gran inconvenient que li hem trobat a la casa és el cobert-corral d'ovelles obert q hi té annex a la part de darrere, ja q això fa q se sentin molt cada mati ben aviat cap a les 8 i cada tarda cap a les 17, q deu ser quan les alimenten. (La resta del dia les vas sentint a estones pero no arriba a ser molest). I evidentment tb se senten les olors pròpies de bestiar. És veritat q hi ha mosques, però ni més ni menys q a altres llocs de camp a aquestes epoques.

Naturaki Responde: Hola Olga! Moltes gràcies pels teus comentaris. A dia d'avui ja ho tenim tot solucionat: No hem tornat a anar al corral als matins ( van ser les vacances dels Pares i ens vam ben equivocar!!), he canviat llits i matalassos i la pèrgola està apunt de col·locar-se. Esprem que torneu a repetir! Laura

Olga i artur 28 August, 2016

Estupendo alojamiento!

Estupendo alojamiento y encantadores los anfitriones. Tuvimos la suerte de estrenarlo todo fue un lujazo!! Volveremos seguro!! Gracias por todo!!!

Monica 12 August, 2016

Una bona setmana

Hem passat una estada molt agradable a Can Sot, la Laura es molt amable i a fet tot el posible perque la nostra estada sigues perfecte. Hem tingut uns dies de molta calor i la casa no te aire acondicionat, hi tambe hi habien moltes mosques. Pero han estat problemes menors.Ho hem passat molt be, tota la familia.
La casa molt ben acondicionada i la piscina fantastica.

Lluis 07 August, 2016 - catalunya

Estupendo alojamiento!

Estupendo alojamiento y encantadores los anfitriones. Tuvimos la suerte de estrenarlo todo fue un lujazo!! Volveremos seguro!! Gracias por todo!!!

Monica 12 August, 2016