Can Mas Pau
Valoración 4.50/5 basado en 54 votaciones
2 Personas Persona
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Cerrar

Las opiniones de los clientes de Can Mas Pau

Opiniones reales y escritas por clientes alojados en la casa

54 Valoraciones 36 Opiniones Puntuación media: 9,0

  • 30 votos
  • 20 votos
  • 4 votos
  • 0 votos
  • 0 votos

Desconexión total

Una semana fantástica.

Iban 06 August, 2017 - España

Superbe villa

La villa est magnifique, nous avons passé un très bon séjour.

Stéphanie 31 July, 2017 - France Traduir automàticament al Español

Hay cosas que reparar pero por lo demás bien

En general la casa está bien. Lo mejor, el terreno que tiene para que los niños jueguen y las habitaciones son espaciosas.La cocina está muy bien equipada.Lo peor es que hay muchas bombillas fundidas, el termostato de la dicho no va demasiado bien y hay baldosas rotas que se corre el riesgo de tropezar y caer. También nos cayó un trozo de techo que ya estaba mal de antes ( es de yeso y se van cayendo trozos) es importante que se arregle porque puede causar mucho daño a un niño o cualquier persona que se hospede.

Mireia 03 October, 2016 - España

Can mas pau de llado

Dons de la nostre estada a Can Mas Pau ,destacaria que varem gaudir molt de les instal.lacions exteriors sobre tot de la piscina i els porxos on hi varem practicament fer tots els apats.També el molt bon equipament de la cuina.
Per contra també vull dir que vaig trobar que hi falta molt de manteniment interior,sobre tot els banys i una de les habitacions(el terra).
L'equipament de roba Perfecta.
Salutacions
Pili Rigau.



Pilar rigau 19 September, 2016 - Catalunya. Traduir automàticament al Español

Magnifique! Rien à dire!

Deuxième année pour nos vacances d été dans cette maison de rêve ! Une prestation top de Naturaki et de la charmante propriétaire Sara qui gère la maison. Nous y retournerons sans aucun doute!!

Céline 24 July, 2016 - France Traduir automàticament al Español

Muy bueno

Estupendo, todo al detalle

Sandra 26 June, 2016 - España

Entorno fantástico, casa inmejorable!

La casa y el jardín de lujo, y el entorno espectacular. La casa está perfectamente equipada y el jardín impecable. Lástima del tiempo ya que todo el sábado nublado y lloviendo. Domingo día espectacular, hemos disfrutado de la piscina y la experiencia todavía mejora más! Los desayunos en el porche no tienen precio, las vistas al Golfo de Rosas y a las montañas preciosas, y si alguno le gusta correr desde las casas hay infinidad de caminos para perderse por la montaña. Muy recomendable, repetiremos!

Oriol 20 June, 2016 - España

Cap de setmana genial

La casa perfecte, tot molt be explicat i organitzat, cap problema. Igual que a les fotos, espectacular paisatge, genial la piscina i la zona "chill out" i la decoració de la casa molt acollidora. Ens encantaria repetir

Gemma 06 June, 2016 - Barcelona Traduir automàticament al Español

Desconnexió total per tots grans i petits

Lloc privilegiat dins de l'entorn magnífic de l'Empordà - La casa i les instal·lacions estan perfectes i no parlem del gran espai jardi i d'esbarjo que envolta la casa i si el temps ho permet disfrutar de la zona de piscina i solàrium. Uns dies d'estada molt recomanable.

Joan 17 May, 2016 Traduir automàticament al Español

Molt agradable i equipada

Si el que busques és tranquil·litat, aquesta és la teva casa.
Tot estava molt net i la cuina molt ben equipada.
No ens va faltar de res, el diumenge bem demanar el servei de katering una lasanya de verdures i una vadella amb bolets i estava molt bo.
Repetirem.

Bernat 04 April, 2016 Traduir automàticament al Español

Magníficas vistas

Hemos pasado un fin de semana en Can Mas Pau y, a pesar de que el tiempo no acompañó como hubiéramos querido, pudimos disfrutar de la piscina, de tumbarnos en el césped, de las magníficas vistas (incluso se ve el mar), de los sofás del exterior, del equipo de música del piso de arriba, del encanto de la decoración de la casa, del paseo por los caminos de la zona y por el precioso pueblo de Lladó. Como pegas solo pondría algún pequeño fallo en el mantenimiento de la casa y que solo teníamos un juego de llaves, escaso para un grupo de 10 personas.

Javi 22 August, 2017

Setmana santa en família

Hem estat aquesta setmana santa amb la meva família i 2 nenes petites i hem estat molt bé. La casa és gran, néta i amb tot el necessari per a gaudir d'uns dies de relax envoltats de natura. El millor de la casa sense cap mena de dubte la cuina, molt ben equipada, tot i que 2 focs potser un pèl justos, però al tenir barbacoa i planxa es resol bé la mancança. i sobretot l'exterior de la casa. segur que a l'estiu ho haguéssim gaudit molt més.
resumint, hem estat molt a gust!! la recomanem totalment per anar-hi amb nens i per desconnectar!!! amb indrets molt bonics per poder visitar a prop.

Albert 29 March, 2016 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Dias de relax

Hemos pasado cuatro dias , realmente tranquilos . Mucho espacio y la casa muy chula, por poner un pero cuando vas con una persona mayor son las escaleras, por lo demas todo muy bien.

Elisa 25 March, 2016 - España

Una estada completa

La casa está molt ben acondicionada i no hi falta de res i aixo ės molt important en estances curtes. La zona ės molt maca i hi ha la possibilitat de visitar mar i montanya en poc temps. Piscina gran i porxo molt acollidor. Parcel.la molt gran que t'ailla totalment del soroll .

Isis 16 February, 2016 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Satisfaccio

Em estat extreordinariament be¡¡¡¡¡¡¡

Hipica can mixeu 25 January, 2016 Traduir automàticament al Español

Magnífica estada

Hem estat allotjats per Nadal amb la família i els nens, hem estat com a casa! comoditat i tot el necessari per pasar una estada inolvidable.

Eva 28 December, 2015 Traduir automàticament al Español

Vacances de rêve!

Can mas Pau est un petit paradis. La maison est magnifique aménagée avec goût et extrêmement confortable avec toutes les commodités. Isolée dans la campagne, le calme règne. Le paysage dont ont profite depuis la piscine et la terrasse est magnifique! Bref des vacances de rêve, repos et sérénité assurés !!

Desrumaux 02 November, 2015 - France Traduir automàticament al Español

Estada molt agradable

La casa es perfecte. Vam fer molta vida a la cuina. Està perfectament equipada per anar amb nens.

Cristina 19 October, 2015 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Exteriors i cuina

El que més valoro de Can Mas Pau són els exteriors i la espaiosa cuina totalment reformada. La casa en sí és correcta, confortable, però pel meu gust un pèl antiga: terra d'argila, sostres baixos a les habitacions, lavabos un pèl justets.
Pel que fa a la neteja, crec que hauria d'haver estat més acurada. Sobretot els lavabos.
Hem passat un bon cap de setmana en família, llàstima que no li hem pogut treure molt de suc a la piscina, però el terreny de la casa era impressionant i ha donat molt de joc, sobretot amb nens, així com la barbacoa

Natàlia 21 September, 2015 Traduir automàticament al Español

Bon séjour à can mas pau

Nous avons séjourné 1 semaine (du 01/08 au 08/08/15) à CAN MAS PAU. Très bon accueil au bureau de Naturaki pour la remise des clefs. La maison correspond parfaitement aux photos. Très agréable, propre avec de belles prestations. Très belle piscine et pool house avec une vue exceptionnelle sur la valée. En plein milieu des champs, nous avons pu avoir les plaisirs et inconvénients de la campagne (calme, mais mouches et épandage)... Souhaitons que le chemin d'accès soit un jour bitumé (1.4 km de chemin de cailloux). Le bilan est très positif.

Silliau-boust 10 August, 2015 - FRANCE Traduir automàticament al Español

Fantastisch huis in een rustige omgeving

Wij hebben twee heerlijke weken gehad in dit geweldige huis. Het huis is compleet ingericht en biedt alles wat je maar nodig kan hebben. In de mooi aangelegde tuin is er een fantastisch zwembad met een geweldig uitzicht op de Pyreneën en de baai van Roses.

De vries 02 August, 2015 - Nederland Traduir automàticament al Español

Fabulós

Ho hem gaudit molt. El paissatge fabulós. La casa molt bonica i ben equipada. Ja estem esperant que arribi l'any vinent per tornar-hi.

Elisenda 08 July, 2015 - Catalunya Traduir automàticament al Español

De pelicula

Hemos ido toda la familia y hemos estado mas que agusto..la casa muy bonita y sus alrededores.. sus vistas preciosas.
Ha sido una estancia inolvidable.. Seguro que repetimos.

Silvi@ 17 June, 2015 - España

Si necesitas tranquilidad... Esta es tu casa!!!!

La casa es increible, tranquilidad, unas intalaciones inmejorables...desde luego que es para recomendar.

Fp 08 June, 2015 - España

Genial

Casa i ubicació perfectes

Laia 01 June, 2015 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Super séjour

Nous avons passé un séjour très agréable dans une maison magnifique avec tous les équipements, un immense jardin et une piscine vraiment très belle.
Nous recommandons cette maison, et l'agence est très professionnelle et disponible.
Merci encore.

Viala 19 May, 2015 - France Traduir automàticament al Español

Entorn i casa privilegiada

Un lloc marevellòs. La casa molt cuidada, decorada amb molt bon gust i ben equipada. Un cap de setmana de luxe!!

Laura 15 April, 2015 Traduir automàticament al Español

Molt recomenable

Hem estat realment bé. Molt cómodes en una casa acollidora i uns espais exteriors molt macos i agradables. Molt ben equipada. Per repetir!

Iñaki 07 April, 2015 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Meravellosa estada.

Vam allotjar-nos 7 adults, dos menors i un bebé i l'experiència ha estat fantàstica. La casa molt ben equipada, molt còmode i l'entorn simplement preciós, amb vistes a la badia de Roses i al Pirineu.

Ho recomanaria a tothom qui vulgui gaudir d'una estància tranquila a un entorn inmillorable.

Edu 23 February, 2015 - Catalunya

Carnaval a can mas pau

Espectacular cap de setmana. La casa molt gran i on no hi faltava res. Camp de futbol pels petits i grans i molt espai per jugar.

Oscar 18 February, 2015 - Catalunya

Genial

La casa es genial, dispone de todos los detalles para hacerte una estancia cómoda. Impresionante el exterior con zonas de ocio, como el campito de futbol, piscina, amplio terreno para disfrutar con unas vistas espectaculares, así como el interior de la casa decorada con gusto y muy limpia. Si en esta época hemos estado genial, en verano tiene que ser espectacular. Muy recomendable ir con niños. El nuestro con tres añitos a disfrutado muchísimo!!! Un saludo a Jenny i a Gemma por la atención.

Gonzalo 02 February, 2015 - Barcelona Traduir automàticament al Español

Fantastic !!!!!

Molt bé, ens ho em passat de fabula. Tranquil•litat, confort i seguretat ( que per a nosaltres era molt important). Un recinte tancat i una casa ben condicionada. Un terreny mes que gran i un tracte tant bó com familiar.

Josep 04 January, 2015 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Estada fantàstica!!

La casa un 10! no hi ha res a millorar, super ben equipada, còmoda, una cuina increible!!..els exterior mooolt bé (encara que nosaltres vàrem trobar malt temps i no els vam disfrutar :( ...) molt recomenable!!! nosaltres segur que repetim.

Marga 18 December, 2014 - Catalunya Traduir automàticament al Español

Segur que repetirem

Ha estat un cap de setmana genial, hem desconnectat i els nens s'ho han passat de meravella. La casa molt acollidora i molt ben equipada. Segur que repetim. Moltes gràcies per tot

Laura 15 December, 2014 Traduir automàticament al Español

Miriam.

Ha estat un Pont genial, amb un temps bonissim i una casa amb tots els detalls necesaris per poder disfrutar tota la familia. Felicitats als propietaris pel manteniment de la casa, es troba molt ben cuidada!!!

Míriam 09 December, 2014 - Espanya Traduir automàticament al Español

Estancia en can más pau

Nuestra estancia ha sido 100 X 100 positiva. Casa espléndida, vistas espectaculares, Ideal para disfrutar del descanso.
Seguro que volveremos.

Pedrocc 17 November, 2014 - Barcelona, Catalunya, España.

Carnaval a can mas pau

Espectacular cap de setmana. La casa molt gran i on no hi faltava res. Camp de futbol pels petits i grans i molt espai per jugar.

Oscar 18 February, 2015 - Catalunya