El Refugi de la Maria
Review score 4.60/5 based on 22 ratings
2 Persons Person
1
2
3
4
5
Close

Customers reviews of El Refugi de la Maria

Real opinions written by clients lodged at the house

22 Ratings 12 Opinions Average punctuation: 9,2

  • 13 votes
  • 9 votes
  • 0 votes
  • 0 votes
  • 0 votes

Estada al refugi de la maria

La meva estada a sigut molt bona i hem pogut pasar uns dies en tranquilitat sense que ningu ens molestes, la casa estaba perfecte i la aconsello molt

Brian 13 April, 2017 - España Traduir automàticament al English

Vàrem estar bé

Tot i que el temps no va acompanyar gens, la casa és molt acollidora.

23 August, 2017 Traduir automàticament al English

Ja tenim ganes de tornar

Hem estat un cap de setmana llarg i la veritat esque ja tenim ganes de tornar. L'estada ha estat perfecta, plena comoditat a la casa i bona comunicació per poder fer una mica de ruta. Genial!

Montse 26 September, 2016 Traduir automàticament al English

Estada fantastica al refugi de la maria

Hem pasat un cap de setmana llarg amb el meu home i el meu fill de 3 anys al refugi de la Maria..i nomes dir que ha estat magnific. Tranquilitat 100% i la casa impressionant. La banyera d'hidromassatge de luxe i les habitacions grans i comfortables. Ja estem pensant en fer una nova reserva a uns altres apartaments que teniu amb piscina. Moltes gracies per tot!

Mònica 12 April, 2016 - Espanya Traduir automàticament al English

Casa molt acollidora

He estat 4 nits a la casa per desconectar una mica del dia a dia. La veritat es que es molt acollidora. Es respira molta tranquilitat i silenci ( Exepte quan bufa el vent ) i tant pot servir per fer excursions per la zona com per fer-hi vida i gaudir de la casa. Molt recomanable la carn de la carnisseria del poble i berenar un croissant del forn del costat de la casa

Marc 27 January, 2016 - Catalunya Traduir automàticament al English

Tres dies fantàstics!

La casa és acollidora, decorada amb molt de gust i amb tot de detalls. El jacuzzi et permet una estona de relax fantàstica, tens el futbolí per jugar, la cuina amb tot el necessari, la chaise longue... Hem estat encantats, amb ganes de repetir!!

Montse 09 October, 2015 - Catalunya Traduir automàticament al English

Una estada tranquil·la i confortable

El Refugi de la Maria és una casa molt confortable i tranquil·la on hem passat 4 dies fantàstics aquest setembre. Molt ben equipada, on no faltava de res, fins i tot la cuina, ens ha fet sentir-nos com a casa. Al costat de la casa teníem un forn on feien un pa artesanal cuit amb llenya boníssim i una coca de pa amb sucre, deliciosa. A 20 minuts de l'Escala i Empúries, no ens calia res mes. Sens dubte repetirem.

M luz i pedro 19 September, 2015 - Catalunya Traduir automàticament al English

Genial

hem
Estat molt a gust a la casa i al poble!
Tot bonic, acollidor, tranquil i a la vegada aprop x gaudir d la natura..

Silvia 03 July, 2015 - Catalunya Traduir automàticament al English

Refugi de la maria

La casa està molt bé, tranquilitat absoluta, bones vistes desde la terrassa i molta amplitud.
L'únic inconvenient ha estat que la banyera d'hidromassatge perdia aigua i no l'hem pogut utilitzar.

Naturaki Answers: Moltes gràcies Irene! Ens alegrem que hagueu pogut gaudir del bon temps, les vistes i la tranquil·litat de l'entorn. Ja hem pogut solucionar el tema de la banyera, gràcies per avisar. Fins la propera!

Irene 04 April, 2015 Traduir automàticament al English

Estancia perfecta!

Ha sido una estancia magnifica. Todo muy limpio y la casa esta al detalle. No nos ha faltado de nada. La zona es muy tranquila. Recomendable 100%

Oscar 19 March, 2015 Traduir automàticament al English

Acollidora

Vem disfrutar molt de l'estada a ca la Maria. És una casa situada en un lloc del poble molt tranquil. La casa és molt acollidora, amb una bona decoració i perfectament equipada, ordenada i neta. És un lloc per anar-hi a passar un fi de setmana de relax.
Gairebé no vem sortir de la casa. El matí passejadeta pel poble, el migdia barbacoa, a la tarda llar de foc tot mirant una pel.lícula i al vespre campionats de futbolín.
Totalment recomanat!!!!

Mònica i jordi 25 March, 2014 Traduir automàticament al English

Super relax!!

és una casa estupenda para passar unos dias de relax inolvidable..
Tiene de todo y muy bien situada.

04 February, 2014 Traduir automàticament al English