Can Vicens
Review score 4.76/5 based on 99 ratings
2 Persons Person
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Close

Customers reviews of Can Vicens

Real opinions written by clients lodged at the house

99 Ratings 56 Opinions Average punctuation: 9,5

  • 78 votes
  • 18 votes
  • 1 votes
  • 1 votes
  • 1 votes

Super vacances !

Belle maison très grande et bien équipée, belle environnement et accueil chaleureux ! Super vacances en famille.

Sylvie 21 August, 2017 - France Traduir automàticament al English

Le lieu est très calme, la maison est spacieuse et très bien aménagée.

Nous étions 18 amis à nous retrouver pour une semaine de vacances et nous avons été tous ravis de notre séjour. Le lieu est très calme, la maison est spacieuse et très bien aménagée. Nous avons particulièrement apprécié la cuisine d'été, proche de la piscine. Nous y avons pris tous nos repas.
Le propriétaire est arrangeant et disponible en cas de question.
Nous recommandons ce logement. Et merci aussi à Naturaki pour le sérieux lors de la réservation.

23 August, 2017 Traduir automàticament al English

Agradable, lugar apacible y tranquilo

Agradable, lugar apacible y tranquilo, el dueño, Xavi, amable y disponible, los alrededores ofrecen muchas oportunidades, pero queríamos descansar, solo dimos un paseo en barco por el lago Banyoles.

Koldo 29 June, 2017 Traduir automàticament al English

Amazing stay at can vincens

We were a group of 15 people and enjoyed our 5 days stay an Can Vincens to a maximum. The house has a lot of nice rooms and the pool and outdoor area is faceing away from the house so that the tired people can sleep and the motivated can party. The Landlord is very positive and sympathic. Thanks a lot!

Leo 19 June, 2017 - Germany Traduir automàticament al English

Anniversaire

Pour fêter en famille notre anniversaire de mariage nous avons séjourné à Vilamarí... (can vicens ), quel détente! et quelle sérénité!
Un accueil chaleureux , un mas magnifique où même nombreux chacun a sa place avec multiples activités dont une superbe piscine ... nous avons eu un séjour idyllique qui restera dans nos mémoires ......
Je conseillerai vivement ce mas et l'agence Naturaki qui est à l'écoute et très agréable .. ...

Christine 29 May, 2017 - france Traduir automàticament al English

Excel·lent i immillorable experiència!

Hem estat a Can Vicens tota la família (som 20, dels 2 als 85 anys!) i hem estat de meravella. Ens imaginàvem que estaríem bé, però l'experiència ha superat totes les expectatives. Tots els detalls de la casa estan d'allò més cuidats i l'entorn preciós. És una casa comodíssima, equipada amb tot el necessari. Ens hem trobat com a casa. Repetirem segur!!

Mireia 22 May, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al English

Fantàstica

Cocina amplia y equipada, varias salas de estar con sofas, habitaciones amplias y con baño, zona de fútbol y barbacoa con una mesa enorme y cocina.

Marcos 09 May, 2017 Traduir automàticament al English

5

Ha estado genial, hemos ido 20 personas y nos lo hemos pasado genial
La casa muy correcta y el porche fantástico para hacer barbacoa y hacer actividades. El entorno precioso!
Repetiremos seguro!

Manolo 03 April, 2017 - España Traduir automàticament al English

Fin de semana familiar

Ha sido genial la casa preciosa mejor que en las fotos, la limpieza muy bien y muy bien equipada y la gran sorpresa cisnes, ocas, patos y vacas al lado nuestro.Los niños disfrutaron un montón no puedes ir a can vicens y no tirarte por un super tobogán que hay jiji repetiremos, gracias xavier!

Jordi 28 March, 2017 - Gerona Traduir automàticament al English

Can vicens estada ideal

Som una colla de 6 families, amb nenes i nens de fins a 5 anys. Hem estat molt i molt agust a la casa. Hem passat un cap de setmana fantàstic. Els espais de la casa molt correctes, amples i còmodes. Les habitacions també. Ideal que hi hagi rentaplats tant a la cuina de la casa com al porxo on hi ha la barbacoa. Tot molt equipat. Molt xulo el parque i tobogans que els nens van utilitzar continuament. Tot convidava a poder tenir uns dies de relax i divertits amb la familia i els amics. Hi tornarem !!

Aida 06 March, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al English

Fabuloso fin de semana

la masovera impresionante, hemos pasado un fin de semana 5 familias con sus hijos, y la verdad es que la casa no ha defraudado. Por poner alguna pega que la cocina esta en la segunda planta, y en la zona de barbacoa, no estaría de mas tener un fuego para poder cocinar abajo, por lo demás un sitio excelente ,acogedor y recomendable para pasar en familia,

Jose 28 February, 2017 - españa Traduir automàticament al English

Espectacular

Hemos estado 20 personas, 6 familias con niños y todo ha estado perfecto. Casa ideal y muy muy bien equipada, todos los utensilios de la zona de barbacoa un lujo, camas cómodas y limpieza buenísima. Lo mejor, El poder entrar y sobretodo salir, con un horario tan flexible.

Casa y entorno espectacular 13 February, 2017 - España, Barcelona Traduir automàticament al English

Una estancia perfecta!

Nos alojamos 5 parejas con niñas de 10 meses hasta 3 años, y la casa tiene todas las comodidades posibles, no faltaba de nada, todo cuidado al máximo detalle y la limpieza impecable; el entorno es precioso, y las habitaciones grandes, espaciosas y con mucha luz. El resumen es: perfecto!!Seguramente repetiremos porque es una de las mejores casas rurales en las que hemos estado!

Nereida 19 December, 2016 Traduir automàticament al English

Fin de semana genial

Hemos estado 5 dias en esta masía (02/12-06/12) un grupo de 20 personas y la verdad es que ha sido perfecto. Tenemos ya experiencia en este tipo de turismo y solo puedo decir cosas buenas de este alojamiento. Habitaciones amplias, equipamiento perfecto de menaje, entorno envidiable. Nos hemos sentido como en casa.
Para repetir seguro.

Diego 07 December, 2016 - España Traduir automàticament al English

Molt bona

La casa te de tot, esta molt be. L' únic a millorar tema cobertura wifi.
Totalment recomanable .

David 24 October, 2016 Traduir automàticament al English

Fantastico

Acabamos de pasaran fin de semana con un grupo de amigos (20 pers) y fue fantástico. La casa es impecable y muy grande, los propietarios encantadores y no falta de nada.
Repetiremos!

Sybille 17 October, 2016 - España Traduir automàticament al English

Très belle demeure

Superbe séjour à Can Vicens. La maison est spacieuse et très agréable à vivre. Les aménagements extérieurs ont été très appréciés par tous (barbecues, piscine, ping pong, terrain de foot, balançoire).
Le propriétaire est très accueillant. Il vit dans la maison mitoyenne et a su être serviable et à l'écoute tout en respectant notre intimité.
Seul bémol : le nombre phénoménal de mouches qui nous a empêché de profiter de la cuisine extérieure.
Merci encore à Xavi pour son accueil. Nous avons passé un excellent séjour !

Mora 05 October, 2016 - France Traduir automàticament al English

Perfect

Our weekend could not have been more perfect at this house. The owners have thought of everything to make the stay as comfortable as possible, including 2 sets of everything for outside and inside (including 2 dishwashers!). There was plenty of towels, toilet rolls, soaps, dishwasher tablets... it made our stay so easy. The house is beautiful and set in the most stunning countryside. Everything about the weekend was fantastic, I would wholeheartedly recommend.

Sarah 19 September, 2016 - Spain Traduir automàticament al English

Perfecte!

Ha anat tot molt bé, la casa està perfectament acondicionada i equipada, el Xavi, el propietari, sempre atent i amb qualsevol problema ens ha donat un cop de mà, un 10 en tots els aspectes.

Toni 04 September, 2016 - Catalunya Traduir automàticament al English

Très bon séjour

Nous avons passé une très bonne semaine. Le propriétaire est très gentif et attentif: la piscine est toujours propre, il y a toujours du bois pour le bbq.
La maison est très grande, confortable et très propre. Il y a beaucoup de vaisselle. C'est le lieu parfait pour des vacances en grand groupe.

Christelle 13 August, 2016 - France Traduir automàticament al English

Tot molt bé

La casa és gran i està molt ben equipada. És molt còmode que tingui rentavaixelles plats i estris a la zona de barbacoa.
Hem estar molt bé.

Nuria 20 June, 2016 Traduir automàticament al English

Superbe

Superbe séjour , maison & cadre superbe, propriétaires sympathique. A refaire .

Christophe & karine 09 May, 2016 - France Traduir automàticament al English

"pa repetir"

Ha sido redondo, símbolo de la perfección, aunque no sea palabra de mi agrado, ya que lo que es mejorable es más estimulante. Casa estupenda en un entorno muy bonito. Aunque tampoco dan muchas ganas de salir a explorar para no perder oportunidad de disfrutar de las posibilidades que ofrece. En grupos numerosos, que es lo suyo, hay la posibilidad de compartir y también de repartir por sus múltiples rincones.

Muy recomendable el uso del porche para una barbacoa y/o una paella.

Encontramos todo los necesario y nos lo pasamos genial.

Los dueños muy amables.

Javier 25 April, 2016 - España Traduir automàticament al English

Bon séjour

Nous avons passé un agréable séjour au calme en pleine campagne. Maison très agréable, très spacieuse. Nous avons surtout profité de l'extérieur. Très bon accueil.

Cathe 21 April, 2016 - France Traduir automàticament al English

Fantàstic!!

Hem anat tota la familia i ha estat meravellós. Molt ben equipada, tranquila, bonica, espaiosa, acollidora, i amb espais ideals per grups!

Anna 15 March, 2016 - Catalunya Traduir automàticament al English

Fantastic

Potser faltaria algun producte de neteja.
I que els gossos de la casa no estiguessin sense lligar.

Neus 04 January, 2016 - Catalunya Traduir automàticament al English

Una experiencia inolvidable

Hemos pasado las Navidades con nuestra gran familia y ha sido todo estupendo. Un entorno idílico, espacios grandes y bien equipados y un trato estupendo de parte de los dueños

Virginia 31 December, 2015 Traduir automàticament al English

Casa can vicens

Hemos pasado un fin de semana ideal... la verdad es que el tiempo ha acompañado... la casa es perfecta... con todo tipo de comodidades que hace la estancia muy agradable... y la zona exterior es muy amplia con toboganes y columpios para los niños. .. y animalitos. ... Nuestros peques se lo han pasado pipa.. no han parado. ... casa muy bonita para pasar unos días tranquilos en familia o con amigos en un entorno muy natural y oxigenar pulmones

Daniel josé 09 November, 2015 - España Traduir automàticament al English

Perfecto

Casa muy bien equipada. Los proprietarios son muy amables y siempre disponible. Pasamos una semana maravillosa.

José 31 August, 2015 Traduir automàticament al English

Inmejorable

La casa es espectacular, tiene de todo. Además, en el porche donde está ubicada la barbacoa y la piscina, tiene su propio lavavajillas, nevera, cubiertos y platos para no tener que entrar en la casa para cojer nada. Casi cada habitación tiene su propio baño. Es muy acogedora y totalmente recomendada. Nos queda repetir en verano para probar la piscina.

Senmaximal 30 March, 2015 Traduir automàticament al English

Can vicens (vilademuls-girona)

Estada immillorable. La casa disposa de totes les comoditats, és neta i gran i els exteriors un paradís de calma i tranquil·litat per a gaudir d'una estada en plena natura.

Grup d'amics 22 September, 2015 - Catalunya Traduir automàticament al English

Très beau gîte et dépaysement garanti

* Le gîte est très grand, propre et très fonctionnel.

* L'ensemble des équipements (chambres, salle de bain, cuisine intérieur et d'extérieur) sont bien entretenu. Nous regrettons tout de même le manque d'équipements vaisselle de type grands saladiers.
* Le four électrique de la cuisine ne fonctionnait pas.
* la porte du réfrigérateur était défectueuse, mais le propriétaire, très à l'écoute, a fait le nécessaire pour la réparer.
* Nous avons dû acheter une cafetière à café. Le gîte est équipé d'une machine Dolce Gusto, mais ce type d'appareil n'est, selon moi, pas adapté pour le petit déjeuner d'un grand groupe. Le prix des capsules est également très cher.
* Je trouve qu'il manque également une gazinière dans la cuisine d'été extérieur. En effet, vous êtes obligé de cuisiner des plats dans le gîte et tout redescendre dans la cuisine extérieur pour manger en groupe. Il n'est pas très agréable de faire des allers-retours au regard de la distance qui sépare les 2 cuisines, surtout quand il fait très chaud.

* Le coin piscine est très bien entretenu et très agréable.

Nous avons tous été satisfaits de la prestation du gîte, de son environnement et du calme.
Nous avons constaté un nombre très important de mouches qui viendront vous agacer à longueur de journée.

Je recommande tout de même ce gîte.
Merci au propriétaire et à Naturaki.

Maillot 25 August, 2015 - France Traduir automàticament al English

Vacances parfaites

Nous avons passé un très bon moment dans la ville Can Vicens.
Nous étions 4 familles et chacun à trouver sa place.
La cuisine extérieur donne vraiment la possibilité de passer des vacances en extérieur.
Ce serait même bien d'un peu plus l'aménager, un plus grand frigo et une plaque de cuisson serait super!
L'espace dans la maison est très bien réparti et donne à chaque famille son espace personnel.
Les propriétaires sont très discret bien que sur place ce qui est rassurant en cas de problèmes.

Vanessa 30 July, 2015 - Belgique Traduir automàticament al English

*pura diversión*

Esta Magnifica Casa esta *Perfectisssssima* para pasar días con tus amigos/familia sin ningun momento de aburrimiento!!

Xavi, el dueño es muy amable y la casa tiene todo lo que quieras.

Nora 01 May, 2015 - España Traduir automàticament al English

Absolutamente perfecto

El lugar, precioso. La casa, perfecta. Los dueños, encantadores. Un fin de semana con 19 personas fantástico. Barbacoa aire libre con todo lo que se puede necesitar para pasarlo bien, dentro y fuera de la casa, ah, y muy fácil. Tienen de todo!!

Marisa 13 April, 2015 - Barcelona, España Traduir automàticament al English

Casa fantástica

La casa es fantástica, muy bien preparada y limpia, con muchos detalles bien pensados como la magnífica sala de sofás y televisión o que en la zona de la barbacoa tengan un armario con todo lo necesario de platos, cubiertos, etc, nevera y lavavajillas. Quizás le falta algo de luz a las habitaciones, pero vaya, eso no impide que estemos deseando repetir!!! Y los dueños muy agradables. El entorno es muy agradable para dar paseos y en coche muy cerca de Banyoles, Girona, etc.

Marisa 08 April, 2015 Traduir automàticament al English

La ville est magnifique

Nous sommes bientôt à la fin de notre séjour et je tenais à vous remercier pour votre attention à notre égard. La villa est magnifique, spacieuse, elle dispose de nombreux atouts et nous y avons passé de très bonnes vacances.
Les propriétaires ont été accueillants.

Cordialement, Mme Florence Dalle au.

Mme. Florence dalle 27 February, 2015 - France Traduir automàticament al English

Un bon lloc per desconectar

Hem passat uns dies amb familia i amics a Can Vicens i ha resultat una experiència molt agradable. La casa és molt gran i està ben distribuida, et permet tenir moments per compartir en grup però també dóna joc per estar sol o en petit comité ja que te dues sales d' estar i el menjador-cuina que amb la seva xemeneia també és un punt molt acollidor. Les habitacions són força espaioses i hi han un munt de banys distribuïts per les habitacions i plantes. L' entorn de la casa també està molt bé; tot i ser hivern hem passat força estones a fora i els nens han gaudit molt. En definitiva, ens ha sapigut molt greu marxar ja que hem estat com a casa.

Anna 04 January, 2015 Traduir automàticament al English

Estancia perfecta

Nous avons adoré la maison, très belle et grande, plusieurs espaces. À 19 personnes avec des enfants, c'est l'idéal.
J espère que nous y reviendrons!
Très bon accueil de Xavi, merci pour tout!

Medina foussadier 29 December, 2014 - francia Traduir automàticament al English

Un cap de setmana a recordar sempre!

Hem estat 15 amics a Can Vicens i ha estat un cap de setmana fantàstic: totalment equipada, neta, en Xavi molt atent. Ha estat un cap de semana 10! Molt recomanable. Tornarem segur!

Eva mora martínez 22 December, 2014 - Espanya Traduir automàticament al English

Un èxit de cap de setmana amb amics!

Vam llogar la casa per celebrar el meu 25 aniversari. Em va semblar que era un bon lloc perquè tenia moltes habitacions, la majoria amb bany dintre, i sobretot per els espais comuns. La veritat és que no ens va decepcionar gens, la casa és com a les fotos, reformada, molt espaiosa i còmode per un grup gran de gent. Els espais exteriors també eren molt macos i esta rodejada de caminets per anar a fer passejades. Tornaria a repetir segur!

Estefania 15 December, 2014 Traduir automàticament al English

Casa fantastica, propietari poc amistos

La casa és genial, ben equipada i els exteriors son fantàstics. És una llàstima que la relació amb el propietari sigui tan freda i desconfiada. No es pot tenir un negoci i no cuidar al client.
Dubto molt que tornem, no per la casa, que mereix tots els elogis, sinó pel tracte rebut pel propietari. Hem anat a altres cases i sempre ens han tractat familiarment, no com a una font d'ingressos. Mai més amb Naturaki.

Naturaki Answers: Agraeixo la seva valoració sobre la casa i els exteriors. La Nostra vocació ha estat sempre d´oferir un bon servei als clients, cuidant els detalls i intentant de no decebre les espectatives dels nostres hostes.
Naturaki és la plataforma que ens permet explicar a tothom com és la casa i també de detallar de manera molt clara quin és el procediment a l´hora de fer la reserva i també el funcionament durant l´estada a Can Vicens.
S´ha d´entendre que igual que nosaltres aportem el millor que bonament tenim, el client també ha de respectar els compromisos que ha près al moment de fer la reserva.
Avisem del pagament de la taxa turística, la fiança i la forma de retornar-la a l'apartat de preus de la web, abans de fer la reserva Online, també es recorda en la confirmació de la reserva en la que expressament s'indica que la taxa turística està exclosa i que s'ha d'entregar una fiança s'indica en negreta.
Xavi.

Sergi 09 December, 2014 - Catalunya Traduir automàticament al English

En general todo muy bien

Limpieza 10
Trato del propietario 10
Entorno 9
Equipamiento de la casa 10
Calidad precio 9
En general todo muy bien

Juan jose 01 December, 2014 - Blanes Traduir automàticament al English

Fin de semana genial

ES UNA CASA CON MUCHO ESPACIO, CON BUENA DISTRIBUCIÓN Y ALGO IMPORTANTE A RESEÑAR ES QUE TIENE CUARTOS DE BAÑO EN TODAS LAS HABITACIONES. LA ZONA DE BARBACOA ESTA MUY BIEN PROVISTA. CAN VICENS ESTA BIEN UBICADA PARA VISITAR TANTO PLAYA COMO MONTAÑA.
ALGO A MEJORAR DIRÍA QUE ES LA LIMPIEZA SOBRE TODO EN LA COCINA.
POR LO DEMÁS TODO MUY ACERTADO, SEGURO QUE VOLVEREMOS.

Miguel 25 November, 2014 - ESPAÑA Traduir automàticament al English

Casa perfecte per grups grans

Un cap de setmana rodo. Erem un grup d.amics (19persones) amb nens d 2 a 11 anys i ha estat perfecte! La casa, l'entorn, els espais exteriors... simplement genial. La casa totalment equipada perque no falti de res a cap dels espais, gracies al bon temps hem pogut gaudir la piscina, la zona barbacoa... tot esta pensat a l.ultim detall per fer l.estada molt comoda i comfortable. Simplement perfecte.
Tots (inclos nens) amb ganes d repetir lexperiencia a Can Vicens.

Mar 20 October, 2014 - catalunya Traduir automàticament al English

Aniversari dels 30 a can viçens

La casa de Can Viçens és fantàstica!!!! És molt bonica i té diferents espais tant a dins com a fora per poder estar amb els amics. Vam anar a fer una ruta per els voltants que ens va recomanar en Xavi i ens va agradar molt.
Tots els espais estan cuidats i la casa disposa de tot! Hem estat molt a gust. Des de Naturaki ens hem sentit molt ben atesos,ja que de seguida t'enviaven la reserva i t'ajuden amb el que fes falta. Repetirem segur! Gràcies per tot.

Saida 07 October, 2014 - Catalunya Traduir automàticament al English

Insuperable

MUCHO MÁS ALLÁ DE LO QUE ME ESPERABA (QUE YA ERA MUCHO). REPETIREMOS SIN FALTA

Rita 03 August, 2014 - ESPAÑA Traduir automàticament al English

Entorn meravellós i casa fantàstica

Tot molt béi molt ben pensat.

Gemma 22 May, 2014 Traduir automàticament al English

Fntàstic!

L'estada ha estat genial. Adequat per tota la família, grans i petits.
L'espai net i ben equipat.
La casa, preciosa, i l'entorn també.

Mireia 06 May, 2014 - Catalunya Traduir automàticament al English

Gran estada amb tot perfectament preparat.

Una casa ben organitzada en un lloc esplendid. Nosaltres l'hem utlitzat per organitzar els nostres equips de la INTERMON TRAILWALKER.

Naturaki Answers: Felicitats per participar a la Trailwalker Oscar! Sense dubte segur que una gran experiencia. Moltes gràcies per el comentari.

Oscar 28 April, 2014 - Ctalunya Traduir automàticament al English

Cap de setmana rodó

Buscàvem un espai per estar tot el grup d'amics junts i a gust, i que la mainada s'ho passés d'allò més bé, i ho hem trobat a Can Vicens: la casa i tota la zona exterior té múltiples possibilitats, tot i no poder fer servir la piscina per l'època en què hi hem anat. A destacar que està molt, però que molt bén equipada, molt per sobre de la mitjana en establiments d'aquest tipus. Els espais interiors i exteriors molt bén pensats i comfortables. A més els nens han pogut jugar fins a rebentar en absoluta llibertat amb total seguretat. L'entorn, pels qui no el coneixeu, té aquest encant especial dels indrets on la natura i la pagesia es fonen en total harmonia.

Sergi 17 March, 2014 Traduir automàticament al English

FantÀstic

LA CASA PERFECTE, I L'ENTORN MOLT ADEQÜAT PER ANAR AMB NENS, HA ESTAT UN CAP DE SETMANA GENIAL!

24 February, 2014 Traduir automàticament al English

Muy muy bien

Todo perfecto, los dueños muy atentos y todo muy bien acondicionado

Rafael 17 February, 2014 - España Traduir automàticament al English

Can vicens

La casa Molt acollidora
Les instalacións tambe
Máxima tranquilitat pero amb Moltes opcions per fer
Excursions
El Xavi encantador
I el Gos Blat va fer les delicies dels mes menutS
Repetirem

Ruth 31 December, 2013 Traduir automàticament al English

Recomendado para grupos y familias numerosas

Estuvimos alojados un grupo de amigos con niños en la masia de Can Vicens. La casa es muy acogedora y muy amplia, con 2 habitaciones triples, varias habitaciones dobles y varias suites de matrimonio. Ideal para grupos grandes. La tranquilidad, el entorno y la estrategica ubicación (muy cerquita de Banyoles) hicieron del fin de semana una escapada muy relajante. A destacar, la sala de juegos (con futbolin, diana, etc), la barbacoa en el jardin, la chimenea de la cocina, los columpios, y la presencia de los perros, ocas, vacas e incluso un toro.

Monica pulido calzado 25 November, 2011 Traduir automàticament al English

Im presionante

FIN DE SEMANA RURAL, PERFECTO LA MASIA EN DOS PALABRAS IM PRESIONANTE, EL TRATO OPTIMO, HEMOS DISFRUTADO COMO SI FUESEMOS CRIOS , VOLVEREMOS!!

Familia rodriguez calbet 22 June, 2012 Traduir automàticament al English

Perfect

Our weekend could not have been more perfect at this house. The owners have thought of everything to make the stay as comfortable as possible, including 2 sets of everything for outside and inside (including 2 dishwashers!). There was plenty of towels, toilet rolls, soaps, dishwasher tablets... It made our stay so easy. The house is beautiful and set in the most stunning countryside. Everything about the weekend was fantastic, i would wholeheartedly recommend.

Sarah 19 September, 2016 - Spain