Can Sot
Review score 4.75/5 based on 30 ratings
2 Persons Person
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Close

Customers reviews of Can Sot

Real opinions written by clients lodged at the house

30 Ratings 23 Opinions Average punctuation: 9,5

  • 22 votes
  • 8 votes
  • 0 votes
  • 0 votes
  • 0 votes

Sehr gut ausgestattetes haus auf dem lande

Wir haben einen sehr schönen Urlaub mit drei Familien (11 Personen) in Can Sot verbracht. Das Haus ist sehr geräumig- alles auf einer Ebene-, sehr sauber und geschmackvoll eingerichtet. Die Terasse und der kleine dazugehörige Garten luden zum Verweilen ein. Die Kinder hatten viel Freude am wunderschönen Pool. Die Hausherrin Laura war sehr freundlich und jederzeit hilfsbereit.
Der einzige Nachteil am Haus war die Tatsache, dass es unmittbar an einen Bauernhof mit vielen Schafen angrenzt und die Tiere auch in der Nacht gut zu hören waren.

Kira 15 August, 2017 - Deutschland Traduir automàticament al English

Lovely can sot!

If you like contry side, definately visit Can Sot! nice surroundings, quiet, no traffic, comfy beds and very well equiped villa. Clean and nice pool area, separated with security fence- worked very good if you have smaller children. We enjoyed our vacation and defiantely reccommend it! Be there and visti it! Special greetings to Laura and her family and good luck in everythig what you do!

Made 17 July, 2017 - Estonia Traduir automàticament al English

Fin de semana genial en can sot

Hemos pasado un fin de semana genial en Can Sot; la casa esta súper bien equipada, en un entorno súper acogedor. Encontramos todo lo que necesitábamos. Volveremos seguro.

Marcela 06 June, 2017 - España Traduir automàticament al English

Una casa rural per disfrutar amb família

Aquest cap de setmana l'hem passat a Can Sot. La Laura és una magnífica amfitriona i la casa té de tot. Les vistes desde el porxo no tenen preu i la piscina és ideal. Les habitacions i els llits són confortables. És un lloc per gaudir a tope!

Rubén 15 May, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al English

Nous reviendrons à can sot

Tout s'est magnifiquement bien passé à Can Sot. La maison est très agréable et bien équipée.
Le jardin et le BBQ sont charmants. La piscine est très jolie avec sa vue sur les champs de blé.
Et surtout l'accueil a été fantastique, les hôtes sont d'une gentillesse rare et les enfants ont adorés visiter la ferme et caresser les moutons! Nous reviendrons c'est promis!

Sara 08 May, 2017 - Suisse Traduir automàticament al English

Se lo recomiendo a todo el mundo

Casa super comoda, decoración excelente. Habitaciones geniales y colchones super comodos. No le falta detalle

Elena 10 April, 2017 - España Traduir automàticament al English

Desconnexió en família

El passat cap de setmana vam estar a Can Sot amb tota la família. Gràcies a la Laura per la seva amabilitat i felicitats pel gust en la decoració de la casa!
Sobre la casa dir que els llits eren comodíssims, ens va encantar que la distribució fos d'una única planta, la cuina enorme per muntar grans sopars en família... una casa on segur que repetirem!

Ariadna 27 March, 2017 - Espanya Traduir automàticament al English

Relax

Ha sido un fin de semana relajante y muy agradable.
Laura encantadora y muy atenta a nuestras necesidades, repetiremos.

Jesús 06 March, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al English

Estancia en can sot.

Hemos pasado un fin de semana genial, en un entorno muy agradable y hemos disfrutado de la masia Can Sot en todo momento. Todo genial, muy ordenado, limpio y bonito, con todos los servicios que ofrece la casa a punto para utilizar. No falta de nada. Especial atención por parte de los propietarios en todo momento. Esperamos volver pronto.

Josep 13 February, 2017 - catalunya Traduir automàticament al English

Casa molt acollidora.

Amb estan molt bé!! Molta tranquilitat i am totes les coses no cal portà res.
Espero torna un altre cop.

Carme 06 February, 2017 - Catalunya Traduir automàticament al English

Relajación máxima!

Nuestro fin de semana en Can Soy ha sido inmejorable. Fuimos un grupo de amigos a desconectar de la ciudad y a aproximarnos a la calma y la tranquilidad que ofrece la montaña... Insuperable!

Carol 30 January, 2017 - España Traduir automàticament al English

Excelente!

Casa rural muy bonita y completa, mejor que en las fotos. Volveríamos a repetir.

Lorena virginia 23 January, 2017 Traduir automàticament al English

Perfecte

Perfecte el tracte de la Laura amb els adults i també amb els nens ensenyant-li les ovelles i explicant-li tot el que preguntaven, perfecta la casa, perfecte els voltants.. Uns dies fantàstics, l'únic que a última hora van llogar-la pels següents dies i vam haver de marxar abans el previst, una llàstima. Però la casa i tot el que l'envolta, per repetir.

Pilar 12 December, 2016 Traduir automàticament al English

Pont de la purísima a can sot

Vam estar a Can Sot amb un grup d'amics i ens ho vam passar molt bé: la casa es genial i està perfectament equipada per a grups grans, no li falta res i els nens van disfrutar molt amb la visita a la granja. Volem agraïr l'amabilitat dels propietaris, la Laura és un sol. També la professionalitat de l'equip de Naturaki.com, la web és molt intuitiva i és molt sencill i eficient per a la formalització de les reserves.

Marta 07 December, 2016 - espanya Traduir automàticament al English

Uns dies fantàstics!

Hem disfrutat i gaudit molt de la nostra estada a Can Sot. Inmersa en un entorn molt bonic. La nostra visita a la granja vem rebre un tracte molt bo de la Laura que ens va explicar coses molt interessants, el tracte rebut un 10!
Ideal per anar-hi amb els nens, ens ha agradat molt el fet que la casa fos tota a planta baixa i l'espai cèntric de la sala d'estar geia que l'accés a les habitacions fos molt pràctic. El menjador cuina molt ampli.
Tot molt net. Hi tornariem segur!

Família just 01 November, 2016 - Catalunya Traduir automàticament al English

Vacaciones en familia felices

Pasamos nuestras 2 semanas de vacaciones familiares principios de Septiembre. Disfrutamos mucho de la casa muy espaciosa, de la piscina salada con vistas al campo igual que de paseos por el rio Fluviá. A nuestro hijo menor le encantaron las ovejas y sobre todo los recién nacidos, "ayudaba" siempre cuando era posible. A nosotros igual nos parecía ideal la cercanía del lago de Banyoles, dónde nos bañamos y paseamos en bicicleta. Queríamos decir "gracias" a las atenciones de Laura y su familia! Un saludo !

Ariane 31 October, 2016 - Alemania / España Traduir automàticament al English

Estancia inolvidable!

INOLVIDABLE!!! Así serán los días que pasamos en la Masia Can Sot de Laura y su familia.
La casa nos resulto increíblemente cómoda, bonita y práctica, incluso teniendo en cuenta que fuimos con mi abuela de 90 años. Súper bien equipada, no faltaba de nada y todo funcionaba a la perfección.
Tanto el alojarnos allí, como la atención por parte de Laura, han sido 10 puntos!!!!! Repetiremos seguro!!!! Muchas gracias por todo, hemos disfrutado muchísimo!!

Daniela & familia 05 October, 2016 - España Traduir automàticament al English

Muy bien

Ha sido un fin de semana muy agradable y muy tranquilo, la casa perfecta, con una cocina muy bien equipada, lo único un poco engorroso era el problema con las moscas, pero supongo que en una granja donde hay tantos animales es un poco dificil de resolver,, aunque Laura puso todo de su parte para poder solucionarlo

Adela 04 October, 2016 - españa Traduir automàticament al English

Molt tranquils

Cap de setmana tranquil, desconnexió total, molt ben acollits, ideal per passejos matinals, ja sigui pels voltants de la Masia o bé pel Riu Fluvià. Per qui tingui nens, una granja d'ovelles amb xaiets que fan les delícies pels més petits.

Francesc 26 September, 2016 - Catalunya Traduir automàticament al English

Super!!!

Cap de setmana de luxe.
Vam anar tres families amb nens petits i vam gaudir molt. Va coincidir que a la granja van neixer els bes petits i vam tenir la oportunitat d'agafar-los, tocar-los...
Respecte a la casa molt àmplia, tot molt net i una decoració molt xula!
I la zona de la piscina i barbacoa genial! Per mi un 10.

Raul 19 September, 2016 - Terrassa (Barcelona) Traduir automàticament al English

Bona estada

La Laura, la propietària, és encantadora i sempre a disposició, i hem de dir q és de les cases mes ben equipades de les que hem estat. A la cuina no li falta de res, els banys estan molt bé i en general totes les habitacions i estances de la casa son molt espaioses. Això sí, els matalassos són molt durs, i, tot i q hi ha 3 llits de matrimoni, nomes un és de 1,50 els altres son de 1,35.
La wifi arriba molt bé i la velocitat és correcta.
La part exterior de la casa és estupenda, amb la piscina i la zona de la barbacoa, només li falta zona d'ombra.
Dit això, el gran inconvenient que li hem trobat a la casa és el cobert-corral d'ovelles obert q hi té annex a la part de darrere, ja q això fa q se sentin molt cada mati ben aviat cap a les 8 i cada tarda cap a les 17, q deu ser quan les alimenten. (La resta del dia les vas sentint a estones pero no arriba a ser molest). I evidentment tb se senten les olors pròpies de bestiar. És veritat q hi ha mosques, però ni més ni menys q a altres llocs de camp a aquestes epoques.

Naturaki Answers: Hola Olga! Moltes gràcies pels teus comentaris. A dia d'avui ja ho tenim tot solucionat: No hem tornat a anar al corral als matins ( van ser les vacances dels Pares i ens vam ben equivocar!!), he canviat llits i matalassos i la pèrgola està apunt de col·locar-se. Esprem que torneu a repetir! Laura

Olga i artur 28 August, 2016 Traduir automàticament al English

Estupendo alojamiento!

Estupendo alojamiento y encantadores los anfitriones. Tuvimos la suerte de estrenarlo todo fue un lujazo!! Volveremos seguro!! Gracias por todo!!!

Monica 12 August, 2016 Traduir automàticament al English

Una bona setmana

Hem passat una estada molt agradable a Can Sot, la Laura es molt amable i a fet tot el posible perque la nostra estada sigues perfecte. Hem tingut uns dies de molta calor i la casa no te aire acondicionat, hi tambe hi habien moltes mosques. Pero han estat problemes menors.Ho hem passat molt be, tota la familia.
La casa molt ben acondicionada i la piscina fantastica.

Lluis 07 August, 2016 - catalunya Traduir automàticament al English

Sehr gut ausgestattetes haus auf dem lande

Wir haben einen sehr schönen urlaub mit drei familien (11 personen) in can sot verbracht. Das haus ist sehr geräumig- alles auf einer ebene-, sehr sauber und geschmackvoll eingerichtet. Die terasse und der kleine dazugehörige garten luden zum verweilen ein. Die kinder hatten viel freude am wunderschönen pool. Die hausherrin laura war sehr freundlich und jederzeit hilfsbereit. Der einzige nachteil am haus war die tatsache, dass es unmittbar an einen bauernhof mit vielen schafen angrenzt und die tiere auch in der nacht gut zu hören waren.

Kira 15 August, 2017 - Deutschland